- 8 Nisan 2024
- 220
- 562
- 23
- 36
Bunların yanında ben Göğüs pedi, göğüs kremi, terlik, bakım malzemeleri taraktı ufak tefek makyaj malzemesi taç vs de koydum. Bebek için müslin bez birde hastane çıkışı battaniyelerinden de koydum hasatanede bebişi yatırdıkları yatağa falanda serersiniz.alt açma da ekleyebilirsinizTecrübeli analarım, güzel bacılarım hastane çantası hazırlamaya niyet ettim. Malum erkenci kuşlarımız var ne olur ne olmazneyden ne kadar koydunuz. Fikir alışverişi yapalım diye düşündüm. Ben koyduklarımı sırasıyla yazıyorum.
Bebeğim için ebeye verilecekler (bunları içten dışa olacak şekilde sıraladım);
-bebek bezi
- askılı zıbın
-alt üst takım
-çorap, şapka, önlük
Bebek için yanımızda bulunsun diye koyduklarım;
-10 adet bebek bezi
- yenidoğan ıslak mendili(izotonikli)
-2 askılı 1 kısa kollu zıbın
-2 alt üst takım
-çorap, şapka, önlük
Kendim için koyduklarım;
-canped lohusa kilodu
-1 kısa kollu gecelik, 1 alt üst pijama
-2 emzirme sütyeni
-3 adet iç çamaşırı
-1 çorap
hamilelikten önce hep 13/14 çıkıyordu normalde ben alışıktım yüksek tansiyona, hamile kalımca ilk aylar da çok düşüktü ve sürekli başım dönüyordu ama 5aya girdiğimde yine tansiyonum yükselmeye başlamıştı.. doktorunuza söyleyin ilaç veriyorlar zaten hemen düzene giriyorDaha önce tansiyonla ilgili sıkıntınız var mıydı ben de çok telaş yapamaya başladım 10-11 lerde cokan tansiyon bir anda 13-14 çıkmaya başladı
Benim daha önce yoktu böyle bir durum hatta hamilelikte hep düşük çıkmıştı son 1 haftadır yükseldi tedirgin oldum ben bet doktorum haberi var tabi ama ilaçla ilgili bsy söylemedi hala çok teşekkür ederimhamilelikten önce hep 13/14 çıkıyordu normalde ben alışıktım yüksek tansiyona, hamile kalımca ilk aylar da çok düşüktü ve sürekli başım dönüyordu ama 5aya girdiğimde yine tansiyonum yükselmeye başlamıştı.. doktorunuza söyleyin ilaç veriyorlar zaten hemen düzene giriyor
Bende bunları koyucaktım ekstradan aynı şeyleri düşünmüşüzBunların yanında ben Göğüs pedi, göğüs kremi, terlik, bakım malzemeleri taraktı ufak tefek makyaj malzemesi taç vs de koydum. Bebek için müslin bez birde hastane çıkışı battaniyelerinden de koydum hasatanede bebişi yatırdıkları yatağa falanda serersiniz.alt açma da ekleyebilirsiniz
Ay evet canım benim göğüs pedim yoktu kremimde yok halaBunların yanında ben Göğüs pedi, göğüs kremi, terlik, bakım malzemeleri taraktı ufak tefek makyaj malzemesi taç vs de koydum. Bebek için müslin bez birde hastane çıkışı battaniyelerinden de koydum hasatanede bebişi yatırdıkları yatağa falanda serersiniz.alt açma da ekleyebilirsiniz
Ben lansinoh aldım klasik cok önerilen ve övülen silmeye gerek olmayan bi krem ayrıca emzirmeye uygun. Yaraları iyileştirmede de cok iyiAy evet canım benim göğüs pedim yoktu kremimde yok halagöğüs kremi olarak ne alayım bennn
Aminn tam 38. Hafta. Suyum fazla yasim 39 ve anksiyeteden dolayi riske atamadi.Hayırlı olsun, sağlıkla kucağına alırsın inşallah. Kaç haftalık oluyor
Ek olarak 35+1 hftam karin çevresini de 34+5 olarak girmiş neden 10 gün geride ölçüyorum dedi kilosunu bende anlayamadım ya kafam karıştı
Onun bi balm olanı var bide kremi. Hangisi alınmalı çözemedim çözemediğim şeyleri öteliyorum çok sıkıntı oluyorBen lansinoh aldım klasik cok önerilen ve övülen silmeye gerek olmayan bi krem ayrıca emzirmeye uygun. Yaraları iyileştirmede de cok iyi
Göğüs pedinde Web baby de kullandım Lansinoh da memnun kaldım krem içinde Lansinoh u tek geçerim hiç göğüs ucum yoktu ona rağmen yara olmadı ilk doğumumdan sonra. Şimdi gene aynısından alıcam. Silip temizlemeye gerek yok her emzirmeden sonra gönül rahatlığıyla sürebilirsin. Doğumdan 1 ay önce başlamıştım kullanmaya.Ay evet canım benim göğüs pedim yoktu kremimde yok halagöğüs kremi olarak ne alayım bennn
Ben lansinoh aldım hatta kullanmayada başladım 35den sonra.Ay evet canım benim göğüs pedim yoktu kremimde yok halagöğüs kremi olarak ne alayım bennn
Ben krem olanı kullandım ilk bebeğimde ama balm olan daha hızlı iyileştiriyormuş bu sefer balm aldım. Bir de kendi sitesinden sipariş verdim sahte falan olmasın diye. İlk bebeğimde memikler yara olmuştu biraz ama benim hatam. Süt sağarken hızlı modu sağdım bir süre de kremi bıraktım o yüzden öyle oldu. Bunda her seferinde süreceğim gerçekten çok kötü oluyor çatlaması yara olmasıOnun bi balm olanı var bide kremi. Hangisi alınmalı çözemedim çözemediğim şeyleri öteliyorum çok sıkıntı oluyor
Aslında gerilik gibi durmamasına takıldım ben araştırdığımda haftası ile uyumlu kilosu 10 günlük gerilik demesi şaşırttı beni
Göğüs pedinde Web baby de kullandım Lansinoh da memnun kaldım krem içinde Lansinoh u tek geçerim hiç göğüs ucum yoktu ona rağmen yara olmadı ilk doğumumdan sonra. Şimdi gene aynısından alıcam. Silip temizlemeye gerek yok her emzirmeden sonra gönül rahatlığıyla sürebilirsin. Doğumdan 1 ay önce başlamıştım kullanmaya.
Ben lansinoh aldım hatta kullanmayada başladım 35den sonra.
Çok teşekkür ederim canlarım. Pompa olarak mochi şarjlı olandan almış eşim sürpriz olarak bakalım ne olacak. Şimdi merak edip denemek istiyorum yanlışlıkla doğururum diye deneyemiyorumBen krem olanı kullandım ilk bebeğimde ama balm olan daha hızlı iyileştiriyormuş bu sefer balm aldım. Bir de kendi sitesinden sipariş verdim sahte falan olmasın diye. İlk bebeğimde memikler yara olmuştu biraz ama benim hatam. Süt sağarken hızlı modu sağdım bir süre de kremi bıraktım o yüzden öyle oldu. Bunda her seferinde süreceğim gerçekten çok kötü oluyor çatlaması yara olması
Allah sağlıkla kavuştursun insTam 38 haftalık olacak, eşimin doğum günüyle aynı olacaklar. Doktor gelişiminin gayet iyi olduğu için illa 40ı beklememe gerek olmadığını söyledi
Krem olan alınıyor o emzirmeyle uygun diğerini hiç bilmiyorum yani ben de onu aldım kardeşimde onu kullandı dogumdaOnun bi balm olanı var bide kremi. Hangisi alınmalı çözemedim çözemediğim şeyleri öteliyorum çok sıkıntı oluyor
Ben de hazırladım geçen hafta daha valize koymadım ama organizerlere koydum kenarda duruyorlarKızlar ben de doğum çantası hazırlamaya başladım bugün geceliği vs ütüledim. Hala eksiklerim var aklıma geldikçe internetten sipariş veriyorum o yüzden tam kapatamadım da çantayı biraz ilginç oldu yarım yamalak
Ahahah ben eşime denettimÇok teşekkür ederim canlarım. Pompa olarak mochi şarjlı olandan almış eşim sürpriz olarak bakalım ne olacak. Şimdi merak edip denemek istiyorum yanlışlıkla doğururum diye deneyemiyorum
Ya hahahaha yanağımda falan denedim ı ıh anlamadımAhahah ben eşime denettimanlamadı bişey sonra kardeşime denettim iyi cekiyormu diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?