2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    198
Bunların yanında ben Göğüs pedi, göğüs kremi, terlik, bakım malzemeleri taraktı ufak tefek makyaj malzemesi taç vs de koydum. Bebek için müslin bez birde hastane çıkışı battaniyelerinden de koydum hasatanede bebişi yatırdıkları yatağa falanda serersiniz.alt açma da ekleyebilirsiniz

Daha önce tansiyonla ilgili sıkıntınız var mıydı ben de çok telaş yapamaya başladım 10-11 lerde cokan tansiyon bir anda 13-14 çıkmaya başladı
hamilelikten önce hep 13/14 çıkıyordu normalde ben alışıktım yüksek tansiyona, hamile kalımca ilk aylar da çok düşüktü ve sürekli başım dönüyordu ama 5aya girdiğimde yine tansiyonum yükselmeye başlamıştı.. doktorunuza söyleyin ilaç veriyorlar zaten hemen düzene giriyor

Benim daha önce yoktu böyle bir durum hatta hamilelikte hep düşük çıkmıştı son 1 haftadır yükseldi tedirgin oldum ben bet doktorum haberi var tabi ama ilaçla ilgili bsy söylemedi hala çok teşekkür ederim

Bende bunları koyucaktım ekstradan aynı şeyleri düşünmüşüz

Ay evet canım benim göğüs pedim yoktu kremimde yok hala göğüs kremi olarak ne alayım bennn

Ek olarak 35+1 hftam karin çevresini de 34+5 olarak girmiş neden 10 gün geride ölçüyorum dedi kilosunu bende anlayamadım ya kafam karıştı
Jokeranne
Evet birisi de benim. leydii69 2 hafta geriden geliyodu senin fark çok az stres yapma hiç boşuna. Ben de düzeleceği varsa düzelir diyerek protein alımını arttırdım. Stres yapmadım gerilik 1 haftaya düştü. Kilo olarak 2 buçuğu geçsin gerisi doğduktan sonra da halledilir

Ay evet canım benim göğüs pedim yoktu kremimde yok hala göğüs kremi olarak ne alayım bennn
Göğüs pedinde Web baby de kullandım Lansinoh da memnun kaldım krem içinde Lansinoh u tek geçerim hiç göğüs ucum yoktu ona rağmen yara olmadı ilk doğumumdan sonra. Şimdi gene aynısından alıcam. Silip temizlemeye gerek yok her emzirmeden sonra gönül rahatlığıyla sürebilirsin. Doğumdan 1 ay önce başlamıştım kullanmaya.

Onun bi balm olanı var bide kremi. Hangisi alınmalı çözemedim çözemediğim şeyleri öteliyorum çok sıkıntı oluyor
Ben krem olanı kullandım ilk bebeğimde ama balm olan daha hızlı iyileştiriyormuş bu sefer balm aldım. Bir de kendi sitesinden sipariş verdim sahte falan olmasın diye. İlk bebeğimde memikler yara olmuştu biraz ama benim hatam. Süt sağarken hızlı modu sağdım bir süre de kremi bıraktım o yüzden öyle oldu. Bunda her seferinde süreceğim gerçekten çok kötü oluyor çatlaması yara olması

Kızlar ben de doğum çantası hazırlamaya başladım bugün geceliği vs ütüledim. Hala eksiklerim var aklıma geldikçe internetten sipariş veriyorum o yüzden tam kapatamadım da çantayı biraz ilginç oldu yarım yamalak

Aslında gerilik gibi durmamasına takıldım ben araştırdığımda haftası ile uyumlu kilosu 10 günlük gerilik demesi şaşırttı beni

Ben lansinoh aldım hatta kullanmayada başladım 35den sonra.

Çok teşekkür ederim canlarım. Pompa olarak mochi şarjlı olandan almış eşim sürpriz olarak bakalım ne olacak. Şimdi merak edip denemek istiyorum yanlışlıkla doğururum diye deneyemiyorum

Tam 38 haftalık olacak, eşimin doğum günüyle aynı olacaklar. Doktor gelişiminin gayet iyi olduğu için illa 40ı beklememe gerek olmadığını söyledi
Allah sağlıkla kavuştursun ins benimde kendi dgunum 4 Ağustos normalde günüm 14 ünde bitiyor aslında 10 gün öncesi 4 ü dedigim gibi eşimde diyor 4 ünde olsun güzel bir anida olur ama kıyamıyorum kalmak isterse kalsinda istiyorum çok zor bir karar benim içinde

Ben de hazırladım geçen hafta daha valize koymadım ama organizerlere koydum kenarda duruyorlar

Çok teşekkür ederim canlarım. Pompa olarak mochi şarjlı olandan almış eşim sürpriz olarak bakalım ne olacak. Şimdi merak edip denemek istiyorum yanlışlıkla doğururum diye deneyemiyorum
Ahahah ben eşime denettim anlamadı bişey sonra kardeşime denettim iyi cekiyormu diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…