Boyu kısadır belki minyon bebektir. Ölçümler baş, karın, bacak boyu alınarak ortalaması çıkartılarak yapılıyor diye biliyorum. 35+1 de 34+5 karın çevresi gayet normal bence. Ben ve bi kaç arkadaşın karın çevresi 2 hafta kadar geriden geliyor.Ek olarak 35+1 hftam karin çevresini de 34+5 olarak girmiş neden 10 gün geride ölçüyorum dedi kilosunu bende anlayamadım ya kafam karıştı
Alla alla şaşırdım ama bana cok normal geldi benimki 35+0 da 2600 dü günüyle uyumlu cok iyi dedide.Ay bilemedim ki doktor bu şekilde söyledi 10 gün kadar geride fln kilosunu da 2500 ölçüyorum dedi tabi bilmiyorum
Benimkide 35+0 da karın cevresi 35+3 girmişEk olarak 35+1 hftam karin çevresini de 34+5 olarak girmiş neden 10 gün geride ölçüyorum dedi kilosunu bende anlayamadım ya kafam karıştı
O kadar yorgunluğa normal canım düzenli ve 4 5 kere 40 üzeri doğum başlangıcı olarak düşündürüyor diye biliyorum. Benimde kontrolüm vardı perinatolog 37de alalım diyor karın çevresi geri diye temmuz annelerine mi kayayıyorum anlamadımAhahah miden hazmediyorsa tabi neden ugrasasin laktozsuzla. Ben oteki sut urunlerinde rahatsiz ediyor ama direk sut icersem vucudum onu hazmedemiyor ertesi gun istifra ile atiyorum vucuttan. Biraz mecbur benimkigittim doktora bebis iyiymis cok sukur suyu da iyi sanki kaciriyorim gibi gelmisti ama kacirsan bir bardaktan su nasil dokulurse oyle gelirdi o vajinal sividir dedi. Nst de iki kere 40
Uzeri cikti ama doktorum bir sey demedi sorun degil sanirim. Beyin doktoruna gittim mr cekilecek fitiktan oturu ayagimda his kaybi varmis sezeryan mi normal mi artik kararlastirilsin kendimi hazirlayayim sistim valla
Daha kanala yaklaşmadı ama 24.haftadan beri poposu tepedeSenin doğum pozisyonunda baş aşağı dimi
Hangi tarafa doğru poposunu yaslıyor tam olarak
Anladım valla bende anlamadım kilosu için 10 gün geri dediBoyu kısadır belki minyon bebektir. Ölçümler baş, karın, bacak boyu alınarak ortalaması çıkartılarak yapılıyor diye biliyorum. 35+1 de 34+5 karın çevresi gayet normal bence. Ben ve bi kaç arkadaşın karın çevresi 2 hafta kadar geriden geliyor.
Hmm neyse artık sağlıklı olsunda sorun değilAlla alla şaşırdım ama bana cok normal geldi benimki 35+0 da 2600 dü günüyle uyumlu cok iyi dedide.
Her sene diyetisyenle diyete basladim verdim sonra +2 olarak geri aldim. Su an o 5 oldu 10 kilo. Bir kere yapip saglamlastirmadan birakmamak lazim vucut toparlancam diye daha fazla depoluyorEvet ama zaten iştahımı şimdi zar zor tutuyorumo döneme iştahımı tutabilir miyim bilmiyorum, olabildiği kadar iyi beslenmeye çalışıyorum ama hiç gözüm doymuyor fjfjfj
Hani sürekli düşündüklerimi yesem önünü alamam gibiişte insan doğurunca şunu yerim bunu yerim diyince bi motive oluyor, korkulu rüyam hamilelikte almadığım kiloları emzirirken almak
Bu arada 8 güzel gitmiş , o 5 i de istesen verirsin her türlü :)
Ben 33+5 im 2200 dedi doktorum cok normal iyi dedi. Sizinki bence hayli hayli iyi kilosu sankiAy bilemedim ki doktor bu şekilde söyledi 10 gün kadar geride fln kilosunu da 2500 ölçüyorum dedi tabi bilmiyorum
İki kere 40 uzerine cikti normal sanirim bu zamanlar hic de anlamadim geldiginde ama. Neden biraz daha bekletmiyorlar belli bir nedeni var mi acaba?O kadar yorgunluğa normal canım düzenli ve 4 5 kere 40 üzeri doğum başlangıcı olarak düşündürüyor diye biliyorum. Benimde kontrolüm vardı perinatolog 37de alalım diyor karın çevresi geri diye temmuz annelerine mi kayayıyorum anlamadım
Asla anlamadım kuzu karın çevresi geri risk almayalım diyor perinatolog. Hani plasenta dolaşımı falan bozulur diye. Kendi dr'um şehir dışında ona soracağım geldiğinde. 37 normal bi hafta ama neden duruyorken doğurayım canımİki kere 40 uzerine cikti normal sanirim bu zamanlar hic de anlamadim geldiginde ama. Neden biraz daha bekletmiyorlar belli bir nedeni var mi acaba?
Valla bilmiyorum ki öyle dedi bende anlamadımBen 33+5 im 2200 dedi doktorum cok normal iyi dedi. Sizinki bence hayli hayli iyi kilosu sanki
Hayırlı olsun, sağlıkla kucağına alırsın inşallah. Kaç haftalık oluyorKizzzlarrr 28 temmuz doğum tarihi verdi doktor. Allahımm cok heyecanliyim
Benim doğum günüümmKizzzlarrr 28 temmuz doğum tarihi verdi doktor. Allahımm cok heyecanliyim
benim de tansiyonum öyle başlamıştı yüksek çıkmaya ben takip ettikçe stresten daha da yüksek çıkıyordu doktor hap verdi ve şu an iyiyim ölçmüyorum tansiyonumu geriliyorum takip edince, artık kontrolden kontrole doktor ölçüyür 12 fln çıkıyormerhaba sizlere bir şey danışmak istiyorum benim 32. haftaya kadar her şey normaldi 32. haftadan sonra tansiyonum 14’te çıkmaya başladı doktor tüm testi yaptı hiç başka bir sıkıntı yok ama tansiyon bu seviyede böyle olan var mı ne yapmam gerekiyor doktor takip edelim dedi ama ben ister istemez stres oldum tabi
Daha önce tansiyonla ilgili sıkıntınız var mıydı ben de çok telaş yapamaya başladım 10-11 lerde cokan tansiyon bir anda 13-14 çıkmaya başladıbenim de tansiyonum öyle başlamıştı yüksek çıkmaya ben takip ettikçe stresten daha da yüksek çıkıyordu doktor hap verdi ve şu an iyiyim ölçmüyorum tansiyonumu geriliyorum takip edince, artık kontrolden kontrole doktor ölçüyür 12 fln çıkıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?