- 12 Mart 2019
- 16.354
- 35.843
- 598
Aa o neymiş hiç bilmiyorum?Ya hahahaha yanağımda falan denedim ı ıh anlamadımonda da 24 mm falan muhabbeti varmış. Çok acemiyim
38 iyi bir hafta sezeryanda genelde 38 civarı alıyorlar diye biliyorum zaten. Sağ salim kavuşun inşallahAminn tam 38. Hafta. Suyum fazla yasim 39 ve anksiyeteden dolayi riske atamadi.
Kuzu memenin kahverengi yerinin büyüklüğüylede alakalıymış yara olması falan. Sana uygun olmayan ölçüyle yaparsan da yara oluyormuşAa o neymiş hiç bilmiyorum?
Benim gebeliğe bağlı göbek fıtığım oluştuğu için istemesemde sezaryen olacağım. Normal olursa da her halükarda yine fıtık için ameliyat olmam gerekecek. Bende ikisi beraber çıksın istedim. Hem hayatımda belki 1 kez denk gelebilirdi eşimle kızımın doğum günü. Denk gelmişken kaçırmak istemedim, eğer erken gelmek istemezse plan böyle bakalımAllah sağlıkla kavuştursun insbenimde kendi dgunum 4 Ağustos normalde günüm 14 ünde bitiyor aslında 10 gün öncesi 4 ü dedigim gibi eşimde diyor 4 ünde olsun güzel bir anida olur ama kıyamıyorum kalmak isterse kalsinda istiyorum çok zor bir karar benim içinde
Kuzu günaydın. Mr ses frekansı ile çekim yapıyor zararı yok bebişe. Gebelikte omurga ister istemez çok zorlanıyor. Baktır neyin var ne yok görürler kendini sıkıntıya da sokma, hani kendin vajinal istiyorsan bişi diyemem ama belin sıkıntılıysa kendini zorlama bu vücut doğum sonrasıda bize lazımmmKizlar ya bugun mr a giriyorum. Ama icim cok rahatsiz. Kadin doguma sordum hic bir sey olmaz dedi, beyin ve sinir doktoru hic bir sorun olmaz anne karnindaki bebeklere bile cekiyoruz dedi ama benim icim asla rahat degil. Muayenede ayagimda guc kaybi cikti onceki mr larimi gorunce de aa belin cok kotu yenisine bakalim dedi. Bilmiyorum mr a girip normal dogum mu yapsam, yoksa sezeryan mi olsam.
Allah en hayırlı kararı vermenizi saglasinKizlar ya bugun mr a giriyorum. Ama icim cok rahatsiz. Kadin doguma sordum hic bir sey olmaz dedi, beyin ve sinir doktoru hic bir sorun olmaz anne karnindaki bebeklere bile cekiyoruz dedi ama benim icim asla rahat degil. Muayenede ayagimda guc kaybi cikti onceki mr larimi gorunce de aa belin cok kotu yenisine bakalim dedi. Bilmiyorum mr a girip normal dogum mu yapsam, yoksa sezeryan mi olsam.
Bende öyleydim 35 haftaya girince biraz daha dışarı çıkmaya başladım yormadan gezdim vs bana iyi geldi bende çok gergindim oğluma çok kızıyordumperşemde kontrolum var benimde, rahim ağzı kısalığı ve hunileşme olduğu için son 4aydır yatarak geçiriyorum acaba doğum şekli nasıl olur diye soracağım doktora bende, çok bunaldım artık buraya kadar hep korku ve stresle geldim sinirlerim yıprandı artık çok tahammülsüzüm herşeye karşı
Gunaydin canim. Benim gebelikten iki ay once belimde 2 fitik patladi 2.5 ay bir bacagim komple uyustu. Hala arada kasima kramp gibi bir sey giriyor belli hareketlerde. Ameliyat olacaktim hamile kaldigimi ogrendim. Normal yapmayi gercekten cok istiyorum ama bunu yapmak icin cocuga yuzde bir bile etki yapacak bir sey istemiyorum. Herkes bir duraksiyor soyledigimde bilmedigim bir etkisi mi var acaba dedimKuzu günaydın. Mr ses frekansı ile çekim yapıyor zararı yok bebişe. Gebelikte omurga ister istemez çok zorlanıyor. Baktır neyin var ne yok görürler kendini sıkıntıya da sokma, hani kendin vajinal istiyorsan bişi diyemem ama belin sıkıntılıysa kendini zorlama bu vücut doğum sonrasıda bize lazımmm
Allah razi olsun cok tesekkur ederim. Umarim sizinki gecici bir seydirAllah en hayırlı kararı vermenizi saglasinsifalar versin..
Benim de 1 haftadir Geçmiyor sol ayaktaki kece gibi uyuşma.. Dr.a da gidemedim henuz..
Güzel haberlerle dönersiniz umarim
Dr orda belki yanlış bi.cümle kullanmış olabilir miAslında gerilik gibi durmamasına takıldım ben araştırdığımda haftası ile uyumlu kilosu 10 günlük gerilik demesi şaşırttı beni
Ay yok heyecan yaratma şuan hepimize hsjhsjsjsjsÇok teşekkür ederim canlarım. Pompa olarak mochi şarjlı olandan almış eşim sürpriz olarak bakalım ne olacak. Şimdi merak edip denemek istiyorum yanlışlıkla doğururum diye deneyemiyorum
Öylemii hiç bilmiyordum çokta bilmek gerekmiyor boşver bilince böyle düşünüyoruz sonraKuzu memenin kahverengi yerinin büyüklüğüylede alakalıymış yara olması falan. Sana uygun olmayan ölçüyle yaparsan da yara oluyormuş
Ahahah ben eşime denettimanlamadı bişey sonra kardeşime denettim iyi cekiyormu diye
Mamajoo nun almışlar ben acil yatınca hastaneye. Kablolu çekimi gayet iyi. Giyilebilir olsa daha iyi olurdu bencede.Ya hahahaha yanağımda falan denedim ı ıh anlamadımonda da 24 mm falan muhabbeti varmış. Çok acemiyim
Bilmiyorum ki 10 güne yine gidicem bakalım artikDr orda belki yanlış bi.cümle kullanmış olabilir mi
Bize de haber verirsiniz durumunuza ilgili olur muBilmiyorum ki 10 güne yine gidicem bakalım artık
Şuan senin sağlık durumun mr çekilmeni gerektirecek yönde ve evet en zararsızı o. Bir an önce çekil durumuna bakılsın. Hangi doğum şekli olacağına ise cıkacak sonuç karar verecekKizlar ya bugun mr a giriyorum. Ama icim cok rahatsiz. Kadin doguma sordum hic bir sey olmaz dedi, beyin ve sinir doktoru hic bir sorun olmaz anne karnindaki bebeklere bile cekiyoruz dedi ama benim icim asla rahat degil. Muayenede ayagimda guc kaybi cikti onceki mr larimi gorunce de aa belin cok kotu yenisine bakalim dedi. Bilmiyorum mr a girip normal dogum mu yapsam, yoksa sezeryan mi olsam.
Ben philips avent aldım zaten inşallah memnun kalırım.Mamajoo nun almışlar ben acil yatınca hastaneye. Kablolu çekimi gayet iyi. Giyilebilir olsa daha iyi olurdu bencede.
Yani eskisi kadar aktif değil evet ama takip te kal yerleri daraldı normalKızlar sizlerde de Bebek hareketlerinde azalma oldu mu normaldir dimi
Takip etmeye çalışıyorum ama bazen iki saatte hareket ediyor bazen etmiyorYani eskisi kadar aktif değil evet ama takip te kal yerleri daraldı normal
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?