- 12 Mart 2019
- 16.354
- 35.843
- 598
2 saat normaldir yaTakip etmeye çalışıyorum ama bazen iki saatte hareket ediyor bazen etmiyor
Benimde dünden beri azalma var sert vuruş yok ama dönme falan hissediyorum sadece endişelenmedim değilKızlar sizlerde de Bebek hareketlerinde azalma oldu mu normaldir dimi
normalHanımlar tansiyonum normalmi sizce 30 haftalık gebeyim
Evet çok iyi benim de hep böyle çıkıyorHanımlar tansiyonum normalmi sizce 30 haftalık gebeyim
Kaç haftalıksın canımMerhaba kızlar. Bugun doktor kontrolüm vardı. Bursanın en sıcak gününde dışarı çıkmak. Bebişim 3200 olmuş. Doktor bu gidişle 4ü bulacak kilosu diyor normal doğum ilki zorlanırım diye tıramaya başladım. 20sinden sonra yürüyüşlerini artır gelenilir 20sinden sonra biz müsaitiz diyor ama beyfendinin keyfini nasıl bozcaz bilmem Allah yardımcımız olsun
Oh sevindim canım iyi çıkmasınaEvet çok iyi benim de hep böyle çıkıyor
Sezaryen olacaksa ideali 38 zaten bebek kanala girmeden yapılıyor. 9 günde 300 gram da kötü değil 14 günde 400 gram almıştım benimki de Dr um gayet iyi dedi. Her bebek malesef 3 bucuk 4 kilolarda doğmuyor ama çıkınca çok da güzel toparlıyolar. Bizzat tecrübelerime dayanarak yazıyorum. Myomlarınız içinde vajinal mi yoksa sezaryen mi yapılmalı o kısmı hakkında bilgim yok en az 2 farklı Dr görmeli diye düşünüyorumKızlar bebeğim 9 günde 300 gr almış ama hala gerideyiz tabii, perinatolog ve kendi doktorum 37-38. Haftalarda doğum olsun riske atmayalım dedi, umarım bu şekilde devam eder 2500 üstü doğar. Benim çok miyomum var doktorlar gelişme geriliği için bir sürü sebep saydılar biri de miyomların plasentayı etkilemesi ve yaşlandırması, gebelikten önce 1 taneydi hatta türkiye’deki doktorum almayalım gebe kalmana engel değil demişti, gebelikten sonra oluşmuşlar, umarım 38. Haftaya kadar kilo alarak devam eder bebeğim, gönlüm 39’ları görmede ama doktorlar riske atmıyor, doğum şekli için de vajinal de olabilir dedi, kafam karıştı biraz, daha önce 2 ameliyatım var biri sezeryan olmuştu, düşünüp karar vereceğim…
Bugün 35+5imKaç haftalıksın canım
Kalırsın bence memnun.. o pahalı diye almamışlar bizimkilerBen philips avent aldım zaten inşallah memnun kalırım.
Sen nasılsın canım oğlun nasıl nezaman kavuşuyorsunuz
Seninle günümüz aynı canımBugün 35+5im
Arkadaşımda aynı süreçlerden geçti bende ondan duyup biraz rahatlıyorum. 37 de gelişim geriliğinden aldılar 2300 doğdu küveze bile girmedi ve çok hızşı bi şekilde kilo aldıKızlar bebeğim 9 günde 300 gr almış ama hala gerideyiz tabii, perinatolog ve kendi doktorum 37-38. Haftalarda doğum olsun riske atmayalım dedi, umarım bu şekilde devam eder 2500 üstü doğar. Benim çok miyomum var doktorlar gelişme geriliği için bir sürü sebep saydılar biri de miyomların plasentayı etkilemesi ve yaşlandırması, gebelikten önce 1 taneydi hatta türkiye’deki doktorum almayalım gebe kalmana engel değil demişti, gebelikten sonra oluşmuşlar, umarım 38. Haftaya kadar kilo alarak devam eder bebeğim, gönlüm 39’ları görmede ama doktorlar riske atmıyor, doğum şekli için de vajinal de olabilir dedi, kafam karıştı biraz, daha önce 2 ameliyatım var biri sezeryan olmuştu, düşünüp karar vereceğim…
Ay Allahım inşallahKalırsın bence memnun.. o pahalı diye almamışlar bizimkilerayyy galiba yarın çıkacak belli değil net bir şey demedi doktor canım. Ama en geç cuma anladığım kadarıyla
Bende aynıyım seninle aynı gün gittik biliyosunSeninle günümüz aynı canımben cuma gitmiştim doktora en son 2860tı kilosu hafif bi irilik var benim bebeğimde ama seninki gayet normal kilosu. Benim 12 günde 400 Gr almıştı mesela.
Üf o kadar haklısın ki sjsjsjsjs bilmemek en büyük özgürlüktürÖylemii hiç bilmiyordum çokta bilmek gerekmiyor boşver bilince böyle düşünüyoruz sonra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?