2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    198
Kızlar bebeğim 9 günde 300 gr almış ama hala gerideyiz tabii, perinatolog ve kendi doktorum 37-38. Haftalarda doğum olsun riske atmayalım dedi, umarım bu şekilde devam eder 2500 üstü doğar. Benim çok miyomum var doktorlar gelişme geriliği için bir sürü sebep saydılar biri de miyomların plasentayı etkilemesi ve yaşlandırması, gebelikten önce 1 taneydi hatta türkiye’deki doktorum almayalım gebe kalmana engel değil demişti, gebelikten sonra oluşmuşlar, umarım 38. Haftaya kadar kilo alarak devam eder bebeğim, gönlüm 39’ları görmede ama doktorlar riske atmıyor, doğum şekli için de vajinal de olabilir dedi, kafam karıştı biraz, daha önce 2 ameliyatım var biri sezeryan olmuştu, düşünüp karar vereceğim…

Merhaba kızlar. Bugun doktor kontrolüm vardı. Bursanın en sıcak gününde dışarı çıkmak . Bebişim 3200 olmuş. Doktor bu gidişle 4ü bulacak kilosu diyornormal doğum ilki zorlanırım diye tıramaya başladım. 20sinden sonra yürüyüşlerini artır gelenilir 20sinden sonra biz müsaitiz diyor ama beyfendinin keyfini nasıl bozcaz bilmemAllah yardımcımız olsun

Kaç haftalıksın canım

Sezaryen olacaksa ideali 38 zaten bebek kanala girmeden yapılıyor. 9 günde 300 gram da kötü değil 14 günde 400 gram almıştım benimki de Dr um gayet iyi dedi. Her bebek malesef 3 bucuk 4 kilolarda doğmuyor ama çıkınca çok da güzel toparlıyolar. Bizzat tecrübelerime dayanarak yazıyorum. Myomlarınız içinde vajinal mi yoksa sezaryen mi yapılmalı o kısmı hakkında bilgim yok en az 2 farklı Dr görmeli diye düşünüyorum

Ben philips avent aldım zaten inşallah memnun kalırım.
Sen nasılsın canım oğlun nasıl nezaman kavuşuyorsunuz
Kalırsın bence memnun.. o pahalı diye almamışlar bizimkiler ayyy galiba yarın çıkacak belli değil net bir şey demedi doktor canım. Ama en geç cuma anladığım kadarıyla

Arkadaşımda aynı süreçlerden geçti bende ondan duyup biraz rahatlıyorum. 37 de gelişim geriliğinden aldılar 2300 doğdu küveze bile girmedi ve çok hızşı bi şekilde kilo aldı bu konuda ben doktoruma güveniyorum bebek için riskli bişi yapmaz

Seninle günümüz aynı canım ben cuma gitmiştim doktora en son 2860tı kilosu hafif bi irilik var benim bebeğimde ama seninki gayet normal kilosu. Benim 12 günde 400 Gr almıştı mesela.
Bende aynıyım seninle aynı gün gittik biliyosun 2600 de benimkiydi sen sus seninki tosuncuk olcak

Ayyyy pompayı boşver sennnn bebişin nasıllll sen nasıl oldunnnn
A anoniiim nasıl birde haberiniz var mı ses seda çıkmadı o kuzudan da ya
Biz iyiyiz çok şükür canım, ben zaten iyiydim maşallah. Oğlum da iyi artık yarın ya da cuma çıkacak büyük ihtimal doktoru öyle dediii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…