- 30 Nisan 2023
- 2.869
- 3.026
- 63
- 32
Senin doğum pozisyonunda baş aşağı dimiBugün kontrolüm vardı hususi sordum doktora şurda çok takılıyor diye. Öğrendim ki poposu oradaymış popo kemiği batıyormuş
Ya bende bugün bunu fark ettim.Kızlar benim catim 2 gün öncesine kadar çok ağrıyordu resmen adim atmakta zorlanıyordum dün ve bugun ağrım yok elhamdülillah.yalniz iş yaparken hiç zorlanmiyorum garibime gittim rahat rahat yapıyorum dur surayida temizlim uzanirimndiye diye baya iş bitirdik bu saate kadar.enerji gelmesi doğum belirtisi deniliyordu.korkmaya başladım henüz erken .2 hafta daha kalsa diyorum dua ediyorum
Ayyy deme deme vallahi bı garip oldum.beklesinler az daha .hareketleri nasıl eskiye nazaran sende dahami sakin bu rahatladigin gundeYa bende bugün bunu fark ettim.
Önceki günlere göre cok rahatım nefesim tıkanmıyo hafif hissediyorum bir sürü iş yaptım yemek yaptım karnım hiç yok gibi
34 haftalııkoyy hayırlı olsun. şuan kaç haftalıksın
Tam 38 haftalık olacak, eşimin doğum günüyle aynı olacaklar. Doktor gelişiminin gayet iyi olduğu için illa 40ı beklememe gerek olmadığını söylediHayırlı olsun ins kolay şekilde atlatirsiniz..10 gün öncesi olması açısından mi bu tarihi seçtiniz.. ben de en erken 4 Ağustos olacak diye düşünüyorum ama daha fazla tutsam daha iyi olmaz mı diye düşünmüyor degilim
Perşembe temizlik yapılacak Dünya isim var yardım edenim yok bebeğin gelisimi bir hafta geride lütfen dursun bu ay sonuna kadarYa bende bugün bunu fark ettim.
Önceki günlere göre cok rahatım nefesim tıkanmıyo hafif hissediyorum bir sürü iş yaptım yemek yaptım karnım hiç yok gibi
37 yi görelimde inşallah.Ayyy deme deme vallahi bı garip oldum.beklesinler az daha .hareketleri nasıl eskiye nazaran sende dahami sakin bu rahatladigin gunde
Ben doğumdan bi sonra 10 gün içinde emzirme diyetisyeniyle çalılmayı düşünüyorum. Anca para verirsem iştahımı terbiye edebilirimEvet ama zaten iştahımı şimdi zar zor tutuyorumo döneme iştahımı tutabilir miyim bilmiyorum, olabildiği kadar iyi beslenmeye çalışıyorum ama hiç gözüm doymuyor fjfjfj
Hani sürekli düşündüklerimi yesem önünü alamam gibiişte insan doğurunca şunu yerim bunu yerim diyince bi motive oluyor, korkulu rüyam hamilelikte almadığım kiloları emzirirken almak
Bu arada 8 güzel gitmiş , o 5 i de istesen verirsin her türlü :)
Ya bende dünkü kontrole kesin sancı vs çıkıcak düşüncesiyle gittim. Hem ishal gibi karın ağrım vardı, hem vajinamın sağından bacağıma doğru inen bıçak saplanması gibi bir ağrı var yürümemi oturma kalkmamı bile etkiliyor, hemde göğüs uçlarım falan çıktıKızlar benim catim 2 gün öncesine kadar çok ağrıyordu resmen adil atmakta zorlanıyordum dün ve bugun ağrım yok elhamdülillah.yalniz iş yaparken hiç zorlanmiyorum garibime gittim rahat rahat yapıyorum dur surayida temizlim uzanirimndiye diye baya iş bitirdik bu saate kadar.enerji gelmesi doğum belirtisi deniliyordu.korkmaya başladım henüz erken .2 hafta daha kalsa diyorum dua ediyorum
Daha naif hareket ediyor benimki sert değil37 yi görelimde inşallah.
Ya aslında aynı gibi ama dünden beri bi sakinlikte seziyorum dün yoldaydım araba yolculuğu yaptım 2 saat ozaman cok sakindi tedirgin olmustum ama eve gelince hareketlenmişti. Emin olamıyorum onun için
Durur durur sen öyle düşünme uzaklaştır bu düşünceleri enerji geldi diye niye erken doğsunlar oyle bi kaide yokPerşembe temizlik yapılacak Dünya isim var yardım edenim yok bebeğin gelisimi bir hafta geride lütfen dursun bu ay sonuna kadar
Ben rahatladım sıkıntı oradaBen doğumdan bi sonra 10 gün içinde emzirme diyetisyeniyle çalılmayı düşünüyorum. Anca para verirsem iştahımı terbiye edebilirim3.cü ay gibi de spor hocam bekliyor zaten eski halimden daha iyi olma hibi bir hedefim var ama hayaller hayatlar olmaz umarım
Bebişler sağlıklı gelsin de gerisi çözülür
Ya bende dünkü kontrole kesin sancı vs çıkıcak düşüncesiyle gittim. Hem ishal gibi karın ağrım vardı, hem vajinamın sağından bacağıma doğru inen bıçak saplanması gibi bir ağrı var yürümemi oturma kalkmamı bile etkiliyor, hemde göğüs uçlarım falan çıktıdedim ben doğurcam galiba ama ne nst de sancı çıktı ne de bebek doğum kanalına girmemiş. Doktorum o vajinadaki ağrı için kas ağrısı bu haftalarda normal dedi üstünde durmadı bile
İçin rahat git zamanında geliceklet ben inanıyorum
Arada sert arada sakin ama eskiye göre sakinleşti gibi buda normal yerleri daraldı artık.Daha naif hareket ediyor benimki sert değil
İnşallah hep içimden 25 temmuz geçti bugüne kadar inşallah o zamana kadar dayanır oğluşumDurur durur sen öyle düşünme uzaklaştır bu düşünceleri enerji geldi diye niye erken doğsunlar oyle bi kaide yok
İnşallah canım benimde 25 28 arası geçiyor bakalımİnşallah hep içimden 25 temmuz geçti bugüne kadar inşallah o zamana kadar dayanır oğluşum
Seninle son tarihlerimizde aynı inşallah o zamana kadar dururuzİnşallah canım benimde 25 28 arası geçiyor bakalım
Hadi bakalım inşallahSeninle son tarihlerimizde aynı inşallah o zamana kadar dururuz
Maşallah bence gayet iyi kilosuKızlar biz şimdi doktordan çıktık 35+1 deyim kilosu için 2500gr ölçüyorum dedi ama bi hafta 10 gün kadar geri fln dedi ilk çocuğumda 2880 doğmuştu 38. Haftada . Doktorda o yüzden pek sorun yapmadım ama 10 güne yine gel bakalım dedi bu şekilde kızlar
Ay bilemedim ki doktor bu şekilde söyledi 10 gün kadar geride fln kilosunu da 2500 ölçüyorum dedi tabi bilmiyorumMaşallah bence gayet iyi kilosu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?