2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    198
Ayyyy jokercim bizim seninle günlerimiz aynı benimde sat 7 kasım. Bak böyle diyince içim rahatladı. Bana herkes ilk hamile olduğumu öğrendiğinde adam akıllı yemiyorsun bişi bit kadar doğurcan dedi kadamda kuruyodum

Kızlar sizlerde de Bebek hareketlerinde azalma oldu mu normaldir dimi
34teyiz. Normale gore biraz daha sakindi hareketleri 2 haftadır..ama bugun fır döndü..1 saate yakinçıkmak istercesine,esnedi, toparlandı.. kickbocks yapti adeta mide karaciğer, kaburga...
Miyom gelişme geriliği mi yapiyormus? bende de 1cm civarında 1 tane vardı. Tupbebek ilaçlarıyla 2miyom, 1 kistim oluştu 3er santimlik.. ama şu an ona odaklanmiyor dr.lar. ilk trimesterda bakiyorlardi. Mayısta 2hafta öndeki gobus, haziranda 2 hafta geri çıktı. bakalim haftaya nasıl çıkacak.

Doğum için tarih aldın mı bizim 7 ağustos tabii eğer beklerse

Doğum için tarih aldın mı bizim 7 ağustos tabii eğer beklerse
Ayyyy 37'de alalım diyorlar bana temmuzun 24ünden itibaren oluyor. Perinatologu dinlemeyip kendi doktorumu 38'e ikna etmeye çalışıcam azcık kilo alsın istiyorum 2180 gramdı son gittiğimde bi 2500 olsun

Ayyyy 37'de alalım diyorlar bana temmuzun 24ünden itibaren oluyor. Perinatologu dinlemeyip kendi doktorumu 38'e ikna etmeye çalışıcam azcık kilo alsın istiyorum 2180 gramdı son gittiğimde bi 2500 olsun
Bende 2500 den sonra okeyim ama ultrasondan hep daha küçük doğuyorlar o aklımı kurcalıyor

Kızlar bu arada temmuz grubunu okuyorum bebişler genelde hep sarılık olmuş ben biberon ve pompa koymuştum ama süt gelmeme ihtimaline karşı mama da almak lazım mı ya? Sezaryen olacağım çünkü nasıl emin olcam ki sütün yettiğinden
Gerçi hastanenin önünde eczane var doktor yönlendirmesiyle alırım diyordum ama kafam karıştı. İkizler burcu olmak zor

Canım bende temmuz grubunu çok okuyorum. Farkındaysan onlarda çok anlamıyor sütün yettiğini bende mama alayım koyayım diyordum ama küvöz ihtiyacı vs olursa hastane kendisi veriyor ya da şu marka al diyor dediler. Bide bende biberon koymuştum avent ama kaşık biberon gibi bişi diyorlar ya onunla veren olmuş hep meme reddi için benimde aklım çok karıştı, bende teraziyim karar verene kadar doğum zamanım geldi

Bence lazım olursa eczaneden almak daha mantıklı tabi herkesin fikri farklı olur

Kaşık biberon daha iyiymiş meme reddi yapmamasi için

Plasentayı etkileyebiliyor dedi iki doktorum da, plasentayı etkiliyorsa bebeğin beslenmesi direkt etkileniyor zaten…

Bende avent anti colic almıştım. Meme reddi yapmıyor deniliyordu. Emzikte vermeyi düşünüyorum valla

Evet haklısınız, benim bebeğimin percentili düşük olunca en azından 2500’ün üzerinde olsun istiyorum, 3.5-4’lerde gözüm yok gerçekten :) buradaki doktorlar miyomlar vajinale engel değil dediler ama ben biraz korkuyorum nedense, bir de sanırım vajinal istesem suni sancı verirler, sonuçta zamanı olmayacak, zaten makat geliyor şu an dönmedi de… bakalım 2 hafta sonra artık netleştirirler sanırım…
İnşallah girmezler ne diyelim, girerlerse de sağlıkla çıksınlar diyelim, biz elimizden geleni yapıyoruz, bende artık güvendim buradakilere, sadece keşke erken tespit edebilselerdi bu durumu yani 3 aydır ultrasona almadılar, alsaydılar belki daha öncesinde beslenmeme daha çok dikkat ederdim, az yorulurdum vs… Türkiye’deki ultrason sistemi daha iyi ya… burada risk olunca Tr sistemine geçiliyor… Neyse allahtan şimdi işi sıkı tutuyorlar, içim bi tık rahatladı.

İçin rahat olsun, kendini de üzme daha az yorulurdum diye. 2 hafta geriye düştüğü an fark edildi bende, anında rapor verdiler, ömrümde yemediğim et, süt, yumurtayı bu zamanda tüketmişimdir. Karın çevresi hala geri. Bazen ne yaparsan yap bebişin kendisine kalmış bir şey oluyor bu ve sen ne yaparsan yap o nasıl büyümek isterse öyle büyüyor. Bu da minik kuzuların bizi şimdiden terbiye etmesi diye düşünelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…