2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    198
Demek ki hala vajinal doğum ihtimaline var kuzum öyle düşün ya direkt " benim gibi " mr sız sen vajinal doğuramazsın deseydi

Ay o kadar bilmiyorum ki her şey olabilir bide benim doğum iznim başladı zaten işe erken başlayacağım biyerden sonra mecbur biberon
Ben de çalışıyorum ama ilk defa bu hafta çok zorlandım. Oturduğum yerden nefes alamıyorum. Son iki hafta işte ha gayret diye kendime gaz veriyorum

Baş yukarda olunca çok hissedilmiyor hareketleri. Uzunca süre hem baş yukardaydı hem arkaya dönüktü, hareketleri çok derinden duyuyordum. Bir haftadır baş aşağıda, ayaklar yukarda halay tepiyor

Ben de çalışıyorum ama ilk defa bu hafta çok zorlandım. Oturduğum yerden nefes alamıyorum. Son iki hafta işte ha gayret diye kendime gaz veriyorum
Ay Allah yardımcın olsunnnn. Ben 29dan 32ye raporluydum, 32den beri de analık iznindeyim. 37ye kadar çalışırım diyordum herkese ama ı ıh çalışamazmışım

Baş yukarda olunca çok hissedilmiyor hareketleri. Uzunca süre hem baş yukardaydı hem arkaya dönüktü, hareketleri çok derinden duyuyordum. Bir haftadır baş aşağıda, ayaklar yukarda halay tepiyor
evet evet kesinlikle öyle, daha 2 hafta evvel bizim de baş aşağıdayken resmen şov yapıyordu karnım yerinden oynuyordu şimdi mıymık mıymık hareketler. önde plesenta var bir de o da zaten az hissettiriyor hareketleri. tekrar baş aşağı dönse bari bizimki

+- 400 gram değişebilir diyor benim doktorum. Cumartesi kontrolum var bakalım ne diyecek doktorum, gün şimdiye kadar hiç sormamıştım bu hafta soracağım inşallah
valla ultrason ölçümü bana sorarsanız hiç bişey ifade etmiyor. ilk kızıma 3100 demişti doktor ultrason ölçümüne göre ve 3800 doğru herkes şok

Ama yenidoğan olmayabilir evet, yenidoğan yoğun bakım için sen doğurunca arama yapılıyor sistemde hangisinde varsa oraya bebeğin gönderiliyor eğer ihtiyaç varsa. Şehir hastanesinde doğurabilirsiniz. Ben özelde doğuracaktım benim o anki gelişen şey riskli olduğu için kabul etmedi özel hastaneler ve doktorum da izindeydi. Onunla daha hesaplaşmadım bile. Şehir hastanesinde doğurdum ve gayet memnun kaldım. Orada yenidoğan yoğun bakım vardı ama yer yoktu. Benim bebeğimi de özel hastanede yet bulmuşlar oraya transfer ettiler. Bir de perinatologlara vs. De güvenmiyorum.. doğumdan 30 dk önce bebeğimi inceledi küçük bebek okey ama her kötü şeyi dedi bana genetik sorun bilmemne.. 3 gün hastanede yatmışım ağlamadan duymuşum artık o kadar şeydim ki ağlamaya başladım. Oradan doğuma aldılar ağlayarak gittim..

37 de 3250 ağırlığı olan bebem 41 de 3400 doğdu. Son ölçümleri kayıp ama 3 buçuk civarı olur ancak demisti
Son muayenemde 3800 ölçülen bebem 40+ 3de 3800 doğdu
Son muayenemde 3300 bebem 38+5 de 3600 doğdu dr tarafından aşağı yukarı doğru tahmin edildi benimkiler zaten kesin sonuç olarak vermiyorlar bu ölçüleri

Bazen gerçekten karşısındaki insanın ne kadar hassas bir durumda olduğunu anlamıyorlar. Tamam söylemesen neden söylemedin denebilir ama bu kadar endişeli olan insana da bu yapılmaz ya, çok kızıyorum
Bekliyorum canım bugün daha aramadılar, arayınca emzirmeye mi gel yoksa bebeşine kıyafet de getir diyecekler mi bekliyoruz
Ayyyy hadi bakalım inşallah bizi de habersiz bırakma büyük kavuşma yaşanırsa

Çıktınız mı bebeğe ne zaman kavuşuyorsun? Hayırlı haberler

Ya kızlar ben kimseyi tedirgin etmek istemiyorum yani hareketi azalanlarin ama herkes hareketleri azaldı diyor sanırım normal olan bu.. Benimkinin hareketleri sıklaştı ve acayip can yakıcı her tarafından aynı anda ittiriyor genlesiyor gibi o bitse hıçkırık o bitse tekrar heryerden ittirme yani illa bir hareket halinde olduğu kesin yani yürürken bile rahatsız oluyorum donakaliyorum baş aşağı olduğunu biliyorum.. yeri darlasti falan deniyor şimdi benim içime kurt düştü acaba gelişmiyor mu diye

Benimki de aynı canım

Son düzenleme:
bence seni doğumdan sonra harika günler bekliyor anne karnında bu kadar hareketli olan cocuklar büyüyünce de öyle oluyorlar genelde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…