2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    198
Benmkide aynı canım
Sevindim valla yalnız olmadigima tamam benim deneyimim var ama son zamanlarda bu denli karnimi yaracak hissini nadir hatırlıyorum hele arabada falan kesinlikle çukurlara girme konusunda tedirgin oluyorum aynı anda olursa diye
bence seni doğumdan sonra harika günler bekliyor anne karnında bu kadar hareketli olan cocuklar büyüyünce de öyle oluyorlar genelde
Bende her türlü numuneden mevcut mecbur hepsi çekiliyor büyüyor sağlıklı olsunlar birde kendilerine ve etrafa zarar vermesinler yeter modunda afedersiniz kaşarlaşmis bir anne var karsinizda

Benimde kımıl kımıl. Çapraz esniyor, lök diye sağdan sola geçiyor. Biraz iç karın genişliği muhabbeti varya onunla da alaklı bir şey bence. Uyurken sakin bi onun dışında dediğin gibi hıçkırık, o olmasa o minik dötünü illa kaburgalarıma saplıyor bir şey yapıyor. Bide havalar çok sıcak, herkes biraz bunaldı sıcakta da çıkamadı ister istemez bebişlerde bunalıyor bence

Ya bir şey sorucam kızlar daha önce konuşuldu mu hatırlayamadım bu çocuk hareket ederken arada bir karnımdan eklem çıtlaması gibi ses geliyor ben anlamadım başta kendimden geliyor sandım ama ı ıh benden gelmiyor başına gelen var mı ya

Benimde bazen boşluguma geliyor canımı çok yakıyor

Ya bunu duymustum daha önce bebekten geliyor onun kemiklerinden diyolardı.
Dün benimde başıma geldi ve dondum kaldım o an

Valla su 3 haftami artık 4 hafta mi bitsin sıcaklarda vuruyor dediğin gibi sabır zorlanıyor evde bebeler bir yandan yemek falan artık hak getire ruhum daralıyor iyice

Bende oda çok sık oluyor demekki normal
Benimde bazen boşluguma geliyor canımı çok yakıyor
Benim ilk çocuğum arabada çukura girince içerden Cat diye ses geldi dedim bişey oldu ayağımı hareket ettirmemle birlikte suyum boşaldı 41 haftalikti belki zamanı geldi ama cukurada denk gelince çukurlardan hep korkar oldum

Benimki de çok arttı hareketleri. Hiç ama hiç durmuyor, oğlandan sonra kızım olacak inşallah ama sanırım o da kuduruk olacak ama benim umutlarım vardı bence gelişmiyor diye değil de abilerine karşı hazırlık yapıyordur. Ultrasonlarda sorun yoksa hiç takma kafana bence

Ayy korktum şimdi

Ya ahahahahah ne canları var minik insanlar eklemleri çıtlıyor ya şu şöyle miydi bu böyle miydi derken hamilelik bitiyor lattecim
Gerçekten öyle az önce onu düşünüyordum hep erken doğurucam sanırdım nedense içimde öyle bir his vardı korka korka ne günlere geldik ve bitiyor

Gerçekten öyle az önce onu düşünüyordum hep erken doğurucam sanırdım nedense içimde öyle bir his vardı korka korka ne günlere geldik ve bitiyor
Erken doguracam hissi olanlar daha çok tutuyor bebesini içerde sabirsizlandikca Allah sabret diyor heralde misal ben benim çocuklar doğmak bilmez 2. Yide ssvd deneyim dedim 40 i gecirince dedim yok artık dayanamıyorum doğmayacak buda galiba alın gitsin demiştim iyiki almışlar oda ayrı mesele kafası gotu başı maşallahı vardı doguramazmisim zaten

Benimki de öyle canım karnımı yırtıp çıkacak bu diyorum hatta. En son 20 gün kadar öndeydi gelişimi. Her bebek kendine özel bence gelişimi hareketliliği vs.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…