- 12 Mart 2019
- 16.354
- 35.843
- 598
Oy maşallahErken doguracam hissi olanlar daha çok tutuyor bebesini içerde sabirsizlandikca Allah sabret diyor heraldemisal ben benim çocuklar doğmak bilmez 2. Yide ssvd deneyim dedim 40 i gecirince dedim yok artık dayanamıyorum doğmayacak buda galiba alın gitsin demiştim iyiki almışlar oda ayrı mesele kafası gotu başı maşallahı vardı doguramazmisim zaten
yaa öyle beklenmedik bir anda oluyor ki oOy maşallah
Bende aynı sanki doğuramıcakmışım gibi geliyor şimdi de hani kendi kendine bi suyum gelsin sancım gelsin olayı olmıcak gibi
Yok yaaa. O bende haftanin 5 gunu asiri tepinik 2 gun sanki inzivada gibi oluyo. Ilginc bir kisilik kendisiYa kızlar ben kimseyi tedirgin etmek istemiyorum yani hareketi azalanlarin ama herkes hareketleri azaldı diyor sanırım normal olan bu.. Benimkinin hareketleri sıklaştı ve acayip can yakıcı her tarafından aynı anda ittiriyor genlesiyor gibi o bitse hıçkırık o bitse tekrar heryerden ittirme yani illa bir hareket halinde olduğu kesin yani yürürken bile rahatsız oluyorum donakaliyorum baş aşağı olduğunu biliyorum.. yeri darlasti falan deniyor şimdi benim içime kurt düştü acaba gelişmiyor mu diye
Aaaa inşallah böyle bir heyecan bekliyorum gününde şimdi deildeyaa öyle beklenmedik bir anda oluyor ki oilk kızımda gece tuvalete kalktığımda balon patlaması gibi bir ses gelmişti ve suyumun şarıl şarıl akmasıyla şok olmuştum. ki doktorum daha doğmaz bu bebe dedikten 2 gün sonra bu yaşandı
Yani ben gerektiği miktarda olmasını tercih ederimYok yaaa. O bende haftanin 5 gunu asiri tepinik 2 gun sanki inzivada gibi oluyo. Ilginc bir kisilik kendisi
yaa öyle beklenmedik bir anda oluyor ki oilk kızımda gece tuvalete kalktığımda balon patlaması gibi bir ses gelmişti ve suyumun şarıl şarıl akmasıyla şok olmuştum. ki doktorum daha doğmaz bu bebe dedikten 2 gün sonra bu yaşandı
Ya tecrübeli olmanız o kadar güzel kiBekleyince illa geliyor da o bekleme çok zorlayıcı ilk çocukta o kavuşma heyecanı merak bilinmemezlik, 2. Ve sonrasında diğer çocukların sorumluluklariyla birlikte bir bunalım bıkkınlık.. ben artık 41i doldurmustum sonraki gün hastaneye yatışım yapılacaktı suni sancı verip başlatmak için ama akşamında arabada suyum geldi ilkinde ama baya bir sabır gerektiriyor
Özelde doğum yapınca mı ?Kızlar bir de doğum yaptığınızda doğum faturanızı SGK götürüp ücretini alma gibi bir durum varmış. ben sosyal medyada gördüm inanamadım sonra arkadaşım sgk da çalışıyor ona gönderdim evet doğru dedi. Faturanı getir ona göre ödemeni geri alabiliyorsun dedi. Aklınızda bulunsun.
aynen aynen, olması gerektiği zamanda inşallahAaaa inşallah böyle bir heyecan bekliyorum gününde şimdi deilde
Bence en zor kısmı son 3 aymışHadi ilk 3 ay gelsin, detaylı olsun şu olsun derken çok şükür
inan ben de sırf bu yüzden ikinciyi yaptımYa tecrübeli olmanız o kadar güzel kiçat oluyo doğuruyom mu, akıntı oluyo lan bu suyum mu,çocuk uyuyo neden hareket etmiyo bişi mi oldu diye diye gezmekten hamilelikten keyif almaz hale geldim
Aynısından bende de varYok yaaa. O bende haftanin 5 gunu asiri tepinik 2 gun sanki inzivada gibi oluyo. Ilginc bir kisilik kendisi
Rahat ol valla yaşarken diyeceksin böyle imiş demek tabi bazılarının ki farklı oluyor amaYa tecrübeli olmanız o kadar güzel kiçat oluyo doğuruyom mu, akıntı oluyo lan bu suyum mu,çocuk uyuyo neden hareket etmiyo bişi mi oldu diye diye gezmekten hamilelikten keyif almaz hale geldim
Ahhahahahahah şimdi iliğinle kemiğinle hissediyorsun dimiBence en zor kısmı son 3 aymışben son 2 aya kadar hala doktora kendimi hiç hamile hissetmiyorum diyodum şuan bitik durumdayım
Ay ben ikinci yapamam yaz hamilesi olmasam belki bitane daha yapardım ama ı ıh yaza gelmesi beni duvara vurdu boğdu boğdu attıinan ben de sırf bu yüzden ikinciyi yaptımbu telaşlardan ilk çocuğumun tadını hiç çıkaramadım. ikincide inşallah çok daha kafam rahat olacak sadece aynı yaşayacağım.
"YAŞAYAMADI"
Ayyyy ahhajajajajajRahat ol valla yaşarken diyeceksin böyle imiş demek tabi bazılarının ki farklı oluyor amabende suyum az az gelecek idrarmi değil mi diye karıştırır miyim falan diye düşünürken afedersiniz yürürken arkamdan şarıl şarıl su döktüm panikten utançtan kimsenin yüzüne bakamadım güvenlik arkamdan sandalye getiriyordu adamın yüzüne bakmamak için gerek yok gerek yok diye koşar adım kaciyodum milleti arkamdan kosturdum
Yaa neden oyle demislerdi sana? Normalde bana da dedi de ben aglamakli bakinca cok mu normal istiyorsun bir mrina bakalim o zaman tekrar dedi. Yasli babacan bir doktordu halime acidi diye dusunuyorum. Ama doktorum net bir kadindir bakalim ne diyecekDemek ki hala vajinal doğum ihtimaline var kuzum öyle düşün ya direkt " benim gibi " mr sız sen vajinal doğuramazsın deseydi
YaaaBekliyorum canım bugün daha aramadılar, arayınca emzirmeye mi gel yoksa bebeşine kıyafet de getir diyecekler mi bekliyoruz
Benim son 2-3 gun haric oyleydi. Cok yoruldugumda ya da ayakta kaldigimda asiri az hissediyorum. Ama bugun daha oturuyordum surekli hoppidi hoppidi. Korkmustum iyi geldiYa kızlar ben kimseyi tedirgin etmek istemiyorum yani hareketi azalanlarin ama herkes hareketleri azaldı diyor sanırım normal olan bu.. Benimkinin hareketleri sıklaştı ve acayip can yakıcı her tarafından aynı anda ittiriyor genlesiyor gibi o bitse hıçkırık o bitse tekrar heryerden ittirme yani illa bir hareket halinde olduğu kesin yani yürürken bile rahatsız oluyorum donakaliyorum baş aşağı olduğunu biliyorum.. yeri darlasti falan deniyor şimdi benim içime kurt düştü acaba gelişmiyor mu diye
Benim ablasi karnimda bungee jumping modundaydi ama bir dogdu cok usluydu masallah. Fazla usluydu hatta onune emeklesin diye esya koyuyordum elini uzatiyodu yetisemezse ugrasmiyordu bilebence seni doğumdan sonra harika günler bekliyoranne karnında bu kadar hareketli olan cocuklar büyüyünce de öyle oluyorlar genelde
Ay telefona bakarken kahkaha attim herkes noluyor diyor anlatamadim daRahat ol valla yaşarken diyeceksin böyle imiş demek tabi bazılarının ki farklı oluyor amabende suyum az az gelecek idrarmi değil mi diye karıştırır miyim falan diye düşünürken afedersiniz yürürken arkamdan şarıl şarıl su döktüm panikten utançtan kimsenin yüzüne bakamadım güvenlik arkamdan sandalye getiriyordu adamın yüzüne bakmamak için gerek yok gerek yok diye koşar adım kaciyodum milleti arkamdan kosturdum
Malesef öyle dendi karambole sezaryen oldum 5 sene önceYaa neden oyle demislerdi sana? Normalde bana da dedi de ben aglamakli bakinca cok mu normal istiyorsun bir mrina bakalim o zaman tekrar dedi. Yasli babacan bir doktordu halime acidi diye dusunuyorum. Ama doktorum net bir kadindir bakalim ne diyecek
Yaaapeki sen nasilsin toparlanabildin mi?
Benim son 2-3 gun haric oyleydi. Cok yoruldugumda ya da ayakta kaldigimda asiri az hissediyorum. Ama bugun daha oturuyordum surekli hoppidi hoppidi. Korkmustum iyi geldi
Benim ablasi karnimda bungee jumping modundaydi ama bir dogdu cok usluydu masallah. Fazla usluydu hatta onune emeklesin diye esya koyuyordum elini uzatiyodu yetisemezse ugrasmiyordu bileama ayaklari mesela cok tepinirdi oturdugu yerde pat pat pat vururdu. Hee dedim demek bu surekli karnimda bu hareketi yapiyordu. Bakalim kardesi cok hareketli bu sefer sadece ayak degil eminim. Valla ablasina ceksin yaa enerjim yok cok
Ay telefona bakarken kahkaha attim herkes noluyor diyor anlatamadim da
3 bebenin 3ünü de böyle normal mi doğurdun sen ablaRahat ol valla yaşarken diyeceksin böyle imiş demek tabi bazılarının ki farklı oluyor amabende suyum az az gelecek idrarmi değil mi diye karıştırır miyim falan diye düşünürken afedersiniz yürürken arkamdan şarıl şarıl su döktüm panikten utançtan kimsenin yüzüne bakamadım güvenlik arkamdan sandalye getiriyordu adamın yüzüne bakmamak için gerek yok gerek yok diye koşar adım kaciyodum milleti arkamdan kosturdum
Aşırı büyümedi son zamanlardada aynı seyrediyor bi büyüme göremiyorumGöbekleriniz ne alemde hamişler
Ne kadar şanslısın yaaaAşırı büyümedi son zamanlardada aynı seyrediyor bi büyüme göremiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?