2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    198
Oy maşallah
Bende aynı sanki doğuramıcakmışım gibi geliyor şimdi de hani kendi kendine bi suyum gelsin sancım gelsin olayı olmıcak gibi

Oy maşallah
Bende aynı sanki doğuramıcakmışım gibi geliyor şimdi de hani kendi kendine bi suyum gelsin sancım gelsin olayı olmıcak gibi
yaa öyle beklenmedik bir anda oluyor ki o ilk kızımda gece tuvalete kalktığımda balon patlaması gibi bir ses gelmişti ve suyumun şarıl şarıl akmasıyla şok olmuştum. ki doktorum daha doğmaz bu bebe dedikten 2 gün sonra bu yaşandı

Yok yaaa. O bende haftanin 5 gunu asiri tepinik 2 gun sanki inzivada gibi oluyo. Ilginc bir kisilik kendisi

Aaaa inşallah böyle bir heyecan bekliyorum gününde şimdi deilde

Bekleyince illa geliyor da o bekleme çok zorlayıcı ilk çocukta o kavuşma heyecanı merak bilinmemezlik, 2. Ve sonrasında diğer çocukların sorumluluklariyla birlikte bir bunalım bıkkınlık.. ben artık 41i doldurmustum sonraki gün hastaneye yatışım yapılacaktı suni sancı verip başlatmak için ama akşamında arabada suyum geldi ilkinde ama baya bir sabır gerektiriyor

Yok yaaa. O bende haftanin 5 gunu asiri tepinik 2 gun sanki inzivada gibi oluyo. Ilginc bir kisilik kendisi
Yani ben gerektiği miktarda olmasını tercih ederim çünkü beni fazla zorladı belki yaş ilerledikçe mi zorluyor ardiardina 2 Bebek olması Rahmi mi zorladı anlamadım

Ya tecrübeli olmanız o kadar güzel ki çat oluyo doğuruyom mu, akıntı oluyo lan bu suyum mu,çocuk uyuyo neden hareket etmiyo bişi mi oldu diye diye gezmekten hamilelikten keyif almaz hale geldim

Özelde doğum yapınca mı ?

Ya tecrübeli olmanız o kadar güzel ki çat oluyo doğuruyom mu, akıntı oluyo lan bu suyum mu,çocuk uyuyo neden hareket etmiyo bişi mi oldu diye diye gezmekten hamilelikten keyif almaz hale geldim
inan ben de sırf bu yüzden ikinciyi yaptım bu telaşlardan ilk çocuğumun tadını hiç çıkaramadım. ikincide inşallah çok daha kafam rahat olacak sadece aynı yaşayacağım.

"YAŞAYAMADI"

Aynısından bende de var dün eşim karnımın hareketlerini görünce şok oldu. bugünse bebiş arada bir kımıldayıp 2-3 hıçkırık dışında pek muhatap olmuyor benimle

Rahat ol valla yaşarken diyeceksin böyle imiş demek tabi bazılarının ki farklı oluyor ama bende suyum az az gelecek idrarmi değil mi diye karıştırır miyim falan diye düşünürken afedersiniz yürürken arkamdan şarıl şarıl su döktüm panikten utançtan kimsenin yüzüne bakamadım güvenlik arkamdan sandalye getiriyordu adamın yüzüne bakmamak için gerek yok gerek yok diye koşar adım kaciyodum milleti arkamdan kosturdum

Bence en zor kısmı son 3 aymış ben son 2 aya kadar hala doktora kendimi hiç hamile hissetmiyorum diyodum şuan bitik durumdayım
Ahhahahahahah şimdi iliğinle kemiğinle hissediyorsun dimi
inan ben de sırf bu yüzden ikinciyi yaptım bu telaşlardan ilk çocuğumun tadını hiç çıkaramadım. ikincide inşallah çok daha kafam rahat olacak sadece aynı yaşayacağım.

"YAŞAYAMADI"
Ay ben ikinci yapamam yaz hamilesi olmasam belki bitane daha yapardım ama ı ıh yaza gelmesi beni duvara vurdu boğdu boğdu attı
Ayyyy ahhajajajajaj

Demek ki hala vajinal doğum ihtimaline var kuzum öyle düşün ya direkt " benim gibi " mr sız sen vajinal doğuramazsın deseydi
Yaa neden oyle demislerdi sana? Normalde bana da dedi de ben aglamakli bakinca cok mu normal istiyorsun bir mrina bakalim o zaman tekrar dedi. Yasli babacan bir doktordu halime acidi diye dusunuyorum. Ama doktorum net bir kadindir bakalim ne diyecek
Bekliyorum canım bugün daha aramadılar, arayınca emzirmeye mi gel yoksa bebeşine kıyafet de getir diyecekler mi bekliyoruz
Yaaa peki sen nasilsin toparlanabildin mi?
Benim son 2-3 gun haric oyleydi. Cok yoruldugumda ya da ayakta kaldigimda asiri az hissediyorum. Ama bugun daha oturuyordum surekli hoppidi hoppidi. Korkmustum iyi geldi
bence seni doğumdan sonra harika günler bekliyor anne karnında bu kadar hareketli olan cocuklar büyüyünce de öyle oluyorlar genelde
Benim ablasi karnimda bungee jumping modundaydi ama bir dogdu cok usluydu masallah. Fazla usluydu hatta onune emeklesin diye esya koyuyordum elini uzatiyodu yetisemezse ugrasmiyordu bile ama ayaklari mesela cok tepinirdi oturdugu yerde pat pat pat vururdu. Hee dedim demek bu surekli karnimda bu hareketi yapiyordu. Bakalim kardesi cok hareketli bu sefer sadece ayak degil eminim. Valla ablasina ceksin yaa enerjim yok cok
Ay telefona bakarken kahkaha attim herkes noluyor diyor anlatamadim da

Malesef öyle dendi karambole sezaryen oldum 5 sene önce bebeğe bişey olmaz ama ıkınmaktan bele fazla yük binerse sana zararlı deyip kestirip attı.
Aslında kendi sezaryenciydi sanmıyorum ona gelen her kadının fıtığı olduğuna
Özel hayat tarzı normal doğuma uygun değildi.
36. Hafta da rahatsızlandım ebe bi çatı muayenesi yaptı. Çatın dar dedi yolladı. Doğum zamanı gelmemiş insanın çatısı dar olabilir ekstra sancı beklenebilirdi vs benim cahilliğime geldi şimdi ki aklım olsaydı karambole değil böyle senin ki gibi mr lı falan beyin sinir cerrahisi kararıyla ortak karar alıp ilerlerdim

3 bebenin 3ünü de böyle normal mi doğurdun sen abla önünde düğme iliklerim. Hepsi de erkekti demi yanlış hatırlamıyorsam ben 2. Erkeği nasıl büyüteceğimi düşünüyorum da kara kara İzmir sıcağında bayılacak gibi oluyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…