2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    198
Kocaman oldu zaten boyum 150. 66 kiloya ciktim. 48 le gebe kalmistim. Sadece karnim.var ama ödem yok allahtan. Ama sicak beni mahfetti. Daha dogrusu nem. Gece uykusu bitti. 3 saatlik uykuyla duruyorum mesela. Basur ne bilmem birkac gundur canim yaniyo. Ay son 18 gün diye direniyorum. Bir de surekli vc . Allahtan kabizlik olmadi. Karnim cok komik ama . Ufff ben cok heyecanliyim ya

Yok yaa nerde merak üzerine çok istememe rağmen normal doguramadim hepsi sezeryan ama erkek çocuk deneyimini bırak 4 çocuk deneyimini sulalede deneyimleyen tek kişi olacağım şansıma bende merakla bekliyorum umarım 3 gibi olur

Heyecanlanmaaaa tansiyonun oynar eder bak çok az kalmış işte ne güzell

Zaten artık 2’den sonra 3 de 5 de aynı diyorlar

Kızlar ya son 1 haftadır hicbisey yapasım yok hersey okadar zor ve ağır geliyor ki ne kahvaltı hazırlayacak, ne yemek yapacak ne iş yapacak takatim kalmadı ruhen de bedenen de çökük hissediyorum ya ben tek mi böyle oldum bugün sinirden ağlıyordum herseye tek başıma yetişmek beni zorluyor artık kaç gündür adam akıllı bi yemek yapmıyorum yapamıyorum mu desem kısacası hicbisey yapacak gücüm kalmadı artık

merhaba kızlar, bugün kontrole gittim rahim ağzı 16mm e düşmüş hunileşme var, 34+1 haftalık olduk bugün bebek iyi 2900gram civarında dedi doktor 1hafta daha dayansa iyi dedi kuvöz riski olmaması için 4aydır yatıyorum bunaldım çok ama en az 36haftaya kdr yatmaya devam et sonra çıkabilirsin dolaşmaya sıkıntı yok dedi 2 hafta önden gidiyor bebek umarım dayanır daha 2hafta, orda gerildim çok herhalde tansiyonum 155 çıktı kan sulandırıcı verdiler, riski bi durum yok artık bebek için dediler ama yinede korkuyorum hala işte ne bilim doğum şekli için normal vajinal olcak dedi doktor sezaryenlik bi durum yok dedi, kısmet artık bklm hayrlısı

Az önce asiri sacma bir sey icin tam bir saat hönkürerek ağladım..o kadar normal ki yasadiklariniz.. sanki ev almış başını gitmis te ben altinda kalmisim gibi. Yetememe duygusu .. ama oldugu kadar mukemmelliyetcilik su durumda sökmüyor bünyeye.

Öyle vallahi ama yapmasan da ayrı dert gelip yapan mı var sanki yani herseye tek başına yetmeye çalışmak cok zor

Çok normal havalar aşırı sıcak ve ağırlaştık ben de bir gün iyiysem bir gün kötü oluyorum en basiti bir yemek yapsam ayaklarım sanki saatlerce yürümüş gibi hem şişip hem ağrıyor.

Hayırlısı olsun canım inşallah bekler iki hafta daha

Kızlar ac bir hafta geri çıktı 33. Haftadayız kilo 2045 sizin nasıldı bu haftada?
33 haftada 1950 ye gelişim geriliği başlamış dedi perinotolog. Şimdi ekstra dikkat ediyorum beslenmeye. İlk baştan beri dikkat ettim ama olmayınca olmuyo demek ki. 3 günde bir kontrole gidiyoruz artık .

33 haftada 1950 ye gelişim geriliği başlamış dedi perinotolog. Şimdi ekstra dikkat ediyorum beslenmeye. İlk baştan beri dikkat ettim ama olmayınca olmuyo demek ki. 3 günde bir kontrole gidiyoruz artık .
Canımcım bazı şeyler bebişler nasıl isterse öyle oluyor. O yüzden hiiiiiç canını sıkma burda çoğu arkadaşımızında bende dahil başımıza geldi. Şükür ki toparlayanlar var, toparlayamasa da bebişin büyümesi devam edenler var ( ben gibi). Nasip o yüzden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…