- 13 Aralık 2024
- 592
- 606
- 18
Aynıymışız. Sanki her yer çöp her yer kokuyor . Deli gibi temizlik yapmak istiyorum ama gücüm yok. Aşırı gerginim ateş ediyorum etrafıma sankiAz önce asiri sacma bir sey icin tam bir saat hönkürerek ağladım..o kadar normal ki yasadiklariniz.. sanki ev almış başını gitmis te ben altinda kalmisim gibi. Yetememe duygusu .. ama oldugu kadar mukemmelliyetcilik su durumda sökmüyor bünyeye.
+1Kızlar ya son 1 haftadır hicbisey yapasım yok hersey okadar zor ve ağır geliyor ki ne kahvaltı hazırlayacak, ne yemek yapacak ne iş yapacak takatim kalmadıruhen de bedenen de çökük hissediyorum ya ben tek mi böyle oldum bugün sinirden ağlıyordum herseye tek başıma yetişmek beni zorluyor artık kaç gündür adam akıllı bi yemek yapmıyorum yapamıyorum mu desem kısacası hicbisey yapacak gücüm kalmadı artık
Ay bende bende bende. Robot süpürge tüm gün geziyor kablosuzla bende peşinden geziyorumAynıymışız. Sanki her yer çöp her yer kokuyor . Deli gibi temizlik yapmak istiyorum ama gücüm yok. Aşırı gerginim ateş ediyorum etrafıma sanki
AÇ ölçümleriniz geriden geliyor mu33 haftada 1950 ye gelişim geriliği başlamış dedi perinotolog. Şimdi ekstra dikkat ediyorum beslenmeye. İlk baştan beri dikkat ettim ama olmayınca olmuyo demek ki. 3 günde bir kontrole gidiyoruz artık .
Ayak parmaklarıma oje süremiyorum ayakkabımı giyemiyorum. Terlik giyip çıkarsam sorun yok o raddedeyim daha 6 hafta varAynıymış gibi geliyor ya sanırım çok fark olmuyor ama eğilme seviyem yok oldu
İlk gebeliğimde öyleydi benim. Futbol topu gibi karınla doğuma girdim. Ama bu maşallah Konya ovası gibiİç karın genişliği heralde canım karnım en başından cok büyümedi herkes ayına göre küçük diyodu.
Bu halde bile yatamıyorum oturamıyorum daha fazla büyüseydi ne olurdum acaba
Yere düşen yerde kalıyor valla bide doğuma yakın yer silenler nasıl yapıyor acaba çok merak ediyorumBişey yere düşmüşse artık o sonsuzluğa arafa yokluğa doğru yol almış demektireğilmek yeteneğim kayboldu
Allahımmm hamiş duası olsun gani gani sabırlar versin hepimizeYok yaa nerde merak üzerine çok istememe rağmen normal doguramadim hepsi sezeryan ama erkek çocuk deneyimini bırak 4 çocuk deneyimini sulalede deneyimleyen tek kişi olacağım şansıma bende merakla bekliyorumumarım 3 gibi olur
Ben ilk gebeliğimden kalan ve sığmadığım her kıyafetten sonra inkar edemiyorum hamile olduğumu ilkinde bile bu kadar hamile değildimSon bi haftada inanılmaz büyüdü ya, sürekli ıh mıh ediyorum istem dışı. İki gecedir o kadar sık tuvalete kalktım ki bi de bazısına zor yetiştim hafif tempo koşarak falan. Hamile hissediyorum artık yadsıyamam
Kader ortağımHer gün daha da büyüyor sanki patlayacak
Füze gibiGöbekleriniz ne alemde hamişler
Ay az önce onu düşündüm ne güzel ayaklarıma oje falan sürüyordumAyak parmaklarıma oje süremiyorum ayakkabımı giyemiyorum. Terlik giyip çıkarsam sorun yok o raddedeyim daha 6 hafta var
Canım hiç sıkma canını. Ben de 17. Haftadan beri serklajliyim(1.2 cm’di ilk yapildiginda, hunilesme vb ne ararsan vardı, sonradan 1,8e çıktı, son 4 haftadır da bakmıyor bile doktor hiç, baksam yapacak birsey yok zaten diye) ve neredeyse 4 ay sadece tuvalete kalkarak, yemeklerimi bile yatarak yiyerek geçirdim. Bugun 34+5. Çok çok benziyor durumumuz. İçin ferahlasın diye biraz uzun yazıcam.merhaba kızlar, bugün kontrole gittim rahim ağzı 16mm e düşmüş hunileşme var, 34+1 haftalık olduk bugün bebek iyi 2900gram civarında dedi doktor 1hafta daha dayansa iyi dedi kuvöz riski olmaması için 4aydır yatıyorum bunaldım çok ama en az 36haftaya kdr yatmaya devam et sonra çıkabilirsin dolaşmaya sıkıntı yok dedi 2 hafta önden gidiyor bebek umarım dayanır daha 2hafta, orda gerildim çok herhalde tansiyonum 155 çıktı kan sulandırıcı verdiler, riski bi durum yok artık bebek için dediler ama yinede korkuyorum hala işte ne bilimdoğum şekli için normal vajinal olcak dedi doktor sezaryenlik bi durum yok dedi, kısmet artık bklm hayrlısı
Ay az önce onu düşündüm ne güzel ayaklarıma oje falan sürüyordumboyum kadar çekçek aldım onunla ayakkabı giyiyorum 36.5tan 38e çıktı ama ayağım inşallah küçülür
Ayakkabılar çok pahalı 9 ay önceki ayakkabılarımı tekrar alamamAynı korku bende de var. İlk hamilelikten önce 38di. Sonra 39 kaldı ayaklar. Umarım bu sefer de 40 fln olmaz, buna yuregim dayanmaz
Gozun aydinnnn ay ne sevindim. Rabbim gule gule buyutsun. KavustunuzTeyzeler biz evimizdeyiz dün 1 de taburcu olduk çok şükür. İlk gece mesaimi yapıyorum diyebilirim acıktık uyandık doyurduk uyuyoruz inşallahrabbim hızlıca kilo aldırsın yavruma. Sizlerede sağlıkla nasip etsin çok güzel bir şey ben iyiyim çok az belki karnım bazen acıyor ama yani önemli değil
Teşekkür ederizGozun aydinnnn ay ne sevindim. Rabbim gule gule buyutsun. Kavustunuz
Gözünüz aydın canımTeyzeler biz evimizdeyiz dün 1 de taburcu olduk çok şükür. İlk gece mesaimi yapıyorum diyebilirim acıktık uyandık doyurduk uyuyoruz inşallahrabbim hızlıca kilo aldırsın yavruma. Sizlerede sağlıkla nasip etsin çok güzel bir şey ben iyiyim çok az belki karnım bazen acıyor ama yani önemli değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?