2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    198
Aynıymışız. Sanki her yer çöp her yer kokuyor . Deli gibi temizlik yapmak istiyorum ama gücüm yok. Aşırı gerginim ateş ediyorum etrafıma sanki

+1

İç karın genişliği heralde canım karnım en başından cok büyümedi herkes ayına göre küçük diyodu.
Bu halde bile yatamıyorum oturamıyorum daha fazla büyüseydi ne olurdum acaba
İlk gebeliğimde öyleydi benim. Futbol topu gibi karınla doğuma girdim. Ama bu maşallah Konya ovası gibi

Allahımmm hamiş duası olsun gani gani sabırlar versin hepimize

Ben ilk gebeliğimden kalan ve sığmadığım her kıyafetten sonra inkar edemiyorum hamile olduğumu ilkinde bile bu kadar hamile değildim

Ayak parmaklarıma oje süremiyorum ayakkabımı giyemiyorum. Terlik giyip çıkarsam sorun yok o raddedeyim daha 6 hafta var
Ay az önce onu düşündüm ne güzel ayaklarıma oje falan sürüyordum boyum kadar çekçek aldım onunla ayakkabı giyiyorum 36.5tan 38e çıktı ama ayağım inşallah küçülür

Canım hiç sıkma canını. Ben de 17. Haftadan beri serklajliyim(1.2 cm’di ilk yapildiginda, hunilesme vb ne ararsan vardı, sonradan 1,8e çıktı, son 4 haftadır da bakmıyor bile doktor hiç, baksam yapacak birsey yok zaten diye) ve neredeyse 4 ay sadece tuvalete kalkarak, yemeklerimi bile yatarak yiyerek geçirdim. Bugun 34+5. Çok çok benziyor durumumuz. İçin ferahlasın diye biraz uzun yazıcam.

Benim doktorum 29 haftadan itibaren cok daha rahat, dışarı çık arada moralini yükselt vb diyor. Ben de 30 hafta fln itibariyle haftada 1 kez fln çıkıp kuaför, hamile fotoğraf çekimi vb gibi canimin çektiği aktiviteleri yaptım ara ara. Hatta son bir haftadır abarttım dışarıda arkadaş buluşmaları fln bile başladım. Her gittiğim yerde belime bir yastık alıp, ayagimi uzatip, iyice kaykılarak oturuyorum. İmkan varsa uzanıyorum arada. Ama moralime çok iyi geldi. Belki sen de hafiften biraz başlayabilirsin hareketllenmeye.

Buarada evde hareketsiz olduğum günlerde emboli riskine vb karşı kan sulandırıcı iğne devam. Güneş gormeidgim icin d vit full devam. Bu hafta progestan fitili de kesiyor, artık bir faydası olmazmış.

Böyle böyle kritik esigi geçtik, geçiyoruz:) can sıkmaktan ziyade her gün şükretmemiz laizm vallahi, zoru başardık, sağlıkla da alacağız minikleri kucağımiza

Aynı korku bende de var. İlk hamilelikten önce 38di. Sonra 39 kaldı ayaklar. Umarım bu sefer de 40 fln olmaz, buna yuregim dayanmaz
Ay az önce onu düşündüm ne güzel ayaklarıma oje falan sürüyordum boyum kadar çekçek aldım onunla ayakkabı giyiyorum 36.5tan 38e çıktı ama ayağım inşallah küçülür

Teyzeler biz evimizdeyiz dün 1 de taburcu olduk çok şükür. İlk gece mesaimi yapıyorum diyebilirim acıktık uyandık doyurduk uyuyoruz inşallah rabbim hızlıca kilo aldırsın yavruma. Sizlerede sağlıkla nasip etsin çok güzel bir şey ben iyiyim çok az belki karnım bazen acıyor ama yani önemli değil

Gozun aydinnnn ay ne sevindim. Rabbim gule gule buyutsun. Kavustunuz

Ayyh çok sıcak.
17 temmuzda tayin tebligat ilişik kesme süreçlerinden sonra artık doğurabilirim. Yürüyemiyorum 1 sokak öteye araçsız gidiyim dedim. Aman yarabbi
Kızım beslendiysen yavaştan yola çık da gel ama haftaya gel. Yine de acele etme temmuz sonuna bekliyom annecim seni
Bebek: tmm

Gözünüz aydın canım Rabbim bidaha ayırmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…