2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    198
Ayy gözün aydınnn

Ayyyyyy çok sevindimmmmm kurban olurum sizeeee aşkım anası yanında ya o çocuk bak nasıl toparlar gör

Bana da beyin doktoru bacagina fitik atabilir dedi ama zaten ameliyat olmam gerekiyor atarsa olurum diye dusunuyorum su an. Ben de cok tereddutte kaldim mr konusunda ama simdi senin yazdiklarini okuyunca moral oldu cok tesekkur ederim
Göbekleriniz ne alemde hamişler
Aldi basini gidiyor ayri kimlik cikaricam yakinda kendisine. Oturdugumda bacaklarimin uzerine biniyor karnim sanki asagida gibi. İlk gebeligimde bu kadar cikmamisti.
Ah ben ben bu. Kilimi kipirdatasim yokken tasinmak zorunda kaldim. Evde dolap yok yaptiracak zamanim olmadi. Bildigin yatak odasi dolabi bile yok her sey yerlerde duruyor cozum uretecek halim de yok. Bir yandan da evi bebege hazirlama istegim var gucum yok. Zorla kalkip bir seyler yapiyorum aglamakliyim bu sira
Hayirlisi insallah. Yuzdun yuzdun kuyruguna geldin insallah. Cok zor gecmistir eminim ama her sey yolundaymis cok sukur. Tansiyon benim de hep doktorun yaninda cikiyor. Onluk etkisi diyorum

Hayırlı olsun evinize melek gelmiş inşallah sağlıkla en kısa sürede sağlıkla kilolarını da alır boğum boğum kollarını ısırırsın Allah bir daha ayırmasın

Oh çok şükür, çok sevindim canım

çok teşekkür ederim canım, inşallah sağlıkla alırız kucağımıza bana 36ya girene kadar yatmaya devam et ondan sonra ne istiyorsan onu yapa bilirsin dedi kıstlama yok dedi.. ama oraya kadar gider mi belli değil dedi o biraz içimi bi garip yaptı.. ama riskli dönem en azından geçti buna şükür diyorum sende doğum şekli için bişiy dedi mi doktor nasıl olcak?

Ben de diyorum ben artık hazırım dün gece odadan odaya geçtim ilk defa böyle bir sıcak yaşadım burada

Merhaba 32.haftada bebeğin suyu alt sınırda diye doktorum beni periontolojiye yönlendirdi ama bebeğin büyümesi her şeyi normal hareketleri NST‘de de bir sıkıntı çıkmadı sonra ben başka doktora gittim o da evet alt sınırda ama takiple bu işi çözebiliriz dedi hatta Periontoloji de sadece bebeğe giden damarlara bakılır ona ben bakıyorum onda da bir sıkıntı yok dedi tabii yine ben içim rahat etmesi için randevu aldım pazartesi gideceğim ama böyle bir durum yaşayan oldu mu neden olabilir aslında çok da su içiyorum kimi doktor diyor ki işte havuç suyu içebilirsin kimisi diyor ki bunlarla alakası yok ama sızıntı falan da olmadı hani biliyorum

33 haftada 1950 ye gelişim geriliği başlamış dedi perinotolog. Şimdi ekstra dikkat ediyorum beslenmeye. İlk baştan beri dikkat ettim ama olmayınca olmuyo demek ki. 3 günde bir kontrole gidiyoruz artık .
Boyu kaç cmdi peki?boy kilo kafa hepsi mi geriydi cnm

Bende ayni durumdayım, hiç halim mecalim yok surekli yatasim var,iştahm azaldı, midem bulanmaya başladı tekrardan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…