Ayy gözün aydınnnTeyzeler biz evimizdeyiz dün 1 de taburcu olduk çok şükür. İlk gece mesaimi yapıyorum diyebilirim acıktık uyandık doyurduk uyuyoruz inşallahrabbim hızlıca kilo aldırsın yavruma. Sizlerede sağlıkla nasip etsin çok güzel bir şey ben iyiyim çok az belki karnım bazen acıyor ama yani önemli değil
Amin canım darısı başınıza sağlıkla ve sağlıklıGözünüz aydın canımRabbim bidaha ayırmasın
Ayyyyyy çok sevindimmmmm kurban olurum sizeeeeTeyzeler biz evimizdeyiz dün 1 de taburcu olduk çok şükür. İlk gece mesaimi yapıyorum diyebilirim acıktık uyandık doyurduk uyuyoruz inşallahrabbim hızlıca kilo aldırsın yavruma. Sizlerede sağlıkla nasip etsin çok güzel bir şey ben iyiyim çok az belki karnım bazen acıyor ama yani önemli değil
Bana da beyin doktoru bacagina fitik atabilir dedi ama zaten ameliyat olmam gerekiyor atarsa olurum diye dusunuyorum su an. Ben de cok tereddutte kaldim mr konusunda ama simdi senin yazdiklarini okuyunca moral oldu cok tesekkur ederimMalesef öyle dendi karambole sezaryen oldum 5 sene öncebebeğe bişey olmaz ama ıkınmaktan bele fazla yük binerse sana zararlı deyip kestirip attı.
Aslında kendi sezaryenciydi sanmıyorum ona gelen her kadının fıtığı olduğuna
Özel hayat tarzı normal doğuma uygun değildi.
36. Hafta da rahatsızlandım ebe bi çatı muayenesi yaptı. Çatın dar dedi yolladı. Doğum zamanı gelmemiş insanın çatısı dar olabilir ekstra sancı beklenebilirdi vs benim cahilliğime geldi şimdi ki aklım olsaydı karambole değil böyle senin ki gibi mr lı falan beyin sinir cerrahisi kararıyla ortak karar alıp ilerlerdim
Aldi basini gidiyor ayri kimlik cikaricam yakinda kendisine. Oturdugumda bacaklarimin uzerine biniyor karnim sanki asagida gibi. İlk gebeligimde bu kadar cikmamisti.Göbekleriniz ne alemde hamişler
Ah ben ben bu. Kilimi kipirdatasim yokken tasinmak zorunda kaldim. Evde dolap yok yaptiracak zamanim olmadi. Bildigin yatak odasi dolabi bile yok her sey yerlerde duruyorKızlar ya son 1 haftadır hicbisey yapasım yok hersey okadar zor ve ağır geliyor ki ne kahvaltı hazırlayacak, ne yemek yapacak ne iş yapacak takatim kalmadıruhen de bedenen de çökük hissediyorum ya ben tek mi böyle oldum bugün sinirden ağlıyordum herseye tek başıma yetişmek beni zorluyor artık kaç gündür adam akıllı bi yemek yapmıyorum yapamıyorum mu desem kısacası hicbisey yapacak gücüm kalmadı artık
Hayirlisi insallah. Yuzdun yuzdun kuyruguna geldin insallah. Cok zor gecmistir eminim ama her sey yolundaymis cok sukur. Tansiyon benim de hep doktorun yaninda cikiyor. Onluk etkisi diyorummerhaba kızlar, bugün kontrole gittim rahim ağzı 16mm e düşmüş hunileşme var, 34+1 haftalık olduk bugün bebek iyi 2900gram civarında dedi doktor 1hafta daha dayansa iyi dedi kuvöz riski olmaması için 4aydır yatıyorum bunaldım çok ama en az 36haftaya kdr yatmaya devam et sonra çıkabilirsin dolaşmaya sıkıntı yok dedi 2 hafta önden gidiyor bebek umarım dayanır daha 2hafta, orda gerildim çok herhalde tansiyonum 155 çıktı kan sulandırıcı verdiler, riski bi durum yok artık bebek için dediler ama yinede korkuyorum hala işte ne bilimdoğum şekli için normal vajinal olcak dedi doktor sezaryenlik bi durum yok dedi, kısmet artık bklm hayrlısı
Ben sürdüm geçen hafta bu hafta zor çıkardımAyak parmaklarıma oje süremiyorum ayakkabımı giyemiyorum. Terlik giyip çıkarsam sorun yok o raddedeyim daha 6 hafta var
Ay bu ben 38 dim sonrasında 39 oldum. Şu an 40 giyiyorum 40 kalmaz inşallahAynı korku bende de var. İlk hamilelikten önce 38di. Sonra 39 kaldı ayaklar. Umarım bu sefer de 40 fln olmaz, buna yuregim dayanmaz
Hayırlı olsun evinize melek gelmişTeyzeler biz evimizdeyiz dün 1 de taburcu olduk çok şükür. İlk gece mesaimi yapıyorum diyebilirim acıktık uyandık doyurduk uyuyoruz inşallahrabbim hızlıca kilo aldırsın yavruma. Sizlerede sağlıkla nasip etsin çok güzel bir şey ben iyiyim çok az belki karnım bazen acıyor ama yani önemli değil
Küçülüyo sonra ayak dimi küçülüyo dimi evet de küçülüyo deAy bu ben 38 dim sonrasında 39 oldum. Şu an 40 giyiyorum 40 kalmaz inşallah
Oh çok şükür, çok sevindim canımTeyzeler biz evimizdeyiz dün 1 de taburcu olduk çok şükür. İlk gece mesaimi yapıyorum diyebilirim acıktık uyandık doyurduk uyuyoruz inşallahrabbim hızlıca kilo aldırsın yavruma. Sizlerede sağlıkla nasip etsin çok güzel bir şey ben iyiyim çok az belki karnım bazen acıyor ama yani önemli değil
çok teşekkür ederim canım, inşallah sağlıkla alırız kucağımıza bana 36ya girene kadar yatmaya devam et ondan sonra ne istiyorsan onu yapa bilirsin dedi kıstlama yok dedi.. ama oraya kadar gider mi belli değil dedi o biraz içimi bi garip yaptı.. ama riskli dönem en azından geçti buna şükür diyorumCanım hiç sıkma canını. Ben de 17. Haftadan beri serklajliyim(1.2 cm’di ilk yapildiginda, hunilesme vb ne ararsan vardı, sonradan 1,8e çıktı, son 4 haftadır da bakmıyor bile doktor hiç, baksam yapacak birsey yok zaten diye) ve neredeyse 4 ay sadece tuvalete kalkarak, yemeklerimi bile yatarak yiyerek geçirdim. Bugun 34+5. Çok çok benziyor durumumuz. İçin ferahlasın diye biraz uzun yazıcam.
Benim doktorum 29 haftadan itibaren cok daha rahat, dışarı çık arada moralini yükselt vb diyor. Ben de 30 hafta fln itibariyle haftada 1 kez fln çıkıp kuaför, hamile fotoğraf çekimi vb gibi canimin çektiği aktiviteleri yaptım ara ara. Hatta son bir haftadır abarttım dışarıda arkadaş buluşmaları fln bile başladım. Her gittiğim yerde belime bir yastık alıp, ayagimi uzatip, iyice kaykılarak oturuyorum. İmkan varsa uzanıyorum arada. Ama moralime çok iyi geldi. Belki sen de hafiften biraz başlayabilirsin hareketllenmeye.
Buarada evde hareketsiz olduğum günlerde emboli riskine vb karşı kan sulandırıcı iğne devam. Güneş gormeidgim icin d vit full devam. Bu hafta progestan fitili de kesiyor, artık bir faydası olmazmış.
Böyle böyle kritik esigi geçtik, geçiyoruz:) can sıkmaktan ziyade her gün şükretmemiz laizm vallahi, zoru başardık, sağlıkla da alacağız minikleri kucağımiza
Ben de diyorum ben artık hazırımAyyh çok sıcak.
17 temmuzda tayin tebligat ilişik kesme süreçlerinden sonra artık doğurabilirim. Yürüyemiyorum 1 sokak öteye araçsız gidiyim dedim. Aman yarabbi
Kızım beslendiysen yavaştan yola çık da gel ama haftaya gel. Yine de acele etmetemmuz sonuna bekliyom annecim seni
Bebek: tmm
benim önce bir numara büyük kaldıKüçülüyo sonra ayak dimi küçülüyo dimi evet de küçülüyo de
Ay bnde ya ,bebek büyümüyor mu acaba dyorm snra kendi kendmeAşırı büyümedi son zamanlardada aynı seyrediyor bi büyüme göremiyorum
Bnmde 1hfta geriydi 32+3 de 1925gr 44.5 cm boyu demiştiKızlar ac bir hafta geri çıktı 33. Haftadayız kilo 2045 sizin nasıldı bu haftada?
Boyu kaç cmdi peki?boy kilo kafa hepsi mi geriydi cnm33 haftada 1950 ye gelişim geriliği başlamış dedi perinotolog. Şimdi ekstra dikkat ediyorum beslenmeye. İlk baştan beri dikkat ettim ama olmayınca olmuyo demek ki. 3 günde bir kontrole gidiyoruz artık .
Bende ayni durumdayım, hiç halim mecalim yok surekli yatasim var,iştahm azaldı, midem bulanmaya başladı tekrardanKızlar ya son 1 haftadır hicbisey yapasım yok hersey okadar zor ve ağır geliyor ki ne kahvaltı hazırlayacak, ne yemek yapacak ne iş yapacak takatim kalmadıruhen de bedenen de çökük hissediyorum ya ben tek mi böyle oldum bugün sinirden ağlıyordum herseye tek başıma yetişmek beni zorluyor artık kaç gündür adam akıllı bi yemek yapmıyorum yapamıyorum mu desem kısacası hicbisey yapacak gücüm kalmadı artık
Gerçekten çok zor yaz ayı diye mi öyle olduk bilmiyorumBende ayni durumdayım, hiç halim mecalim yok surekli yatasim var,iştahm azaldı, midem bulanmaya başladı tekrardan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?