- 12 Mart 2019
- 16.355
- 35.843
- 598
Oluyormus evetDaha önce bahsedilmisti burda okurken bugun benim de basima geldi. Karinda bebek oynarken çıt diye bir ses geldiins birsey olmamistir ya cok garip nasi boyle bi ses gelebilir
Yok yok alakası yokAy bnde ya ,bebek büyümüyor mu acaba dyorm snra kendi kendme
Hahahahah yok yok bugün kontrol vardı bir şey olsa görürdük inşallahDaha önce bahsedilmisti burda okurken bugun benim de basima geldi. Karinda bebek oynarken çıt diye bir ses geldiins birsey olmamistir ya cok garip nasi boyle bi ses gelebilir
Nasıl geçti canımHahahahah yok yok bugün kontrol vardı bir şey olsa görürdük inşallah
Kuzum haftada 2 nst girdiğim için nst kontrolüydü bu. İyiydi nstde bir sıkıntımız yok şükür kıpır kıpır, hatta doktorum şehir dışındaydı çok sıcak gitmesem mi diye düşündüm içim elvermedi. Başka bir doktorda suyuna baktı o da normal şükür. Kendi doktorunuz ne der bilemem ama sadece karın çevresi gelişim geriliği 37de doğum yaptırmak için zorunlu değil bekleyebilir miyadını dedi. Bakalım nasip kendi doktorumu kandırmaya çalışacağımNasıl geçti canım
Bizimde sadece karın çevresi geride ve doktor hiç erken almaktan bahsetmiyor. Geçen yine sordum erken olma ihtimali var mı diye yok 39 u bekileyeceğiz dediKuzum haftada 2 nst girdiğim için nst kontrolüydü bu. İyiydi nstde bir sıkıntımız yok şükür kıpır kıpır, hatta doktorum şehir dışındaydı çok sıcak gitmesem mi diye düşündüm içim elvermedi. Başka bir doktorda suyuna baktı o da normal şükür. Kendi doktorunuz ne der bilemem ama sadece karın çevresi gelişim geriliği 37de doğum yaptırmak için zorunlu değil bekleyebilir miyadını dedi. Bakalım nasip kendi doktorumu kandırmaya çalışacağım
Bu sıcakta her şey olur şaşırmam yaniMide bulantisi bende de var. Bir de ilginc sekilde pişik oldum. Evet pişikkk(( soktayim..hayatimda ilk kez boyle bir sey yasiyorumm . Kizin pisik kremini ondan once kullanmam şoku peki :))
Çok şükür canım inşallah bekler bi 38 e kadarKuzum haftada 2 nst girdiğim için nst kontrolüydü bu. İyiydi nstde bir sıkıntımız yok şükür kıpır kıpır, hatta doktorum şehir dışındaydı çok sıcak gitmesem mi diye düşündüm içim elvermedi. Başka bir doktorda suyuna baktı o da normal şükür. Kendi doktorunuz ne der bilemem ama sadece karın çevresi gelişim geriliği 37de doğum yaptırmak için zorunlu değil bekleyebilir miyadını dedi. Bakalım nasip kendi doktorumu kandırmaya çalışacağım
Jokercim sizinde 2 hafta geride diye hatırlıyorum doğru değil miiiBizimde sadece karın çevresi geride ve doktor hiç erken almaktan bahsetmiyor. Geçen yine sordum erken olma ihtimali var mı diye yok 39 u bekileyeceğiz dedikısmet tabi yine gelcem diye tutturur belki
Evet en son 1.5 haftaya düşmüştüJokercim sizinde 2 hafta geride diye hatırlıyorum doğru değil miii
İnşallah kuzum ne kadar kalsa kâr diyor bir yanım, bir yanımda 37de alsınlar dayanamıyorum diyoÇok şükür canım inşallah bekler bi 38 e kadar
Biz hiç kapatamadık o 2 haftayı yaEvet en son 1.5 haftaya düşmüştükilosu da geriden geliyor biraz
Bizim senle günlerimiz aynı sayılır 34+4 te 2250 ölçüşmüş bizimdeBiz hiç kapatamadık o 2 haftayı yahep 2 haftada kaldı. Kilo olarak geriliğe çok hakim değilim ama 2200dü 4 gün önce
Evet evet 7 kasım. E tamam anket yaptık şuan 2de 2 aynı çıktı ahahahhahahahaBizim senle günlerimiz aynı sayılır 34+4 te 2250 ölçüşmüş bizimde
Kız bu sıcakta nasıl yemek düşünüyorsun ne güzelYa kızlar nasıl iştahınız kapanabiliyor benim aklımda sadece yemek varsabah kahvaltıda bi sonraki öğünümü düşünüyorum
Ve burnum hamileliğin 2.ci trimesterı tıkanmıştı artık hiç nefes alamaz durumdayım bu geçici bişeydir umarım
Bizimde karin çevresinde gerilik yok ama kiloyu biraz geri gördü 41i beklemeyiz 39a kadar bekleriz demişti doktor öyle devam ederseBizimde sadece karın çevresi geride ve doktor hiç erken almaktan bahsetmiyor. Geçen yine sordum erken olma ihtimali var mı diye yok 39 u bekileyeceğiz dedikısmet tabi yine gelcem diye tutturur belki
Canım ben ne zaman tamam hazırlıklar desem tamam olmadığını öğreniyorumkızlar tüm hazırlıklar tamam mı? kaç kg aldınız? bebişlerinizin isimlerine karar verdiniz mi? ay az sohbet edelim yahu
Hersey hazır şuana kadar toplam 8 kilo aldımkızlar tüm hazırlıklar tamam mı? kaç kg aldınız? bebişlerinizin isimlerine karar verdiniz mi? ay az sohbet edelim yahu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?