2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    198
Nasıl geçti canım
Kuzum haftada 2 nst girdiğim için nst kontrolüydü bu. İyiydi nstde bir sıkıntımız yok şükür kıpır kıpır, hatta doktorum şehir dışındaydı çok sıcak gitmesem mi diye düşündüm içim elvermedi. Başka bir doktorda suyuna baktı o da normal şükür. Kendi doktorunuz ne der bilemem ama sadece karın çevresi gelişim geriliği 37de doğum yaptırmak için zorunlu değil bekleyebilir miyadını dedi. Bakalım nasip kendi doktorumu kandırmaya çalışacağım

Bizimde sadece karın çevresi geride ve doktor hiç erken almaktan bahsetmiyor. Geçen yine sordum erken olma ihtimali var mı diye yok 39 u bekileyeceğiz dedi kısmet tabi yine gelcem diye tutturur belki

Çok şükür canım inşallah bekler bi 38 e kadar

Bizimde sadece karın çevresi geride ve doktor hiç erken almaktan bahsetmiyor. Geçen yine sordum erken olma ihtimali var mı diye yok 39 u bekileyeceğiz dedi kısmet tabi yine gelcem diye tutturur belki
Jokercim sizinde 2 hafta geride diye hatırlıyorum doğru değil miii

Ya kızlar nasıl iştahınız kapanabiliyor benim aklımda sadece yemek var sabah kahvaltıda bi sonraki öğünümü düşünüyorum
Ve burnum hamileliğin 2.ci trimesterı tıkanmıştı artık hiç nefes alamaz durumdayım bu geçici bişeydir umarım

kızlar tüm hazırlıklar tamam mı? kaç kg aldınız? bebişlerinizin isimlerine karar verdiniz mi? ay az sohbet edelim yahu

Bizim senle günlerimiz aynı sayılır 34+4 te 2250 ölçüşmüş bizimde
Evet evet 7 kasım. E tamam anket yaptık şuan 2de 2 aynı çıktı ahahahhahahaha
Kız bu sıcakta nasıl yemek düşünüyorsun ne güzel hiç iştahım kalmadı çok üzülüyorum oburluğumla tanınan bi insandım şimdi asla açlık hissetmiyorum, mecburiyetten yiyorum

Bizimde karin çevresinde gerilik yok ama kiloyu biraz geri gördü 41i beklemeyiz 39a kadar bekleriz demişti doktor öyle devam ederse

kızlar tüm hazırlıklar tamam mı? kaç kg aldınız? bebişlerinizin isimlerine karar verdiniz mi? ay az sohbet edelim yahu
Canım ben ne zaman tamam hazırlıklar desem tamam olmadığını öğreniyorum sanırım doğum yapınca bile aaa keşke o da olsaymış dicem ben +10dayım kilo olarak, bu kiloyu korumak için gece kalkıp yemek yiyorum(80 kiloyum şuan gece kalkıp yemezsem kilo vermeye başlıyorum). Benim yavrumun daha cinsiyeti belli değilken adını Ekin koymak istiyorduk kız olduğunu öğrendik yine ekinden devam sen hazır mısınnnn isme ne karar verdinn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…