2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    198
Bizimde karin çevresinde gerilik yok ama kiloyu biraz geri gördü 41i beklemeyiz 39a kadar bekleriz demişti doktor öyle devam ederse
Canım drlar genel olarak sezeryan düşünüyorsan 39da alıyor daha fazla beklemiyor. Vajinal olcaksa eğer bekleme alanı uzuyor ama nasılsa sezeryan olacak boşuna beklemeye gerek yok diyorlarr

Canım drlar genel olarak sezeryan düşünüyorsan 39da alıyor daha fazla beklemiyor. Vajinal olcaksa eğer bekleme alanı uzuyor ama nasılsa sezeryan olacak boşuna beklemeye gerek yok diyorlarr
Benim şuan için normal gözüküyor işte dediğim gibi kiloyu sıkıntı etmezse sancı vs olmazsa 41e kadar beklermiş ama kiloyu sorun ederse 39da alırız demişti

Füze gibi geçen gün eski fotolara baktım. İlk kızımda doğuma giderken bile bunun yarısı kadarmış resmen göbeğim. Serklaj merklaj derken yata yata göbek cigrindan çıkmış.
Al benden de o kadar 5 6 aylıktan beri önceki gebeliğimdeki karnımla karşılaştırıyorum hatta karşılaştıramıyorum arada dağlar kadar fark var

Ay az önce onu düşündüm ne güzel ayaklarıma oje falan sürüyordum boyum kadar çekçek aldım onunla ayakkabı giyiyorum 36.5tan 38e çıktı ama ayağım inşallah küçülür
Dün bilekten başlamalı ayakkabıyı giyemedim de kocam ben bağlarım dedi Allah razı olsun hiç böyle elden ayaktan düşmemiştim hshhdhdhdhxhhx

aa kilo konusunda şanslı imişsiniz, normalde su içse yarıyor herkese. bebişler sağlıklı olsun da tabi ben de hastane çantası hazırladım, annem sağolsun evi temizledi. sakince doğurmayı bekliyorum artık :)) isime hala karar veremedik erkek bebek olacak bizimki, son dk golü ile eşim babasının adını koymaz inş sdhdjfsdkj

Dün bilekten başlamalı ayakkabıyı giyemedim de kocam ben bağlarım dedi Allah razı olsun hiç böyle elden ayaktan düşmemiştim hshhdhdhdhxhhx
Kız ayakkabı yine iyi ben yataktan kalkamıyorum kendimi bok böceği gibi hissediyorum debelenip kalıyorum yardıma geleyim diyo kocam onuda gururuma yediremiyorum inleyen nağmeler olarak kalkmaya çalışıyorum tıs tıs ahahshshhshshs

Hiç moralini bozma en sağlıklısı en doğrusu olmuş mr cektirmek
Benimde aşağıda göbeğim geçen temmuz analarından birisi göbeğini fotosunu paylaşmış dedim sizinkine göre benim ki daha aşağıda başta ikna olmamıştı foto atınca okeyledi şaşkınlıkla jdjdjjdjdjj

Etmeeee etmeeeeee hemen bi isim seçç kayınbabişko isminden iyidir her isim

12 mt koridorum var yataktan kalkıp kapıya yetişesiye kargocu 4 kere zil çalıyor. Yataktan kalkmak zor soldan sağa dönmek bile zor 2 3 kere de destek alarak dönüyorum

kızlar tüm hazırlıklar tamam mı? kaç kg aldınız? bebişlerinizin isimlerine karar verdiniz mi? ay az sohbet edelim yahu
Hiçbir hazırlığa daha başlamadım jdjdjjdjdj
Hepsi elimin altında diye sanırım
Totalde 15 kilo aldım daha haftalar var 5 daha alır mıyım onu düşünüyorum jdjsjjdjs
Yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorum

Benimde aşagıda bugün inmiş gibi geldi ama hep aşagıdaydı gerçi cok mideme cıkmadı benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…