Canım drlar genel olarak sezeryan düşünüyorsan 39da alıyor daha fazla beklemiyor. Vajinal olcaksa eğer bekleme alanı uzuyor ama nasılsa sezeryan olacak boşuna beklemeye gerek yok diyorlarrBizimde karin çevresinde gerilik yok ama kiloyu biraz geri gördü 41i beklemeyiz 39a kadar bekleriz demişti doktor öyle devam ederse
Benim şuan için normal gözüküyor işte dediğim gibi kiloyu sıkıntı etmezse sancı vs olmazsa 41e kadar beklermiş ama kiloyu sorun ederse 39da alırız demiştiCanım drlar genel olarak sezeryan düşünüyorsan 39da alıyor daha fazla beklemiyor. Vajinal olcaksa eğer bekleme alanı uzuyor ama nasılsa sezeryan olacak boşuna beklemeye gerek yok diyorlarr
Al benden de o kadar 5 6 aylıktan beri önceki gebeliğimdeki karnımla karşılaştırıyorum hatta karşılaştıramıyorum arada dağlar kadar fark varFüze gibigeçen gün eski fotolara baktım. İlk kızımda doğuma giderken bile bunun yarısı kadarmış resmen göbeğim. Serklaj merklaj derken yata yata göbek cigrindan çıkmış.
Dün bilekten başlamalı ayakkabıyı giyemedim de kocam ben bağlarım dedi Allah razı olsun hiç böyle elden ayaktan düşmemiştim hshhdhdhdhxhhxAy az önce onu düşündüm ne güzel ayaklarıma oje falan sürüyordumboyum kadar çekçek aldım onunla ayakkabı giyiyorum 36.5tan 38e çıktı ama ayağım inşallah küçülür
Ay her drun kendine özel yoğurt yiyişi var çözemiyorumBenim şuan için normal gözüküyor işte dediğim gibi kiloyu sıkıntı etmezse sancı vs olmazsa 41e kadar beklermiş ama kiloyu sorun ederse 39da alırız demişti
Çantam dha hazir dgl malesef, 12 kilo oldm v oğlumun ismine Bi türlü karar veremedikkızlar tüm hazırlıklar tamam mı? kaç kg aldınız? bebişlerinizin isimlerine karar verdiniz mi? ay az sohbet edelim yahu
aa kilo konusunda şanslı imişsiniz, normalde su içse yarıyor herkese. bebişler sağlıklı olsun da tabiCanım ben ne zaman tamam hazırlıklar desem tamam olmadığını öğreniyorumsanırım doğum yapınca bile aaa keşke o da olsaymış dicem ben +10dayım kilo olarak, bu kiloyu korumak için gece kalkıp yemek yiyorum(80 kiloyum şuan gece kalkıp yemezsem kilo vermeye başlıyorum). Benim yavrumun daha cinsiyeti belli değilken adını Ekin koymak istiyorduk kız olduğunu öğrendik yine ekinden devam sen hazır mısınnnn isme ne karar verdinn
Kız ayakkabı yine iyi ben yataktan kalkamıyorum kendimi bok böceği gibi hissediyorum debelenip kalıyorumDün bilekten başlamalı ayakkabıyı giyemedim de kocam ben bağlarım dedi Allah razı olsun hiç böyle elden ayaktan düşmemiştim hshhdhdhdhxhhx
Hiç moralini bozma en sağlıklısı en doğrusu olmuş mr cektirmekBana da beyin doktoru bacagina fitik atabilir dedi ama zaten ameliyat olmam gerekiyor atarsa olurum diye dusunuyorum su an. Ben de cok tereddutte kaldim mr konusunda ama simdi senin yazdiklarini okuyunca moral oldu cok tesekkur ederim
Aldi basini gidiyor ayri kimlik cikaricam yakinda kendisine. Oturdugumda bacaklarimin uzerine biniyor karnim sanki asagida gibi. İlk gebeligimde bu kadar cikmamisti.
Ah ben ben bu. Kilimi kipirdatasim yokken tasinmak zorunda kaldim. Evde dolap yok yaptiracak zamanim olmadi. Bildigin yatak odasi dolabi bile yok her sey yerlerde duruyorcozum uretecek halim de yok. Bir yandan da evi bebege hazirlama istegim var gucum yok. Zorla kalkip bir seyler yapiyorum aglamakliyim bu sira
Hayirlisi insallah. Yuzdun yuzdun kuyruguna geldin insallah. Cok zor gecmistir eminim ama her sey yolundaymis cok sukur. Tansiyon benim de hep doktorun yaninda cikiyor. Onluk etkisi diyorum
Hersey hazır şuana kadar toplam 8 kilo aldımisim olarakta İnci düşünüyorum ama hala da karar veremedim ya
Etmeeee etmeeeeee hemen bi isim seçç kayınbabişko isminden iyidir her isimaa kilo konusunda şanslı imişsiniz, normalde su içse yarıyor herkese. bebişler sağlıklı olsun da tabiben de hastane çantası hazırladım, annem sağolsun evi temizledi. sakince doğurmayı bekliyorum artık :)) isime hala karar veremedik erkek bebek olacak bizimki, son dk golü ile eşim babasının adını koymaz inş sdhdjfsdkj
Bende aynıyım bendeİnşallah kuzum ne kadar kalsa kâr diyor bir yanım, bir yanımda 37de alsınlar dayanamıyorum diyo
Çantam dha hazir dgl malesef, 12 kilo oldm v oğlumun ismine Bi türlü karar veremedikönerilere acigm kizlar
15 gün önce denediğim elbisenin dün yandan fermuarını zor çektim eğilmek de olmuyo ojesiz de olmuyo bilmiyorum çok moralim bozukBen sürdüm geçen hafta bu hafta zor çıkardım
Hersey tamam cok şükür acil bişey olsa hazırızkızlar tüm hazırlıklar tamam mı? kaç kg aldınız? bebişlerinizin isimlerine karar verdiniz mi? ay az sohbet edelim yahu
12 mt koridorum var yataktan kalkıp kapıya yetişesiye kargocu 4 kere zil çalıyor. Yataktan kalkmak zor soldan sağa dönmek bile zor 2 3 kere de destek alarak dönüyorumKız ayakkabı yine iyi ben yataktan kalkamıyorum kendimi bok böceği gibi hissediyorum debelenip kalıyorumyardıma geleyim diyo kocam onuda gururuma yediremiyorum inleyen nağmeler olarak kalkmaya çalışıyorum tıs tıs ahahshshhshshs
Hiçbir hazırlığa daha başlamadım jdjdjjdjdjkızlar tüm hazırlıklar tamam mı? kaç kg aldınız? bebişlerinizin isimlerine karar verdiniz mi? ay az sohbet edelim yahu
Obaaaaaa maraton gibi kız o ne12 mt koridorum var yataktan kalkıp kapıya yetişesiye kargocu 4 kere zil çalıyor. Yataktan kalkmak zor soldan sağa dönmek bile zor 2 3 kere de destek alarak dönüyorum
Bunu el yapıyo anlıyorum anamda yapıyoObaaaaaa maraton gibi kız o nekapıya bıraksınlar başlatmasınlar zile mile
Benimde aşagıda bugün inmiş gibi geldi ama hep aşagıdaydı gerçi cok mideme cıkmadı benimHiç moralini bozma en sağlıklısı en doğrusu olmuş mr cektirmek
Benimde aşağıda göbeğim geçen temmuz analarından birisi göbeğini fotosunu paylaşmış dedim sizinkine göre benim ki daha aşağıda başta ikna olmamıştı foto atınca okeyledi şaşkınlıkla jdjdjjdjdjj
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?