Evet çok zarif güzel bi isim işte karar vermekte güçlük çektim netleştiremedim ama büyük ihtimalle bu olacakay benim kızım olsaydı ben de inci koyacaktım, çok zarif bir isim bencee :)
Evet ya benimde cok mideme çıkmadı öyle aman aman mide rahatsızlığı yaşamadım çok şükür bi de ordan gol yemeyelim artıkBenimde aşagıda bugün inmiş gibi geldi ama hep aşagıdaydı gerçi cok mideme cıkmadı benim
Seninkidemi inciEvet çok zarif güzel bi isim işte karar vermekte güçlük çektim netleştiremedim ama büyük ihtimalle bu olacak
Ay her drun kendine özel yoğurt yiyişi var çözemiyorum
Ah evet hiç midem yanmadı çok şükürEvet ya benimde cok mideme çıkmadı öyle aman aman mide rahatsızlığı yaşamadım çok şükür bi de ordan gol yemeyelim artık
Vallahi baştan beri aklıma o ve arya geldi ama İnci olacak sanırım
Benim bulantı çok oldu 3 ay sabah akşam kahvaltı ettim nerdeyseAh evet hiç midem yanmadı çok şükürilk 3 ay yandı ilginçtirki
Tesekkür ederizVallahi baştan beri aklıma o ve arya geldi ama İnci olacak sanırımtulumu da muhteşem bu arada
Ya bişi sorcam bu çocuklar yukarı aşağı geziyo mu nasıl geziyo anlam veremiyorum dün baş aşağı olan bebe bugün net bi şekilde yapyan yatıyo bi tarafta kafa bi tarafta g.t var karnım dünya gibi ekvatordan şişik kutuplardan basık olduEvet ya benimde cok mideme çıkmadı öyle aman aman mide rahatsızlığı yaşamadım çok şükür bi de ordan gol yemeyelim artık
Masallah ne güzelTesekkür ederiz
Bizde 12. Haftada karar verdik ben kız olacak dedim sadece kız ismi baktık 12. haftadan beri kız olursa inci olacak dedik 9 senede geldi kaçıncı tüp bebek çok anlamlı oldu bizim için
Benim sadece bulantım ve koku hassasiyetim oldu öyle aşırı bulantım olmadı yemek yemekte sorun yaşamadım ama yine de zorduBenim bulantı çok oldu 3 ay sabah akşam kahvaltı ettim nerdeyse
Ay çok kibar, çok zamansız bir isim her zamana hitap ediyor bayılırım böyle isimlere. Yaşlılığında da çok zarif olucak, gençliğinde deTesekkür ederiz
Bizde 12. Haftada karar verdik ben kız olacak dedim sadece kız ismi baktık 12. haftadan beri kız olursa inci olacak dedik 9 senede geldi kaçıncı tüp bebek çok anlamlı oldu bizim için
Temmuz grubunu okuyorum ben ne güzel evde bekleyip bekleyip sancı çekip hop doğuruveriyorlarÖyle vallahi aman cok erken demesinde ben kendi sancımla gitmek istiyorum açıkçası kendi sancımı tatmak için ilk doğumda suni aldım çünküo yüzden nasıldır merak ediyorum
Benim baş aşağı ama götünü sağdan sola soldan sağa alıp duruyoYa bişi sorcam bu çocuklar yukarı aşağı geziyo mu nasıl geziyo anlam veremiyorum dün baş aşağı olan bebe bugün net bi şekilde yapyan yatıyo bi tarafta kafa bi tarafta g.t var karnım dünya gibi ekvatordan şişik kutuplardan basık oldu
Gerçekten öyle canım ben de aynısını düşündümAy çok kibar, çok zamansız bir isim her zamana hitap ediyor bayılırım böyle isimlere. Yaşlılığında da çok zarif olucak, gençliğinde de
Hayalimdeki doğumTemmuz grubunu okuyorum ben ne güzel evde bekleyip bekleyip sancı çekip hop doğuruveriyorlar
Bende öyle olsun istiyorum nasip olur inşallahTemmuz grubunu okuyorum ben ne güzel evde bekleyip bekleyip sancı çekip hop doğuruveriyorlar
Ay napalım canım boşver ismiyle yaşasın prensesGerçekten öyle canım ben de aynısını düşündüm
Her sene bir isim meşhur oluyor bu isim çok konulmuyordu ama bu yıl bu da meşhur oldu
Hayalimdeki doğum
Valla inanamıyorum bi yazıyolar sancım var duşa falan gircem diye, sonra şak doğumBende öyle olsun istiyorum nasip olur inşallah
Bende öyle istiyorum ya ama onu beklersem 40 haftaları görmem lazım galiba onada hiç sabrım yokValla inanamıyorum bi yazıyolar sancım var duşa falan gircem diye, sonra şak doğumhe aradaki sancı kısımlarına girmeyelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?