2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    198
Vallahi baştan beri aklıma o ve arya geldi ama İnci olacak sanırım tulumu da muhteşem bu arada
Tesekkür ederiz
Bizde 12. Haftada karar verdik ben kız olacak dedim sadece kız ismi baktık 12. haftadan beri kız olursa inci olacak dedik 9 senede geldi kaçıncı tüp bebek çok anlamlı oldu bizim için

Evet ya benimde cok mideme çıkmadı öyle aman aman mide rahatsızlığı yaşamadım çok şükür bi de ordan gol yemeyelim artık
Ya bişi sorcam bu çocuklar yukarı aşağı geziyo mu nasıl geziyo anlam veremiyorum dün baş aşağı olan bebe bugün net bi şekilde yapyan yatıyo bi tarafta kafa bi tarafta g.t var karnım dünya gibi ekvatordan şişik kutuplardan basık oldu

Tesekkür ederiz
Bizde 12. Haftada karar verdik ben kız olacak dedim sadece kız ismi baktık 12. haftadan beri kız olursa inci olacak dedik 9 senede geldi kaçıncı tüp bebek çok anlamlı oldu bizim için
Ay çok kibar, çok zamansız bir isim her zamana hitap ediyor bayılırım böyle isimlere. Yaşlılığında da çok zarif olucak, gençliğinde de

Öyle vallahi aman cok erken demesinde ben kendi sancımla gitmek istiyorum açıkçası kendi sancımı tatmak için ilk doğumda suni aldım çünkü o yüzden nasıldır merak ediyorum
Temmuz grubunu okuyorum ben ne güzel evde bekleyip bekleyip sancı çekip hop doğuruveriyorlar

Benim baş aşağı ama götünü sağdan sola soldan sağa alıp duruyo geçen eşim ilk defa bu kadar net gördü normalde dokunur severdi o günden beri karnıma dokunası gelmiyor

Ay çok kibar, çok zamansız bir isim her zamana hitap ediyor bayılırım böyle isimlere. Yaşlılığında da çok zarif olucak, gençliğinde de
Gerçekten öyle canım ben de aynısını düşündüm
Her sene bir isim meşhur oluyor bu isim çok konulmuyordu ama bu yıl bu da meşhur oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…