Ya inceden bi cesaret vermiyor değil ordakileri görünceBende öyle istiyorum ya ama onu beklersem 40 haftaları görmem lazım galiba onada hiç sabrım yok
Bende aynı şeyleri düşünüyorum zaten zor elde ettik bir daha olur mu olmaz mı bilmiyorum sezeryandan çok korkuyorum çocuğumu önce ben görmek istiyorum sütüm hemen gelsin istiyorum hemen toparlanmak istiyorum normal doğumun artıları çok güzel.Ya inceden bi cesaret vermiyor değil ordakileri görüncehani diyorum zaten ustalık eseri bidaha doğurmam, bunu tecrübe edeyim şu fani dünyada falan. Ama dediğin gibi 40ları beklemek gerekebilir
Geziyor geziyor ...bi iki gun atarlı sakin..3 gundur de durmak bilmiyor benim taklaciYa bişi sorcam bu çocuklar yukarı aşağı geziyo mu nasıl geziyo anlam veremiyorum dün baş aşağı olan bebe bugün net bi şekilde yapyan yatıyo bi tarafta kafa bi tarafta g.t var karnım dünya gibi ekvatordan şişik kutuplardan basık oldu
Onlarin sezaryenlilerin cogu elendiTemmuz grubunu okuyorum ben ne güzel evde bekleyip bekleyip sancı çekip hop doğuruveriyorlar
Ay lattecim aynı şeyi bende düşünüyorum 9 ay ben taşıdım sezeryan olursam en son ben görücem çok büyük haksızlık en çok benim hakkım kimse görmeden görmek. Sancıyı sancı olarak görmezsek daha mı kolay olur kiBende aynı şeyleri düşünüyorum zaten zor elde ettik bir daha olur mu olmaz mı bilmiyorum sezeryandan çok korkuyorum çocuğumu önce ben görmek istiyorum sütüm hemen gelsin istiyorum hemen toparlanmak istiyorum normal doğumun artıları çok güzel.
Ama suni sancı geçmişim var ondan dolayı korkuyorum açılma ilerlemezse naparım aklımdan çıkmıyor.
Haftaya çatı muayenem var bakalım doktorum ne diyecek
35ten sonra öküz oturuyo bi ağırlaşma geliyo. Yavaştan çantanı yap. Kağnı gibiyim ütü çantalama yıkama kurutma döngüsü bitmiyorHiçbir hazırlığa daha başlamadım jdjdjjdjdj
Hepsi elimin altında diye sanırım
Totalde 15 kilo aldım daha haftalar var 5 daha alır mıyım onu düşünüyorum jdjsjjdjs
Yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorum
Ay valla nasıl bir gezmektir şeklim kaydıGeziyor geziyor ...bi iki gun atarlı sakin..3 gundur de durmak bilmiyor benim taklaciyeri geniş hala sanırım annesi yata yata gecirdi hamileligi, bizimki de yan gelip yatiyor.. kafa solda, toto sagda ve idrar kesemde, eller de midemle mesgul tüm tuslara basiyor..
Onlarin sezaryenlilerin cogu elendi
Ya bilmiyorumki ikizim var benim o iki tane doğurdu normal hemde suni sancıyla bana destek veriyor ben ölmedim şende ölmezsin diyoAy lattecim aynı şeyi bende düşünüyorum 9 ay ben taşıdım sezeryan olursam en son ben görücem çok büyük haksızlık en çok benim hakkım kimse görmeden görmek. Sancıyı sancı olarak görmezsek daha mı kolay olur ki
Benim de hep ilk haftalsr yandi, son trimester hic mide sorunu yasamadimAh evet hiç midem yanmadı çok şükürilk 3 ay yandı ilginçtirki
Aşkım ölmüyor zaten insan kolay kolay ama o esnadada ne kadar yaşıyoruz onu bi düşünmek lazımYa bilmiyorumki ikizim var benim o iki tane doğurdu normal hemde suni sancıyla bana destek veriyor ben ölmedim şende ölmezsin diyo
Ahahahahhaha adam korktu dimiBenim baş aşağı ama götünü sağdan sola soldan sağa alıp duruyogeçen eşim ilk defa bu kadar net gördü normalde dokunur severdi o günden beri karnıma dokunası gelmiyor
Burun tıkanıklığı geçiyor genelde gebelik sonrası, benim de sürekli bir geniz akıntım var alakası var mı bilmiyorum ama.Ya kızlar nasıl iştahınız kapanabiliyor benim aklımda sadece yemek varsabah kahvaltıda bi sonraki öğünümü düşünüyorum
Ve burnum hamileliğin 2.ci trimesterı tıkanmıştı artık hiç nefes alamaz durumdayım bu geçici bişeydir umarım
Evin ayrıntılı temizliği lazım. Valizi baya hazırladım gibi bu hafta. +9-10 kg gibiyim şimdilikkızlar tüm hazırlıklar tamam mı? kaç kg aldınız? bebişlerinizin isimlerine karar verdiniz mi? ay az sohbet edelim yahu
Evin ayrıntılı temizliği lazım. Valizi baya hazırladım gibi bu hafta. +9-10 kg gibiyim şimdilik
İsmine de abisi karar verdi, Ece
Söyleyeceklerim bu kadar
Eğer istemiyorsan hemen belirle ki yollar oraya çıkmasınaa kilo konusunda şanslı imişsiniz, normalde su içse yarıyor herkese. bebişler sağlıklı olsun da tabiben de hastane çantası hazırladım, annem sağolsun evi temizledi. sakince doğurmayı bekliyorum artık :)) isime hala karar veremedik erkek bebek olacak bizimki, son dk golü ile eşim babasının adını koymaz inş sdhdjfsdkj
Ay soğuk kavun karpuzBurun
Burun tıkanıklığı geçiyor genelde gebelik sonrası, benim de sürekli bir geniz akıntım var alakası var mı bilmiyorum ama.
Reflü herhalde bir de sıcaklar etkiledi sanırım iştahımı. Zorla çiğniyorum yutuyorum resmen. Artık her gün yumurta yiyemiyorum arada zorla diyorum. Bana kalsa hep sadece serin meyve yerim şu an
Geçen alçak bir hamaktan kalkamaya çalıştım kalkamadımKız ayakkabı yine iyi ben yataktan kalkamıyorum kendimi bok böceği gibi hissediyorum debelenip kalıyorumyardıma geleyim diyo kocam onuda gururuma yediremiyorum inleyen nağmeler olarak kalkmaya çalışıyorum tıs tıs ahahshshhshshs
Ben de lohusa pijamamın birini dün valize koyarken bir daha denedim. Göbekte hafif bir bolluk kalmış daha karnımın büyümemesi lazım15 gün önce denediğim elbisenin dün yandan fermuarını zor çektim eğilmek de olmuyo ojesiz de olmuyo bilmiyorum çok moralim bozuk
Evet ya, temizlik illa gerekecek ama koltuk yatak yıkatasım var bir an önce, halıları yıkatıp kaldırdım. Aslında hepsini foşur foşur benim yıkayasım var daFit Mom olmak iyidir. İsmiyle yaşasın bal kızz. Bizde temizlik okey de doğuma kadar bi tur daha detaylı ister kesin temizlik işi nankör iş
Evet ya tam olarak bu hafta öküz oturdu35ten sonra öküz oturuyo bi ağırlaşma geliyo. Yavaştan çantanı yap. Kağnı gibiyim ütü çantalama yıkama kurutma döngüsü bitmiyor
Evet ya, temizlik illa gerekecek ama koltuk yatak yıkatasım var bir an önce, halıları yıkatıp kaldırdım. Aslında hepsini foşur foşur benim yıkayasım var da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?