- 22 Mart 2023
- 4.192
- 2.686
- 63
- 31
Allah sonumuzu hayır etsinEvet bende öyle düşünüyorum öyle ilerleyecekse mük bişi, ilerlemeyecekse bku yedin demek djdjkdkdkd
Yaa yarin kosa kosa ebebege o zaman. Suda mi beklettin? Bir de bu bebek kiyafetlerini kurutmaya atsak minnacik cikarlar mi yaEbebegin toz leke çıkarıcısını öneririm oğlumun 4 yıl önceki sararmış beyazlarında etki etti geçen çıkarıp kullandım bende
Ah nerdeee bir gun onceki sabah 8 de basladi sancim da gece 11 de anca yatis yaptilar. Ama gece 11 e kadar o gun rutin isleri yapabildim yani hani uzun diye kimseyi korkutmayim. 2 saatte bir, saatte bir falan geliyor baslarda ya gunun yarisi oyle gecmisti zaten. İlk sanci son ikinma arasi 24 saat surdu benim. Ama benim acilmam zor oldu kizim inmedi asagi dogasi gelmemis sipanin, millet catir cutur dogurdu yan odada. İste bir 12 saat kadar hastanede kalip ciktim ama gecelemedim tekrar o guzel oldu. İkinci daha kolay diyorlar Allah im aminnnnVallahi efsanesin bacım kutluyorum 24 saatte iş bitmişdarısı bizim başımıza inşallah
Ya olursa basim uzerine tabii ama bilincli olarak extrem bir durum olmadikca yapamam gibi. Sagligim cok elvermez yasim 36 zaten. Yana yakila nasil korunsam modundayimAy gir kız hakkındırdağılmasa da gir, ama 3.yü yapcam diyosan olmaz
Evet canım kaynar suda beklettim lekeye göre bekletme süresi sana kalmışYaa yarin kosa kosa ebebege o zaman. Suda mi beklettin? Bir de bu bebek kiyafetlerini kurutmaya atsak minnacik cikarlar mi ya
Çok şükür canımSenin gene az kalmış
Yaa tabi tabi ben temmuz anneleri grubunda da okuyorum sancı cıkınca süresi uzunsa zaten eve gönderiyorlarmış sıklaşınca gidiyomuşsun boşuna onca zamanı hastanede geçirmeye gerek yok stresi yeterYaa yarin kosa kosa ebebege o zaman. Suda mi beklettin? Bir de bu bebek kiyafetlerini kurutmaya atsak minnacik cikarlar mi ya
Ah nerdeee bir gun onceki sabah 8 de basladi sancim da gece 11 de anca yatis yaptilar. Ama gece 11 e kadar o gun rutin isleri yapabildim yani hani uzun diye kimseyi korkutmayim. 2 saatte bir, saatte bir falan geliyor baslarda ya gunun yarisi oyle gecmisti zaten. İlk sanci son ikinma arasi 24 saat surdu benim. Ama benim acilmam zor oldu kizim inmedi asagi dogasi gelmemis sipanin, millet catir cutur dogurdu yan odada. İste bir 12 saat kadar hastanede kalip ciktim ama gecelemedim tekrar o guzel oldu. İkinci daha kolay diyorlar Allah im aminnnn
Ya olursa basim uzerine tabii ama bilincli olarak extrem bir durum olmadikca yapamam gibi. Sagligim cok elvermez yasim 36 zaten. Yana yakila nasil korunsam modundayim
Benim geçen hafta sızladı baya elimde Lansinoh vardı sürdüm iyi geldi. Daha 32 33. Haftalarda yani erkendi.Kızlar sizinde goguslerinizde sızlama oluyor mu bu hafta için normal mi?birde dün kontrolde bebek henüz kanalda değil dedi doktorum ama ben oramda acayip baskı hissediyorum.
Bana da birkaç kıyafet vermişlerdi kaliteli olanları varsa lekesi bir gece omolu suda beklettim. Renkli ve beyaz olarak ayırıp, bol toz deterjan döktüm üzerine sıcak su doldurup beklettim bir gece. Hepsinin lekesi çıktı. Sonra deterjan kimyasal kalmasın diye bebek deterjanıyla yıkayıp bir kez de ekstra durulama yaptırdım. Terrrtemiz oldu ütüledim kaldırdım. Dene bakalım çıkıyor hepsiKizlaaaarrr ben kizimin kuculenlerini kardesime vermistim. E onun kizi da 5 yasinda oldu 3-4 senedir depoda duruyor kiyafetler.biraz yeni aldim
Biraz onlari kullancam. Bugun gaza geldim aylara gore ayirdim ama kac sene oldu beklerken bazilari lekelenmis. Onceki cocuklardan kiyafet kullanan anneler nasil bir yol izlediniz? Normal leke cikarici yenidogan urunlerine konmaz heralde beyazlari bir seye basmam lazim bilemedim
Evet evet benimde sızlıyor iki gündür baskıda hissediyorumKızlar sizinde goguslerinizde sızlama oluyor mu bu hafta için normal mi?birde dün kontrolde bebek henüz kanalda değil dedi doktorum ama ben oramda acayip baskı hissediyorum.
Ay ben şeyi fark ettim mememdeki damarlar şiş şiş olmuş sizinde öyle mi belirginleşme gibi değil bildiğin şişEvet evet benimde sızlıyor iki gündür baskıda hissediyorum
Ewet işte orası acayip şekilde ağrı yapiyor benimBenim geçen hafta sızladı baya elimde Lansinoh vardı sürdüm iyi geldi. Daha 32 33. Haftalarda yani erkendi.
Bugün hıçkırığı tuttu tam eski sezaryen kesimin oralarda hissettim pıt pıt orda vurdu yani ama orası kanal değil.
Kanal denilen yer ilişkinin olduğu yer diye biliyorum hani rahim ağzı ölçülüyor ya ordan başlıyo vajen girişine kadar olan bölüm
Kontrolün ne zamandı birdahakiEwet işte orası acayip şekilde ağrı yapiyor benim
Çarşamba çağırdı canım.5 günde bir geleceksin dedi artık.Kontrolün ne zamandı birdahaki
Evet az da kalmış daha iyi olmuş sık çağırması. Söylersin doktoruna bize de haber et olur muÇarşamba çağırdı canım.5 günde bir geleceksin dedi artık.
İnşallah canım valla stres basıyor artık hem çok az hem çok ama çok uzun geliyor son zamanlar.agrilari anlamaya çalışıyorum daha önce doğum yaptığım halde yine emin olamiyor insanEvet az da kalmış daha iyi olmuş sık çağırması. Söylersin doktoruna bize de haber et olur mu
Cok sagolasin yarin hemen basayimEvet canım kaynar suda beklettim lekeye göre bekletme süresi sana kalmış
Gozun aydin canim. Moral cidden her seyi etkiliyor hamilelikte. Benim de tansiyonum hemen cikiyorBu arada bizde karin çevresi geriliği vardı şükür ara açılmadı hala 1 hafta olarak devam ediyoruz kilo alimida var gelişim geriliği diyemeyiz dedi doktorum.2700 Gr 46/ 47 cm dedi.o bir hafta benim moralim çok bozuktu o zamana kadar boyu hariç herşey normaldi ne olduysa o zaman geriye düştü kuzumm.gercekren moral çok önemli hamilelikte
Aynen ben 8 de gittim geri yolladilar 11 de tekrar gittimYaa tabi tabi ben temmuz anneleri grubunda da okuyorum sancı cıkınca süresi uzunsa zaten eve gönderiyorlarmış sıklaşınca gidiyomuşsun boşuna onca zamanı hastanede geçirmeye gerek yok stresi yeter
Evet 2.lere öyle diyolar inşallah su gibi aksın tüm vajinal doğum düşünenler için
Toz deterjan ile bekletmek aklima geldi ama yenidoganda kullanacagim icin bir tereddutte kalmistim iki kere yikayinca kalmaz heralde bakayim oteki turlu cikmazsa aklimda olsun boyle yapayim artik. Sagolasin canimBana da birkaç kıyafet vermişlerdi kaliteli olanları varsa lekesi bir gece omolu suda beklettim. Renkli ve beyaz olarak ayırıp, bol toz deterjan döktüm üzerine sıcak su doldurup beklettim bir gece. Hepsinin lekesi çıktı. Sonra deterjan kimyasal kalmasın diye bebek deterjanıyla yıkayıp bir kez de ekstra durulama yaptırdım. Terrrtemiz oldu ütüledim kaldırdım. Dene bakalım çıkıyor hepsi
Yok canım ben fark etmedim öyle bişeyAy ben şeyi fark ettim mememdeki damarlar şiş şiş olmuş sizinde öyle mi belirginleşme gibi değil bildiğin şiş
Benim hem sis hem agiryor süt sizlamasi daha önce doğum yapanlar bilirAy ben şeyi fark ettim mememdeki damarlar şiş şiş olmuş sizinde öyle mi belirginleşme gibi değil bildiğin şiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?