2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    198
Ebebegin toz leke çıkarıcısını öneririm oğlumun 4 yıl önceki sararmış beyazlarında etki etti geçen çıkarıp kullandım bende
Yaa yarin kosa kosa ebebege o zaman. Suda mi beklettin? Bir de bu bebek kiyafetlerini kurutmaya atsak minnacik cikarlar mi ya
Vallahi efsanesin bacım kutluyorum 24 saatte iş bitmiş darısı bizim başımıza inşallah
Ah nerdeee bir gun onceki sabah 8 de basladi sancim da gece 11 de anca yatis yaptilar. Ama gece 11 e kadar o gun rutin isleri yapabildim yani hani uzun diye kimseyi korkutmayim. 2 saatte bir, saatte bir falan geliyor baslarda ya gunun yarisi oyle gecmisti zaten. İlk sanci son ikinma arasi 24 saat surdu benim. Ama benim acilmam zor oldu kizim inmedi asagi dogasi gelmemis sipanin, millet catir cutur dogurdu yan odada. İste bir 12 saat kadar hastanede kalip ciktim ama gecelemedim tekrar o guzel oldu. İkinci daha kolay diyorlar Allah im aminnnn
Ay gir kız hakkındır dağılmasa da gir, ama 3.yü yapcam diyosan olmaz
Ya olursa basim uzerine tabii ama bilincli olarak extrem bir durum olmadikca yapamam gibi. Sagligim cok elvermez yasim 36 zaten. Yana yakila nasil korunsam modundayim

Kızlar sizinde goguslerinizde sızlama oluyor mu bu hafta için normal mi?birde dün kontrolde bebek henüz kanalda değil dedi doktorum ama ben oramda acayip baskı hissediyorum.

Bu arada bizde karin çevresi geriliği vardı şükür ara açılmadı hala 1 hafta olarak devam ediyoruz kilo alimida var gelişim geriliği diyemeyiz dedi doktorum.2700 Gr 46/ 47 cm dedi.o bir hafta benim moralim çok bozuktu o zamana kadar boyu hariç herşey normaldi ne olduysa o zaman geriye düştü kuzumm.gercekren moral çok önemli hamilelikte

Yaa tabi tabi ben temmuz anneleri grubunda da okuyorum sancı cıkınca süresi uzunsa zaten eve gönderiyorlarmış sıklaşınca gidiyomuşsun boşuna onca zamanı hastanede geçirmeye gerek yok stresi yeter
Evet 2.lere öyle diyolar inşallah su gibi aksın tüm vajinal doğum düşünenler için

Kızlar sizinde goguslerinizde sızlama oluyor mu bu hafta için normal mi?birde dün kontrolde bebek henüz kanalda değil dedi doktorum ama ben oramda acayip baskı hissediyorum.
Benim geçen hafta sızladı baya elimde Lansinoh vardı sürdüm iyi geldi. Daha 32 33. Haftalarda yani erkendi.
Bugün hıçkırığı tuttu tam eski sezaryen kesimin oralarda hissettim pıt pıt orda vurdu yani ama orası kanal değil.
Kanal denilen yer ilişkinin olduğu yer diye biliyorum hani rahim ağzı ölçülüyor ya ordan başlıyo vajen girişine kadar olan bölüm

Bana da birkaç kıyafet vermişlerdi kaliteli olanları varsa lekesi bir gece omolu suda beklettim. Renkli ve beyaz olarak ayırıp, bol toz deterjan döktüm üzerine sıcak su doldurup beklettim bir gece. Hepsinin lekesi çıktı. Sonra deterjan kimyasal kalmasın diye bebek deterjanıyla yıkayıp bir kez de ekstra durulama yaptırdım. Terrrtemiz oldu ütüledim kaldırdım. Dene bakalım çıkıyor hepsi

Ewet işte orası acayip şekilde ağrı yapiyor benim

Evet az da kalmış daha iyi olmuş sık çağırması. Söylersin doktoruna bize de haber et olur mu
İnşallah canım valla stres basıyor artık hem çok az hem çok ama çok uzun geliyor son zamanlar.agrilari anlamaya çalışıyorum daha önce doğum yaptığım halde yine emin olamiyor insan

Evet canım kaynar suda beklettim lekeye göre bekletme süresi sana kalmış
Cok sagolasin yarin hemen basayim
Gozun aydin canim. Moral cidden her seyi etkiliyor hamilelikte. Benim de tansiyonum hemen cikiyor
Aynen ben 8 de gittim geri yolladilar 11 de tekrar gittim
Toz deterjan ile bekletmek aklima geldi ama yenidoganda kullanacagim icin bir tereddutte kalmistim iki kere yikayinca kalmaz heralde bakayim oteki turlu cikmazsa aklimda olsun boyle yapayim artik. Sagolasin canim

Ben Ankara'nın böyle yandığını hatirlamiyorum mahvoldum 2 gündür bu nedir zaten hareket edemiyorum iyice yamuldum.. Allah'ım yavrularimizin gelişimi güzel olsunda sagsalim dogmalari nasip olsun bir an önce ben doğumdan sonra böyle sıcak olursa nasıl dayanırım onun derdine düştüm hem ağrısı sancısı hem sıcağı daha kıyafetleri bavulu ihtiyaçları hazır değil ev hak getire dedim doğuma gitmeden once hemen öncesi gunu halilari gonderirim temizliğe kadinlar gelsinler temizlesinler eve döndüğümde halıları sersinler.. ben iyice darlamdim sıcaklarla diyorum ben menopoz uda yaşıyorum galiba on deneyim oldu benim için resmen fikir ucusmasi yaşıyorum kafamı toparlayamiyorum ben tüm hamileliklerimi Nisan ayinda sonlandirmistim öyle denk gelmisti yemin ederim kış gebeliklerinin gözünü seveyim ağzıma edildi bu yaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…