- 22 Mart 2023
- 4.192
- 2.686
- 63
- 31
Benden bir tane dhaKızlar erkek isimleri önerisi verir misiniz rica etsem çocuk doğacak ben isime karar veremiyorum
Aaaa o ne oluyor kiii. Sütyen falan hak getire ben bedenim büyüdü ondan acıyor herhalde diyordumBenim hem sis hem agiryor süt sizlamasi daha önce doğum yapanlar bilir
Benim de kızın ismi daha belli değilKızlar erkek isimleri önerisi verir misiniz rica etsem çocuk doğacak ben isime karar veremiyorum
Ben hala ayaktayım uyuyamiyorm ve surekli ara ara uyaniyorm deliksiz max 2saat uyuyormdr.Midem çok fena yanmaya başladı bu hfta ,niye arttı birden anlamadmKızlar gece kaçta yatıyorsunuz veya hala uyanık olanlarınız var mıbenim uyku saatlerim berbat halde 2 buçuk 3e kadar uyumuyorum sonra uyusam 2 saate bir sürekli uyanıp uyuma seklindeyim
Mide yanması hariç aynı şeyler ay valla bilemedimBen hala ayaktayım uyuyamiyorm ve surekli ara ara uyaniyorm deliksiz max 2saat uyuyormdr.Midem çok fena yanmaya başladı bu hfta ,niye arttı birden anlamadm
Bende ayniyimMide yanması hariç aynı şeyler ay valla bilemedimboş boş telefonda uygulamadan uygulamaya geçiş yapıyorum
Valla benim 2. Bebe olduğu için bu günleri arayacağımdan eminimBende ayniyimBu geceleri çok aramayız umarm
Benmde 2.bebeValla benim 2. Bebe olduğu için bu günleri arayacağımdan eminimuykusuz geceler geliyor
Ayyyy insan bu kizcagiz hamile demez mi ya. Valla benim ev de oyle tasinirken les oldu tekrardan guya temizletmistim. İstedigim gibi yapamayinca hic bir sekilde icime de sinmiyor egilemiyorum kalkamiyorum. Bir haftadir ben de ugrasirken doguruvercem diye aklim ciktiOff vallahi o hafta gerçekten stresten geberdim desem yeridir.o hafta bitiminde kontrole gittiğimde doktor dedi zaten karın çevresi geride yakin takip dedi.sonra hicbirseyi kafaya takmicam dedim yedim içtim vs.2 gün önce de evi temizletttim güya yardimci bir bayan aldım almaz olaydım olanı da batırdı.camlari berbat etti.kapilar desen fecahat ama dur kızım dedim stres yapma yine dün evi serdim biraz rahatladım.kadina da aradım ağzıma geleni saydım beni bu halde soktugun duruma bak diye.bugun dinlenme moduna geçtim ama işte agrilarda böyle olunca aman erken gelicem diye bı tirsmadim değil
Evet evet bugun ilk is ebebege bir gidicem zaten ufak tefek bir iki sey kalmisti onlari da tamamlarim bu hafta su cantayi hazirlayim bari uykularim kaciyor her an dogursam ne canta var ne bir seyGene de her halükarda şu ebebekten çıkarıcıyı almak lazım malum b.klu donlar bizi bekler. Şimdi ki gibi rahat vaktimiz olmayacak önce normal toz deterjanda bekletip sonea yıkamaya.
Benim doktorum bu kontrolumde ilk dogumdan bu zamana 11 sene gecmis senin bu dogum ilk dogum gibi olacak dediYaa ağrı olsada haftayi tamamlayip hatta doguramayanlarda oluyor misal benama ilki normal doğmuş buda normal doğar diye düşünüyorum senin için ama aradan çok vakit geçtiği için daha kolaymi olur yoksa ilk deneyim gibi mi olur bilemiyorum vucud kendisini toparlamistir bence.. ben bu son hamileligimde vakit aralığı az olduğu için çok zorlanıyorum 3 5 adım attıktan sonra alt bolgeme ağrı giriyor mesela kendimi zorlasam normal doguracagima inansam bol hareket ile doğumu tetiklerim gibi geliyor
Ben dee. Benim esim normalde cok sicaklar simdi ben evde coook sicak diye geziyorum adam abartma hava gayet iyi su an diyor bana. Her yerim isilik oldu amaAynıyım ya az önce anneme nasıl sıcak dedim yoo sen öyle hissediyorsun dedisu içindeyim kimsede tık yok
Ben genelde 12 gibi koltukta uyuyakaliyorum. Sabah da 5-6 arasi uyaniyorum. Tabi arada bir kac tuvalet ziyareti mubarek. Neyse diyoruk emzirmeye hazirlik yapiyorum. Gerci kizim dogdugundan beri gece yatip sabah kalktigim hic olmadi arada onun uzerini ortmeye vs cok kalktim. Heralde zorlanmamKızlar gece kaçta yatıyorsunuz veya hala uyanık olanlarınız var mıbenim uyku saatlerim berbat halde 2 buçuk 3e kadar uyumuyorum sonra uyusam 2 saate bir sürekli uyanıp uyuma seklindeyim
Cok gecmis olsun.. benim de kist dışına cikti iyice.korka korka geldik bu aya kadar.. dis dr. Agrirsa paracetamol kullanmadan gel ben orayi bebege zarar vermeyecek sekilde temizlerim idare edecek sekilde demişti.Kizlar hamilelikte dis tesavisi yaptiraniniz var mi? İki haftadir ara ara disim agriyor sanirim curuk olustu idare ediyorum bir sekilde ama acaba curuk dis cocuk icin sikinti olur mu diye bir korktum. Hamilelikte herr seyi dusunme isi hic benlik degil
Resmen cama iki bez sürmüş çamuru sıvamış bırakmış Pimapenler daha duruyordu cam mermerleri çamur içindeydi göbeğimden kenarlara yetişemiyorum en dipler 15 gün önceki silinen gibi duruyordu.kapilar filan hala lekeli resmen paramla rezil oldum sağolsun komşum geldi üstten öyle bir geçtik tekrar.sabah 6 da eşim elinde bez avize siliyordu ben gormim diye.banyoda dolaba bir kıl yapışmış o bile aynı yerinde duruyorduAyyyy insan bu kizcagiz hamile demez mi ya. Valla benim ev de oyle tasinirken les oldu tekrardan guya temizletmistim. İstedigim gibi yapamayinca hic bir sekilde icime de sinmiyor egilemiyorum kalkamiyorum. Bir haftadir ben de ugrasirken doguruvercem diye aklim cikti
Evet evet bugun ilk is ebebege bir gidicem zaten ufak tefek bir iki sey kalmisti onlari da tamamlarim bu hafta su cantayi hazirlayim bari uykularim kaciyor her an dogursam ne canta var ne bir sey
Benim doktorum bu kontrolumde ilk dogumdan bu zamana 11 sene gecmis senin bu dogum ilk dogum gibi olacak dedibize tekrar cati muayenesi yaparlar mi ya belli iste dogurmusuz
Ben dee. Benim esim normalde cok sicaklar simdi ben evde coook sicak diye geziyorum adam abartma hava gayet iyi su an diyor bana. Her yerim isilik oldu ama
Ben genelde 12 gibi koltukta uyuyakaliyorum. Sabah da 5-6 arasi uyaniyorum. Tabi arada bir kac tuvalet ziyareti mubarek. Neyse diyoruk emzirmeye hazirlik yapiyorum. Gerci kizim dogdugundan beri gece yatip sabah kalktigim hic olmadi arada onun uzerini ortmeye vs cok kalktim. Heralde zorlanmam
Diyorum ama bakalim
Canım nasıl tarif edeyim ince bir elektrik çarpması gibi sızlıyor goguslerin yani tam anlatabildim mi bilmiyorum.Aaaa o ne oluyor kiii. Sütyen falan hak getire ben bedenim büyüdü ondan acıyor herhalde diyordum
40 üstü 3 defa biliyorum ben ama yanlışta olabilir.bu arada oğlum var ki değil.karnimdakide oğlan70 üstü mü istiyolar doğum için
Oo kızın maşallah baya büyük yardımcı oluyodur sana.
Önümüzdeki c.tesi de ben giricem nst ye bakayım nasıl bişeymiş
En uygunu ikinci trimester diyorlar biraz bakindim ama sonucta enfeksiyon olustu orada acaba bebise de gider mi diye bir dusundum. Benim dis etim cok cabuk kanar disim agridiginda oraya dis ipi ile temizlerim hep kanardi doktorum farketmeden dogru bir sey yapiyorsun biraz kanatirsan vucut orayi iyilestirecek seyleri yollar bu da etkili olur demisti. İki haftadir agridiginda biraz kanatiyorum 3-4 gun kesiliyor agrisi. Kehribar kolye cidden ise yariyor mu?Cok gecmis olsun.. benim de kist dışına cikti iyice.korka korka geldik bu aya kadar.. dis dr. Agrirsa paracetamol kullanmadan gel ben orayi bebege zarar vermeyecek sekilde temizlerim idare edecek sekilde demişti.
Başka bir dr da : "göl hemön cekeyim 4-6. aylarda. Minik Rontgenden bisöy olmoz" demişti..
Kehribar kolyeye yapisik gidiyoruz bakalim
Ayyy anlatirken ben sinirlendim Allah iyi insanlarla karsilastirsin ya gecen ilk defa benim esim de cam sildi bir cami sileyim dedim uzanirken hep karnim acidi cok yuksek camlar. Tasinirken de oturdum agladim bu kadar aciz hissetmek istemiyorum diyeResmen cama iki bez sürmüş çamuru sıvamış bırakmış Pimapenler daha duruyordu cam mermerleri çamur içindeydi göbeğimden kenarlara yetişemiyorum en dipler 15 gün önceki silinen gibi duruyordu.kapilar filan hala lekeli resmen paramla rezil oldum sağolsun komşum geldi üstten öyle bir geçtik tekrar.sabah 6 da eşim elinde bez avize siliyordu ben gormim diye.banyoda dolaba bir kıl yapışmış o bile aynı yerinde duruyorduanam ağladı resmen ama açtım telefonu ağzıma gelenide saydım.nasil içine sinerek yiyecek o parayı bakalım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?