- 22 Mart 2023
- 4.192
- 2.686
- 63
- 31
Doğru söylüyorsun ilk gebeliğimde de 35. Hafta hazırdı çantam öyle yapayım ben yinrÖnce çanta yap bi hazır olsun 34 olmuşsun. Temizlik yapılır yine. Temizlik doğumu da kolaylaştırır cam kapı girişirsin
Hahahahahahah teyze ya gelene dur gelme demiyoz burda jsjdjjdjdjdj bu teyzeler fena hepsi de bi bağırmada doğurdu sanki.Ay dua et bana nolur halilar bile kirli su an yikamaya gonderemedim en son hali yikama makinesi aldim koltugu mu yataklari mi halilari mi temizleteyim dedim gunde ikise ikiser yikarim artik diyorum gelsin de. Bebek gormeye millet gelecek oyle olmasa hic umrum degil. Gerci cok umurumda ama aksiyon da yok kipirdadigimda tansiyonum cikiyo hem sicak hem yorgunluk. Dogurunca bir oh cekicem sanirim
Aman bosver cok gorulecek bir sey degil. Benim yan odam 3 kere degismisti ben dogurana kadar. Bir teyze belirli araliklarla kapimi acip kizim sen hala dogurmadin mi diyordudeli olmustum uzerimde baski olusturdu teyzem ya
Alt takımları çok dağıtmayalım diye de düşünüyorum normal doğurup ama her şeyin çözümü varGeçti gitti şükür bak unuttuk tekrardan normal yapalım diyoruz
Hadi hayırlı olsun :) tam kaçıncı haftanda sezeryan yapılacak yaniSelam hanımlar sabah farklı doktora gittim kızım 2600 gr nasip olursa 30 Temmuzda sezeryana alacaklar dikislerimi de sezeryan da alacaklar bakalim hayırlısı olsun hakkımızda
Hoşuna gitmiştir bence suda olmakAy kızlar ben geçen yüzdükten sonra ertesi gün kanamam olmuştu. Belki alakası yoktur ama acaba tetikledimi diye düşünüyordum. Bugün tetiklemediğine karar verip yine yüzdümbebek kıpır kıpır hiç durmuyor acaba bu bebe suda doğum olacak galiba diye heyecanlanıp çıkmaya mı çalışıyor
Her şeyin çözümü var da kolay değil onlarda of her türlü dert beğğğğğAlt takımları çok dağıtmayalım diye de düşünüyorum normal doğurup ama her şeyin çözümü var
Kesin bence su ve dalga sesini daha iyi duyuyorlar geçen hafta benimki de öyleydi debelendi durdu karnımda deli fişek jdjdjjdjdjdjAy kızlar ben geçen yüzdükten sonra ertesi gün kanamam olmuştu. Belki alakası yoktur ama acaba tetikledimi diye düşünüyordum. Bugün tetiklemediğine karar verip yine yüzdümbebek kıpır kıpır hiç durmuyor acaba bu bebe suda doğum olacak galiba diye heyecanlanıp çıkmaya mı çalışıyor
Bende sola yatınca kalbim carpıyo nefes alamıyorum ondan dolayı hep sağKan akışını için sola yatıyorum parmaklarım keçe gibi oluyo uyuşmaktan ona uyanıyorum sağa yatıyorum bu sefer çocuğu eziyormuşum gibi hissediyorum baya hissediliyor sağ tarafa yatınca valla
Evet yaptırırızAlt takımları çok dağıtmayalım diye de düşünüyorum normal doğurup ama her şeyin çözümü var
Ayy ya çarpıntı ya dolaşım bozukluğu psikolojimiz bozulacak iyiceBende sola yatınca kalbim carpıyo nefes alamıyorum ondan dolayı hep sağ
Gercekten öyle onun için biran önce doğurmak istiyorumAyy ya çarpıntı ya dolaşım bozukluğu psikolojimiz bozulacak iyice
Ahahahah iste o ben. Gece 11 de yatis yapildi 8 de dogurdum aksam 10 da ciktim. Bir de kadini tanimam etmem zirt pirt kapiyi aciyo. Niyeti kotu degil ama beni gerdiHahahahahahah teyze ya gelene dur gelme demiyoz burda jsjdjjdjdjdj bu teyzeler fena hepsi de bi bağırmada doğurdu sanki.
Sezaryende de benim tam tersi olmuştu benden sonra yatışı yapılan koridorda bağırdı çağırdı akşamına doğurdu ertesi güm sabah da çıkmıştı
Yaa ondan ben de korkuyorim. Benim ilk dogumda bir tik dagilmisti bunda iyice dagilirsa bi 36 bin bakimina giricem gibiAlt takımları çok dağıtmayalım diye de düşünüyorum normal doğurup ama her şeyin çözümü var
Ebebegin toz leke çıkarıcısını öneririm oğlumun 4 yıl önceki sararmış beyazlarında etki etti geçen çıkarıp kullandım bendeKizlaaaarrr ben kizimin kuculenlerini kardesime vermistim. E onun kizi da 5 yasinda oldu 3-4 senedir depoda duruyor kiyafetler.biraz yeni aldim
Biraz onlari kullancam. Bugun gaza geldim aylara gore ayirdim ama kac sene oldu beklerken bazilari lekelenmis. Onceki cocuklardan kiyafet kullanan anneler nasil bir yol izlediniz? Normal leke cikarici yenidogan urunlerine konmaz heralde beyazlari bir seye basmam lazim bilemedim
Vajinal doğum olcaksa kesi atıldıktan sonra benim için sezeryandan hiç farkı kalmıyor e kimsede bunun garantisini vermiyor, takım taklavat dağılma kısmında da garanti yokHer şeyin çözümü var da kolay değil onlarda of her türlü dert beğğğğğ
Senin gene az kalmışGercekten öyle onun için biran önce doğurmak istiyorum
Vallahi efsanesin bacım kutluyorum 24 saatte iş bitmişAhahahah iste o ben. Gece 11 de yatis yapildi 8 de dogurdum aksam 10 da ciktim. Bir de kadini tanimam etmem zirt pirt kapiyi aciyo. Niyeti kotu degil ama beni gerdi
Yaa ondan ben de korkuyorim. Benim ilk dogumda bir tik dagilmisti bunda iyice dagilirsa bi 36 bin bakimina giricem gibi
Ayyy bide oturamamak var tuvalete çıkamamak var işin ucunda tövbe yarabbim hssjjsjsjsh su gibi akarsa uol vajinal anca öyle iyiVajinal doğum olcaksa kesi atıldıktan sonra benim için sezeryandan hiç farkı kalmıyor e kimsede bunun garantisini vermiyor, takım taklavat dağılma kısmında da garanti yokmecbur doğurmucaz okul çağına kadar
Ay gir kız hakkındırAhahahah iste o ben. Gece 11 de yatis yapildi 8 de dogurdum aksam 10 da ciktim. Bir de kadini tanimam etmem zirt pirt kapiyi aciyo. Niyeti kotu degil ama beni gerdi
Yaa ondan ben de korkuyorim. Benim ilk dogumda bir tik dagilmisti bunda iyice dagilirsa bi 36 bin bakimina giricem gibi
Evet bende öyle düşünüyorum öyle ilerleyecekse mük bişi, ilerlemeyecekse bku yedin demek djdjkdkdkdAyyy bide oturamamak var tuvalete çıkamamak var işin ucunda tövbe yarabbim hssjjsjsjsh su gibi akarsa uol vajinal anca öyle iyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?