2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    198
Off vallahi o hafta gerçekten stresten geberdim desem yeridir.o hafta bitiminde kontrole gittiğimde doktor dedi zaten karın çevresi geride yakin takip dedi.sonra hicbirseyi kafaya takmicam dedim yedim içtim vs.2 gün önce de evi temizletttim güya yardimci bir bayan aldım almaz olaydım olanı da batırdı.camlari berbat etti.kapilar desen fecahat ama dur kızım dedim stres yapma yine dün evi serdim biraz rahatladım.kadina da aradım ağzıma geleni saydım beni bu halde soktugun duruma bak diye.bugun dinlenme moduna geçtim ama işte agrilarda böyle olunca aman erken gelicem diye bı tirsmadim değil

Bugun aynısını dedim oğlum Ocak dogumluydi ne rahatmisim dedim ama Allah'tan bütün işlerimi hallettim ufak tefekler kaldı.son bı hastahane çantasını gözden geciricem duzenlicem.bugun diyorum ki eeee isimde bitti ben şimdi napicam boş boş.

Yani bende bu hafta Dr kontrolune gittikten sonra bazı şeyler netleşir ve hazırlıklara başlarım diye umuyorum zaten benim 2 yaşında bir bebişim daha olduğu ivin bakım ürünleri var hala yenidoğan ıslak mendil kullanıyorum örnek verecek olursam o yüzden bı bez almam yetecek kıyafette gidip hemen bir miktar kıyafet alıp doğduktan sonra asıl nasıl giydirecegime karar veririm diyorum çünkü çok sıcak nasıl davranmam gerektiğini yaşadıkça görürüm belki giydirmem sırf body bile yetebilir gibi geliyor şu sıralar kendime hamilelikte rahat pijamalar almıştım onlari kullanacağım zaten lohusa külotuda geçenlerde denk geldiydi aldım sonra tekrar uğraşmayın diye bence yeterli gerisi gerektikçe alınır fikrimce

Benimkilerim arası 11 yıl olunca herşey silbastan bende öyle fazla abartmadim kıyafet işini ama tabi yinede kıyafet harici herşey bakım malzemeleri benim kendi ihtiyaclarim filan herşey yeniden alınıyor.oglumun nevresimleri filan vardı saklıyordum hala onları filan kullanılan 3 5 parça kıyafeti de saklıyordum onlarsa dolapta yerini aldı sonrası hepten yeniden alındı.

İnşallah canım valla stres basıyor artık hem çok az hem çok ama çok uzun geliyor son zamanlar.agrilari anlamaya çalışıyorum daha önce doğum yaptığım halde yine emin olamiyor insan
Temmuz grubundan vardı birisi senin haftalarından beridir ara ara ağrıları sancıları vardı 2 3 hafta sürdü o evde kendini yemeğe temizliğe ona buna vere vere geçirdi 40 haftayı doldurdu doğurdu yanlış hatırlamıyorsam.
Ee evde bi bebe daha varsa zaten oturmak uzanmak imkansız bence ondan erken başlıyo benim bile bugün adet ağrılarım oldu öğlen sonra geçti. Daha 34teyim ama hareketli olduğumuzdan da oluyo sanırım 4,5 yaş bebesi var bende de hiç dur durağımız yok sabah 10 da kalktım daha ayaktayım

Gene de her halükarda şu ebebekten çıkarıcıyı almak lazım malum b.klu donlar bizi bekler. Şimdi ki gibi rahat vaktimiz olmayacak önce normal toz deterjanda bekletip sonea yıkamaya.

Ay yok benimki 11 yaşında hatta 11.5 yaşında yani o bakımdan beni zorlayacak bir durum yok.dun nst de aslında 40 a varan iki sancım cikti bebeğin toplanması kasılması anında ekrana baktım rakam yükseldi ama doktor nst iyi dedi gonderdi beni

Yaa ağrı olsada haftayi tamamlayip hatta doguramayanlarda oluyor misal ben ama ilki normal doğmuş buda normal doğar diye düşünüyorum senin için ama aradan çok vakit geçtiği için daha kolaymi olur yoksa ilk deneyim gibi mi olur bilemiyorum vucud kendisini toparlamistir bence.. ben bu son hamileligimde vakit aralığı az olduğu için çok zorlanıyorum 3 5 adım attıktan sonra alt bolgeme ağrı giriyor mesela kendimi zorlasam normal doguracagima inansam bol hareket ile doğumu tetiklerim gibi geliyor

Valla benimde iki adımda heryerim ağrıyor.insallah yine normal dogururum ama dediğin gibi o kadar uzun süre oldu ki korkularım tavan yapmis durumda.oglumi kolay doğurdum sayilir ishal oldum diye sancinin çoğunu evde çekmişim.hastahaneye gitmekle doğum arası 4 saat.5 saatte evde çekmişim megersem

Aynıyım ya az önce anneme nasıl sıcak dedim yoo sen öyle hissediyorsun dedi su içindeyim kimsede tık yok

İns bu sefer daha da kolay atlatırsın.. ben bir kez doguranin ikincisinde de kolay yapabileceğini düşünüyorum bebiş açısından bir aksilik olmazsa ins.. belki yaşında etkisi vardır ben yine kendimi etrafimdaki hamilelerinkine göre yine dirayetli buluyorum doğrusu çünkü 3 aylık eli belinde ah uh gezen hamileler gördü bu gözler (sağlık sıkıntısı yok nazdan) 2 kg meyve eline alamayan ben gebeyim tasiyamam dedigi esnada 12 kilo yavrumun 8 aylık gobegimin üstüne tünemiş halim ile soka girmem vs bence biz çokça güzel başardık bu hamileliği dogumu ve sonraki surecide atlatirsak bence gayet güzel sonlanacak Umut etmek başarının yarisi
Aynıyım ya az önce anneme nasıl sıcak dedim yoo sen öyle hissediyorsun dedi su içindeyim kimsede tık yok
Valla bugün bizim evde herkes bitik büyük oğlum bile nefes alamıyorum bu ne diyor onlar öyle ise bide beni düşünün diye söylenip duruyorum kimse bana dokunmasın anne derken parmağı bile dokunmasın diye yalvarıyorum

Vantilatörü kapatmadık sabahtan beri bende bugün hiç serinleyemedim

Rabbim hepimize en kolayindan sağlıklı doğumlar nasip etsin yaş faktörü tabiki çok önemli vücut aynı şeyleri aynı şekilde tolere edemiyor malesef.bende öyle Nazlı bir hamilelik geçirmedim hatta olmasa da naz yap diyen çok oldu ama fıtratımda naz yokeşim benden daha nazlıküçük çocuk olunca gercekren süreç daha zor Allah yardımcın olsun son zamanların kuş gibi geçsin sonrası dahada güzel olsun cümlemizin inşallah.

Bizde o da yok Ankara'da çok fazla ihtiyaç olmuyor ama eşim dedien iyisi gidip almak yoksa sonrasinda da zorlanacan diyor çocuklar dokunmaya çekiniyor ne isteseler babalarından istiyorlar baba bişey demesin diye annem oturup kalkamiyor sıcak geliyor ya diye açıklama yapıyorlar üzülüyorum ama gerçekten zorlanıyorum

70 üstü mü istiyolar doğum için
Oo kızın maşallah baya büyük yardımcı oluyodur sana.
Önümüzdeki c.tesi de ben giricem nst ye bakayım nasıl bişeymiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…