Ya hiç özel hayat kalmadı gerçekten organlarımız ezildi kaldı acıyorum halimize sjsnsjsjsjSu var ya hani kesenin içinde o onun rahat hareket etmesini sağlıyo alanı da darlaşmadıysa her tarafa dönebilirbenim de baş aşağı ama cenin pozisyonunda poposu sağ tarafımda yumru oluşuyo orda elleriyle de sol tarafımı mıncıklıyo hshhshshshsh deli olma bunları okurken hsjjsjshshsjsh
Dün itibariyle temizlik dahil herşeyi tamamladım artık kafam rahat isterse gelebilir
Yiğit Tuna koyacağım bebişimin isminide inşallahkilo konusundada toplam 11 aldım inşallah daha fazla almam çok aminnnnn
Valla ben nerdeyse 3 haftadır detaylı temizliğe giriştim anca dün bitiridim. Ben bitirine kadar ilk başladığım oda yine kirlendiYa önce ev temizliği mi yoksa çanta hazırlama mı karar veremiyorumgenel ev temizliğine girişsem taz vakti kapı cam açık 1 hafta götürmez olan temizlik napsam çanta mı yapsam önce
Croslar benimde olmuyo ama önü ayarlanan terliğimi en son kademeye aldım onu giyiyorum. Geçen eşim diyoki ayağıma taktım arabaya incem diye ayağımdan çıktı naptın sen terliğe diyoBenim terliklerimde olmuyor artık
Hahahaha kocalarımızdan fazla kiloda ve ayak numarasındayızCroslar benimde olmuyo ama önü ayarlanan terliğimi en son kademeye aldım onu giyiyorum. Geçen eşim diyoki ayağıma taktım arabaya incem diye ayağımdan çıktı naptın sen terliğe diyohanımın ayaklar mayalanmış farkında değil teyyy
peki ya plasenta yaşlanması bişiy var mı? bn perşembe doktordaydım son evrede plasenta dedi yaşlanmış yani, bnde rahim ağzı kısalığı olduğu için 10gün kadar daha dayansan iyi dedi gelişimi daha iyi olması içinBu arada benm 34 haftalikken 3075 gr cikti djsjsjakabahakahsbj
Yok canim herseyi normal su seviyesi plasenta oksijen seviyesi vs… herseyi normal oldugu icinde doktorum ben diger doktorlar gibi hemen sezeryan diyebilirdim ama demicem senin istedigin sekilde bakalim nasil sonuclanir osekilde devam ederiz dedipeki ya plasenta yaşlanması bişiy var mı? bn perşembe doktordaydım son evrede plasenta dedi yaşlanmış yani, bnde rahim ağzı kısalığı olduğu için 10gün kadar daha dayansan iyi dedi gelişimi daha iyi olması için
Evet var canım. Kardeşimin plesantası yaşlanmıştı artık görevini tam yerine getirmiyormu. 2 - 3 kontrolde bebekde kilo alma olmamıltı artık beslemiyordu bebeği. Doktorda bebeğin anne karnında durmasının bi anlamı yok. Dışarda beslemek daha iyi diye sezeyan tarihini öne çekmişti.peki ya plasenta yaşlanması bişiy var mı? bn perşembe doktordaydım son evrede plasenta dedi yaşlanmış yani, bnde rahim ağzı kısalığı olduğu için 10gün kadar daha dayansan iyi dedi gelişimi daha iyi olması için
Hadi bakaım hayırlı olsun şimdidenSelam hanımlar sabah farklı doktora gittim kızım 2600 gr nasip olursa 30 Temmuzda sezeryana alacaklar dikislerimi de sezeryan da alacaklar bakalim hayırlısı olsun hakkımızda
Aaaa özel hayat devamkeYa hiç özel hayat kalmadı gerçekten organlarımız ezildi kaldı acıyorum halimize sjsnsjsjsj
Harikaaaa ben okurken yoruldum şuan hepsine yetişmem mümkün değil balkonlarım 1. Katta oturduğum için ve ev sahibim bahçesini her gün sulamadığı için olan toz toprak benim balkonda bi balkon yıkadım mı (3 balkon var) 2 binden aşağı su parası gelmiyorValla ben nerdeyse 3 haftadır detaylı temizliğe giriştim anca dün bitiridim. Ben bitirine kadar ilk başladığım oda yine kirlendiama en azından detayı bitirdiğim için temizlemesi daha kolay şimdi rutine bindirdim hergün robot açıyorum siliyorum toz alıyorum düzenli kalıyo. Her yemekten sonrada mutfak dolaplarına şu temizlik için yapılan ıslak mendillerden gezdiriyorum oda böylece belli seviyede temiz kalıyo. İnşallah devam ettirebilirim doğuma kadar vileda suyum her gün hazır balkonları hergün geçiyorum tozlanmasın diye hergünede bir oda belirledim. Napayım tek başıma anca böyle başa çıktım
El mecbur bacım düğün vardı parmak arası terliklerimle mutluyum yoksa bendeAyakkabı giyiyor olmanız bile güzel bence terliklerimle bütünleştik biz
Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsinSelam hanımlar sabah farklı doktora gittim kızım 2600 gr nasip olursa 30 Temmuzda sezeryana alacaklar dikislerimi de sezeryan da alacaklar bakalim hayırlısı olsun hakkımızda
Benim de aynı ya sağ tarafa yatmaktan kulak böbrek ciğer o taraf ne durumda kim bilirAaaa özel hayat devamkeorganlarım iflas hele sağ tarafta neyim varsa harabeye döndü jdjdjjdjdjdjdjjdjd
Kan akışını için sola yatıyorum parmaklarım keçe gibi oluyo uyuşmaktan ona uyanıyorum sağa yatıyorum bu sefer çocuğu eziyormuşum gibi hissediyorum baya hissediliyor sağ tarafa yatınca vallaBenim de aynı ya sağ tarafa yatmaktan kulak böbrek ciğer o taraf ne durumda kim bilir
Önce çanta yap bi hazır olsun 34 olmuşsun. Temizlik yapılır yine. Temizlik doğumu da kolaylaştırır cam kapı girişirsinYa önce ev temizliği mi yoksa çanta hazırlama mı karar veremiyorumgenel ev temizliğine girişsem taz vakti kapı cam açık 1 hafta götürmez olan temizlik napsam çanta mı yapsam önce
Ay dua et bana nolur halilar bile kirli su an yikamaya gonderemedim en son hali yikama makinesi aldim koltugu mu yataklari mi halilari mi temizleteyim dedim gunde ikise ikiser yikarim artik diyorum gelsin de. Bebek gormeye millet gelecek oyle olmasa hic umrum degil. Gerci cok umurumda ama aksiyon da yok kipirdadigimda tansiyonum cikiyo hem sicak hem yorgunluk. Dogurunca bir oh cekicem sanirimHepsi olur zamanla inşallah hiç merak etme
Ama öyle bir tablo anlattın ki her şeyi boşverip bir kahve koyup içerdim ben o evde
Aman bosver cok gorulecek bir sey degil. Benim yan odam 3 kere degismisti ben dogurana kadar. Bir teyze belirli araliklarla kapimi acip kizim sen hala dogurmadin mi diyorduEvet öyle derler benim ilki de aşağıdaydı hatta kv min komşusu gelin doğuma girivercek gibi derdi beni her gördüğünde tabi ben mecburi sezaryene girince hiç sancı mancı bişi göremedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?