Ben 2.ci trimesterda böyleydim ne güzel vücudum kendini hazırlıyor diyordum4te uyudum 8de kalktım. Uyuyamıyorum. Bebek doğunca fizyolojik düzen de böyle olacak galiba. Mahvolduk
Aynı şeyi yaşıyoruz şuan. 2. Oğlanı bekliyorum hdjdjjdjd beynim böyle benimle dalga geçiyo bak kızı nerden uydurduğum konusunda40 üstü 3 defa biliyorum ben ama yanlışta olabilir.bu arada oğlum var ki değil.karnimdakide oğlanev askeriyeye dönecek.Rabbim bana kız nasip etmedi hayırlı olanı senin için bu dedi
Benim evde askeriye eşimle birlikte 5 erkek olacak testesteron patlaması yaşanacak evde40 üstü 3 defa biliyorum ben ama yanlışta olabilir.bu arada oğlum var ki değil.karnimdakide oğlanev askeriyeye dönecek.Rabbim bana kız nasip etmedi hayırlı olanı senin için bu dedi
Belli mi olur kız belki bebiş uykucu olur, vücut kendini buna hazırlıyordurBen 2.ci trimesterda böyleydim ne güzel vücudum kendini hazırlıyor diyordumşuan gece 1 de yatıp 10-11 de uyanıyorum ve akşama doğru yarım saat 1 saat daha uyukluyorum
Ben dün sordum doktoruma izin vermedi yüzmeye, sadece girip çıkacaksan olur dediAy kızlar ben geçen yüzdükten sonra ertesi gün kanamam olmuştu. Belki alakası yoktur ama acaba tetikledimi diye düşünüyordum. Bugün tetiklemediğine karar verip yine yüzdümbebek kıpır kıpır hiç durmuyor acaba bu bebe suda doğum olacak galiba diye heyecanlanıp çıkmaya mı çalışıyor
Ay cidden mi ya 3 gün sonra kontrolüm var yine bende sorayımBen dün sordum doktoruma izin vermedi yüzmeye, sadece girip çıkacaksan olur dedi
Ne anladım ben bundanben de oğlumla akşam su savaşı yaptım sabahtan beri de balkon kamelya ne varsa yıkıyorum
Baskı hissetmen normal dedi doktorum dün, benimki de kanalda değilKızlar sizinde goguslerinizde sızlama oluyor mu bu hafta için normal mi?birde dün kontrolde bebek henüz kanalda değil dedi doktorum ama ben oramda acayip baskı hissediyorum.
Bütün buzları bardağa doldurup elimde geziyorumBen Ankara'nın böyle yandığını hatirlamiyorum mahvoldum 2 gündür bu nedir zaten hareket edemiyorum iyice yamuldum.. Allah'ım yavrularimizin gelişimi güzel olsunda sagsalim dogmalari nasip olsun bir an önce ben doğumdan sonra böyle sıcak olursa nasıl dayanırım onun derdine düştüm hem ağrısı sancısı hem sıcağı daha kıyafetleri bavulu ihtiyaçları hazır değil ev hak getire dedim doğuma gitmeden once hemen öncesi gunu halilari gonderirim temizliğe kadinlar gelsinler temizlesinler eve döndüğümde halıları sersinler.. ben iyice darlamdim sıcaklarla diyorum ben menopoz uda yaşıyorum galiba on deneyim oldu benim için resmenfikir ucusmasi yaşıyorum kafamı toparlayamiyorum ben tüm hamileliklerimi Nisan ayinda sonlandirmistim öyle denk gelmisti yemin ederim kış gebeliklerinin gözünü seveyim ağzıma edildi bu yaz
Ben yüzmeyi çok severim ve aşeriyorum zaten lohusalıkta da giremicez. En son çocuk havuzu koycam eve yaaaAy cidden mi ya 3 gün sonra kontrolüm var yine bende sorayımkasıktan bacağıma vuran ağrı o kadar şiddetli ki yürümemi bile etkiliyor yüzmek azda olsa rahatlattı dün
Zaten seni gördükten sonra hayatta şansımın olmadığını anladımBenim evde askeriye eşimle birlikte 5 erkek olacak testesteron patlaması yaşanacak evdeboğazlarına yemek yetişir mi bilmiyorum minik minik kıllardan yastık olur heralde ben 3 e kadar kız olur mu diye denedim ama sonlanmisti 4. Sürpriz geldi oda erkek oldu Allah sana kız çocuğu olmaz dedi kısacası
Suyu azalmış onun için tutabildikleri kadar tutup sezeyan yaparlar canımArkadaşlar merhaba bugün itibariyle 35+ 2 günlük hamileyim ama 33 haftadan itibaren gittiğim doktor kontrolümde kızımın 2 hafta geriden geldiğini öğrendim 35 haflalık ama 33 ile uyumlu hatta bi ultrason da 32+5 çıkmış kilosu 2116 gr en son cuma günü kontrolüm vardı suyunun da azaldığını söyledi doktor nst ye bağlandım sancı vs çıkmadı kan ve idrar verdim bir hafta sonra tekrar gel dedi devlet hastanesine gidiyorum ne yapılır acaba bundan sonraki süreç nasıl olacak sezeryana mı alırlar yada kaç haftaya kadar beklenir hiçbirşey bilmiyorum bu konu hakkında kafan durmuş durumda bilgisi olanlar beni bilgilendirebilir mi acaba endişelendim bebeğim için
Acaba kaçıncı haftada olur gelişim geriliği olması da bi etken sanırımSuyu azalmış onun için tutabildikleri kadar tutup sezeyan yaparlar canım
O hiç belli olmaz işte hemende olabilir bi kaç haftada. Burda bi arkadaşımız öyle doğum yaptı gelişim geriliğide vardı ne yazıkki ama cok şükür iyiler kavuştular şimdiAcaba kaçıncı haftada olur gelişim geriliği olması da bi etken sanırım
Teşekkür ederim İnşallah sağ salim kavuşuruz bebeklerimizeO hiç belli olmaz işte hemende olabilir bi kaç haftada. Burda bi arkadaşımız öyle doğum yaptı gelişim geriliğide vardı ne yazıkki ama cok şükür iyiler kavuştular şimdi
Eline sağlık ben de baya kolayladım sayılırBugun aynısını dedim oğlum Ocak dogumluydi ne rahatmisim dedim ama Allah'tan bütün işlerimi hallettim ufak tefekler kaldı.son bı hastahane çantasını gözden geciricem duzenlicem.bugun diyorum ki eeee isimde bitti ben şimdi napicam boş boş.
Bizim de 7 yıl ve ayrı cinsiyet, arada da 3 kere taşındım her şey baştanBenimkilerim arası 11 yıl olunca herşey silbastanbende öyle fazla abartmadim kıyafet işini ama tabi yinede kıyafet harici herşey bakım malzemeleri benim kendi ihtiyaclarim filan herşey yeniden alınıyor.oglumun nevresimleri filan vardı saklıyordum hala onları filan kullanılan 3 5 parça kıyafeti de saklıyordum onlarsa dolapta yerini aldı sonrası hepten yeniden alındı.
BenKizlar hamilelikte dis tesavisi yaptiraniniz var mi? İki haftadir ara ara disim agriyor sanirim curuk olustu idare ediyorum bir sekilde ama acaba curuk dis cocuk icin sikinti olur mu diye bir korktum. Hamilelikte herr seyi dusunme isi hic benlik degil
Benim de aynı şekilde, gece 2 3 e kadar uyumuyorum. Hatta uyumamaya çalışıyorum çünkü 10 11 gibi uyunca 2 de uyanıyorum kesin.Kızlar gece kaçta yatıyorsunuz veya hala uyanık olanlarınız var mıbenim uyku saatlerim berbat halde 2 buçuk 3e kadar uyumuyorum sonra uyusam 2 saate bir sürekli uyanıp uyuma seklindeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?