2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    196
Evet artık saldım valla çünkü elimden geleni yapıyorum. Doktorum endişeli değil konu hakkında saolsun rahatlatıyor. Birde dün 3 yakın arkadaşım geldi. 3 ününde bebekleri 2400 altında doğmuş ve hiç sıkıntı yaşamadılar. İçim rahat günümü bekliyorum. Şafak 22😂

Evet düşünmeyi bırakıcam artık. Bütün tuşlara bastım hayırlısıyla sağlıkla gelicek diye umuyorum. Alttan muayene yapıldıysa da olabiliyormuş lekelenme. Ama bence bi doktoruna sor yinede. Bana suyun yada kanaman gelirse hemen yaz dedi 😊
Bana da her vedalaşmamızda söylüyor ama şuan çantam bile hazır değil benim arkamdan yapacak insan da yok ben kendim bile zor buluyorum şuan aradığımı. Alttan muayene olmadım canım

Kızlar selamlar malesef salgına yakalandım pazar gecesi kusma ve ishalden sabahı nasıl ettim bilmiyorum. Sabaha karşı dr uma yazdım gel dedi gittim. 1 kilo 100 gram vermişim bebeğin suyunda da azalma olmuş malesef 2 gün yatırdılar. Mikrop kapmışım gaita testim kötü geldiği için antibiyotik tedavisi aldım. Kaldığım akşam nst çekildi. Sonucu ekliyorum hiç adet kasık ağrım olmamasına rağmen sadece karın sertleşmesiyle 40ı geçen rakamlar olmuş.
Kontrolleri haftada bire düşürdük önümüzdeki pazartesi tekrar görüşeceğiz.
Çoluğu çocuğu olan arkadaşlar kendine dikkat etsin. Vallahi mahvoldum bittim tükendim kusma ishalden.
Cok gecmis olsun rabbim acil sifa versin
Cok gecmiş olsun canım yaz mevsiminin en berbat hastalığı.
Ben de hastayım maalesef üç gündür öksürük grip kafamı kaldıramıyorum gözlerim hiç durmadan akıyor sıcakta hiç çekilmiyor perişan oldum ben de😒
Cok gecmis olsun rabbim acil sifa versin
Küçüldüyse de farketmedim🙈 en düşük ve hassas ayarda çalıştırdım sorun olmadı sanırım
Ay oyle yapayim o zaman neyse ki 0-3 ler olmasa 3-6 lar olur heralde🤣 otekileri ayirdim lohusayken ugrasirim dedim su an bunlari yapayim yeter
Bende kontrolden çıktım yine kafamda sorular 😂 nst temiz alttan muayene edildi su sızıntım yada açıklığım yok bunlarda güzel rahim ağzı 41 mm. Ama benim bebiş yine az kilo almış 😭 ay delirticek beni gerçekten 35+6 dayız 2400 şuan ama ben ölçümlerde de hata olduğunu düşünüyorum. Bugün zaman olmadı wcye giremedim tuvalete sıkışıkken ölçtü haliyle. Mesela bacak boyu 9 günde 2 gün gelişmiş baş çevresi vs uyumlu karın çevresi 5 gün gelişmiş bide bastırdı ölçebilmek için bi kaç kere de ölçtü bu sefer. Tuvalete sıkışık gelmemi istemiyor normalde. Suyun oldukça azalmış min 4 litre iç dedi.

Aklıma takılanları sordum. Bu kadar zayıf doğarsa küveze girer mi? Yada neden bu kadar iyi beslenmeme rağmen kilo almıyor ne yapacağım gibi.

Bizim için kilosu değil haftası önemli 36 dan sonra küvez riski azalır. Senin sancın yok 39 u beklicez. Ve sen ne yaparsan yap bazı bebekler genetik olarak kilo almaz. Minyon doğarlar. O yüzden neden almıyor diye düşünme dedi. Kısmet artık kuluçkaya yatmış bekliyoruz 🥹
Kizim 40+3 de 2790 dogdu hic kuveze girmedi hatta sarilik bile olmamisti. Hatta bir sene grip bile olmadi kiloyla hic alakasi yok gonlunu rahat tut
Sakin ol sakin biliyorum zor ama bak 38de 2800 doğdu benim oğlan küveze de girmedi hafta karın geriliği de yoktu.
Ama bu 2. Bebe beni de delirtecek ayın 3ünde gitmiştim 14ünde hastanelik oldum 10 günde 1900 kusurdan 2155 e anca cıkmış. Karın çevresi hala 1 bucjk 2 hafta geri ama boy doğruysa 46 cm abisi 38 haftada 48 cm doğmuştu bu arkadaş 33 görünüyorken böyle 46 olmuş ama kilo geri karın geri nabıyor içerde bilmiyorum
Ve az önce fark ettim kanla karışık akıntım gelmiş donumda kırmızı kanıj rengini çözemiyorum ama kurumuş kan koyu renk durur ya aynı öyle bekliyorum şuanlık. Nişan değildir herhalde nişan daha sümüksü koyu kıvamda oluyormuş
Nisan az buz bir sey degil canim leke gibi degil boyle sumuksu tikac gibi bir sey lap diye dusmustu benim😅 ben nisanim gelsin diye egilip kalkmali bir hareket yapiyordum sancim baslamisti cunku lap diye dusmustu oradan hatirliyorum.
2. Trimester dönemi öneriyor doktorlar ben o dönem bi kanal tedavisi başladım doğum sonrası bitirecek hekim. Doğumdan sonrayı beklicem bir kaç ay geçsin gidip yaptiririm artık
Yaa ben de kararsizim simdi gitsem mi dogumu beklesem mi ama daha 34 haftalik normal olursa 6 hafta var kanala ilerler mi diye bir muayene mi olsam en azindan dedim

Kızlar birşey sorucam şimdi beni 10 güne doğuma alırsa doktor suni sancı ile başlayacak doğumu 1 cm 1 cmdir ben hareket yapayım mı acaba

Kaygı ilk rahmimize düşünce başlıyor ve sonra hayat boyu devam
Ewet canım malesef bizim kodlarimiza yazılmış kaygı endişe evham.Rabbim evlatlarımızı korusun.Annelik zor.gelmisim 40 yaşına annemde beni düşünüyor.allahim evladima kolay doğum nasip et diye gece gündüz arıyor dua ediyor.memlekete gidecekti şimdi vazgeçti ya ben oradayken dogurursan diye dedim gelirsin hemen atlayıp yok ikna edemedim gitmedi.annelik ölene kadar anliyacagimiz.

Kizlar lohusa pijamalarinizi nereden aldiniz? Ben kizima aldiklarimin icine sigamadim😅 trendyoldan siparis verdim gelen urunler bildiginiz seffaf yani oyle bir ic gosterme yok😅 tavsiyeniz var mi?

Kizlar lohusa pijamalarinizi nereden aldiniz? Ben kizima aldiklarimin icine sigamadim😅 trendyoldan siparis verdim gelen urunler bildiginiz seffaf yani oyle bir ic gosterme yok😅 tavsiyeniz var mi?
Penye mood’dan aldım ben markası catherine’s, acayip güzel çıktı bayıldım 👌🏻

Merhaba kızlar sizinde karnınız çok sertleşiyor mu? Benim karnım günde 10 na yakın sertleşiyor sonra yine düzeliyor hergün oluyor bu durum bende bazen korkuyorum erken doğum yapacağım diye🥺

Merhaba kızlar sizinde karnınız çok sertleşiyor mu? Benim karnım günde 10 na yakın sertleşiyor sonra yine düzeliyor hergün oluyor bu durum bende bazen korkuyorum erken doğum yapacağım diye🥺
Benim de çok sıklaştı ve vajina kısmına bıçak gibi giriyor agri

Benim de çok sık oluyor. Braxton hicks denilen kasılmalar bunlar ve çok doğal merak etmeyin 😇

Benim de çok sık oluyor. Braxton hicks denilen kasılmalar bunlar ve çok doğal merak etmeyin 😇
Teşekkürler kızlar bende korktum bende tek mi var diye çünkü öbür gebeliklerimde böyle durumla karşılaşmamıştım. Bebeğimde doğum pozisyonunu almış karnım baya aşağı inmiş yürümekte artık zorlanıyorum.😊

arkadaşlar selam herkese.. benim bi sorum olacaktı. Vücudumda iki gündür çeşitli yerlerde kaşınmalar oluyor, bir de idrarımı yaparken köpüklenme görüyorum önceden olmazdı hiç. Acaba yaşayan var mı?

Penye mood’dan aldım ben markası catherine’s, acayip güzel çıktı bayıldım 👌🏻
Catherines cok guzel gorunuyor ama foto icin falan su dantellilere baktim onlar da cok ince geldi
Benim de sik sik tas gibi oluyor ya

Kuzu ben pentiden aldım bide karnımın 1 aya eski haline döneceğine çok inandığım için çok para vermek istemedim açıkcası çamaşırcılarda 500 600 liraya lohusa takımı satanlar vardı 2 tane ondan aldım. Zaten hava çok sıcak evde cıbıl gezmeyi düşünüyorum 😂 hastanede beni idare etsin bide eve geçince ilk hafta toplasa biraz yeter 😂

Benim 25. Haftada bu sertleşme ve kasılmalar çoktu sonra düzenli magnezyum kullanmaya başladım. Pek kalmadı nadir oluyor o sertleşmeler. Siz magnezyum kullanıyor musunuz?

Back
X