Popüler Konu 2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    196
Merhabalar ultrason ölçümlerine göre 2 hafta önden gidiyorum. Sata göre 34+1 ama ultrasonda 36 kilosu da 2700 böyle olması normal mi
Anormal değil sanki en azından:) bizde de 34+2 2820 gr olculmustu. Erken doğum riski de olduğundan doktor iyi olduğunu söylüyor bu durumun. İki haftaya kadar ileri / geri normal diyor benimkisi..

Gecmisler olsun... dolgularimin etleri cekildi, disetleri kanıyor. Kaplamanin altindan kist portledi disari hamileligin başında, sürekli tetikteyim. Sicak icemiyorum.. gucum olursa tuzlu gargara, hindistan cevizi oil pulling yapmaya calisiyorum🤷🏻‍♀️ bu hafta iyice yara doldu agzim. Insanin Tukuruk bezinde aft olur mu ya🙄 agzima buz alamazdim. Simdi buz yiyorum..rahatlıyor biraz
Çok geçmiş olsun. Benim de ne zaman uykusuz kalsam bagiskligim düşse ağzım aft dolar. Karanfil çiğnemek, karbonatlı su ile gargara ve oilpulling gerçekten ferahlatıyor. Ek olarak bol bol uyumak benim durumumda. Bir de bazen çok mentollü diş macunları daha kötü yapıyor. Ozaman bazen macunsuz ya da büyük kızimin florursuz, tatsız vb macunlarıyla fırçalıyorum 1-2 gün. Umarım sende de işe yarar☺️

Kuzu ben pentiden aldım bide karnımın 1 aya eski haline döneceğine çok inandığım için çok para vermek istemedim açıkcası çamaşırcılarda 500 600 liraya lohusa takımı satanlar vardı 2 tane ondan aldım. Zaten hava çok sıcak evde cıbıl gezmeyi düşünüyorum 😂 hastanede beni idare etsin bide eve geçince ilk hafta toplasa biraz yeter 😂
Ya aslinda ben de lohusa takimi degil de daha renkli sonrasinda giyebilecegim bir sey alayim demistim kuzenim kanima girdi😅 lohisa takimlari kaliyor sonrasinda cidden ama uygun fiyat olsun diye aldim bildigin seffaf ya kumas yok cibil gezsem ayni sey iade edicem artik
Herkes o kadar farklı bişey söylüyor ki ben de 8 ay boyunca sadece 2 gün hastanede yattım sanırım sürekli hoplamalı koşturmaca geçiyo günlerim. Sorsan çalışıyo musun diye hayır 🤦🏻‍♀️ ama işe gitsem ev kadar yorulmam
Karanfil yağı iyi geliyor. Benim ilk trimester de tutmuştu dişim hatta çürüme başlamıştı. Lekelenme şeklinde dr ilk trimester diye bişey yapamadı karanfilin kendini koydum fayda etmedi ama yağını pamuğa döküp bastım hatta fazla dökmüşüm dilim bile uyuşmuştu o an. Oymuş bidaha ağrı yapmadı 8 aya kadar geldim ağrımadan
Ev isi bitmiyor😖 hic oturmadan devam etmek lazim valla topluyorum aksama sanki hic ellenmemis😩 karanfil yagini deneyeyim hic duymamistim cok sagol canim

Kuzum ben de 37+2ydim öğlen kontrolüm vardı. Bebek 2570 gram. Nstde sancı çıkmadı. Doppler su plasenta iyi durumda ama ona rağmen birkaç güne alalım dedi. Sonra ben 38i görse bari deyince pazartesi tekrar kontrole çağırdı tam 38+0da. Ne olacak bilmiyorum o gün alalım mı der birkaç gün sonraya gün mü verir. Ben de çok endişeliyim maalesef. Şimdi 39u benimki niye beklemiyor diye düşünüyorum 🤦🏻‍♀️
Benimde içimde 39 u göremeyeceğiz gibi bir his var suyum da azalmış baya çünkü. Açıkçası alalım derse evet paniklerim ama güvenirim dışarda kontrol altında olması daha çok içime siner.🤷🏻‍♀️

Kilosuna hiç takilma bence haftasından kaynaklı solunumuna da takılma benim bir tanıdığım 38 haftada 2300 doğdu kuvez falan hiç görmedi gözleri fildir fildirdi 😅Dr una tabi ol bence güveniyorsan

Ben de hep normal pijama takımları aldım ama sezeryan sonrası geceliği emzirmeye uygun aldım bir tanede bu markadan almak istiyorum ama incemi esnek mi rahatmi terletir mi.. ikilemdeyim
Gerçekten çok iyi çıktı kumaşları yumuşacık ve benim için en önemlisi iç göstermiyor. Yeşil bir gecelik aldım, desenli de sabahlık aldım çok da şık duruyor

Teşekkürler kızlar bende korktum bende tek mi var diye çünkü öbür gebeliklerimde böyle durumla karşılaşmamıştım. Bebeğimde doğum pozisyonunu almış karnım baya aşağı inmiş yürümekte artık zorlanıyorum.😊
Ben de ilk gebeliğimde hiç yaşamamıştım. İkinci üçüncülerde daha çok olur dedi doktorum, sizin de ondandır muhtemelen😇 magnezyum da kullanıyorum ama bu kasılmaları kesmedi bende valla

Günaydın kızlarrr akşam abartısız 2 saati geçkin sivreldi durdu sağdan soldan bize göre hareket ama nst ye göre sancı olan hareketlerden delirdi akşam çıldırdı resmen bi sağdan sertleşmeler bi soldan sertleşmeler

Günaydın kızlarrr akşam abartısız 2 saati geçkin sivreldi durdu sağdan soldan bize göre hareket ama nst ye göre sancı olan hareketlerden delirdi akşam çıldırdı resmen bi sağdan sertleşmeler bi soldan sertleşmeler
Günaydın kuzuu. Eve geldik yaşasın diye sevinç şovu mu yapıyordu çocuk napıyordu acaba . Şaka bir yana değişik bi durum iyiki bugün gideceksin dr'a da baksınlar bi bakalım

Günaydın kuzuu. Eve geldik yaşasın diye sevinç şovu mu yapıyordu çocuk napıyordu acaba . Şaka bir yana değişik bi durum iyiki bugün gideceksin dr'a da baksınlar bi bakalım
Lekelenmeden sonra hızlandı enerji içeceği gibi şeyler de içmiyorum yani öyle bi patlama hala devam ediyor sabah uyanmamı beklemiş🤦🏻‍♀️

Ben de ilk gebeliğimde hiç yaşamamıştım. İkinci üçüncülerde daha çok olur dedi doktorum, sizin de ondandır muhtemelen😇 magnezyum da kullanıyorum ama bu kasılmaları kesmedi bende valla
O zaman magnezyum eksikliğinden değil bence bebek artık kendini doğuma hazırlıyor. İnşallah Rabb'im bizede normal doğum nasip ederde kazasız belasız sağlıcakla hepimiz alırız kucağımıza bebeklerimizi 🥰🤲

O zaman magnezyum eksikliğinden değil bence bebek artık kendini doğuma hazırlıyor. İnşallah Rabb'im bizede normal doğum nasip ederde kazasız belasız sağlıcakla hepimiz alırız kucağımıza bebeklerimizi 🥰🤲
Amin inşallah 🤲🏼

Kızlar bişi sorucam ben bazen eski hayatımı çok özlüyorum ya. Bu hamilelik çok mu uzun, sıcaklar, gelişim geriliği vs sıkıntılar derken ben mi çok bunaldım bilmiyorum ama sabah kalktığımda şöyle sepsert kahve içmeyi kafein denizinde yüzmeyi yanına sgara yakmayı falan. Ne bileyim eski kıyafetlerimi rahatça giymeyi, hareket ederken teyze gibi tısırdamamayı baya çok özledim. Diğer yanımda böyle düşündüğüm için kendimi suçluyo. doğurmadan lohusa depresyonu mu yaşıyorum yoksa başka yaşayanda var mı bu durumu ya 🥲🥲

Back
X