2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    198
Kızlar adet olacakmışım gibi ağrım oluyor özellikle karnımın altında tam rahmin orada. Normalde 27 28. Haftalarda çok olmuştu geçmişti. Doktora sorunca geçiyorsa sıkıntı yok diyor. Geçiyor da. Ama bugün resmen regli olduğum günler geldi aklıma, o zamanlar duyduğum rahatsızlığı duydum. Hiç olmasın istiyorum ama elde değil sanırım.

Benim 25. Haftada bu sertleşme ve kasılmalar çoktu sonra düzenli magnezyum kullanmaya başladım. Pek kalmadı nadir oluyor o sertleşmeler. Siz magnezyum kullanıyor musunuz?
Yok canım kullanmıyorum. Bu hafta kontrolüm var doktora danişacam arkadaşların dediği gibi yalancı doğum sancıları olabilir 😊

Ah kızlar ben bugün ikinci bir fikir almak için farklı bir doktora gittim.plecenta yaşlanması su fazlaligi doktor 40 a kadar beklemicez suni sancı ile baslaticaz dogumu dedi muhtemelen 38 gibi alicak bebegij gelişimi dışarıda daha iyi olur gibi birşey dedi 2751 Gr cikti.icimde kalmasın dddim bugün yine gittim başka bı doktora oda aynısını söyledi. Bende olsam alırdım bebeği dedi.

Korkularım var solunum sıkıntısı cekermi kuveze girermi aklım darma duman
Kilosuna hiç takilma bence haftasından kaynaklı solunumuna da takılma benim bir tanıdığım 38 haftada 2300 doğdu kuvez falan hiç görmedi gözleri fildir fildirdi 😅Dr una tabi ol bence güveniyorsan
Penye mood’dan aldım ben markası catherine’s, acayip güzel çıktı bayıldım 👌🏻
Ben de hep normal pijama takımları aldım ama sezeryan sonrası geceliği emzirmeye uygun aldım bir tanede bu markadan almak istiyorum ama incemi esnek mi rahatmi terletir mi.. ikilemdeyim

Cok gecmis olsun rabbim acil sifa versin

Cok gecmis olsun rabbim acil sifa versin

Ay oyle yapayim o zaman neyse ki 0-3 ler olmasa 3-6 lar olur heralde🤣 otekileri ayirdim lohusayken ugrasirim dedim su an bunlari yapayim yeter

Kizim 40+3 de 2790 dogdu hic kuveze girmedi hatta sarilik bile olmamisti. Hatta bir sene grip bile olmadi kiloyla hic alakasi yok gonlunu rahat tut

Nisan az buz bir sey degil canim leke gibi degil boyle sumuksu tikac gibi bir sey lap diye dusmustu benim😅 ben nisanim gelsin diye egilip kalkmali bir hareket yapiyordum sancim baslamisti cunku lap diye dusmustu oradan hatirliyorum.

Yaa ben de kararsizim simdi gitsem mi dogumu beklesem mi ama daha 34 haftalik normal olursa 6 hafta var kanala ilerler mi diye bir muayene mi olsam en azindan dedim
Herkes o kadar farklı bişey söylüyor ki ben de 8 ay boyunca sadece 2 gün hastanede yattım sanırım sürekli hoplamalı koşturmaca geçiyo günlerim. Sorsan çalışıyo musun diye hayır 🤦🏻‍♀️ ama işe gitsem ev kadar yorulmam
Karanfil yağı iyi geliyor. Benim ilk trimester de tutmuştu dişim hatta çürüme başlamıştı. Lekelenme şeklinde dr ilk trimester diye bişey yapamadı karanfilin kendini koydum fayda etmedi ama yağını pamuğa döküp bastım hatta fazla dökmüşüm dilim bile uyuşmuştu o an. Oymuş bidaha ağrı yapmadı 8 aya kadar geldim ağrımadan

Herkes o kadar farklı bişey söylüyor ki ben de 8 ay boyunca sadece 2 gün hastanede yattım sanırım sürekli hoplamalı koşturmaca geçiyo günlerim. Sorsan çalışıyo musun diye hayır 🤦🏻‍♀️ ama işe gitsem ev kadar yorulmam
Karanfil yağı iyi geliyor. Benim ilk trimester de tutmuştu dişim hatta çürüme başlamıştı. Lekelenme şeklinde dr ilk trimester diye bişey yapamadı karanfilin kendini koydum fayda etmedi ama yağını pamuğa döküp bastım hatta fazla dökmüşüm dilim bile uyuşmuştu o an. Oymuş bidaha ağrı yapmadı 8 aya kadar geldim ağrımadan
Aşkım ev işi işten daha yorucu. İşte bir yerden sonra oturabilirsin evde öyle olmuyor ki. Onu da yapayım bunuda yapayım derken gün bitiyor ama sende bitiyorsun istemsizce. Ne yaptın konuştun mu doktorunla

Ah kızlar ben bugün ikinci bir fikir almak için farklı bir doktora gittim.plecenta yaşlanması su fazlaligi doktor 40 a kadar beklemicez suni sancı ile baslaticaz dogumu dedi muhtemelen 38 gibi alicak bebegij gelişimi dışarıda daha iyi olur gibi birşey dedi 2751 Gr cikti.icimde kalmasın dddim bugün yine gittim başka bı doktora oda aynısını söyledi. Bende olsam alırdım bebeği dedi.
Geçmiş olsun canim 38 gayet iyi zaten sağlıkla.kavus insallah

Merhaba kızlar sizinde karnınız çok sertleşiyor mu? Benim karnım günde 10 na yakın sertleşiyor sonra yine düzeliyor hergün oluyor bu durum bende bazen korkuyorum erken doğum yapacağım diye🥺
Benmde sertlesiyor baya günde 10a yakndr hatta toplanınca adet ağrısı gbi hafif ağrı gryo ama nstde bsy çıkmadı şükür

Kızlar adet olacakmışım gibi ağrım oluyor özellikle karnımın altında tam rahmin orada. Normalde 27 28. Haftalarda çok olmuştu geçmişti. Doktora sorunca geçiyorsa sıkıntı yok diyor. Geçiyor da. Ama bugün resmen regli olduğum günler geldi aklıma, o zamanlar duyduğum rahatsızlığı duydum. Hiç olmasın istiyorum ama elde değil sanırım.
Evet ben de çok yaşadım sanki adet olacakmışım ama olamıyormuşum gibi veya her an olabilecekmişim gibi hatta daha kötüsüydü.
Doktorum her söylediğimde düzenli olmadığı sürece dinlenme ile geçmediği sürece gel demişti.

Aşkım ev işi işten daha yorucu. İşte bir yerden sonra oturabilirsin evde öyle olmuyor ki. Onu da yapayım bunuda yapayım derken gün bitiyor ama sende bitiyorsun istemsizce. Ne yaptın konuştun mu doktorunla
Malesef öyle zatwn mutfaktan çıkamıyorum sabah kahvaltıyla bir giriyorum te ne zaman işim biterse 🤢
Konuştum canım düzenli ağrım yok yarın görüşeceğiz o yüzden akşamüstüye aldım randevumu

Malesef öyle zatwn mutfaktan çıkamıyorum sabah kahvaltıyla bir giriyorum te ne zaman işim biterse 🤢
Konuştum canım düzenli ağrım yok yarın görüşeceğiz o yüzden akşamüstüye aldım randevumu
Hiçbir şeyin çıkmayacak ben ona inanıyorummmmm yanlışlıkla azıcık kanamış 💕😌

Bende kontrolden çıktım yine kafamda sorular 😂 nst temiz alttan muayene edildi su sızıntım yada açıklığım yok bunlarda güzel rahim ağzı 41 mm. Ama benim bebiş yine az kilo almış 😭 ay delirticek beni gerçekten 35+6 dayız 2400 şuan ama ben ölçümlerde de hata olduğunu düşünüyorum. Bugün zaman olmadı wcye giremedim tuvalete sıkışıkken ölçtü haliyle. Mesela bacak boyu 9 günde 2 gün gelişmiş baş çevresi vs uyumlu karın çevresi 5 gün gelişmiş bide bastırdı ölçebilmek için bi kaç kere de ölçtü bu sefer. Tuvalete sıkışık gelmemi istemiyor normalde. Suyun oldukça azalmış min 4 litre iç dedi.

Aklıma takılanları sordum. Bu kadar zayıf doğarsa küveze girer mi? Yada neden bu kadar iyi beslenmeme rağmen kilo almıyor ne yapacağım gibi.

Bizim için kilosu değil haftası önemli 36 dan sonra küvez riski azalır. Senin sancın yok 39 u beklicez. Ve sen ne yaparsan yap bazı bebekler genetik olarak kilo almaz. Minyon doğarlar. O yüzden neden almıyor diye düşünme dedi. Kısmet artık kuluçkaya yatmış bekliyoruz 🥹

Kuzum ben de 37+2ydim öğlen kontrolüm vardı. Bebek 2570 gram. Nstde sancı çıkmadı. Doppler su plasenta iyi durumda ama ona rağmen birkaç güne alalım dedi. Sonra ben 38i görse bari deyince pazartesi tekrar kontrole çağırdı tam 38+0da. Ne olacak bilmiyorum o gün alalım mı der birkaç gün sonraya gün mü verir. Ben de çok endişeliyim maalesef. Şimdi 39u benimki niye beklemiyor diye düşünüyorum 🤦🏻‍♀️

Evet ben de çok yaşadım sanki adet olacakmışım ama olamıyormuşum gibi veya her an olabilecekmişim gibi hatta daha kötüsüydü.
Doktorum her söylediğimde düzenli olmadığı sürece dinlenme ile geçmediği sürece gel demişti.
Geçiyor allahtan , ama bazı günler cidden çok konfor bozucu

Bu arada benim de karnımda sertleşme oluyor ardından birden idrara sıkışıyorum 😁 koşa koşa tuvalete gidene kadar zorlu anlar yaşıyorum fjfjjf

Back
X