2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    198
Kızlar ya az önce belime bi ağrı girdi sırtıma doğru ama nasıl zonkladı sadece 30 saniye filan sürdü yukarıya doğru yayıldı sonra geçti bu ne olaki

Ebebegin deterjanını bilmiyorum da green clean baby kullandım çok memnun kaldım
Bakayim ona da makineye gittim geldim
Baktim hic kopurmedi anlamadim yorumlarda herkes iyi kopuruyo yazmis ama yok yani kopurmedi hic
Siveno ve uni baby kullanıyorum ben köpürüyor.
Bakayim
Kuzu onlara da
Kızlar ya az önce belime bi ağrı girdi sırtıma doğru ama nasıl zonkladı sadece 30 saniye filan sürdü yukarıya doğru yayıldı sonra geçti bu ne olaki
Araliklarina baksana duzensizse hic sikinti yok bir yere not et bir daha gelirse

Bakayim ona da makineye gittim geldim
Baktim hic kopurmedi anlamadim yorumlarda herkes iyi kopuruyo yazmis ama yok yani kopurmedi hic

Bakayim
Kuzu onlara da

Araliklarina baksana duzensizse hic sikinti yok bir yere not et bir daha gelirse
Bakıcam canım şimdilk olmadı daha

Kızlar çok normal böyle düşünmeniz birde ilk bebekte hersey öylece kalacak sanıyorsun ben 5 yıl boyunca hasretle.bekledim tup bebekle kavuştum doğdu 3. Gün ağlıyordum bu çocuk artık hep benimle mi yaşayacak diye 1 ay da lohusalik sizi yoracak ama sonrası gelip geçecek cocuk bu hep.sorunlu dönemi olacak benimki 7 yaşında suan sorunumuz sitede aşağıda oynamak ödev yapmamak vs yani huzursuzluk bitmiyor şekil değiştiriyor sonra dünyanın en güzel.hissi annelik olduğu için yerine başka birsey koyamıyorsun kendinizde kusur aramayın kolay degil kabuk değiştiriyorsunuz siz de artık Anne oluyorsunuz

Belden başlayıp makata vajinaya giden ağrılarım oluyordu. Meğer açılma başlamış ama hiç hissetmedim. Sancım da yoktu. Oğlumda yaşadım bunu son 2 hafta. Sonraki kontrolde 4cm açılma var demişti. Bişey hissetmeden ilerlemiş. Yani kendini dinle bakalım. Sancı da eşlik ediyorsa düzenliyse git görün doktora istersen.
Son zamanlar en ufak şeyde gitmeliyiz bence. Ben öyle yapacağım

Evet canım ben de hep böyle düşünüyorum dokuz yıl bekledim 6 deneme yaptım bir çok kayıp verdim nelere imrendim nelere sustum.
O günlerimi düşünüp bu günlerimin kıymetini bileceğim buna inanıyorum

Kendi kendine açılma olacaksa buna sevinirim gerçekten
Ağrı sadece bir kez oldu geçti daha yok kontrolüm yarın neyseki bakalım ne olmuş

Maşallah canım hiç haber vermedin evet nasıl oldu birden anlat bakalım
Ya sen nasılsııın seeeen, oğluşun nasıııl, nasıl oldu birden şıp diye doğurdunnn
Ay hiç sormayın valla ben de anlamadım nasıl oldu ne ara oldu 5 Temmuz cumartesi günü gayet rutin bir haftasonu kahvaltısı yapıyorduk eşimle, geç kahvaltı. Kahvaltı ortasında bi tuvalete girip çıkayım dedim, baktım çok minik bi lekelenme olmuş ama peçeteye silince de afedersiniz bulaşan, devamı olan bi şey yoktu. Yine de haftam itibarıyla durumu hocaya bildirdim her ihtimale karşı. 11:45 civarıydı. 12:30’a kadar poliklinikteyim, gel bakalım emin olalım dedi. Biz kahvaltıyı yarım bırakıp hastaneye gittik. Hoca alttan muayene yaptı şok geçirdi. Meğer 4 cm açıklığım olmuş. Direkt yatış, sen doğuruyorsun dedi. Tabi biz de şok. Hemen işlemleri başlatıp doğuma aldı. öğlen 13:10 doğum saatimiz 35+4 olarak doğum yapmış oldum ama çok şükür bebeğim benimle eve geldi. Beni çok hazırlıksız yakaladı miniğim ama dünyanın en tatlı şeyi, insan kucağına alınca daha başka oluyormuş, hele ilkse

Yaa maşallah maşallah Allah analı babali büyütsün tekrardan canım hayırlı olsun

Bugun sabah kalktigimda tas gibi bir karinla uyandim. Karnimin ici sizliyor hic inmedi o sertlik. Son 15 gundur totom bir yer gormedi mubarek

Yaaa cok guzel. Ben de boyle olsun isterim ama su an hazir degilim valizi hazirlamam lazim hazirlanayim oyle

Kizlar lohusa pijamalarinizi nereden aldiniz? Ben kizima aldiklarimin icine sigamadim trendyoldan siparis verdim gelen urunler bildiginiz seffaf yani oyle bir ic gosterme yok tavsiyeniz var mi?
Lohusa sepetinden bir tane aldım
Bir de lohusa pijaması değil ama suwenden aldım. Bir de önceki doğumumdan bir pijama takımını koydum
Bir süre daha doğurmazsam gidip yenilerini almam gerekecek benim de içine giremicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…