Ay hiç sormayın valla ben de anlamadım nasıl oldu ne ara oldu5 Temmuz cumartesi günü gayet rutin bir haftasonu kahvaltısı yapıyorduk eşimle, geç kahvaltı. Kahvaltı ortasında bi tuvalete girip çıkayım dedim, baktım çok minik bi lekelenme olmuş ama peçeteye silince de afedersiniz bulaşan, devamı olan bi şey yoktu. Yine de haftam itibarıyla durumu hocaya bildirdim her ihtimale karşı. 11:45 civarıydı. 12:30’a kadar poliklinikteyim, gel bakalım emin olalım dedi. Biz kahvaltıyı yarım bırakıp hastaneye gittik. Hoca alttan muayene yaptı şok geçirdi. Meğer 4 cm açıklığım olmuş. Direkt yatış, sen doğuruyorsun dedi. Tabi biz de şok. Hemen işlemleri başlatıp doğuma aldı. öğlen 13:10 doğum saatimiz 35+4 olarak doğum yapmış oldum ama çok şükür bebeğim benimle eve geldi. Beni çok hazırlıksız yakaladı miniğim ama dünyanın en tatlı şeyi, insan kucağına alınca daha başka oluyormuş, hele ilkse
Ya ne güzel olmuş maşallah sizeBiraz minik doğdu sarılık mücadelemiz var. Yeni doğan bakımının bu kadar zor olduğunu asla tahmin etmezdim kızlarözellikle besleme kısmı çok zorluyor bizi
Maşallah analı babalı büyüsün inşallahAy hiç sormayın valla ben de anlamadım nasıl oldu ne ara oldu5 Temmuz cumartesi günü gayet rutin bir haftasonu kahvaltısı yapıyorduk eşimle, geç kahvaltı. Kahvaltı ortasında bi tuvalete girip çıkayım dedim, baktım çok minik bi lekelenme olmuş ama peçeteye silince de afedersiniz bulaşan, devamı olan bi şey yoktu. Yine de haftam itibarıyla durumu hocaya bildirdim her ihtimale karşı. 11:45 civarıydı. 12:30’a kadar poliklinikteyim, gel bakalım emin olalım dedi. Biz kahvaltıyı yarım bırakıp hastaneye gittik. Hoca alttan muayene yaptı şok geçirdi. Meğer 4 cm açıklığım olmuş. Direkt yatış, sen doğuruyorsun dedi. Tabi biz de şok. Hemen işlemleri başlatıp doğuma aldı. öğlen 13:10 doğum saatimiz 35+4 olarak doğum yapmış oldum ama çok şükür bebeğim benimle eve geldi. Beni çok hazırlıksız yakaladı miniğim ama dünyanın en tatlı şeyi, insan kucağına alınca daha başka oluyormuş, hele ilkse
Maşallah allah analı babalı büyütsünBiraz minik doğdu sarılık mücadelemiz var. Yeni doğan bakımının bu kadar zor olduğunu asla tahmin etmezdim kızlarözellikle besleme kısmı çok zorluyor bizi
Ya seni yicem hahahahahha hazırlanayım öyle diyoYaaacok guzel. Ben de boyle olsun isterim ama su an hazir degilim valizi hazirlamam lazim hazirlanayim oyle
Ya kizimdan kalanlar hep m beden kolum bile sigmadiLohusa sepetinden bir tane aldım
Bir de lohusa pijaması değil ama suwenden aldım. Bir de önceki doğumumdan bir pijama takımını koydum
Bir süre daha doğurmazsam gidip yenilerini almam gerekecek benim de içine giremicem
Hiic korkmaYa ne güzel olmuş maşallah sizesağlıkla beraber olun kuzum. Beslenme kısmı benide korkutuyor doyduğunu vs nasıl anlarım diye 4 cm nasıl hissetmemişsin helal olsun heee
Yoook pijamam bile yok. Bebegin esyalarini daha bugun attim makineye. O kadar hazirlanmadim daha dusunYa seni yicem hahahahahha hazırlanayım öyle diyohazırlanmadın mı daha
Neredeyse hamileligin basindan beriKızlar ya çok saçma bir dertle geldimaranızda horlamaya başlayanınız var mı ben nefret ederim horlama sesinden. Eşim burun ameliyatı olmadan önce arada horlardı kovardım odadan geçen gün videomu çekmiş horluyorum zaten 2.ci trimesterdan beri nefes alamadığım için de zor uyuyorum bide bu çıktı başıma
2. Trimesterden beri horlama hırıltı horultu ne dersen artık o var ve eşim tık sesine uyanan biri o yüzden çok sıkıntı yaşıyoruzKızlar ya çok saçma bir dertle geldimaranızda horlamaya başlayanınız var mı ben nefret ederim horlama sesinden. Eşim burun ameliyatı olmadan önce arada horlardı kovardım odadan geçen gün videomu çekmiş horluyorum zaten 2.ci trimesterdan beri nefes alamadığım için de zor uyuyorum bide bu çıktı başıma
Evet ben de aynı şeyi düşünüyorumKızlar dışarı çıkmam gerekiyor ama bi türlü gözüm kesmiyor ki kalkıp hazırlanayım çıkayımyaza denk gelmesi çok zor ve kötü oldu yaaa hava okadar sıcak ki tepelerde bi yerde cehennem kapisi açılmış sanki
Bende yok canım ama gebelikte horlama oluyormuş horlayanları duydum yani bir şey olmazKızlar ya çok saçma bir dertle geldimaranızda horlamaya başlayanınız var mı ben nefret ederim horlama sesinden. Eşim burun ameliyatı olmadan önce arada horlardı kovardım odadan geçen gün videomu çekmiş horluyorum zaten 2.ci trimesterdan beri nefes alamadığım için de zor uyuyorum bide bu çıktı başıma
Hoca da aynı şeyi söyledi, bu nasıl bi ağrı eşiği ben anlamadım diyorYa ne güzel olmuş maşallah sizesağlıkla beraber olun kuzum. Beslenme kısmı benide korkutuyor doyduğunu vs nasıl anlarım diye 4 cm nasıl hissetmemişsin helal olsun heee
Normalinde 10 gün falan önde gidiyordu, 2900/3000 olabilir diye bekliyorduk ama 2650 doğdu, 2500’e düştü sonraMaşallah allah analı babalı büyütsüngeliyor minişlerimiz yavaş yavaş
Kaç kilo doğdu peki
Kııızz beeeen beeeennnnnKızlar ya çok saçma bir dertle geldimaranızda horlamaya başlayanınız var mı ben nefret ederim horlama sesinden. Eşim burun ameliyatı olmadan önce arada horlardı kovardım odadan geçen gün videomu çekmiş horluyorum zaten 2.ci trimesterdan beri nefes alamadığım için de zor uyuyorum bide bu çıktı başıma
Sen taşındın aşkım senin hazırlanmamaya hakkın sonsuz bu aşamadaYa kizimdan kalanlar hep m beden kolum bile sigmaditrendyoldan 3 takim aldim mubarek transparan geldiler. Simdi cesaret edemiyorum tekrar siparise sanirim bir eminonu yapicam gorerek almam
Lazim
Oldu
Hiic korkma
Kuzum onlar doyunca birakiyorlar ya da boyle durup durup arada cekiyor anliyorsun zaten.
Yoook pijamam bile yok. Bebegin esyalarini daha bugun attim makineye. O kadar hazirlanmadim daha dusun
Neredeyse hamileligin basindan beri
Olsun annesi sen onu büyütürsünHoca da aynı şeyi söyledi, bu nasıl bi ağrı eşiği ben anlamadım diyorYa normalde de ağrı eşiğim yüksektir evet ama bunda cidden hissetmedim
Normalinde 10 gün falan önde gidiyordu, 2900/3000 olabilir diye bekliyorduk ama 2650 doğdu, 2500’e düştü sonraAma aşırı minnak geliyor bana
Bende cok istiyorum o haftaya sağlıkla ulaşmayı dua edin bana da kizlarAyyy bugün 37+0 kızlarrr çok şükürbu haftaya gelmek benim için bir eşikti, şimdi heyecanla kavuşmayı bekleyeceğim ama ne zaman doğururum kimseler bilemez
Oyyyyy minik yaka iğnesiHoca da aynı şeyi söyledi, bu nasıl bi ağrı eşiği ben anlamadım diyorYa normalde de ağrı eşiğim yüksektir evet ama bunda cidden hissetmedim
Normalinde 10 gün falan önde gidiyordu, 2900/3000 olabilir diye bekliyorduk ama 2650 doğdu, 2500’e düştü sonraAma aşırı minnak geliyor bana
Ben de normal doğum cok istiyordum hersey de yolundaydı ama sıyum biraz azaldığı için sezeryana dönmek zorunda kaldık ve ben de Sezar‘dan çok korkuyorum nedense ameliyat fikri beni korkutuyor tabi normalde onu da kolay değil hani ilk Gebelm yaşamadım bilmiyorum ama hani ameliyat ve kesik korkusu var bende de inşallah hedefi mutsuz edince haftaya sağlıklı bir şekilde kızıma kavuşmakBen de sonlara yaklaştıkça doğumu düşünüp durur oldumNormal doğum yapmayı çok istiyordum en başında hatta normal doğum destekleyen bir doktor seçmiştim bunun için ama 34+6’dayım bebek hala makat geliş duruyor, hiç dönesi de yok gibi.. böyle olunca sezeryan olacak gibi duruyor o da beni korkutuyor hem başından beri kendimi hazırladığım doğum şekli değişti adapte olamıyorum şu an, hem de sonrasında toparlanmak daha mı zor olur, bir yanda bebek varken ağrılarla nasıl baş edeceğim diye içim içimi yiyor. Hepimiz kolaylıkla bir atlatsaydık şu süreci
Ya benim geçen yıl bi miyim ameliyatım oldu, 15 cm olunca sezaryen keşişi yapılmıştı. O yüzden doğum da zaruri olarak sezaryen oldu, en başından beri belliydi zatenOlsun annesi sen onu büyütürsün
Sezeryan oldu değil mi? Aslında normalde doğururdun o açılmaya acısızlıga
doğumdan sonra birkaç saat gözlem altında tuttular, ama çok şükür gerek kalmadı devamındaOyyyyy minik yaka iğnesiküvöz falan gerek kalmadı dimi kuzu
Ödemden oluyor kuzum ya benimde öyleydi ödem geçince hırlama da geçti şükürKızlar ya çok saçma bir dertle geldimaranızda horlamaya başlayanınız var mı ben nefret ederim horlama sesinden. Eşim burun ameliyatı olmadan önce arada horlardı kovardım odadan geçen gün videomu çekmiş horluyorum zaten 2.ci trimesterdan beri nefes alamadığım için de zor uyuyorum bide bu çıktı başıma
Çekilecek gibi değil yaEvet ben de aynı şeyi düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?