2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    198

Biraz minik doğdu sarılık mücadelemiz var. Yeni doğan bakımının bu kadar zor olduğunu asla tahmin etmezdim kızlar özellikle besleme kısmı çok zorluyor bizi
Ya ne güzel olmuş maşallah size sağlıkla beraber olun kuzum. Beslenme kısmı benide korkutuyor doyduğunu vs nasıl anlarım diye 4 cm nasıl hissetmemişsin helal olsun heee

Maşallah analı babalı büyüsün inşallah

Biraz minik doğdu sarılık mücadelemiz var. Yeni doğan bakımının bu kadar zor olduğunu asla tahmin etmezdim kızlar özellikle besleme kısmı çok zorluyor bizi
Maşallah allah analı babalı büyütsün geliyor minişlerimiz yavaş yavaş
Kaç kilo doğdu peki

Kızlar ya çok saçma bir dertle geldim aranızda horlamaya başlayanınız var mı ben nefret ederim horlama sesinden. Eşim burun ameliyatı olmadan önce arada horlardı kovardım odadan geçen gün videomu çekmiş horluyorum zaten 2.ci trimesterdan beri nefes alamadığım için de zor uyuyorum bide bu çıktı başıma

Ya kizimdan kalanlar hep m beden kolum bile sigmadi trendyoldan 3 takim aldim mubarek transparan geldiler. Simdi cesaret edemiyorum tekrar siparise sanirim bir eminonu yapicam gorerek almam
Lazim
Oldu
Ya ne güzel olmuş maşallah size sağlıkla beraber olun kuzum. Beslenme kısmı benide korkutuyor doyduğunu vs nasıl anlarım diye 4 cm nasıl hissetmemişsin helal olsun heee
Hiic korkma
Kuzum onlar doyunca birakiyorlar ya da boyle durup durup arada cekiyor anliyorsun zaten.
Ya seni yicem hahahahahha hazırlanayım öyle diyo hazırlanmadın mı daha
Yoook pijamam bile yok. Bebegin esyalarini daha bugun attim makineye. O kadar hazirlanmadim daha dusun
Neredeyse hamileligin basindan beri

2. Trimesterden beri horlama hırıltı horultu ne dersen artık o var ve eşim tık sesine uyanan biri o yüzden çok sıkıntı yaşıyoruz

Bende yok canım ama gebelikte horlama oluyormuş horlayanları duydum yani bir şey olmaz

Hoca da aynı şeyi söyledi, bu nasıl bi ağrı eşiği ben anlamadım diyor Ya normalde de ağrı eşiğim yüksektir evet ama bunda cidden hissetmedim

Maşallah allah analı babalı büyütsün geliyor minişlerimiz yavaş yavaş
Kaç kilo doğdu peki
Normalinde 10 gün falan önde gidiyordu, 2900/3000 olabilir diye bekliyorduk ama 2650 doğdu, 2500’e düştü sonra Ama aşırı minnak geliyor bana

Kııızz beeeen beeeennnnn kedi gibi tısır tısır uyurdum çıt çıkmadan. Eşim horladığında dürterdim sürekli. Ay kendi horlamama uyandım geçen. Eşime sordum ben horluyor muyum diye. Bir süredir horluyorsun ama küçük küçük üzülme dedi bende burnum açılınca geçer bu durum diye düşünüyorum ama çok zor

Sen taşındın aşkım senin hazırlanmamaya hakkın sonsuz bu aşamada

Olsun annesi sen onu büyütürsün
Sezeryan oldu değil mi? Aslında normalde doğururdun o açılmaya acısızlıga

Oyyyyy minik yaka iğnesi küvöz falan gerek kalmadı dimi kuzu

Ben de normal doğum cok istiyordum hersey de yolundaydı ama sıyum biraz azaldığı için sezeryana dönmek zorunda kaldık ve ben de Sezar‘dan çok korkuyorum nedense ameliyat fikri beni korkutuyor tabi normalde onu da kolay değil hani ilk Gebelm yaşamadım bilmiyorum ama hani ameliyat ve kesik korkusu var bende de inşallah hedefi mutsuz edince haftaya sağlıklı bir şekilde kızıma kavuşmak

Olsun annesi sen onu büyütürsün
Sezeryan oldu değil mi? Aslında normalde doğururdun o açılmaya acısızlıga
Ya benim geçen yıl bi miyim ameliyatım oldu, 15 cm olunca sezaryen keşişi yapılmıştı. O yüzden doğum da zaruri olarak sezaryen oldu, en başından beri belliydi zaten

Oyyyyy minik yaka iğnesi küvöz falan gerek kalmadı dimi kuzu
doğumdan sonra birkaç saat gözlem altında tuttular, ama çok şükür gerek kalmadı devamında

Ödemden oluyor kuzum ya benimde öyleydi ödem geçince hırlama da geçti şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…