Ay ne güzel olmuş çok sevindim senin adına yaaaYa benim geçen yıl bi miyim ameliyatım oldu, 15 cm olunca sezaryen keşişi yapılmıştı. O yüzden doğum da zaruri olarak sezaryen oldu, en başından beri belliydi zaten
doğumdan sonra birkaç saat gözlem altında tuttular, ama çok şükür gerek kalmadı devamında
Benimde hedef aylardır 37 hafta kuzu sen içini ferah tut, hiç düşünmee 37de olur dahası da olur nasip bu işlerBende cok istiyorum o haftaya sağlıkla ulaşmayı dua edin bana da kizlar
Benim özellikle sabah kalktığımda iştahsızlık mide bulantısı gün boyu sürüyoKızlar bu haftalrda midesi bulanan var mı yaÖzellikle bisyler yedikten sonra
Benimde bütün iştah gitti yaa ,midem de bulanıyor, yanıyor da napcm blmiyorm. Bebegn karın gelişmi de geriden geliyo doktor sık sık beslen dediBenim özellikle sabah kalktığımda iştahsızlık mide bulantısı gün boyu sürüyo
İnsallah suyum azalmaya başlamış o üzdü beni ama içimde de ne kadar kalsa iyi diyorum bakalımBenimde hedef aylardır 37 hafta kuzu sen içini ferah tut, hiç düşünmee 37de olur dahası da olur nasip bu işler
Kuzu benim 26.haftada iştah gitti 3 hafta kustum. O hafta karın 2 hafta geriye düştü bidaha toparlanamadı. Artık acıkma dürtüsü beklemiyorum ki acıkmıyorumda aklıma geldikçe mutfağa gidip ağzıma bir şeyler atıyorum. Mide yanması için galviks double action alıyorum ben ölçüyü mölçüyü bıraktım midem yandıkça kafaya dikiyorumBenimde bütün iştah gitti yaa ,midem de bulanıyor, yanıyor da napcm blmiyorm. Bebegn karın gelişmi de geriden geliyo doktor sık sık beslen dedi
Başka türlüsü var mı bilmiyorum ama bana 24 saat arayla iki doz kalçadan vurulduArkadaşlar ciğer geliştirici iğne vurulanlar nerden vuruldu acaba koldan mı yoksa normal mi
He öylemi bilmiyodum canımYa benim geçen yıl bi miyim ameliyatım oldu, 15 cm olunca sezaryen keşişi yapılmıştı. O yüzden doğum da zaruri olarak sezaryen oldu, en başından beri belliydi zaten
doğumdan sonra birkaç saat gözlem altında tuttular, ama çok şükür gerek kalmadı devamında
Banada kalçadan yapıldı ama iki tane aynı anda yapıldı neden acabaBaşka türlüsü var mı bilmiyorum ama bana 24 saat arayla iki doz kalçadan vuruldu
Ben de horluyormuşum kocam öyle diyorKızlar ya çok saçma bir dertle geldimaranızda horlamaya başlayanınız var mı ben nefret ederim horlama sesinden. Eşim burun ameliyatı olmadan önce arada horlardı kovardım odadan geçen gün videomu çekmiş horluyorum zaten 2.ci trimesterdan beri nefes alamadığım için de zor uyuyorum bide bu çıktı başıma
Belki ilacına göre değişiyordurBanada kalçadan yapıldı ama iki tane aynı anda yapıldı neden acaba
Doktorum yazdı sağlık ocağında vuruldum ben popodan yapıyorlar bir ağrı sızı olmadı şükürArkadaşlar ciğer geliştirici iğne vurulanlar nerden vuruldu acaba koldan mı yoksa normal mi
Ben catherine’sten bir gecelik ve sabahlık, bir de artış collection’dan gecelik-sabahlık takımı aldım çok beğendim kumaşlarını. Linklerini de bırakayım belki bakmak istersinKizlar lohusa pijamalarinizi nereden aldiniz? Ben kizima aldiklarimin icine sigamadimtrendyoldan siparis verdim gelen urunler bildiginiz seffaf yani oyle bir ic gosterme yok tavsiyeniz var mi?
İnşallah hakkımızda en hayırlı olan doğum şekliyle dünyaya getirelim bebeklerimiziBen de normal doğum cok istiyordum hersey de yolundaydı ama sıyum biraz azaldığı için sezeryana dönmek zorunda kaldık ve ben de Sezar‘dan çok korkuyorum nedense ameliyat fikri beni korkutuyor tabi normalde onu da kolay değil hani ilk Gebelm yaşamadım bilmiyorum ama hani ameliyat ve kesik korkusu var bende de inşallah hedefi mutsuz edince haftaya sağlıklı bir şekilde kızıma kavuşmak
Oyy bir yandan ev bir yandan bebek eksikleri kosturuyorum valla. Valize oncelik vermeye karar verdim ruyalarima giriyo dogursam ev hallolur ama cocugun kiyafeti hazir degil.Sen taşındın aşkım senin hazırlanmamaya hakkın sonsuz bu aşamada
Ya ben dun xl siparis etmistim buyuk geldi kaliptan mi anlamadim. 78-79 um ben de 164 boyum. Dogumdan sonra gobek de kuculecek ya large mi alsam diyodum yaklasik ayni kilolardayizBedenim m normalde. XL pijamamı deniyim dedim hastane çantasına koymuştum. Totomdan geçmedi83 kilo olmuşum. Bi pijama daha almam gerekecek. 2XL mı alcam şimdi ben. Korkunç. Boyum 1.62 mahvolduk
Cok sagolasin catherines e baktim beyazlara baktim yakalari kat katdi acaba bunaltir mi dedim ama bu seninkiler de cok hos. Artis collectionu girdum ama cesaret edememistim tekrar bakayim onaBen catherine’sten bir gecelik ve sabahlık, bir de artış collection’dan gecelik-sabahlık takımı aldım çok beğendim kumaşlarını. Linklerini de bırakayım belki bakmak istersin
Catherines Lux Mood Hamile Elbise-892 - Fiyatı, Yorumları
Catherines Lux Mood Hamile Elbise-892 yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Catherines Lux mood hamile sabahlık - Fiyatı, Yorumları
Catherines Lux mood hamile sabahlık yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Artış Kadın Esnek Viskoz Kısa Askılı Sabahlık Gecelik Takım - Fiyatı, Yorumları
Artış Kadın Esnek Viskoz Kısa Askılı Sabahlık Gecelik Takım yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Artışın kumaşını bende çok beğendim tam yazlık. 1 gecelik 2 alt üst düğmeli takım aldım. L beden aldım ben 170im 80 le giderim doğuma heralde ama göbek gidicek bence rahatsız etmezOyy bir yandan ev bir yandan bebek eksikleri kosturuyorum valla. Valize oncelik vermeye karar verdim ruyalarima giriyo dogursam ev hallolur ama cocugun kiyafeti hazir degil.
Ya ben dun xl siparis etmistim buyuk geldi kaliptan mi anlamadim. 78-79 um ben de 164 boyum. Dogumdan sonra gobek de kuculecek ya large mi alsam diyodum yaklasik ayni kilolardayiz
Cok sagolasin catherines e baktim beyazlara baktim yakalari kat katdi acaba bunaltir mi dedim ama bu seninkiler de cok hos. Artis collectionu girdum ama cesaret edememistim tekrar bakayim ona
Vermeyecekleri belliydi özel sektör 1 yıl izne sıcak bakmamış diye geri çektiler.Ogretmen olanlar yari zamanli calisma geliyormus. Biz istedik 1 sene izin yari zaman geldi..hayir bizim isimize nasil yarayacak ? Ben 2 aylik bebegi yarim saat birakamam. Kaldi ki sinif ogretmenleri yarim gun calisamaz. Yav nedir bu basimiza gelen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?