2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    198
Ay ne güzel olmuş çok sevindim senin adına yaaa

Benimde bütün iştah gitti yaa ,midem de bulanıyor, yanıyor da napcm blmiyorm. Bebegn karın gelişmi de geriden geliyo doktor sık sık beslen dedi
Kuzu benim 26.haftada iştah gitti 3 hafta kustum. O hafta karın 2 hafta geriye düştü bidaha toparlanamadı. Artık acıkma dürtüsü beklemiyorum ki acıkmıyorumda aklıma geldikçe mutfağa gidip ağzıma bir şeyler atıyorum. Mide yanması için galviks double action alıyorum ben ölçüyü mölçüyü bıraktım midem yandıkça kafaya dikiyorum çok mide problemi yaşayana galiba mide koruyucu ilaç yazıyormuş drlar pulset sanırım. Senin için çok sıkıntılıysa bi konuş istersen drunla

He öylemi bilmiyodum canım nasip böyleymiş yoksa yaparmışsın normalde

Ben de horluyormuşum kocam öyle diyor

Bedenim m normalde. XL pijamamı deniyim dedim hastane çantasına koymuştum. Totomdan geçmedi 83 kilo olmuşum. Bi pijama daha almam gerekecek. 2XL mı alcam şimdi ben. Korkunç. Boyum 1.62 mahvolduk

Kizlar lohusa pijamalarinizi nereden aldiniz? Ben kizima aldiklarimin icine sigamadim trendyoldan siparis verdim gelen urunler bildiginiz seffaf yani oyle bir ic gosterme yok tavsiyeniz var mi?
Ben catherine’sten bir gecelik ve sabahlık, bir de artış collection’dan gecelik-sabahlık takımı aldım çok beğendim kumaşlarını. Linklerini de bırakayım belki bakmak istersin

İnşallah hakkımızda en hayırlı olan doğum şekliyle dünyaya getirelim bebeklerimizi Bu süreçte etrafımdan da sezeryan olup çok kolay geçirenleri duydum, hemen akşamına ayaklananlar da oluyormuş. Normal doğum yapıp sonrasını zorlu geçirenler de var yani her doğum kendine özel ve kişisel açıkçası. Biz öncesinde kendimizi bir doğum şekline motive ettiğimiz için şu an yeni bir fikre adapte olmak zor geliyor belki de

Ogretmen olanlar yari zamanli calisma geliyormus. Biz istedik 1 sene izin yari zaman geldi..hayir bizim isimize nasil yarayacak ? Ben 2 aylik bebegi yarim saat birakamam. Kaldi ki sinif ogretmenleri yarim gun calisamaz. Yav nedir bu basimiza gelen

Sen taşındın aşkım senin hazırlanmamaya hakkın sonsuz bu aşamada
Oyy bir yandan ev bir yandan bebek eksikleri kosturuyorum valla. Valize oncelik vermeye karar verdim ruyalarima giriyo dogursam ev hallolur ama cocugun kiyafeti hazir degil.
Bedenim m normalde. XL pijamamı deniyim dedim hastane çantasına koymuştum. Totomdan geçmedi 83 kilo olmuşum. Bi pijama daha almam gerekecek. 2XL mı alcam şimdi ben. Korkunç. Boyum 1.62 mahvolduk
Ya ben dun xl siparis etmistim buyuk geldi kaliptan mi anlamadim. 78-79 um ben de 164 boyum. Dogumdan sonra gobek de kuculecek ya large mi alsam diyodum yaklasik ayni kilolardayiz
Cok sagolasin catherines e baktim beyazlara baktim yakalari kat katdi acaba bunaltir mi dedim ama bu seninkiler de cok hos. Artis collectionu girdum ama cesaret edememistim tekrar bakayim ona

Artışın kumaşını bende çok beğendim tam yazlık. 1 gecelik 2 alt üst düğmeli takım aldım. L beden aldım ben 170im 80 le giderim doğuma heralde ama göbek gidicek bence rahatsız etmez
Sadece koyduğum crocslarım 37 numaraydı sanmıyorum ki şuan olsun

Ogretmen olanlar yari zamanli calisma geliyormus. Biz istedik 1 sene izin yari zaman geldi..hayir bizim isimize nasil yarayacak ? Ben 2 aylik bebegi yarim saat birakamam. Kaldi ki sinif ogretmenleri yarim gun calisamaz. Yav nedir bu basimiza gelen
Vermeyecekleri belliydi özel sektör 1 yıl izne sıcak bakmamış diye geri çektiler.
21 saat maaş karşılığı dilekçesi vereceğim branşçıyım ben. Okul da ikili öğretim yapıyor napmak lazım bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…