Gözün aydıııınnnnnAyyy bugün 37+0 kızlarrr çok şükürbu haftaya gelmek benim için bir eşikti, şimdi heyecanla kavuşmayı bekleyeceğim ama ne zaman doğururum kimseler bilemez
Olmaz mı??¿? Hem de nasil.. hem asiri korku var hem bitse de gitsek modu. Sicak cok etkiledi. Son 10 günüm kaldı ve iyice fenalik geldi.Kızlar bişi sorucam ben bazen eski hayatımı çok özlüyorum ya. Bu hamilelik çok mu uzun, sıcaklar, gelişim geriliği vs sıkıntılar derken ben mi çok bunaldım bilmiyorum ama sabah kalktığımda şöyle sepsert kahve içmeyi kafein denizinde yüzmeyi yanına sgara yakmayı falan. Ne bileyim eski kıyafetlerimi rahatça giymeyi, hareket ederken teyze gibi tısırdamamayı baya çok özledim. Diğer yanımda böyle düşündüğüm için kendimi suçluyo. doğurmadan lohusa depresyonu mu yaşıyorum yoksa başka yaşayanda var mı bu durumu ya
Bende yarın 37+0 ım ve aynı duyguları besliyorumAyyy bugün 37+0 kızlarrr çok şükürbu haftaya gelmek benim için bir eşikti, şimdi heyecanla kavuşmayı bekleyeceğim ama ne zaman doğururum kimseler bilemez
Var omaz mıKızlar bişi sorucam ben bazen eski hayatımı çok özlüyorum ya. Bu hamilelik çok mu uzun, sıcaklar, gelişim geriliği vs sıkıntılar derken ben mi çok bunaldım bilmiyorum ama sabah kalktığımda şöyle sepsert kahve içmeyi kafein denizinde yüzmeyi yanına sgara yakmayı falan. Ne bileyim eski kıyafetlerimi rahatça giymeyi, hareket ederken teyze gibi tısırdamamayı baya çok özledim. Diğer yanımda böyle düşündüğüm için kendimi suçluyo. doğurmadan lohusa depresyonu mu yaşıyorum yoksa başka yaşayanda var mı bu durumu ya
Ben de aynıyım bir kahve bir sigara keyfini o kadar özledimkiKızlar bişi sorucam ben bazen eski hayatımı çok özlüyorum ya. Bu hamilelik çok mu uzun, sıcaklar, gelişim geriliği vs sıkıntılar derken ben mi çok bunaldım bilmiyorum ama sabah kalktığımda şöyle sepsert kahve içmeyi kafein denizinde yüzmeyi yanına sgara yakmayı falan. Ne bileyim eski kıyafetlerimi rahatça giymeyi, hareket ederken teyze gibi tısırdamamayı baya çok özledim. Diğer yanımda böyle düşündüğüm için kendimi suçluyo. doğurmadan lohusa depresyonu mu yaşıyorum yoksa başka yaşayanda var mı bu durumu ya
Ben de bu ara benzer şeyler hissetmeye başladım ve bunları düşündükçe de vicdan yapıyorumKızlar bişi sorucam ben bazen eski hayatımı çok özlüyorum ya. Bu hamilelik çok mu uzun, sıcaklar, gelişim geriliği vs sıkıntılar derken ben mi çok bunaldım bilmiyorum ama sabah kalktığımda şöyle sepsert kahve içmeyi kafein denizinde yüzmeyi yanına sgara yakmayı falan. Ne bileyim eski kıyafetlerimi rahatça giymeyi, hareket ederken teyze gibi tısırdamamayı baya çok özledim. Diğer yanımda böyle düşündüğüm için kendimi suçluyo. doğurmadan lohusa depresyonu mu yaşıyorum yoksa başka yaşayanda var mı bu durumu ya
Kızlar bişi sorucam ben bazen eski hayatımı çok özlüyorum ya. Bu hamilelik çok mu uzun, sıcaklar, gelişim geriliği vs sıkıntılar derken ben mi çok bunaldım bilmiyorum ama sabah kalktığımda şöyle sepsert kahve içmeyi kafein denizinde yüzmeyi yanına sgara yakmayı falan. Ne bileyim eski kıyafetlerimi rahatça giymeyi, hareket ederken teyze gibi tısırdamamayı baya çok özledim. Diğer yanımda böyle düşündüğüm için kendimi suçluyo. doğurmadan lohusa depresyonu mu yaşıyorum yoksa başka yaşayanda var mı bu durumu ya
Ben de sonlara yaklaştıkça doğumu düşünüp durur oldumBu benim yaa.. Özellikle son dönemin tam yazın sıcağına gelmesi beni çok etkiledi. Ben yazı tatilsiz geçirmekte çok zorlanıyorum. Sevdiğim yerlere uzak diye gitmedim, otel tatilini de bol gezme bol yüzme alkol vb olmadan istemedim. Eve tıkıldım kaldım. Artık oturduğum yerde terliyorum. Klimayı açsan tuhaf bir hissi oluyor mutlu etmiyor. Herkes hayat rutinine devam ederken kendimi dört duvar arasında yalnız hissettiğim çok oluyor. Ama bu da normal, oğlum sağlıkla gelsin de hepsini çekerim önemli değil deyip yola devam ediyorum.. şimdi de doğum korkusu sarmaya başladı. Bu haftalara kadar çok düşünmemeye çalıştım nasıl doğum yapacağımı ama travmatik bir doğum olur diye korkuyorum, normal olursa bebeği itemem diye korkuyorum, sezaryen olursa çok ağrım olur ameliyatta bi problem olur diye korkuyorum, her şeyden korkuyorum anlayacağın. Doktor her muayenede doğum şeklin hakkında ne düşünüyorsun dediğinde bu sorudan kaçıyorum. Doktora bıraktım ne derse o olacak. Ama çok çok yoruldum. Artık bitse de yeni hayata adapte olmaya çalışsam gebelik çok uzun sürdü
Ben de sonlara yaklaştıkça doğumu düşünüp durur oldumNormal doğum yapmayı çok istiyordum en başında hatta normal doğum destekleyen bir doktor seçmiştim bunun için ama 34+6’dayım bebek hala makat geliş duruyor, hiç dönesi de yok gibi.. böyle olunca sezeryan olacak gibi duruyor o da beni korkutuyor hem başından beri kendimi hazırladığım doğum şekli değişti adapte olamıyorum şu an, hem de sonrasında toparlanmak daha mı zor olur, bir yanda bebek varken ağrılarla nasıl baş edeceğim diye içim içimi yiyor. Hepimiz kolaylıkla bir atlatsaydık şu süreci
Makat geliş bebekte normal doğum çok riskliymiş, önemli olan bebeğin sağlığı o riski almam o yüzdenİnşallah dertsiz problemsiz atlatalım. Takip ettiğim bir influencer makat geliş bebeğini normal doğum ile doğurmuştu, bir de doğuma yakın doğum pozisyonu da alabilir acele etmeyin dönecektir belki de. Bu belirsizlik çok yıpratıyor biliyorum ama mecburuz
Makat geliş bebekte normal doğum çok riskliymiş, önemli olan bebeğin sağlığı o riski almam o yüzdenama evet belirsizlik şu an kafamızı yoran, inşallah sürecin içinde adapte olacağız yeni yaşama
Ben sonrası için nedense endişeli değilim çok heyecanlıyım ama şimdisi için endişem bitmiyor.Kızlar bişi sorucam ben bazen eski hayatımı çok özlüyorum ya. Bu hamilelik çok mu uzun, sıcaklar, gelişim geriliği vs sıkıntılar derken ben mi çok bunaldım bilmiyorum ama sabah kalktığımda şöyle sepsert kahve içmeyi kafein denizinde yüzmeyi yanına sgara yakmayı falan. Ne bileyim eski kıyafetlerimi rahatça giymeyi, hareket ederken teyze gibi tısırdamamayı baya çok özledim. Diğer yanımda böyle düşündüğüm için kendimi suçluyo. doğurmadan lohusa depresyonu mu yaşıyorum yoksa başka yaşayanda var mı bu durumu ya
Ama boyle hissetmemiz cok normal degil mi. Su an neredeyse her animiz anne sifatimizla geciyor. Bazen ayse fatma olmayi da ozleriz. Bebek dogdugunda da olacak ve boyle hissettigi icin vicdan azabi ceken cok kisi gordum. Hayir cok normal bazen kendimiz olmayi ozleyebiliriz ve bu saglikli. Hele ki hamilelikte. Bize zevk veren seylerin cogundan uzaktayiz, aylar suren surekli bir dikkat modu. Ben hamileligi pek sevmem bu yuzden. İki kere doguma gireyim hamileligi atlatayim derim o dereceKızlar bişi sorucam ben bazen eski hayatımı çok özlüyorum ya. Bu hamilelik çok mu uzun, sıcaklar, gelişim geriliği vs sıkıntılar derken ben mi çok bunaldım bilmiyorum ama sabah kalktığımda şöyle sepsert kahve içmeyi kafein denizinde yüzmeyi yanına sgara yakmayı falan. Ne bileyim eski kıyafetlerimi rahatça giymeyi, hareket ederken teyze gibi tısırdamamayı baya çok özledim. Diğer yanımda böyle düşündüğüm için kendimi suçluyo. doğurmadan lohusa depresyonu mu yaşıyorum yoksa başka yaşayanda var mı bu durumu ya
Ay bende şuan için endişeliyim sonrası bı şekilde baktiriyorlar kendilerine akışına ilerliyor hayat veya daha önce tecrübem olduğu için böyle düşünüyorum evet zormu yine zor ama sağlıktan başka hicbirsey umrumda değil sağlıklı doğsun kucagimda olsun gerisi Allah'ın izniyle olur.ben dehbli bir oğlan çocuğu büyüttum çok ama çok zordu üstüne disleksi tanısi aldı dahada zorlaştı.o yüzden sağlık olsun geri herşey oluyor kızlar.evet o özgürlük hissi filan bazen insanı düşündürüyor şuan ki gibi olamicaz ama biz istedik biz yaptık Allah bizi arattirmadi şimdi bakımı vs gelecek günler için endişelenmek biraz sukursuzluk gibi geliyor.sukur edelim bol bol dua edelim sağlık dileyelim kolaylık dileyelim.Ben sonrası için nedense endişeli değilim çok heyecanlıyım ama şimdisi için endişem bitmiyor.Acaba sağlık sorunu yaşayacak mı? Küveze girecek mi? Vs vs.. Bir an önce sağlıkla doğsun istiyorum. Kucağıma aldıktan sonra bütün korkularım biticekmiş gibi bir his var
Ebebegin deterjanını bilmiyorum da green clean baby kullandım çok memnun kaldımKizlar bu ebebegin sivi deterjani kopurmuyor mu? Makine deterjani aldi hic kopuk vs yok bir icime sinmedi ya bu benim. Hangi deterjani kullaniyorsunuz?
Olmaz mı??¿? Hem de nasil.. hem asiri korku var hem bitse de gitsek modu. Sicak cok etkiledi. Son 10 günüm kaldı ve iyice fenalik geldi.
Var omaz mıSanki hayatımın sonuna dek hamile olacakmışım gibi bi hisse kapılmaya başladım son bi haftadır falan. Eski kıyafetlerime bakasım dahi gelmiyo. Sonra hemen aman çok şükür bugünümüze diye telkin etmeye çalışıyorum kendimi. Asla yalnız değilsin, dediklerinin hepsini ben de çok özledim
Ben de aynıyım bir kahve bir sigara keyfini o kadar özledimki
Rahatça yatabilmeyi nefes almayı özledim.
Ve böyle düşündükçe daha da tedirgin oluyorum bebek dünyaya gelince hiçbir şey eskisi gibi olmayacak acaba ne olacak eski günlerimi daha çok Özleyeceğim diyorum sonra çok beklediğimiz çok uğraştığımız aklıma geliyor içinden çıkamıyorum
Ben de bu ara benzer şeyler hissetmeye başladım ve bunları düşündükçe de vicdan yapıyorumevet bir yandan çok heyecanlıyım oğluma kavuşmak için ama bir yandan da hiçbir şey artık eskisi gibi olmayacak, doğduktan sonrası kesin daha zor olacak, ya lohusa depresyonuna girersem ne yapacağım gibi endişeler sarmaya başladı beni. Overthinking mesaileri başladı doğum iznine çıktığımdan beri sonumuz hayrolsun
Bu benim yaa.. Özellikle son dönemin tam yazın sıcağına gelmesi beni çok etkiledi. Ben yazı tatilsiz geçirmekte çok zorlanıyorum. Sevdiğim yerlere uzak diye gitmedim, otel tatilini de bol gezme bol yüzme alkol vb olmadan istemedim. Eve tıkıldım kaldım. Artık oturduğum yerde terliyorum. Klimayı açsan tuhaf bir hissi oluyor mutlu etmiyor. Herkes hayat rutinine devam ederken kendimi dört duvar arasında yalnız hissettiğim çok oluyor. Ama bu da normal, oğlum sağlıkla gelsin de hepsini çekerim önemli değil deyip yola devam ediyorum.. şimdi de doğum korkusu sarmaya başladı. Bu haftalara kadar çok düşünmemeye çalıştım nasıl doğum yapacağımı ama travmatik bir doğum olur diye korkuyorum, normal olursa bebeği itemem diye korkuyorum, sezaryen olursa çok ağrım olur ameliyatta bi problem olur diye korkuyorum, her şeyden korkuyorum anlayacağın. Doktor her muayenede doğum şeklin hakkında ne düşünüyorsun dediğinde bu sorudan kaçıyorum. Doktora bıraktım ne derse o olacak. Ama çok çok yoruldum. Artık bitse de yeni hayata adapte olmaya çalışsam gebelik çok uzun sürdü
Ben sonrası için nedense endişeli değilim çok heyecanlıyım ama şimdisi için endişem bitmiyor.Acaba sağlık sorunu yaşayacak mı? Küveze girecek mi? Vs vs.. Bir an önce sağlıkla doğsun istiyorum. Kucağıma aldıktan sonra bütün korkularım biticekmiş gibi bir his var
Canım kızlarAma boyle hissetmemiz cok normal degil mi. Su an neredeyse her animiz anne sifatimizla geciyor. Bazen ayse fatma olmayi da ozleriz. Bebek dogdugunda da olacak ve boyle hissettigi icin vicdan azabi ceken cok kisi gordum. Hayir cok normal bazen kendimiz olmayi ozleyebiliriz ve bu saglikli. Hele ki hamilelikte. Bize zevk veren seylerin cogundan uzaktayiz, aylar suren surekli bir dikkat modu. Ben hamileligi pek sevmem bu yuzden. İki kere doguma gireyim hamileligi atlatayim derim o derece
Randevum 5 te ama 4te nst ye gircek şekilde gel dedi doktorum sabah aradı yine. Haber vercem bi girip çıkayım. Adı aslan ya kükrüyo içerdeKendini kanala mı ittirmeye çalışıyor ne yapıyor ki. Bugün kontrol kaçta kuzu bizide haberdar et aklım sende valla bugün
İnşallah canım inşallahCanım kızlaryalnız olmadığım için çok sevindim. Evet hepimiz anneyiz artık ama içimizdeki bir kısımda hala o eski kadın. Sanırım iyice kısıtlandığımız için o günleri özledik, yaşadığımız sıkıntılardan ötürü de bitse de gitsek moduna girdik. Son düzlükte Allah hepimize sabır versin yardım etsin. Eski günlerin bir kısmına kavuşsak yavrumuzu kucağımıza alsak bu hisler bi tık geçer gibi bir his
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?