2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    198
Artıştan aldığım takımı çok sevdim ama ben geçen hafta 1200 tlye almıştım şu an fiyatı 2200 görünüyor. Bence almayı düşünüyorsan ve vaktin varsa biraz bekle indirime giriyor sık sık

Anne yok kaynana yok. Bakacak kisi bulmak zor . Kimse yarim maas istemez..ucretsize ciksak malum ekonomi. Bebekle mi gitsek okula acaba

Anne yok kaynana yok. Bakacak kisi bulmak zor . Kimse yarim maas istemez..ucretsize ciksak malum ekonomi. Bebekle mi gitsek okula acaba
Mantıklı. Her okula kreş versin o zaman. Zaten devletin kreşler 2ye kadar. Biz 5te çıkıyoz. Müdür diyo ki öğlen emzir de gel. Delirmiş herkes. Zaten 3 aylık bebeyi nasıl bırakalım ilk 6ay anne sütü diyolar bide

Ogretmen olanlar yari zamanli calisma geliyormus. Biz istedik 1 sene izin yari zaman geldi..hayir bizim isimize nasil yarayacak ? Ben 2 aylik bebegi yarim saat birakamam. Kaldi ki sinif ogretmenleri yarim gun calisamaz. Yav nedir bu basimiza gelen
bende branşçıyım bir yıl ücretli izin müjdesi bekliyordum… ahhh inş çıkar yoksa işimiz zor

Artisa bakayim ya. Ay terlik de var dimi bak unuttum onu. Kafa bir dunya gobek bir anda gitmiyor ama yari yariya ufaliyor evet gogus kismi olsun da alt cok sorun degil
Ayyy keske onceden alsaydim. Bu bebislerin ne zaman gelecegi belli degil ki vaktim var mi bilemiyorum 2-3 gun takip edeyim degilse siparis gireyim daha gelecek yikancak vs

Kesinlikle öyle alışmak zaman alacak ama amin amin insallah hersey sağlıkla kolaylıkla zamanında olsun hepimiz için

Şuan en büyük sknti iştahını gtmesiBende zorla gdip gelip bsylr yiyorm artk

Onu ben de okadar bekliyorum ki çünkü ben de sınıfcıyım ve yarı zamanlı çalışma nasıl olacak ki
Ya cok sacma. Ben diyelim bebege bakici ayarladim. Kim yarim gun calismak ister? Yarim maas ve sigortaya? Ee yarim gun 2 aylik bebegi nasil birakirsin ? Ucretsize ciktin ekomomik olarak ne yapacaksin. Het turlu ucretsiz izne zorluyorlar

Kızlarrrr ben kusma ishal durumlarından dolayı 3 4 gün coraspin alamamıştım bundan dolayı hormonal dalgalanmaya sebep olmuş o yüzden dün lekelenme yaşamışım. Nst temiz muayene temiz işte su azalğından dolayı haftalık devam kontrole haftaya çarşamba gidicem tekrardan bende durumlar böyle hiç aklıma gelmezdi onun böyle yapacağı ben kullandığım antibiyotiklere başlamıştım

Sen naptınnnn kontrol nolduuuuu
Ayyy şimdi girebildim yazdım da etiketleme yapmayı unuttum İzmir sıcağı eriyorum beyin kalmadı
Kusma ishalden beri ben 3 4 gündür coraspin içememiştim ondan olmuş lekelenme doğru yani yanlış görmemişim. Pıhtılaşma durumu değişince hormonal olarak etkilemiş o da lekelenme yapmış

Oy iyi bari seni sıkıntıya sokan bir şey değil yani dimiiii

Oy iyi bari seni sıkıntıya sokan bir şey değil yani dimiiii
Ara vermeden devam etmek zorundayım kalp damarcı da öyle demişti de ee her şeyi çıkarınca nolcak aklıma gelmedi bile yok yok canım bu beni sıkıntıya sokmaz kullanmaya devam ettikçe sadece su azalması var olanı korumak zorundayım o sıkıntı

Su azlığında süreç nasıl oluyor acaba benimde suyum azalmış kontrol etti sızıntı vs yok haftada 1 kontrolüm var ama 4 lt su içme dışında bişey önermedi

Oyyy kıyamam iyi bari içim rahatladı ama Allah beterinden korusunnn

Ben aylardır horluyorum burnum tıkalı sürekli ilaçta kullanamıyoruz malum. Eşim de bir şey demesin bir zahmet su sıcaklarda burnumuz tıkalı oturup kalkamıyoruz sağdan sola dönemiyoruz saat başı uyanıyoruz onların çocukları için sonuçta bir şey demeye hakkı yok bence artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…