- 13 Mart 2025
- 64
- 71
- 3
- 30
Artıştan aldığım takımı çok sevdim ama ben geçen hafta 1200 tlye almıştım şu an fiyatı 2200 görünüyor. Bence almayı düşünüyorsan ve vaktin varsa biraz bekle indirime giriyor sık sıkOyy bir yandan ev bir yandan bebek eksikleri kosturuyorum valla. Valize oncelik vermeye karar verdim ruyalarima giriyo dogursam ev hallolur ama cocugun kiyafeti hazir degil.
Ya ben dun xl siparis etmistim buyuk geldi kaliptan mi anlamadim. 78-79 um ben de 164 boyum. Dogumdan sonra gobek de kuculecek ya large mi alsam diyodum yaklasik ayni kilolardayiz
Cok sagolasin catherines e baktim beyazlara baktim yakalari kat katdi acaba bunaltir mi dedim ama bu seninkiler de cok hos. Artis collectionu girdum ama cesaret edememistim tekrar bakayim ona
Anne yok kaynana yok. Bakacak kisi bulmak zor . Kimse yarim maas istemez..ucretsize ciksak malum ekonomi. Bebekle mi gitsek okula acabaVermeyecekleri belliydi özel sektör 1 yıl izne sıcak bakmamış diye geri çektiler.
21 saat maaş karşılığı dilekçesi vereceğim branşçıyım ben. Okul da ikili öğretim yapıyor napmak lazım bilmiyorum
Mantıklı. Her okula kreş versin o zaman. Zaten devletin kreşler 2ye kadar. Biz 5te çıkıyoz. Müdür diyo ki öğlen emzir de gel. Delirmiş herkes. Zaten 3 aylık bebeyi nasıl bırakalım ilk 6ay anne sütü diyolar bideAnne yok kaynana yok. Bakacak kisi bulmak zor . Kimse yarim maas istemez..ucretsize ciksak malum ekonomi. Bebekle mi gitsek okula acaba
bende branşçıyım bir yıl ücretli izin müjdesi bekliyordum… ahhh inş çıkarOgretmen olanlar yari zamanli calisma geliyormus. Biz istedik 1 sene izin yari zaman geldi..hayir bizim isimize nasil yarayacak ? Ben 2 aylik bebegi yarim saat birakamam. Kaldi ki sinif ogretmenleri yarim gun calisamaz. Yav nedir bu basimiza gelen
Artisa bakayim ya. Ay terlik de var dimi bak unuttum onu. Kafa bir dunya gobek bir anda gitmiyor ama yari yariya ufaliyor evet gogus kismi olsun da alt cok sorun degilArtışın kumaşını bende çok beğendim tam yazlık. 1 gecelik 2 alt üst düğmeli takım aldım. L beden aldım ben 170im 80 le giderim doğuma heralde ama göbek gidicek bence rahatsız etmez
Sadece koyduğum crocslarım 37 numaraydı sanmıyorum ki şuan olsun
Ayyy keske onceden alsaydim. Bu bebislerin ne zaman gelecegi belli degil ki vaktim var mi bilemiyorumArtıştan aldığım takımı çok sevdim ama ben geçen hafta 1200 tlye almıştım şu an fiyatı 2200 görünüyor. Bence almayı düşünüyorsan ve vaktin varsa biraz bekle indirime giriyor sık sık
Kesinlikle öyle alışmak zaman alacak ama amin amin insallah hersey sağlıkla kolaylıkla zamanında olsun hepimiz içinİnşallah hakkımızda en hayırlı olan doğum şekliyle dünyaya getirelim bebeklerimiziBu süreçte etrafımdan da sezeryan olup çok kolay geçirenleri duydum, hemen akşamına ayaklananlar da oluyormuş. Normal doğum yapıp sonrasını zorlu geçirenler de var yani her doğum kendine özel ve kişisel açıkçası. Biz öncesinde kendimizi bir doğum şekline motive ettiğimiz için şu an yeni bir fikre adapte olmak zor geliyor belki de
Onu ben de okadar bekliyorum ki çünkü ben de sınıfcıyım ve yarı zamanlı çalışma nasıl olacak kibende branşçıyım bir yıl ücretli izin müjdesi bekliyordum… ahhh inş çıkaryoksa işimiz zor
Şuan en büyük sknti iştahını gtmesiKuzu benim 26.haftada iştah gitti 3 hafta kustum. O hafta karın 2 hafta geriye düştü bidaha toparlanamadı. Artık acıkma dürtüsü beklemiyorum ki acıkmıyorumda aklıma geldikçe mutfağa gidip ağzıma bir şeyler atıyorum. Mide yanması için galviks double action alıyorum ben ölçüyü mölçüyü bıraktım midem yandıkça kafaya dikiyorumçok mide problemi yaşayana galiba mide koruyucu ilaç yazıyormuş drlar pulset sanırım. Senin için çok sıkıntılıysa bi konuş istersen drunla
Benim de aynı,karnım aç ama bsy yiyesim olmuyoBenim özellikle sabah kalktığımda iştahsızlık mide bulantısı gün boyu sürüyo
Ya cok sacma. Ben diyelim bebege bakici ayarladim. Kim yarim gun calismak ister? Yarim maas ve sigortaya? Ee yarim gun 2 aylik bebegi nasil birakirsin ? Ucretsize ciktin ekomomik olarak ne yapacaksin. Het turlu ucretsiz izne zorluyorlarOnu ben de okadar bekliyorum ki çünkü ben de sınıfcıyım ve yarı zamanlı çalışma nasıl olacak ki
muhtemelen öğretmenler yararlanamayacakOnu ben de okadar bekliyorum ki çünkü ben de sınıfcıyım ve yarı zamanlı çalışma nasıl olacak ki
Ayyyy yazdın mı doktoruna belden aşağıya makata vajinaya doğru iniyor muKızlar ya az önce belime bi ağrı girdi sırtıma doğru ama nasıl zonkladı sadece 30 saniye filan sürdü yukarıya doğru yayıldı sonra geçti bu ne olaki
Sen naptınnnn kontrol nolduuuuuAyyyy yazdın mı doktoruna belden aşağıya makata vajinaya doğru iniyor mu
Ayyy şimdi girebildim yazdım da etiketleme yapmayı unuttumSen naptınnnn kontrol nolduuuuu
Oy iyi bari seni sıkıntıya sokan bir şey değil yani dimiiiiAyyy şimdi girebildim yazdım da etiketleme yapmayı unuttumİzmir sıcağı eriyorum beyin kalmadı
Kusma ishalden beri ben 3 4 gündür coraspin içememiştim ondan olmuş lekelenme doğru yani yanlış görmemişim. Pıhtılaşma durumu değişince hormonal olarak etkilemiş o da lekelenme yapmış
Ara vermeden devam etmek zorundayım kalp damarcı da öyle demişti de ee her şeyi çıkarınca nolcak aklıma gelmedi bileOy iyi bari seni sıkıntıya sokan bir şey değil yani dimiiii
Su azlığında süreç nasıl oluyor acabaKızlarrrr ben kusma ishal durumlarından dolayı 3 4 gün coraspin alamamıştım bundan dolayı hormonal dalgalanmaya sebep olmuş o yüzden dün lekelenme yaşamışım. Nst temiz muayene temiz işte su azalğından dolayı haftalık devam kontrole haftaya çarşamba gidicem tekrardan bende durumlar böyle hiç aklıma gelmezdi onun böyle yapacağı ben kullandığım antibiyotiklere başlamıştım
Oyyy kıyamam iyi bari içim rahatladı ama Allah beterinden korusunnnAra vermeden devam etmek zorundayım kalp damarcı da öyle demişti de ee her şeyi çıkarınca nolcak aklıma gelmedi bileyok yok canım bu beni sıkıntıya sokmaz kullanmaya devam ettikçe sadece su azalması var olanı korumak zorundayım o sıkıntı
Ben aylardır horluyorum burnum tıkalı sürekli ilaçta kullanamıyoruz malum. Eşim de bir şey demesin bir zahmet su sıcaklarda burnumuz tıkalı oturup kalkamıyoruz sağdan sola dönemiyoruz saat başı uyanıyoruz onların çocukları için sonuçta bir şey demeye hakkı yok bence artıkKızlar ya çok saçma bir dertle geldimaranızda horlamaya başlayanınız var mı ben nefret ederim horlama sesinden. Eşim burun ameliyatı olmadan önce arada horlardı kovardım odadan geçen gün videomu çekmiş horluyorum zaten 2.ci trimesterdan beri nefes alamadığım için de zor uyuyorum bide bu çıktı başıma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?