- 12 Mart 2019
- 16.353
- 35.843
- 598
Hayır canım olmadı o şekilde zaten dahada tekrarlamadı yazmadım.Ayyyy yazdın mı doktoruna belden aşağıya makata vajinaya doğru iniyor mu
Haftalık kontrollerimiz 15 günde 1e düşmüştü. Ama pazar gecesi yaşadığım kusma ishalden kaynaklı sıvı kaybım olduğundan benim kese suyu azalmış. Dr um bundan dolayı haftada 1 e düşürdü kontrollerimi bol su tüketmeye çalışıcam bende artık süreç şuanlık böyle ani bi durum olduğunda da haberleşicez başıma ne gelecek bende pek bilmiyorumSu azlığında süreç nasıl oluyor acababenimde suyum azalmış kontrol etti sızıntı vs yok haftada 1 kontrolüm var ama 4 lt su içme dışında bişey önermedi
Benimde valla hiç coraspini içmeyince böyle olacağı aklıma gelmemiştiOyyy kıyamam iyi bari içim rahatladı ama Allah beterinden korusunnn
Ayy bize de haber ver oldu mu güzel geçsin inşallahHayır canım olmadı o şekilde zaten dahada tekrarlamadı yazmadım.
Yarın kontrolüm var
Veririm canım sağolAyy bize de haber ver oldu mu güzel geçsin inşallah
Ben de hem kendi doktoruma hem de Periontologa muayene oldum ama çok şükür bsy çıkmadı ama yapacak birsey yok dediler çok şükür sızıntı fln yok bana da bol sudan başka bsy söylemdiler havuç suyunu da sordum a vitamini fazlalığı da bebeğe zarar verir sadece içebilidğğn kadar saf su dediSu azlığında süreç nasıl oluyor acababenimde suyum azalmış kontrol etti sızıntı vs yok haftada 1 kontrolüm var ama 4 lt su içme dışında bişey önermedi
Canım benim dünden beri karnım düştü.baya baya farkediliyor ve herkez 10 günden beri karnın da küçüldü diyorlarKızlar sezeryan olmayacaklar karinlariniz ne alemde düşmüş mu yoksabenim bugün baktım bi sanki düşmüş gibi geldi eskisi gibi nefes darlığida çekmiyorum düştü de baskı azaldı heralde
Yaaa ay hadi bakalım doğum mu yakın acabaCanım benim dünden beri karnım düştü.baya baya farkediliyor ve herkez 10 günden beri karnın da küçüldü diyorlar
Benim yarın belli olucak canım zaten erken Alicam dedi doktorum plecenta kireçlenmesi var ve suyu fazla istenilen kg alamıyor haftalık.suni sancı ile baslaticak dedi.dua ediyorum bari kendi sancım gelsin.1 hafta daha durdurabilsem içeride 38 e tamamlasam sukredicemYaaa ay hadi bakalım doğum mu yakın acaba
İnşallah kendi sancın başlar o şekilde gidersinBenim yarın belli olucak canım zaten erken Alicam dedi doktorum plecenta kireçlenmesi var ve suyu fazla istenilen kg alamıyor haftalık.suni sancı ile baslaticak dedi.dua ediyorum bari kendi sancım gelsin.1 hafta daha durdurabilsem içeride 38 e tamamlasam sukredicem
İnşallah suni sancı berbat oğlumda yaşadım 4 cm açıklıkla gitmeme rağmen dinim imanım ağladı.Rabbim neyi takdir ettiyse onu yasicaz tabi ama korkuyorum acikcasiİnşallah kendi sancın başlar o şekilde gidersin
Bende ilk doğumda suni sancı almıştım bunda kendi sancımla gitmek istiyorum nasıl bisey olduğunu bilmiyorum merak ediyorum açıkçasıİnşallah suni sancı berbat oğlumda yaşadım 4 cm açıklıkla gitmeme rağmen dinim imanım ağladı.Rabbim neyi takdir ettiyse onu yasicaz tabi ama korkuyorum acikcasi
Direkt suni sancı ile mi baslattilar doğumunu ilkindeBende ilk doğumda suni sancı almıştım bunda kendi sancımla gitmek istiyorum nasıl bisey olduğunu bilmiyorum merak ediyorum açıkçası
Evet mecburiydi gebelik kolestazi geçirmiştim o dönem . Bu yüzden suni sancı ile doğumu başlatmışlardı 38. HaftadaDirekt suni sancı ile mi baslattilar doğumunu ilkinde
Çok zor oldumu ilk takildigi andan itibaren sancimi geliyor yoksa belli bir müddet bekliyormusunEvet mecburiydi gebelik kolestazi geçirmiştim o dönem . Bu yüzden suni sancı ile doğumu başlatmışlardı 38. Haftada
Direk değilde yavaş yavaş sancılar şiddetleniyordu 5 saate dogum yapmıştımÇok zor oldumu ilk takildigi andan itibaren sancimi geliyor yoksa belli bir müddet bekliyormusun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?