2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    198
Kızlar sezeryan olmayacaklar karinlariniz ne alemde düşmüş mu yoksa benim bugün baktım bi sanki düşmüş gibi geldi eskisi gibi nefes darlığida çekmiyorum düştü de baskı azaldı heralde

Su azlığında süreç nasıl oluyor acaba benimde suyum azalmış kontrol etti sızıntı vs yok haftada 1 kontrolüm var ama 4 lt su içme dışında bişey önermedi
Haftalık kontrollerimiz 15 günde 1e düşmüştü. Ama pazar gecesi yaşadığım kusma ishalden kaynaklı sıvı kaybım olduğundan benim kese suyu azalmış. Dr um bundan dolayı haftada 1 e düşürdü kontrollerimi bol su tüketmeye çalışıcam bende artık süreç şuanlık böyle ani bi durum olduğunda da haberleşicez başıma ne gelecek bende pek bilmiyorum suyun gelir kanama olur sancı sıklaşır gece gündüz ara beni dedi dr um

Su azlığında süreç nasıl oluyor acaba benimde suyum azalmış kontrol etti sızıntı vs yok haftada 1 kontrolüm var ama 4 lt su içme dışında bişey önermedi
Ben de hem kendi doktoruma hem de Periontologa muayene oldum ama çok şükür bsy çıkmadı ama yapacak birsey yok dediler çok şükür sızıntı fln yok bana da bol sudan başka bsy söylemdiler havuç suyunu da sordum a vitamini fazlalığı da bebeğe zarar verir sadece içebilidğğn kadar saf su dedi

Kızlar sezeryan olmayacaklar karinlariniz ne alemde düşmüş mu yoksa benim bugün baktım bi sanki düşmüş gibi geldi eskisi gibi nefes darlığida çekmiyorum düştü de baskı azaldı heralde
Canım benim dünden beri karnım düştü.baya baya farkediliyor ve herkez 10 günden beri karnın da küçüldü diyorlar

Bu arada tecrübesizlikten kaynaklı olarak Depend külot için kayma yapar mı, ekstra iç çamaşırı almalı mıyım gibi soru işaretlerim vardı. Direkt depend kullanmak yeterli oluyormuş, ekstra iç çamaşırı almaya hiç gerek yokmuş. Hayta beklediğimden çok daha konforlu bir ürünmüş

Yaaa ay hadi bakalım doğum mu yakın acaba
Benim yarın belli olucak canım zaten erken Alicam dedi doktorum plecenta kireçlenmesi var ve suyu fazla istenilen kg alamıyor haftalık.suni sancı ile baslaticak dedi.dua ediyorum bari kendi sancım gelsin.1 hafta daha durdurabilsem içeride 38 e tamamlasam sukredicem

İnşallah kendi sancın başlar o şekilde gidersin

İnşallah suni sancı berbat oğlumda yaşadım 4 cm açıklıkla gitmeme rağmen dinim imanım ağladı.Rabbim neyi takdir ettiyse onu yasicaz tabi ama korkuyorum acikcasi
Bende ilk doğumda suni sancı almıştım bunda kendi sancımla gitmek istiyorum nasıl bisey olduğunu bilmiyorum merak ediyorum açıkçası

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…