5 saat iyiymiş benim arkadaşım suni sancı aldı sabahtan ikindiye kadar çekti çocuk dönmedi sezeryana aldilar ondan korkuyorumDirek değilde yavaş yavaş sancılar şiddetleniyordu 5 saate dogum yapmıştım
Korkutma kendini canım herkesin bir olmuyor5 saat iyiymiş benim arkadaşım suni sancı aldı sabahtan ikindiye kadar çekti çocuk dönmedi sezeryana aldilar ondan korkuyorum
Benim de bugün öğleden sonrabugün kontrolümüz var bakalım nasıl geçecek
Sende inşallahBenim de bugün öğleden sonra
Güzel haberlerle gel
Dünden beri bendede ishal ağrısı gibi var canım gece filan baya vurdu şimdi gitti.belden vuruyor ishal ağrısı geliyor ama WC de çıkan birşey yokKızlar ben bu sabah 6 da sancı ile uyandım ve 15 dakika arayla düzenli Sancım oldu 1 saat sürdü sonra azalarak bitti.
Belden kasıklarına vuran ve büyük tuvalet hissi ya da gaz hissi gibi bir histi daha önce suni sancı aldığım için biliyorum aynı onun gibiydi sancıdan korkmadım doğuruyorum galiba diye korktum
O tarz bişeydi benimkide yani kasıkta belde daha cok adet sancısı gibi ama makata vuran bi gaz hisside vardı.Dünden beri bendede ishal ağrısı gibi var canım gece filan baya vurdu şimdi gitti.belden vuruyor ishal ağrısı geliyor ama WC de çıkan birşey yok
İnşallah canım Yusuf Yusuf etmeye başladım.Rabbim hepimize kolay doğumlar nasip etsin sende bugün hayırlı haberlerle gel inşallah.dualarim sizinleKorkutma kendini canım herkesin bir olmuyorinşallah gönlünden geçen gibi olur
Hayırlı haberlerle gel canım.ikimizin günü aynı senden referans alabilirim.benimde yarın kontrolüm.ama nefesim kesilecek gibi heyecan ve korku oluştuO tarz bişeydi benimkide yani kasıkta belde daha cok adet sancısı gibi ama makata vuran bi gaz hisside vardı.
Bakalım bugün ne olucak sancı filan cıkarmı nst de ama kesildi şimdi yok bişey
Amin canm inşallah.Hayırlı haberlerle gel canım.ikimizin günü aynı senden referans alabilirim.benimde yarın kontrolüm.ama nefesim kesilecek gibi heyecan ve korku oluştu
Canım birde benim dünden beri hareketlerinde azalma var yani oynuyor ama 3 gün öncesi gibi değil kanala yerlesti acaba ondan mi?sende de varmı böyle bir gelismeAmin canm inşallah.
Sabah ben de aynıydım düşünmemeye çalıştım düşününce kötü oluyorum çünkü
Hadi gözün aydın canım rabbim kucağına almayı nasip etsinKızlar şimdi çıktım kontrolden bebek doğum pozisyonunu almış kilosu da 2750gr iyi dedi bu defa
Hayır canm benim hareketlerde değişim yok hissetmedim yani öyle bişey. Kanala yerleştiyse belki senin ondandırCanım birde benim dünden beri hareketlerinde azalma var yani oynuyor ama 3 gün öncesi gibi değil kanala yerlesti acaba ondan mi?sende de varmı böyle bir gelisme
Maşallah canımKızlar şimdi çıktım kontrolden bebek doğum pozisyonunu almış kilosu da 2750gr iyi dedi bu defa
Amin hepimize inşallahHadi gözün aydın canım rabbim kucağına almayı nasip etsin
Geceler hergün dahada zor oluyor eevetSık uyanmalı gecelerin sabahından hepinize günaydın. Artık bu bebeyi taşıyamıyorum. Güzel kızım beslendiysen çık gel yavrum sağlıkla
Canım bol bol hurma ye Allah'ın izniyle kendi sancında başlar açılmanda olur.İnşallah suni sancı berbat oğlumda yaşadım 4 cm açıklıkla gitmeme rağmen dinim imanım ağladı.Rabbim neyi takdir ettiyse onu yasicaz tabi ama korkuyorum acikcasi
Aklıma geldikçe bakıyorum acaba düştü mü diye ama yok düşmemiş bence benim. Karnımın üstünü elleyerek anlamaya çalışıyorum yumuşamış mı diye.Kızlar sezeryan olmayacaklar karinlariniz ne alemde düşmüş mu yoksabenim bugün baktım bi sanki düşmüş gibi geldi eskisi gibi nefes darlığida çekmiyorum düştü de baskı azaldı heralde
Yalancı doğum sancısı böyle oluyor demek kiKızlar ben bu sabah 6 da sancı ile uyandım ve 15 dakika arayla düzenli Sancım oldu 1 saat sürdü sonra azalarak bitti.
Belden kasıklarına vuran ve büyük tuvalet hissi ya da gaz hissi gibi bir histi daha önce suni sancı aldığım için biliyorum aynı onun gibiydi sancıdan korkmadım doğuruyorum galiba diye korktum
Vücut kendini doğuma hazırlıyor bence.Dünden beri bendede ishal ağrısı gibi var canım gece filan baya vurdu şimdi gitti.belden vuruyor ishal ağrısı geliyor ama WC de çıkan birşey yok
Gözün aydın canım. Pozisyon almış derken baş aşağı mı yoksa doğum kanalına mı girmiş?Kızlar şimdi çıktım kontrolden bebek doğum pozisyonunu almış kilosu da 2750gr iyi dedi bu defa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?