2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    198
Kızlar ben bu sabah 6 da sancı ile uyandım ve 15 dakika arayla düzenli Sancım oldu 1 saat sürdü sonra azalarak bitti.
Belden kasıklarına vuran ve büyük tuvalet hissi ya da gaz hissi gibi bir histi daha önce suni sancı aldığım için biliyorum aynı onun gibiydi sancıdan korkmadım doğuruyorum galiba diye korktum

Dünden beri bendede ishal ağrısı gibi var canım gece filan baya vurdu şimdi gitti.belden vuruyor ishal ağrısı geliyor ama WC de çıkan birşey yok

Dünden beri bendede ishal ağrısı gibi var canım gece filan baya vurdu şimdi gitti.belden vuruyor ishal ağrısı geliyor ama WC de çıkan birşey yok
O tarz bişeydi benimkide yani kasıkta belde daha cok adet sancısı gibi ama makata vuran bi gaz hisside vardı.
Bakalım bugün ne olucak sancı filan cıkarmı nst de ama kesildi şimdi yok bişey

Korkutma kendini canım herkesin bir olmuyor inşallah gönlünden geçen gibi olur
İnşallah canım Yusuf Yusuf etmeye başladım.Rabbim hepimize kolay doğumlar nasip etsin sende bugün hayırlı haberlerle gel inşallah.dualarim sizinle

O tarz bişeydi benimkide yani kasıkta belde daha cok adet sancısı gibi ama makata vuran bi gaz hisside vardı.
Bakalım bugün ne olucak sancı filan cıkarmı nst de ama kesildi şimdi yok bişey
Hayırlı haberlerle gel canım.ikimizin günü aynı senden referans alabilirim.benimde yarın kontrolüm.ama nefesim kesilecek gibi heyecan ve korku oluştu

Canım birde benim dünden beri hareketlerinde azalma var yani oynuyor ama 3 gün öncesi gibi değil kanala yerlesti acaba ondan mi?sende de varmı böyle bir gelisme
Hayır canm benim hareketlerde değişim yok hissetmedim yani öyle bişey. Kanala yerleştiyse belki senin ondandır

İnşallah suni sancı berbat oğlumda yaşadım 4 cm açıklıkla gitmeme rağmen dinim imanım ağladı.Rabbim neyi takdir ettiyse onu yasicaz tabi ama korkuyorum acikcasi
Canım bol bol hurma ye Allah'ın izniyle kendi sancında başlar açılmanda olur.

Kızlar sezeryan olmayacaklar karinlariniz ne alemde düşmüş mu yoksa benim bugün baktım bi sanki düşmüş gibi geldi eskisi gibi nefes darlığida çekmiyorum düştü de baskı azaldı heralde
Aklıma geldikçe bakıyorum acaba düştü mü diye ama yok düşmemiş bence benim. Karnımın üstünü elleyerek anlamaya çalışıyorum yumuşamış mı diye.
Yalancı doğum sancısı böyle oluyor demek ki yada bazen doğum başlayıp ara verebilir birkaç gün sonra devam eder diyorlar öyle bir şey mi acaba

Vücut kendini doğuma hazırlıyor bence.
Kızlar şimdi çıktım kontrolden bebek doğum pozisyonunu almış kilosu da 2750gr iyi dedi bu defa
Gözün aydın canım. Pozisyon almış derken baş aşağı mı yoksa doğum kanalına mı girmiş?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…