2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    198
Ya bilmiyorum ki bu yalancı sancıysa düzenli olur mu böyle?

Sanırım kanala girmiş çünkü bebeğim bas asagiydi normalde de. Doğum pozisyonu dediğine göre kanala girdiğini söyledi bence çünkü son zamanlar çok baskı hissediyordum birde leğen kemiklerim de açılma ağrı vs gibi

banada geçen hafta doktor doğum pozisyonunda dedi ama bende sormadım kanalda mı diye o an aklıma gelmedi

arkadaşlar selam ben sanırım haftaya doğuruyorum 36 haftalık olcak haftaya bugün eğitim araştırmaya gittim dünde acilindeydim yine mükemmel ağrılarım ve enfeksiyonlarımla dayanılmaz bi gece geçirdim :)
bugün doktor anestesi testleri yaptırdı haftaya karar verelim nolur nolmaz hazır olsun dedi. belki dışarda olması ikimizin adına daha hayırlı olur diye bi sevinmedim değil. plasenta rahim agzında oldugu ıcın risk bi de enfeksyionda risk yaratıyomuş ben zaten ben değilim sürekli tıs tıs of of söyleniyorum 30 yaşımı zehir etti bu kızçe

Latteeciiiğiiiiim iyi misiiiinnn ufak ufak yokluyor mu ne minnoş gelmek için

Çok zor oldumu ilk takildigi andan itibaren sancimi geliyor yoksa belli bir müddet bekliyormusun
şuan bu durumda olsam hiç sancı ve açılma yokken suni takılmak istemezdim. ilk doğumumda suyum geldi sancı yoktu suni taktılar sabahtan geceye kadar o kadar yavaş açıldı ki ölüm gibiydi. gece 12 de doğurabildim gerçi herkesin aynı olmuyor bi arkadaşım taktıkları gibi 2 saate doğurmuştu bu biraz şans işi galina

Ayyy geliyor desene hadi hayırlı olsun

Ayy crocsu benim de denemem lazım koydum ama parmaklarım girer mi içine
İki gündür öyle ödemli ki ayaklarım, bileklerim yok oldu çok sinirim bozuldu

En azından önemli bir şey yokmuş şükür

Ah canım bende normalde olsa asla izin vermezdim ama plecenta kireçlenmesi olduğu ve suyumun fazlalığı yüzünden riske atmak istemiyor doktor.yarin belli olucak inşallah 10 gün daha onu içimde tutmak istiyorum ama rabbim nasıl yazdıysa onu yasicaz.korkuyorum sadece evin içinde deli gibi kosturuyorum acilmam kendi olsun diye birazdan cikicam hurma filan Alicam yuruyuse çıkamıyorum sıcaktan markete gitmek zulüm geliyor.evde ne kadar yaparsam artık.

Ayy crocsu benim de denemem lazım koydum ama parmaklarım girer mi içine
İki gündür öyle ödemli ki ayaklarım, bileklerim yok oldu çok sinirim bozuldu
Benim de normalde gece ödemlenirdi 2 gündür sabahları bile davul gibi biliyodum böyle bişey olmasının normal olduğunu ama ben şişmem gibi düşünüyodum nedense

Wallahi ben hazirmiyim acaba onu dusunuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…