- 12 Mart 2019
- 16.283
- 35.820
- 598
Ya bilmiyorum ki bu yalancı sancıysa düzenli olur mu böyle?Aklıma geldikçe bakıyorum acaba düştü mü diye ama yok düşmemiş bence benim. Karnımın üstünü elleyerek anlamaya çalışıyorum yumuşamış mı diye.
Yalancı doğum sancısı böyle oluyor demek kiyada bazen doğum başlayıp ara verebilir birkaç gün sonra devam eder diyorlar öyle bir şey mi acaba
Vücut kendini doğuma hazırlıyor bence.
Gözün aydın canım. Pozisyon almış derken baş aşağı mı yoksa doğum kanalına mı girmiş?
Valla ben de çok tecrübesizim hiç bilmiyorum. Kontrolün bugündü dimi? Doktora sor bakalım, bizi de aydınlatmış olursun.Ya bilmiyorum ki bu yalancı sancıysa düzenli olur mu böyle?
Evet canım sorucam bakalımValla ben de çok tecrübesizim hiç bilmiyorum. Kontrolün bugündü dimi? Doktora sor bakalım, bizi de aydınlatmış olursun.
Sanırım kanala girmiş çünkü bebeğim bas asagiydi normalde de. Doğum pozisyonu dediğine göre kanala girdiğini söyledi benceAklıma geldikçe bakıyorum acaba düştü mü diye ama yok düşmemiş bence benim. Karnımın üstünü elleyerek anlamaya çalışıyorum yumuşamış mı diye.
Yalancı doğum sancısı böyle oluyor demek kiyada bazen doğum başlayıp ara verebilir birkaç gün sonra devam eder diyorlar öyle bir şey mi acaba
Gözün aydın canım. Pozisyon almış derken baş aşağı mı yoksa doğum kanalına mı girmiş?
Ay çok heyecanlı, hadi bakalım ne zaman gelecekSanırım kanala girmiş çünkü bebeğim bas asagiydi normalde de. Doğum pozisyonu dediğine göre kanala girdiğini söyledi benceçünkü son zamanlar çok baskı hissediyordum birde leğen kemiklerim de açılma ağrı vs gibi
Evett bende merakla bekliyorumAy çok heyecanlı, hadi bakalım ne zaman gelecek
İnşallahEvett bende merakla bekliyorumhepimiz sağlıkla kucağımıza alırız inşallah
Valla canım ek ve özel hicbisey yapmadımİnşallahKanala girsin diye özel bir şeyler yaptın mı peki yoksa kendiliğinden mi oldu?
Latteeciiiğiiiiim iyi misiiiinnn ufak ufak yokluyor mu ne minnoş gelmek içinKızlar ben bu sabah 6 da sancı ile uyandım ve 15 dakika arayla düzenli Sancım oldu 1 saat sürdü sonra azalarak bitti.
Belden kasıklarına vuran ve büyük tuvalet hissi ya da gaz hissi gibi bir histi daha önce suni sancı aldığım için biliyorum aynı onun gibiydi sancıdan korkmadım doğuruyorum galiba diye korktum
şuan bu durumda olsam hiç sancı ve açılma yokken suni takılmak istemezdim. ilk doğumumda suyum geldi sancı yoktu suni taktılar sabahtan geceye kadar o kadar yavaş açıldı ki ölüm gibiydi. gece 12 de doğurabildim gerçi herkesin aynı olmuyor bi arkadaşım taktıkları gibi 2 saate doğurmuştu bu biraz şans işi galinaÇok zor oldumu ilk takildigi andan itibaren sancimi geliyor yoksa belli bir müddet bekliyormusun
Ahahahah iyim canım iyim şükür şimdilik bişey yokLatteeciiiğiiiiim iyi misiiiinnn ufak ufak yokluyor mu ne minnoş gelmek için
Ayyy geliyor desene hadi hayırlı olsunarkadaşlar selam ben sanırım haftaya doğuruyorum36 haftalık olcak haftaya bugün eğitim araştırmaya gittim dünde acilindeydim yine mükemmel ağrılarım ve enfeksiyonlarımla dayanılmaz bi gece geçirdim :)
bugün doktor anestesi testleri yaptırdı haftaya karar verelim nolur nolmaz hazır olsun dedi. belki dışarda olması ikimizin adına daha hayırlı olur diye bi sevinmedim değil. plasenta rahim agzında oldugu ıcın risk bi de enfeksyionda risk yaratıyomuş ben zaten ben değilim sürekli tıs tıs of ofsöyleniyorum 30 yaşımı zehir etti bu kızçe
Ayy crocsu benim de denemem lazım koydum ama parmaklarım girer mi içineArtışın kumaşını bende çok beğendim tam yazlık. 1 gecelik 2 alt üst düğmeli takım aldım. L beden aldım ben 170im 80 le giderim doğuma heralde ama göbek gidicek bence rahatsız etmez
Sadece koyduğum crocslarım 37 numaraydı sanmıyorum ki şuan olsun
teşekkür ediyorum, evin kapısıyla bile kavga eder oldum ağrı huzurluk benı mahfettiAyyy geliyor desene hadi hayırlı olsun
En azından önemli bir şey yokmuş şükürAyyy şimdi girebildim yazdım da etiketleme yapmayı unuttumİzmir sıcağı eriyorum beyin kalmadı
Kusma ishalden beri ben 3 4 gündür coraspin içememiştim ondan olmuş lekelenme doğru yani yanlış görmemişim. Pıhtılaşma durumu değişince hormonal olarak etkilemiş o da lekelenme yapmış
Ah canım bende normalde olsa asla izin vermezdim ama plecenta kireçlenmesi olduğu ve suyumun fazlalığı yüzünden riske atmak istemiyor doktor.yarin belli olucak inşallah 10 gün daha onu içimde tutmak istiyorum ama rabbim nasıl yazdıysa onu yasicaz.korkuyorum sadece evin içinde deli gibi kosturuyorum acilmam kendi olsun diye birazdan cikicam hurma filan Alicam yuruyuse çıkamıyorum sıcaktan markete gitmek zulüm geliyor.evde ne kadar yaparsam artık.şuan bu durumda olsam hiç sancı ve açılma yokken suni takılmak istemezdim. ilk doğumumda suyum geldi sancı yoktu suni taktılar sabahtan geceye kadar o kadar yavaş açıldı ki ölüm gibiydi. gece 12 de doğurabildim gerçi herkesin aynı olmuyor bi arkadaşım taktıkları gibi 2 saate doğurmuştu bu biraz şans işi galina
Benim de normalde gece ödemlenirdi 2 gündür sabahları bile davul gibiAyy crocsu benim de denemem lazım koydum ama parmaklarım girer mi içine
İki gündür öyle ödemli ki ayaklarım, bileklerim yok oldu çok sinirim bozuldu
Wallahi ben hazirmiyim acaba onu dusunuyorumAklıma geldikçe bakıyorum acaba düştü mü diye ama yok düşmemiş bence benim. Karnımın üstünü elleyerek anlamaya çalışıyorum yumuşamış mı diye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?