2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    198

Daha önce doğum yapan bir arkadaşım benimle bu videoları paylaştı. Henüz cesaret edemedim denemeye ama 39. haftada başlarım diye düşünüyorum yapmaya. Deneyen olursa haber versin
Yarın bende sorucam doktora zaten yüklenmeye basliyayim mi şimdi ufak ufak hareket yapıyorum.evde dewamli iş güç halindeyim bide ama derse aban hareketlere wallahi soluksuz yapicam

Yarın bende sorucam doktora zaten yüklenmeye basliyayim mi şimdi ufak ufak hareket yapıyorum.evde dewamli iş güç halindeyim bide ama derse aban hareketlere wallahi soluksuz yapicam
Bende 37 haftayı bekliyorum. 37ci haftada bende başlicam hayırlısıyla bu egzersizlere

Gittin miiii doktora randevun kaçta canım. Azalarak bitmeseydi doğurmuştun belki şimdiye

Kızlar bende sessiz takip ediyorum grubu. 36+2 yim bugün. Nst de 3 kere 40 ı geçmiş sancı doktor gayet iyi dedi e sancı çıkmış dedim ne güzel işte bizde gelsin istiyoruz dedi. Sizin nstlerde sancı çıkıyo mu? Kızımda hiç çıkmazdı nst de bişey 39+4 de normal doğumla doğmuştu

Hayirlisiyla gelsin kac kilo suanda ayni haftadayiz

Bende bir kere sanci cikti 34. Haftda 3 gun sonra tekrar gel kontrole gittigimde sancim yoktu erken oldugu icin istemiyoruz demisti daha fzla olsaydi yatis verip serumla durdurcaklardi

Bende bir kere sanci cikti 34. Haftda 3 gun sonra tekrar gel kontrole gittigimde sancim yoktu erken oldugu icin istemiyoruz demisti daha fzla olsaydi yatis verip serumla durdurcaklardi
Kaçtı acaba sancı? Benimkini sallamadı anlamadım. 39. Haftayı görsün ya doğmasın şimdi

Sanci ilk baslarda 1-2 saat arayla basliyor ama hissetmedin mi uykuda acaba, duzenli diyince bir sasirdim simdi. Kontrolden cikinca haber ver canim valla okurken sonunda doguma aliyorlar yazacak sandim. Bende de gece ilk defa adet agrisi gibi agri oldu. İlk sancim oyle degildi bele vurmustu ama bi acaba dedim 2-3 saat surdu uyuyamadim stresten
Beni 11 de yatirdilsr sabah 6 ya kadar acilmam cok yavas oldu 6 da yarim saat bir suni yedim acilmam cok hizlandi ama beni birakalardi 6 saat daha normal sanci cekeydim ya

Bence küçük bi fragman geçilmiş olmuyor dimi artık :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…