- 12 Mart 2019
- 16.283
- 35.820
- 598
Bende aynıyım inanki şu sıcak beni mahvediyor zatenteşekkür ediyorum, evin kapısıyla bile kavga eder oldum ağrı huzurluk benı mahfetti
senin randevun kaçta
İnşallah canım dua edin wallahi squat basladim bakalım yarın ak koyun kara koyun belli olacak.Canım bol bol hurma ye Allah'ın izniyle kendi sancında başlar açılmanda olur.
sezeryan bi seçenek değil o zaman normal diye ısrar etmeseler :)İnşallah canım dua edin wallahi squat basladim bakalım yarın ak koyun kara koyun belli olacak.
Bu gece rüyamda acil sezeryana alınıyordum ve aşırı bi korku vardı canım acıyacak diye oysaki ameliyattan hiç korkmuyorumWallahi ben hazirmiyim acaba onu dusunuyorum
İnşallah canım dua edin wallahi squat basladim bakalım yarın ak koyun kara koyun belli olacak.
ay hadi güzel haberlerle gel :)Bende aynıyım inanki şu sıcak beni mahvediyor zatenöğleden sonra 4 te canım
Yarın bende sorucam doktora zaten yüklenmeye basliyayim mi şimdi ufak ufak hareket yapıyorum.evde dewamli iş güç halindeyim bide ama derse aban hareketlere
Daha önce doğum yapan bir arkadaşım benimle bu videoları paylaştı. Henüz cesaret edemedim denemeye ama 39. haftada başlarım diye düşünüyorum yapmaya. Deneyen olursa haber versin
Hakkında hangisi hayırlıysa o olsun. İnşallah canım korkma güzel düşünelim güzel olsunİnşallah canım dua edin wallahi squat basladim bakalım yarın ak koyun kara koyun belli olacak.
Bende 37 haftayı bekliyorum. 37ci haftada bende başlicam hayırlısıyla bu egzersizlereYarın bende sorucam doktora zaten yüklenmeye basliyayim mi şimdi ufak ufak hareket yapıyorum.evde dewamli iş güç halindeyim bide ama derse aban hareketlerewallahi soluksuz yapicam
Çok şükür çokkEn azından önemli bir şey yokmuş şükür
Gittin miiii doktora randevun kaçta canım. Azalarak bitmeseydi doğurmuştun belki şimdiyeKızlar ben bu sabah 6 da sancı ile uyandım ve 15 dakika arayla düzenli Sancım oldu 1 saat sürdü sonra azalarak bitti.
Belden kasıklarına vuran ve büyük tuvalet hissi ya da gaz hissi gibi bir histi daha önce suni sancı aldığım için biliyorum aynı onun gibiydi sancıdan korkmadım doğuruyorum galiba diye korktum
Yok canım öğlen 4 te randevumGittin miiii doktora randevun kaçta canım. Azalarak bitmeseydi doğurmuştun belki şimdiye
Hayirlisiyla gelsin kac kilo suanda ayni haftadayizarkadaşlar selam ben sanırım haftaya doğuruyorum36 haftalık olcak haftaya bugün eğitim araştırmaya gittim dünde acilindeydim yine mükemmel ağrılarım ve enfeksiyonlarımla dayanılmaz bi gece geçirdim :)
bugün doktor anestesi testleri yaptırdı haftaya karar verelim nolur nolmaz hazır olsun dedi. belki dışarda olması ikimizin adına daha hayırlı olur diye bi sevinmedim değil. plasenta rahim agzında oldugu ıcın risk bi de enfeksyionda risk yaratıyomuş ben zaten ben değilim sürekli tıs tıs of ofsöyleniyorum 30 yaşımı zehir etti bu kızçe
Bende bir kere sanci cikti 34. Haftda 3 gun sonra tekrar gel kontrole gittigimde sancim yoktu erken oldugu icin istemiyoruz demisti daha fzla olsaydi yatis verip serumla durdurcaklardiKızlar bende sessiz takip ediyorum grubu. 36+2 yim bugün. Nst de 3 kere 40 ı geçmiş sancıdoktor gayet iyi dedi e sancı çıkmış dedim ne güzel işte bizde gelsin istiyoruz dedi. Sizin nstlerde sancı çıkıyo mu? Kızımda hiç çıkmazdı nst de bişey 39+4 de normal doğumla doğmuştu
Kaçtı acaba sancı? Benimkini sallamadı anlamadım. 39. Haftayı görsün ya doğmasın şimdiBende bir kere sanci cikti 34. Haftda 3 gun sonra tekrar gel kontrole gittigimde sancim yoktu erken oldugu icin istemiyoruz demisti daha fzla olsaydi yatis verip serumla durdurcaklardi
70 ve 40 i bulmustu sancilar duzensiz olunca yolladi sıklasınca gel dedi magnezyum ictim ben biraz o rahatlattiKaçtı acaba sancı? Benimkini sallamadı anlamadım. 39. Haftayı görsün ya doğmasın şimdi
Sanci ilk baslarda 1-2 saat arayla basliyor ama hissetmedin mi uykuda acaba, duzenli diyince bir sasirdim simdi. Kontrolden cikinca haber ver canim valla okurken sonunda doguma aliyorlar yazacak sandim. Bende de gece ilk defa adet agrisi gibi agri oldu. İlk sancim oyle degildi bele vurmustu ama bi acaba dedim 2-3 saat surdu uyuyamadim strestenKızlar ben bu sabah 6 da sancı ile uyandım ve 15 dakika arayla düzenli Sancım oldu 1 saat sürdü sonra azalarak bitti.
Belden kasıklarına vuran ve büyük tuvalet hissi ya da gaz hissi gibi bir histi daha önce suni sancı aldığım için biliyorum aynı onun gibiydi sancıdan korkmadım doğuruyorum galiba diye korktum
Beni 11 de yatirdilsr sabah 6 ya kadar acilmam cok yavas oldu 6 da yarim saat bir suni yedim acilmam cok hizlandi ama beni birakalardi 6 saat daha normal sanci cekeydim yaşuan bu durumda olsam hiç sancı ve açılma yokken suni takılmak istemezdim. ilk doğumumda suyum geldi sancı yoktu suni taktılar sabahtan geceye kadar o kadar yavaş açıldı ki ölüm gibiydi. gece 12 de doğurabildim gerçi herkesin aynı olmuyor bi arkadaşım taktıkları gibi 2 saate doğurmuştu bu biraz şans işi galina
Bence küçük bi fragman geçilmişKızlar ben bu sabah 6 da sancı ile uyandım ve 15 dakika arayla düzenli Sancım oldu 1 saat sürdü sonra azalarak bitti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?