Kızlar şimdiye kadar hep kendi doktorum vardı, küçük bi ilçede yaşıyoruz ona gidiyordum ama doğum yaptırmıyor kendisi. Doğum için doktora bir türlü karar verememiştim, sonunda karar verdim ve bugün gittik kontrole. Her şey yolunda giderse 38 ya da 39 da sezeryan tarihi veririz dedi.
Sadece tek sıkıntı ben 37. Haftaya girince o bir hafta boyunca tatile çıkıyormuş

tam o hafta tatile gitmesi de iyi olmadı çünkü riskli bi gebelik süreci geçirdim şimdiye kadar hep yatarak geçti, özellikle bu adamı buldum çünkü aynı zamanda doçent ve perinatolog

tek duam o tatilden geldikten sonraya kalabilmek.
Bir de kendisine gebeliğin başından beri geçmeyen idrar yolu enfeksiyonum var dedim. Bana kültür bakıldı mı dedi ben de bakteri çıktı en sonra yüksekti biraz dedim. Hayır kültür farklı bi şey dedi , üreme var mı yok mu ona bakılıyor yoksa gereksiz antibiyotik kullanmamak lazım dedi. Bakteri çıktığında idrar yapılan kap belki temiz değil ondan emin olamayız dedi. Kendi doktorum hiç kültür baktırmadı ki, kültür bakılması gerektiğini bu sitede öğrenmiştim daha önce. Sağlık ocağına gittim bakteriye bakmışlar bakteri çıkmıştı, antibiyotik almıştım. Bu doktorumun bahsettiği üreme tam olarak ne çözemedim. Direkt kültür bakın demem lazım sanırım.