Popüler Konu 2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    196
Hayırlısı ile gelsin bebişin 🌸

Geceleri ben de uyuyamayanlardanım, hem geç yatıyorum hem çok erken kalkıyorum. Sabah 5 gibi. Sonra bir daha uyuyamıyorum derken uyku bastırıyor , 9 ila 12 arası biraz dalıyorum ama uyanınca da öğlen oluyor. Uyku düzenim Pert oldu. Yalnız değilsin :/
Amin hepimizin💐 malesef aynı durumdayiz😊

Kizlar merhaba iyisiniz umarım ben son 3 gündür çok ağırlaştım kasıklarım çok sancilaniyor ve hareket etmekte zorlanıyorum ozellikle gece uyumaya çalışınca çok zorlanıyorum ki uyuyamıyorum 12 kg aldım 72 kiloyum su an.ilkinde 24 kg almistim ama yinede böyle değildim yarın doktorum sezeryan için gün verecek şu an 37.haftanin içindeyim aslında normal doğum çok istiyodum çünkü 8 sene var arada ilk oglumu 9 saat sancı çekip 7 cm açıklıkla acil sezeryana alınmistim şimdi normal yapmak istiyorum ama doktorum yaptırmıyor riskli diyor o yüzden zorlamiyorum.aslinda hemen kalkabilmek için normal istiyorum çünkü annem hayatta değil etrafımda yardım alacağım kimse yok eşim dışında o yüzden herşeyle ben ugrasiyorum bacaklarim varislendi ve aşırı selülitim oluştu ağrı oluyor . umarım hepimiz zamanında sağlıkla kucağımıza aliriz bebeklerimizi.🩷🙏🏻💙
Aradan geçmiş 8 sene neden zor olsun ki ya ben de 5 sene oldum sezaryen olalı vajinal istediğimi söylemedim daha hemen ayağa kalkmak istiyorum bende sezaryenden sonrası cok zor oldu

Onu bende gördüm bi kaç kere emmiyor çocuk emmiyor, ne karnımda yiyor ne çıkınca 😂😂
hayır bide her yemek yediğimde karnımda bi sağa bi sola heyecanlanıyo ama kilo almaya gelince 100 gr 🤣 şu kilo almama genini doğarken bana bırakır umarım 🤞😂
Ya aynısını bugün söyledim 😂😂😂 geçen sabah uyanır uyanmaz yemek yemedim diye hareket etmedi küstü tüm gün nst derdine düştük tüm doğumhane. Ay öyle bi opsiyon varsa bende istiyorum ömrüm boyunca diyetteydim ilk defa değilim bunda da bebem diyette 😂😂😂😂😂

Kızlar sezeryan olmayacaklar karinlariniz ne alemde düşmüş mu yoksa 🙄 benim bugün baktım bi sanki düşmüş gibi geldi eskisi gibi nefes darlığida çekmiyorum düştü de baskı azaldı heralde 🤔
Valla hala yediklerm ağzıma geliyo birz fazla yiyince ve midem yaniyo o yzdn karnım çok da düşmemiş gbi geliyo 🙄

Valla hala yediklerm ağzıma geliyo birz fazla yiyince ve midem yaniyo o yzdn karnım çok da düşmemiş gbi geliyo 🙄
Ben baya nefes darlığı çekiyordum öyle böyle değil o nefes darlığı kayboldu gitti öyle bide bakınca anladım karnım düşmüş

Ay doğumdan daha çok korkuyorum şu muayeneden galiba ya nasıl bir şey bilmiyorum ama hiç güzel şeyler söylenmiyor 😥
korkmayın korkmayın ben iki tane normal doğum yaptım.İkisi de çok kolay doğdu. aradan 10 yıl geçti 3. ye hamileyim.Ona rağmen bende çok endişeliyim☺️ Ebe yardımcı oluyor , birincisinde özele gitmiştim dr yapmıştı doğumumu o da çok yardımcı olmuştu. Allah hepimize kolaylık versin. Normal doğumda gene ayağa kalkmak çok güzel 🤲

Kızlar anca gelebildim ben.
Hersey yolunda şükür nst temiz sancı yok.
Rahim ağzı kısalmaya başlamış biraz dedi
Normal doğum istiyosan ona göre çatı yapayım yoksa hiç yapmayalım dedi ben de öyle demişken yapmayın hocam düşünmüyorum dedim. Çok korkuyorum geçmişteki olaydan dolayı dedim.
Seni zorlayamam bilemezsin bazen çok rahat doğumlar oluyor bazen çok zor oluyor tepene çıkıp zorla Doğurtacak değiliz dedi.
O zaman haftaya bir daha gel günümüzü belirleyelim dedi.
Bebeğin kilosu iyi çıktı çok şükür zaten 40 haftayı beklesek normal doğum için bebek fazla kilo alır bu sefer sen çok zorlanırdın dedi.

korkmayın korkmayın ben iki tane normal doğum yaptım.İkisi de çok kolay doğdu. aradan 10 yıl geçti 3. ye hamileyim.Ona rağmen bende çok endişeliyim☺️ Ebe yardımcı oluyor , birincisinde özele gitmiştim dr yapmıştı doğumumu o da çok yardımcı olmuştu. Allah hepimize kolaylık versin. Normal doğumda gene ayağa kalkmak çok güzel 🤲
Ay inşallah bizlerinde öyle kolay olur 🙏🏻

Kızlar anca gelebildim ben.
Hersey yolunda şükür nst temiz sancı yok.
Rahim ağzı kısalmaya başlamış biraz dedi
Normal doğum istiyosan ona göre çatı yapayım yoksa hiç yapmayalım dedi ben de öyle demişken yapmayın hocam düşünmüyorum dedim. Çok korkuyorum geçmişteki olaydan dolayı dedim.
Seni zorlayamam bilemezsin bazen çok rahat doğumlar oluyor bazen çok zor oluyor tepene çıkıp zorla Doğurtacak değiliz dedi.
O zaman haftaya bir daha gel günümüzü belirleyelim dedi.
Bebeğin kilosu iyi çıktı çok şükür zaten 40 haftayı beklesek normal doğum için bebek fazla kilo alır bu sefer sen çok zorlanırdın dedi.
Gözün aydın ❤️ sağlıkla kavuşun inş. Kaç kilo olmuş bişey dedi mi?
2 haftada 600gr almıştı hızlı geldi bana 2900olmuştu benimki normal istediğim için irileşmesi beni endişelendirdi de. Bebekten bebeğe değişir tabiki ama. Merak ettim senle günlerimiz aynı, kilosu normal mi diye.

bugün kontrolüm vardı. çatı muayenesi oldum, çok kötüydü. geldiğimden beri kara kara düşünüyorum ben nasıl doğurcam diye. of
Benim bebek makat gelişliydi zaten sezeryan oldum onda bile çatı muayenesi yaptılar dedi doktor çok dar dedim heralde bende doğuramam ben sezeryanda çok korkuyordum bellediğim gibi olmadım çok şükür. bence hiç gerek yok sezeryana normal yapabiliyorsanız. Sancı çekiyorsun öncesinde evet ama doğurma zamanında 2-5 dk doğuyor çoğu kez. Ve acın oranda oluyor . Çok komplike bir şey yaşamazsan eğer sıkıntı çekmiyorsun. Ama sezeryan da uyuşukluk geçmeye başladığında kalk yürü otur sürekli ağrıyor. O da 3. Günde daha iyisin. Ama sonuçta bir ameliyat bugün 18. Gün ve ameliyat yeri uyuşuk hala

Benim bebek makat gelişliydi zaten sezeryan oldum onda bile çatı muayenesi yaptılar dedi doktor çok dar dedim heralde bende doğuramam ben sezeryanda çok korkuyordum bellediğim gibi olmadım çok şükür. bence hiç gerek yok sezeryana normal yapabiliyorsanız. Sancı çekiyorsun öncesinde evet ama doğurma zamanında 2-5 dk doğuyor çoğu kez. Ve acın oranda oluyor . Çok komplike bir şey yaşamazsan eğer sıkıntı çekmiyorsun. Ama sezeryan da uyuşukluk geçmeye başladığında kalk yürü otur sürekli ağrıyor. O da 3. Günde daha iyisin. Ama sonuçta bir ameliyat bugün 18. Gün ve ameliyat yeri uyuşuk hala
Ya yırtık veya kesi olmayacağını bilsem vajinal, o ihtimalleri düşününce sezercik olayım diyorum. İkiside işime gelmiyo doğurmucam okul çağına kadar herhalde 😂

Gözün aydın ❤️ sağlıkla kavuşun inş. Kaç kilo olmuş bişey dedi mi?
2 haftada 600gr almıştı hızlı geldi bana 2900olmuştu benimki normal istediğim için irileşmesi beni endişelendirdi de. Bebekten bebeğe değişir tabiki ama. Merak ettim senle günlerimiz aynı, kilosu normal mi diye.
Sağol canım inşallah 💗 Bizimki 3200 olmus bebek 40 haftayı beklese normal için 3750 olur dedi. Tabi her zaman ultrason da yanılmalar var dedi. Benimkide 2 haftada 600 almıs canım

Kızlar şimdiye kadar hep kendi doktorum vardı, küçük bi ilçede yaşıyoruz ona gidiyordum ama doğum yaptırmıyor kendisi. Doğum için doktora bir türlü karar verememiştim, sonunda karar verdim ve bugün gittik kontrole. Her şey yolunda giderse 38 ya da 39 da sezeryan tarihi veririz dedi.
Sadece tek sıkıntı ben 37. Haftaya girince o bir hafta boyunca tatile çıkıyormuş 😅 tam o hafta tatile gitmesi de iyi olmadı çünkü riskli bi gebelik süreci geçirdim şimdiye kadar hep yatarak geçti, özellikle bu adamı buldum çünkü aynı zamanda doçent ve perinatolog 😁 tek duam o tatilden geldikten sonraya kalabilmek.

Bir de kendisine gebeliğin başından beri geçmeyen idrar yolu enfeksiyonum var dedim. Bana kültür bakıldı mı dedi ben de bakteri çıktı en sonra yüksekti biraz dedim. Hayır kültür farklı bi şey dedi , üreme var mı yok mu ona bakılıyor yoksa gereksiz antibiyotik kullanmamak lazım dedi. Bakteri çıktığında idrar yapılan kap belki temiz değil ondan emin olamayız dedi. Kendi doktorum hiç kültür baktırmadı ki, kültür bakılması gerektiğini bu sitede öğrenmiştim daha önce. Sağlık ocağına gittim bakteriye bakmışlar bakteri çıkmıştı, antibiyotik almıştım. Bu doktorumun bahsettiği üreme tam olarak ne çözemedim. Direkt kültür bakın demem lazım sanırım.
Ben hep idrar tahliliyle kulturunu birlikte yaptirdim. Kulture gore ilac veriliyor. Asm ler yapiyor. En sonuncuda tek tahlil yaptirmisim biraz enfeksiyon gorunuyor ama doktorum buna bakarak ilac veremem ya kultur yaptir ya urolojiye muayene ol oyle yazayim dedi. Direk idrar kulturu diyebilirsin o daha gec cikiyor 3 gunde falan
Kizlar merhaba iyisiniz umarım ben son 3 gündür çok ağırlaştım kasıklarım çok sancilaniyor ve hareket etmekte zorlanıyorum ozellikle gece uyumaya çalışınca çok zorlanıyorum ki uyuyamıyorum 12 kg aldım 72 kiloyum su an.ilkinde 24 kg almistim ama yinede böyle değildim yarın doktorum sezeryan için gün verecek şu an 37.haftanin içindeyim aslında normal doğum çok istiyodum çünkü 8 sene var arada ilk oglumu 9 saat sancı çekip 7 cm açıklıkla acil sezeryana alınmistim şimdi normal yapmak istiyorum ama doktorum yaptırmıyor riskli diyor o yüzden zorlamiyorum.aslinda hemen kalkabilmek için normal istiyorum çünkü annem hayatta değil etrafımda yardım alacağım kimse yok eşim dışında o yüzden herşeyle ben ugrasiyorum bacaklarim varislendi ve aşırı selülitim oluştu ağrı oluyor . umarım hepimiz zamanında sağlıkla kucağımıza aliriz bebeklerimizi.🩷🙏🏻💙
Benim de annem vefat etti kizkardesim yogun calisiyor esim var yardimci olacak. Sezeryan istememe nedenim biraz da bu. İnsan kendi annesine nazlaniyor ama baskasina nazlanamiyorum en azindan ben oyleyim. Ayaga kalkip kimseye yuk olmak istemiyorum.
bugün kontrolüm vardı. çatı muayenesi oldum, çok kötüydü. geldiğimden beri kara kara düşünüyorum ben nasıl doğurcam diye. of of
Yaa benim cati muayenem o kadar kotu degildi acaba kastin mi kendini? Dogumda hic dusunmuyorsun onlari merak etme cocuk cikarken oyle bir rahatlama hissetmistim ki en cok onu hatirliyorum. Ama benim bu gebeligimde vajina ici odem ve varis olmus cok agriyor. Doktorum da agri yapar dedi o beni korkutuyor dogumda da aciyacaktir. Ve iyilesmeme orani yuzde 20ymis ya

Ya yırtık veya kesi olmayacağını bilsem vajinal, o ihtimalleri düşününce sezercik olayım diyorum. İkiside işime gelmiyo doğurmucam okul çağına kadar herhalde 😂
Bana kesi atildi ilk dogumda. Onu hiiiic hissetmedim bile dogum sirasinda. Ama sonrada agri yapmisti bir hafta. Yine yaparlar mi acaba onda kizim 2790 di bu haftasina uyumlu daha buyuk.

Back
X