Popüler Konu 2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    196
Ben hep idrar tahliliyle kulturunu birlikte yaptirdim. Kulture gore ilac veriliyor. Asm ler yapiyor. En sonuncuda tek tahlil yaptirmisim biraz enfeksiyon gorunuyor ama doktorum buna bakarak ilac veremem ya kultur yaptir ya urolojiye muayene ol oyle yazayim dedi. Direk idrar kulturu diyebilirsin o daha gec cikiyor 3 gunde falan

Benim de annem vefat etti kizkardesim yogun calisiyor esim var yardimci olacak. Sezeryan istememe nedenim biraz da bu. İnsan kendi annesine nazlaniyor ama baskasina nazlanamiyorum en azindan ben oyleyim. Ayaga kalkip kimseye yuk olmak istemiyorum.

Yaa benim cati muayenem o kadar kotu degildi acaba kastin mi kendini? Dogumda hic dusunmuyorsun onlari merak etme cocuk cikarken oyle bir rahatlama hissetmistim ki en cok onu hatirliyorum. Ama benim bu gebeligimde vajina ici odem ve varis olmus cok agriyor. Doktorum da agri yapar dedi o beni korkutuyor dogumda da aciyacaktir. Ve iyilesmeme orani yuzde 20ymis ya
Benimde ne annem ne kaynanam vs kimsem yok bide ben dogumdayken ilgilenilecek cocugum var benimde kiz kardesim cok yogun calisiyor ama fedakarlik yapip o gun ve dogum sonrasi haftadasinda yanimda olcak iş vs hersey gecici onemli anlarda birbirimize destek olmayacaksak kardesligin ne anlami kaldi akrabalarim komsularim hastaneye gelelim diyor ama ben yanimda kardesimi istiyorum .sezeryanda nazlancak durumda yok aslinda aci icinde kivranirken muhakkak bizi anlayisla karsilayacaktir

Benide sıcak çok etkilesede bir miktar fazla ayakta kalayım yuruyeyim vajinadan iç bacaklara doğru ağrı öyle bir oluyor ki pişman oluyorum ayakta durduğuma.. hatta diyorum zorlasam acaba bu normal doğar mı diye rüyalarıma falan gidiyor ama benim vucud çok gergin ve yorgun bence o yüzden çok ağrılı geçiriyorum
Ayy bu sıcakta düşünemiyorum merdiven inip çıktığımı evin içinde zor yürüyorum nefes alıyorum 😬

Benimde ne annem ne kaynanam vs kimsem yok bide ben dogumdayken ilgilenilecek cocugum var benimde kiz kardesim cok yogun calisiyor ama fedakarlik yapip o gun ve dogum sonrasi haftadasinda yanimda olcak iş vs hersey gecici onemli anlarda birbirimize destek olmayacaksak kardesligin ne anlami kaldi akrabalarim komsularim hastaneye gelelim diyor ama ben yanimda kardesimi istiyorum .sezeryanda nazlancak durumda yok aslinda aci icinde kivranirken muhakkak bizi anlayisla karsilayacaktir
Onun da ufak kizi var degilse tabiki yardim eder elinden geldigince. Ben yapi olarak yardim talep edemiyorum kendimle ilgili bir seydi kardesim yapmaz diye demedim zaten.

İstanbuldaki arkadaslarim carsambaya kadar dogurmaliyiz🤣

Eklentiler

• IMG_3319.webp
    IMG_3319.webp
    37,9 KB · Görüntüleme: 35
Ya kızlar tövbeler tövbesi bana bir temizlik aşkı geldi duramıyorum kafayı yicem 😂 bu anne kedi gibi doğumdan önce alan hazırlama şeysiymiş ya 😂 tahmini kaç hafta sürer bu ona göre girişcem temizliğe 😂😂😂😂
Aha kesin doğuracaksın doğuma yakın gelen enerji perileri bunlar 😂

Kızlar anca gelebildim ben.
Hersey yolunda şükür nst temiz sancı yok.
Rahim ağzı kısalmaya başlamış biraz dedi
Normal doğum istiyosan ona göre çatı yapayım yoksa hiç yapmayalım dedi ben de öyle demişken yapmayın hocam düşünmüyorum dedim. Çok korkuyorum geçmişteki olaydan dolayı dedim.
Seni zorlayamam bilemezsin bazen çok rahat doğumlar oluyor bazen çok zor oluyor tepene çıkıp zorla Doğurtacak değiliz dedi.
O zaman haftaya bir daha gel günümüzü belirleyelim dedi.
Bebeğin kilosu iyi çıktı çok şükür zaten 40 haftayı beklesek normal doğum için bebek fazla kilo alır bu sefer sen çok zorlanırdın dedi.
Hadi gözü. Aydin canim vaktinde gelsin:) benimde bugün kaşık ağrılarım var 10 günü bekleyebilir miyim bilmiyorum :)

neden bana herkes sezaryen doğuruyor gibi geliyor? temmuz annelerinde de vajinal çok azdı sanki
Ben yurtdışındayım sezaryen zorunlu olmadıkça bir seçenek değil, o yüzden günümü bekliyorum bakalım. 41+3’e kadar bekliyorlar, olmadı suni sancı. Çatı da yapmıyorlar, çatıda sonuçlar yanıltıcı oluyor doğum anında kemikler genişliyor ve bebeğin kafatası küçülüyor o yüzden çatı bir çok kişiyi gereksiz yere sezaryene sokuyor diyorlar. Doğum anında karar veriyorlar sanırım bebek geçiyor mu diye.

Kızlar nasılsınız nasıl gidiyor doğum çantalarınız hazırlandı mı? Ben aşırı yorgun hissediyorum kendimi ve çok yanıyorum bütün gün evde klima açık hatta gece de açık yoksa mahvoluyorum

Kızlar nasılsınız nasıl gidiyor doğum çantalarınız hazırlandı mı? Ben aşırı yorgun hissediyorum kendimi ve çok yanıyorum bütün gün evde klima açık hatta gece de açık yoksa mahvoluyorum
Güzel gidiyor çok şükür arada olan ağrılar baskılar dışında☺️
Her şey hazır valize konup kapanacak sadece. Ne yazık ki sıcaklar bizi de zorluyor bende de vantilatör var hep açık yoksa nefes alamıyorum

Back
X