Popüler Konu 2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    196
Kızlar tam vajinada bıçak saplanır gibi mi desem sancı mı desem böyle şiddetli ağrı yasayanınız oluyor mu benim oluyor sonra duruyor tam tarifte edemiyorum lavaboya aşırı sıkışık gibi de oluyorum o saniye aşırı ittirme gibi bisey oluyor değişik bi sızı ay bune oluyor 🫢😅
Evet mesanemde hissediyorum ben vajina içersine doğru acı giriyor bebek hareket ettikçe oluyor benim o hareket edince başıyla baskı yapıyor aşağıya ondan olduğunu düşünüyorum.

Evet mesanemde hissediyorum ben vajina içersine doğru acı giriyor bebek hareket ettikçe oluyor benim o hareket edince başıyla baskı yapıyor aşağıya ondan olduğunu düşünüyorum.
Aynisi bendede oluyor ve son 3-4 gundur aksam 23:30dan sonra kasilmam oluyor 5-10 sn suruyor ikinci kasilmada aradan 1-2 saat sonra oluyor ve bitiyor yalanci sancilar sanirim cunku duzenli degiller ve kisa suruyor

Aynisi bendede oluyor ve son 3-4 gundur aksam 23:30dan sonra kasilmam oluyor 5-10 sn suruyor ikinci kasilmada aradan 1-2 saat sonra oluyor ve bitiyor yalanci sancilar sanirim cunku duzenli degiller ve kisa suruyor
Evet kasılmalar da arttı.
Ben de o his bir aydır var gerçekten çok rahatsızlık veriyor oturduğum zaman daha çok oluyor öyle olduğunda uzanmayı dene.

Ya deneyeyim dedim gururum elvermedi ahahahhahaha dur dedim daha diyil duuuur ama en iyisini yapmışsın. Ben canpedin lohusa kilodu diye bişisini aldım mantık aynı. Kalitede aynı olur inşşşş

Bacımmmm bacımmmm Ağustostayızzz bebelerin mustelaları sudokremlerini bebelerden önce kendimizde kullanmaya başlarız 😂🤣🤣🤣🤣
Aaaaaa onu demeyi unuttum kışın kombi ırt zırt yandığı için ben gene isilik pişik ne ararsan olmuştum hshshhshshshshhs

O kadar kanama oluyor mu ya benim arkadaşlarım özellikle sezeryan olanlar çok az kanama olduğunu söyledi hep🤭 nefret ederim zaten regli olmaktan tamponda kullanamayız bir süre diye tahmin ediyorum🙈 ben çok uzun yıllardır doğum kontrol hapı kullanıyordum reglimi tamamen kesmişti son yıllarda. O kadar rahat bir hayat ki 😂😂 şimdi bu sıcakta depend takıcak olmak inanılmaz korkutucu geliyo
Yok canım korkma bedeninle alakalı bir durum benim arkadaşım da 2 sezaryen oldu dependle idare etmişti. Ama benim ilk 3 5 gün hasta bezi kullandım sonra hafifledi ama aniden geri başlayadabildi riske atamadım külot çitilemek istemediğim için. Bi de 40ım cıktıktan sonra ki ilk adetimin ilk günü hasta bezi takmıştım baya yoğundu 🙈

Kızlar selam, bizim ekipte hiç doğuran yok mu daha? Ben açıkçası kendimi 38e hazırladım orada doğuracağım gibi. İlk oğlumu 37+5te doğurmuştum çünkü. İnsallah bebis de sağlıkla gelsin 🙏🏻

Kızlar korseyi aldınız mı sezaryen sonrası için link gönderir misiniz hangisini aldınız bazıları için sert demişler
Daha uygunları olduğu halde şu biraz pahalı gibi, ama ben araştırdığımda bunu beğendim , genelde memnun kalmışlar. Elime ulaştı kullanımı çok rahat duruyor , sezeryan sonrası kullanmayı düşünüyoru m

Ay bakayımm nasılsa doğurduktan sonra da bi süre göbek devamke olcak heralde 🤔 korse takmayı düşünen var mı sahi bide o konuda yeşillendirin beni ben çok cahilimmm sizden çok şey öğreniyorummmmmmm
Ben sezeryandan sonra korseyi mutlaka düşünüyorum, doğum yapmış bi arkadaş mutlaka önerdi , rahat ettirir mutlaka kullan diye. Ama bu cırt cırtlı olanları yapışıyorlar ya , onlardan önerdi. Diğerleri pek rahat olmayabilir.

Normal doğumdan sonra da sezeryandan sonra da öneriliyor. Karın sarkmasını önler mi fikrim yok , çoğu kişi etkilemiyor diyor. Ama en önemlisi rahat ettiriyor diyorlar.

Kızlar selam, bizim ekipte hiç doğuran yok mu daha? Ben açıkçası kendimi 38e hazırladım orada doğuracağım gibi. İlk oğlumu 37+5te doğurmuştum çünkü. İnsallah bebis de sağlıkla gelsin 🙏🏻
Bazı erken doğumlar oldu , ama onlar temmuz annelerine kaydılar :) daha ağustosa bile girmedik , girsek başlar herkes doğurmaya bence :)

Ay bakayımm nasılsa doğurduktan sonra da bi süre göbek devamke olcak heralde 🤔 korse takmayı düşünen var mı sahi bide o konuda yeşillendirin beni ben çok cahilimmm sizden çok şey öğreniyorummmmmmm
Sezaryen olursa korse el mecbur bacım sezaryen kesi yeri böyle bıngıl bıngıl bıngıldayabiliyor hshsjhshsh 🙈😆 korse tutuyo en azından orayı işte 2 3 saatte bir ara vercek şekilde takmıştım ben ilkinde

Giresun nem rekoru kırmakta. 100 de 96 nem mi olur ya:( klima da yok. Ihtiyac duymadık bu güne kadar . Neyse 28 temmuza ne kaldi sunun surasinda diyorum. Değisik hissediyorum. Hep dogsun istedim. Hamilelikten asla zevk almadiim. Gun saydim. Simdi de korkuyorum. Karnimda benimle sanki yuvasinda gibi. Degisik bir duygusalliklar falan.

Depend külot gibi zaten hiç gerek yok üstüne tekrar iç çamaşırı giymeye. Normal doğumda alta kesi atarlarsa depend de giyemiyorsun dikiş kaynaklı. Ben ilkinde bir sürü depend aldım yanıma ama hiç giymedim. Bez verdiler çünkü onu taktım hasta bezi baya bol 😅 bu sefer almadım depend o yüzden. Hastaneden çıktıktan sonra lazım olursa eve sipariş veririm dedim. Ama sezeryan olacaksan depend çok kurtarıcı diyorlar.

Bazı şeyleri gereksiz alıyoruz gerçekten. Ben de ilkinde her şeyi almıştım
Hah bende en rahatı diye hasta bezi aldım L beden sleepy nin ilk doğumum sezaryen olmuştu yine bu markayı kullanmıştım. Dependi çıkarırken yanlardan mı yırtıyosunuz onu bile yapamazdım o an yanlardan cırtlak cocuk bezi gibi en kolayı bence hasta bezi 🤣🤣

Daha uygunları olduğu halde şu biraz pahalı gibi, ama ben araştırdığımda bunu beğendim , genelde memnun kalmışlar. Elime ulaştı kullanımı çok rahat duruyor , sezeryan sonrası kullanmayı düşünüyoru m

Ben bunun benzerini ebebekten almıştım lohusa korsesi diye mi geçiyordu neydi 5 yıl oldu unuttum neyse otururken tepeme çıktı kesi yerim alttan fışkırdı falan hiç hoşuma gitmedi
Bu kopçalı olan korseler var onlarda aşağı yukarı kayar mı acaba alan kullanan var mı
Ben bel fıtıpımdan dolayı yeni korse almıştım arka demirleri falan daha sağlam onu kullanıcam olmazsa

Back
X