Popüler Konu 2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    196
Doktorum kanama veya su olmadan olan sancıların hiçbir önemli yok diyor
Ay olur mu öyle şey. Sancının duzeni önemli. Benim ilk dogumumda ne kanama gelmişti ne de su. Hatta ben tesadüf eseri kontrol için gittigimde nstde 100un üzerinde sancılar ve 6
Cm açıklıkla hastaneye direkt yatışa alınmıştım. 9 cm açıklıkta hala su gelmemişti kese patlamamıştı ebe kendi müdahale ederek patlattı. Sonra da doğum zaten.

Doktorum kanama veya su olmadan olan sancıların hiçbir önemli yok diyor
Ay olur mu öyle şey. Sancının duzeni önemli. Benim ilk dogumumda ne kanama gelmişti ne de su. Hatta ben tesadüf eseri kontrol için gittigimde nstde 100un üzerinde sancılar ve 6
Cm açıklıkla hastaneye direkt yatışa alınmıştım. 9 cm açıklıkta hala su gelmemişti kese patlamamıştı ebe kendi müdahale ederek patlattı. Sonra da doğum zaten.
Yok benim şuan devamlı belim ağrıyor ama dediğiniz gibi takip edeceğim teşekkür ederim. Oğlumu da hıçkırık tuttu içeriden de o vuruyor sağolsun 🫠 su veya nişan gelmeden sancı başlar mı
Benim doğum yaptığım günden önceki akşam devamlı bel ağrım olmuştu. Yere yatmıştım hatta geçsin diye doktorum da duşa gir ilik sıcak su tut geçerse sorun yok demişti. Geçmişti ben de rahatça yatmıştım. Sabah cinsel iliski olmuştu öğleden sonra akşam üzeri dogum 😅

Bende böyle birden bire yoğun bı sekilde akıntı oldu ama baya yoğun sonra akşama doğru kanlı sümüksü akıntı geldi ama Nisan gelmeden 1 gün önce düzenli olarak karnım çok sertleşip durmuştu

Bende böyle birden bire yoğun bı sekilde akıntı oldu ama baya yoğun sonra akşama doğru kanlı sümüksü akıntı geldi ama Nisan gelmeden 1 gün önce düzenli olarak karnım çok sertleşip durmuştu
Evet ayni öyle oluyor ne olduğunu çözemedim ama 😅🥲
Benimki normal doğum pozisyonunda duruyo bide ilki sezeryan acaba kesi yerlerimi sızlıyor yada geriliyor diye düşünüyorum çünkü ilk bebeğimde bunları yaşamadım.bunda çok sancım oluyor hele bazen yürümekte zorlanıyorum

Benimki normal doğum pozisyonunda duruyo bide ilki sezeryan acaba kesi yerlerimi sızlıyor yada geriliyor diye düşünüyorum çünkü ilk bebeğimde bunları yaşamadım.bunda çok sancım oluyor hele bazen yürümekte zorlanıyorum
Benim 2. Olacak ilki normaldi ama aynı şeyleri yaşıyoruz bence ondan değil🥲

Ya nişan nasıl oluyor tam olarak 🙈
Biyle sumuksu bir sey gelince anlasilan bir sey cok ufak degil. Rahimden geldigi icin biraz kanli oluyor lap diye dusmustu benim🤣
Aşkım yasağın varmış bahanen var sjsjjssj bende yasak olsa derim ki ay yasak. Ama ı ıhh kuş öldü beybisiii altın çağlarımda kurudum sjdndjjdjdkd

Gerçekten sana hayranım sjajsjskskskksk
Ayyy ben de kurudum ki ben insana yeter nolur dedirtmis insandim. Bu gebelikte ne olduysa hic ya ama hic istemiyorum. Umarim dogumdan sonra gecer yasam enerjim gitmis gibi hissediyorum. ilk gebeligimde hic boyle degildi 9 aylikken bile oluyordy

Kizlar bana 29 temmuza gün verildi bebeğim her zaman 2 hafta önde gidiyodu, son zamanlar anlamadığım şekilde kilo alımı durdu aslında 25 inde alacaktı doktor ama biraz daha dursun dedi.yani 2 haftada sadece 200 Gr almış.bide hastane çantası için mama alıp almamakta kararsizim eğer lazim olursa almayı dusunuyorum ve e bebekte 350 TL aptamil ama diğer yerlerde marketler vs 500 TL'ye yakın arada neden bu kadar fark var anlamadim bugün e bebekten mochinin göğüs pompasini aldım indirimdeydi bakalım onu bı denicem kısmetse
Bir gün arayla doğumumuz. 28 temmuz da benim. Mama konusunda ben acele etmeyeceğim. Acil gerekirse eczane vs alırım. Su pompayı da emin degilim ben. Ama fiyat farkini ben de anlamadiim. Bebeginizin haftasi ve guncel kilosu ne bu arada ?

Biyle sumuksu bir sey gelince anlasilan bir sey cok ufak degil. Rahimden geldigi icin biraz kanli oluyor lap diye dusmustu benim🤣

Ayyy ben de kurudum ki ben insana yeter nolur dedirtmis insandim. Bu gebelikte ne olduysa hic ya ama hic istemiyorum. Umarim dogumdan sonra gecer yasam enerjim gitmis gibi hissediyorum. ilk gebeligimde hic boyle degildi 9 aylikken bile oluyordy
Teşekkür ederim aydınlatma için 😂

Benim 2. Olacak ilki normaldi ama aynı şeyleri yaşıyoruz bence ondan değil🥲
Doktorum bana bu gebeligimde ilki sezeryan olduğu için daha fazla kasıkların aciyabilir zorlanabilirsin demişti ama seninki normalmiş yinede sancı oluyo demekki bazen oyle oluyoki kafası cikicak zannediyorum ordan😊

Bir gün arayla doğumumuz. 28 temmuz da benim. Mama konusunda ben acele etmeyeceğim. Acil gerekirse eczane vs alırım. Su pompayı da emin degilim ben. Ama fiyat farkini ben de anlamadiim. Bebeginizin haftasi ve guncel kilosu ne bu arada ?
Ben emzirme için elimden geleni yapacağım ama olmuyorsa yapacak bişey yok yani açıkçası yeni çıkan eller serbest almak istiyodum ama gerekirse daha sonra alabilirim diye düşündüm bu benim aldigim pompa diğer göğüsten süt gelirse toplasın diye işe yarayabilir. Haftası 37+3 3 kilo

Valla aşkım ben en başlarda normaldim ajjajs sonra istemsizce karnıma bası olunca onu savunma mekanizması bi uzaklaştım, o esnada karnım dahada büyüdü şak kuruluk problemi baş gösterdi. Ağzım yüzüm derken 9 aylık olduk anlamadım ben 🤣🤣🤣🤣🤣

Doktorum bana bu gebeligimde ilki sezeryan olduğu için daha fazla kasıkların aciyabilir zorlanabilirsin demişti ama seninki normalmiş yinede sancı oluyo demekki bazen oyle oluyoki kafası cikicak zannediyorum ordan😊
Vallahi bende o şekil kafası çıktı çıkacak diyorum o saniye öyle bi sızı ve şiddetli de🥲

Back
X