- 13 Aralık 2024
- 574
- 589
- 18
O kadar anlıyorum ki seniBen klima olmayan yerlerle bütün bağımı kopardım annemin kliması bozuldu yapılana kadar anneme bile gitmedim
Ben de nefes alamıyorum oturur vaziyette yatıyorum arada bir oturuyorum nefesimi toparlayıp tekrar yatıyorum.Benim de tam olarak öyle yastıkları almadan olmuyor zaten nefes alamadığım için bu defa yastıklar beni darlıyor. Sağ tarafıma yatınca bebek aşırı hareketleniyor rahatsız ediyomuşım gibi hissediyorum sol tarafımda çürüdü artık yata yata
Ayyy bu bennnBen klima olmayan yerlerle bütün bağımı kopardım annemin kliması bozuldu yapılana kadar anneme bile gitmedim
Bana da hiç geçmeyecek gibi gelmeye başladı, eski halimi hatırlayamıyorum bile. Ama çok az kaldı canım, biraz daha direnelim, nereden nereye geldik sonuçtaBen de nefes alamıyorum oturur vaziyette yatıyorum arada bir oturuyorum nefesimi toparlayıp tekrar yatıyorum.
Herkese söylüyorum tek istediğim şey doğurup odaya geldiğimde sırtüstü yatıp derin bir nefes almak bu his geçmeyecek diye çok korkuyorum
Ben de unuttum o günleri sanki hep böyleydim ama Allah korusun böyle devam edememBana da hiç geçmeyecek gibi gelmeye başladı, eski halimi hatırlayamıyorum bile. Ama çok az kaldı canım, biraz daha direnelim, nereden nereye geldik sonuçta
Aaa istediğin bir şeyse senin için çok sevindim canımTızlar bugün farklı bi doktora gittim plasentada kaynaklı zorunlu sezeryan demişlerdi doktor çok risk yaratacak bi yerde değil seni normal bile doğurturum dedi orda doğurmaya karar verdim 36 da doğurma işi iptal
Herkes aynı herkesYastıklar konuşulmuş ben de 5 tane yastıkla artırıyorum
Birer tane sırtıma, bacaklarımın arasına, karnımın altına, ayaklarımın altına ve başımın altına koyuyorum. Klima açık zaten. Soluma yatmış bekliyorum
Pilates topunda azcık tepineyim pelvik hareket yapayım dedim yoruldum.
Son saltanat zamanlarımız, dondurmamı yiyip azcık uyurum. Kendinize iyi bakın sağlıklı doğumlar
Evet gerçekten çok iyi geliyor ben de hamile yastığı almadım ama eve şu anda yatılı birisi gelse başına verecek yastık yok hepsi benim etrafımdaBende bir daha kullanılmaz diye hamile yastığı almadım. Bide ben büyüdüm ama karnım o kadar büyümedi bence gereksiz gördüm o yüzdenaklıma aldığım emzirme yastığı geldi 2 gecedir onu kullanarak yatıyorum. Meğer bacak arama bişi koymak iyi geliyormuş. Sol bacak ağrımdan yürüyemiyordum
çok teeşkkür ederim, devlete kalsa bugun yatıışımı yapıyordu :) bu gazla 41 e kadar beklemem umarım eheheh.Aaa istediğin bir şeyse senin için çok sevindim canım
İnşallah normaller bekliyor gibiçok teeşkkür ederim, devlete kalsa bugun yatıışımı yapıyordu :) bu gazla 41 e kadar beklemem umarım eheheh.
Bende dün eşime diyorum ki ya şuan yeni hamile olsaydım napardım diyorumBen de unuttum o günleri sanki hep böyleydim ama Allah korusun böyle devam edememçok şükür bitiyor
Gözünüz aydın, Allah bağışlasınBen iki gün önce doğum yaptım. Ağustos doğumlu olduğum için çok istiyordum kızımın da Ağustosta doğmasını. Ama 36 hafta iki günlük doğdu. Normal doğdu. çok şükür kuvöze alınmadan sağ salim evimize geldik. Ben de Temmuz annesi oldum
Karamel senin kac gun kaldi doguma ? Valla ben de hem korkuyorum hem biktim da. Vucudum pes etmek uzere. Sanki yillardir hamileymisim gibi. Benim son 6 gün. Ama sanki yillar var gibiİnşallah normaller bekliyor gibi
Bende bilmiyorum düşününce hoş olmuyorBende dün eşime diyorum ki ya şuan yeni hamile olsaydım napardım diyorum
Ay benim dee şöyle rahatca dönmek istediğim gibi uzanmak hayalim bildiğinBen de nefes alamıyorum oturur vaziyette yatıyorum arada bir oturuyorum nefesimi toparlayıp tekrar yatıyorum.
Herkese söylüyorum tek istediğim şey doğurup odaya geldiğimde sırtüstü yatıp derin bir nefes almak bu his geçmeyecek diye çok korkuyorum
Perşembe günü belli olacak Doktorumuz günümüzü belirleriz dedi.Karamel senin kac gun kaldi doguma ? Valla ben de hem korkuyorum hem biktim da. Vucudum pes etmek uzere. Sanki yillardir hamileymisim gibi. Benim son 6 gün. Ama sanki yillar var gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?