2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    198
Ben de nefes alamıyorum oturur vaziyette yatıyorum arada bir oturuyorum nefesimi toparlayıp tekrar yatıyorum.
Herkese söylüyorum tek istediğim şey doğurup odaya geldiğimde sırtüstü yatıp derin bir nefes almak bu his geçmeyecek diye çok korkuyorum

Bana da hiç geçmeyecek gibi gelmeye başladı, eski halimi hatırlayamıyorum bile. Ama çok az kaldı canım, biraz daha direnelim, nereden nereye geldik sonuçta

Yastıklar konuşulmuş ben de 5 tane yastıkla artırıyorum
Birer tane sırtıma, bacaklarımın arasına, karnımın altına, ayaklarımın altına ve başımın altına koyuyorum. Klima açık zaten. Soluma yatmış bekliyorum
Pilates topunda azcık tepineyim pelvik hareket yapayım dedim yoruldum.
Son saltanat zamanlarımız, dondurmamı yiyip azcık uyurum. Kendinize iyi bakın sağlıklı doğumlar

Bende bir daha kullanılmaz diye hamile yastığı almadım. Bide ben büyüdüm ama karnım o kadar büyümedi bence gereksiz gördüm o yüzden aklıma aldığım emzirme yastığı geldi 2 gecedir onu kullanarak yatıyorum. Meğer bacak arama bişi koymak iyi geliyormuş. Sol bacak ağrımdan yürüyemiyordum

Herkes aynı herkes
Eridiğimiz günleri unutacağız inşallah

Evet gerçekten çok iyi geliyor ben de hamile yastığı almadım ama eve şu anda yatılı birisi gelse başına verecek yastık yok hepsi benim etrafımda

Gözünüz aydın, Allah bağışlasın

Doğumunuz nasıl başladı peki :)

Ay benim dee şöyle rahatca dönmek istediğim gibi uzanmak hayalim bildiğin

Karamel senin kac gun kaldi doguma ? Valla ben de hem korkuyorum hem biktim da. Vucudum pes etmek uzere. Sanki yillardir hamileymisim gibi. Benim son 6 gün. Ama sanki yillar var gibi
Perşembe günü belli olacak Doktorumuz günümüzü belirleriz dedi.
En azından günün belli son 6,5,4 diye sayması daha kolay benim henüz o da belli değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…