- 12 Mart 2019
- 16.279
- 35.819
- 598
Bende düşkünüm yaAhaha valla ben heralde uykuya çok düşkün olduğum için 2-3 saatte bir gece uyanmam beni çok yoruyor hele emzirince enerjiniz sıfırlanıyorşeye döndü hayatım uyan, emzir, altını değiş, süt sağ sonra yine başa dönsün
Valla öyle canım ben atıp tutuyordumBende düşkünüm yaama işte şimdide rahat değilim ya bana cok koymaz diyorum ama uyanmak oturmak başka bebekle ilgilenmek tabikide başka bekara karı boşamak hesabı
Şööööylleeeee lök diye tekte dönebilsemm, azcık yüz üstü yatabilsem, yastıkların arasında boğulmasamHepimizin derdi aynı yalnız olmadığıma o kadar sevindim ki
Maşallah annesiiValla öyle canım ben atıp tutuyordumannem olmasa varya asla idare edemezdim.. çok büyük destekçim anam kocam.. çok şükür sağlıklı olsunlarda. benimki kilo aldı 2330 olduk daha yeni çok şükür. sizleri okuyorum anne karnında daha hızlı alıyor galiba
Yok almıyorValla öyle canım ben atıp tutuyordumannem olmasa varya asla idare edemezdim.. çok büyük destekçim anam kocam.. çok şükür sağlıklı olsunlarda. benimki kilo aldı 2330 olduk daha yeni çok şükür. sizleri okuyorum anne karnında daha hızlı alıyor galiba
Ben her hafta yıkıyorum doğumdan sonra son kez yıkayıp hepsini kaldırıcam gözüm görmesin artıkŞööööylleeeee lök diye tekte dönebilsemm, azcık yüz üstü yatabilsem, yastıkların arasında boğulmasamben e bebekten iki parça olan yastıktan almıştım göbeğimim altına destek olsun diye ondan koyuyorum, 3 yastıkta kafam var, 1 bacaklarımın arasında, 1 ayaklarımın altında eciş bücüş bişi oluyo ya sıcakta hiç çekilmiyor, bi doğurayım yastıkların hepsini yıkama derdi var bide
Süt sağman gerektiğini nasıl anlıyorsunnnnnAhaha valla ben heralde uykuya çok düşkün olduğum için 2-3 saatte bir gece uyanmam beni çok yoruyor hele emzirince enerjiniz sıfırlanıyorşeye döndü hayatım uyan, emzir, altını değiş, süt sağ sonra yine başa dönsün
Demeee demeeee alıyo bişiler çocuk demeeeeYok almıyorhayaller dışarıda alması
Ben de terleme oluyo diye düşünüyodum ama çarşamba günü dra gidince sorucam suyunda azalma vardı hadi kusma ishale bağladık da bugün gene geldi foto çektim isterse gösteririmSızıntı halinde gelen suyu nasıl anladınız? durduramadığınız çiş gibi mi oluyorbenimde akıntım bazen su gibi geliyor. Doktor sızıntı yok progestandan dedi diye okey diyorum ama içimde bi şüphe acaba suyum mu geliyor diye
Doktorunuz kim acaba ? Ebeler ve süreç iyi geçiyor mu ?Merhabalar ben medicanaya gidiyorum kısmetse doğumu da orda yapacağım doktorumdan çok memnunum
Ben 1.5 kilo o 100 gr alıyorDemeee demeeee alıyo bişiler çocuk demeeee
Günde 3-4 kez çamaşır değiştiriyorum bendeBen de terleme oluyo diye düşünüyodum ama çarşamba günü dra gidince sorucam suyunda azalma vardı hadi kusma ishale bağladık da bugün gene geldi foto çektim isterse gösteririm
Ben de terleme oluyo diye düşünüyodum ama çarşamba günü dra gidince sorucam suyunda azalma vardı hadi kusma ishale bağladık da bugün gene geldi foto çektim isterse gösteririm
Ben akıntıyı sormuştum günde 2 ped ya da çamaşır değiştirmeni gerektirecek akıntı normal, beyaz ya da sarı normal, kokusuz ve kaşıntısız olduğu sürece demiştiBen 1.5 kilo o 100 gr alıyorcanı saolsun ama bi doğsun sağdan meme soldan mama dayıcam valla travma yaptı bende
Günde 3-4 kez çamaşır değiştiriyorum bendeçarşamba kontrol var bakalım ne durumdayız
Sancı fitili suni sancı mı oluyor yani damardan verilen ile aynı mı acabagece suyum geldi 4.30 gibi , tam gelmedi sızıntı halinde devam etti sabah 9 da hastaneye gittim .Sancım azdı , sancı fitili verdiler.Açılmam 2cm di tam 6 da açılmam oldu doğuma aldılar.
Progestana devam ediyor musun? Rahim ağzını Sertleştiriyor ya son ay artık ihtiyaç var mı ki? Sezeryan olacaksan bilemem tabi. Ben kestim progestanıSızıntı halinde gelen suyu nasıl anladınız? durduramadığınız çiş gibi mi oluyorbenimde akıntım bazen su gibi geliyor. Doktor sızıntı yok progestandan dedi diye okey diyorum ama içimde bi şüphe acaba suyum mu geliyor diye
Benim 33.cü haftada yoğun bi kanamam olmuştu. O zaman başlattı doktorum. Benim zorunlu sezaryen olacak zatenProgestana devam ediyor musun? Rahim ağzını Sertleştiriyor ya son ay artık ihtiyaç var mı ki? Sezeryan olacaksan bilemem tabi. Ben kestim progestanı
Ay bende surekli sagdayim ama benimki kafayi mi popoyu mu dayadi solda en dipte bir yere yan yatinca uzerine geliyor direk. Gece ozellikle yapiyor gibi babasindan tarafa donmeyim diye. Gunduz o kadar degil cunkuBenim bebek sağ tarafta hep ve oraya sıkıştığını düşünüyorum artık.
Sürekli sağa yatmaktan orda kaldı yavrum
Umidinizi yitirmeyin. Benim kizim gece emmeye kalkmazdi.ilk zamanlar kalkti biraz sonra bir anda birakti. Bir ay ugrastim saat kurdum kalktim agzina zorla soktum memeyi. Gidisindan uyandirmaya calistim yok agzina soksam da emmedi cekmedi. Hadi 2 saat sonra tekrar dene yine ayni seyler uyanmiyo da. Doktora sordum en son ne yapayim diye o da kizim icgudusel olarak acikinca uyanir bu cocuk uyanmiyorsa uykuya daha cok ihtiyaci vardir dedi ben de biraktim. Gece yarisi cok guzel emiyordu bir de sabaha karsi emiyordu baya istahli istahli. Hakikaten acikinca kendisi uyaniyordu. kilo kaybi vs de hic yasamadik buyuk adam gibi yatip uyaniyorduBen pozitif enerji yolluyorum sağlıklı ve sakin güzel uyuyan bir bebeğim olacak üzmeyecek annesini
Alıyorlar benimki 1875 ti ödem gidince şimdi 2330 20 gündeYok almıyorhayaller dışarıda alması
Allah bağışlasın hayırlı olsunBen iki gün önce doğum yaptım. Ağustos doğumlu olduğum için çok istiyordum kızımın da Ağustosta doğmasını. Ama 36 hafta iki günlük doğdu. Normal doğdu. çok şükür kuvöze alınmadan sağ salim evimize geldik. Ben de Temmuz annesi oldum
Benimki biraz saf bir çocukKızlar evinde kedisi olanlar durumlar nasılbizim 2 oğlan var 10 senedir bizleler. 1 tanesi doğduğu günden beri benden nefret eder. Eşime saplantılı bi şekilde aşık ne yanıma gelir ne sevdirirdi. Dokunduğum yerlerini tiksinip temizlerdi
Hamile olduğumu farkettiğinden beri asla yanımdan ayrılmıyor. Wc ye gidiyorum peşimde, mutfakta peşimde, ayağa kalktığım an uykusunu bırakıp beni takip ediyorsürekli kafası karnımda sanki içeriyi dinliyo ve eve gelen bütün erkek kişilerini tırmalamaya başladı
Bu inş bebeği kabulleneceği anlamına geliyordur. Ne tepki vericeklerini o kadar merak ediyorum ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?