2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    198
Bende düşkünüm ya ama işte şimdide rahat değilim ya bana cok koymaz diyorum ama uyanmak oturmak başka bebekle ilgilenmek tabikide başka bekara karı boşamak hesabı

Bende düşkünüm ya ama işte şimdide rahat değilim ya bana cok koymaz diyorum ama uyanmak oturmak başka bebekle ilgilenmek tabikide başka bekara karı boşamak hesabı
Valla öyle canım ben atıp tutuyordum annem olmasa varya asla idare edemezdim.. çok büyük destekçim anam kocam.. çok şükür sağlıklı olsunlarda. benimki kilo aldı 2330 olduk daha yeni çok şükür. sizleri okuyorum anne karnında daha hızlı alıyor galiba

Hepimizin derdi aynı yalnız olmadığıma o kadar sevindim ki
Şööööylleeeee lök diye tekte dönebilsemm, azcık yüz üstü yatabilsem, yastıkların arasında boğulmasam ben e bebekten iki parça olan yastıktan almıştım göbeğimim altına destek olsun diye ondan koyuyorum, 3 yastıkta kafam var, 1 bacaklarımın arasında, 1 ayaklarımın altında eciş bücüş bişi oluyo ya sıcakta hiç çekilmiyor, bi doğurayım yastıkların hepsini yıkama derdi var bide

Maşallah annesii belkide anne karnında kolay alıyolardır

Yok almıyor hayaller dışarıda alması

Ben her hafta yıkıyorum doğumdan sonra son kez yıkayıp hepsini kaldırıcam gözüm görmesin artık

Süt sağman gerektiğini nasıl anlıyorsunnnnn emzirirken elektrik çarpması hissi oluyor diyorlar gerçek miii üf merak ettiğim bir sürü şey var

Ben de terleme oluyo diye düşünüyodum ama çarşamba günü dra gidince sorucam suyunda azalma vardı hadi kusma ishale bağladık da bugün gene geldi foto çektim isterse gösteririm

Demeee demeeee alıyo bişiler çocuk demeeee
Ben 1.5 kilo o 100 gr alıyor canı saolsun ama bi doğsun sağdan meme soldan mama dayıcam valla travma yaptı bende
Ben de terleme oluyo diye düşünüyodum ama çarşamba günü dra gidince sorucam suyunda azalma vardı hadi kusma ishale bağladık da bugün gene geldi foto çektim isterse gösteririm
Günde 3-4 kez çamaşır değiştiriyorum bende çarşamba kontrol var bakalım ne durumdayız

Ben 1.5 kilo o 100 gr alıyor canı saolsun ama bi doğsun sağdan meme soldan mama dayıcam valla travma yaptı bende

Günde 3-4 kez çamaşır değiştiriyorum bende çarşamba kontrol var bakalım ne durumdayız
Ben akıntıyı sormuştum günde 2 ped ya da çamaşır değiştirmeni gerektirecek akıntı normal, beyaz ya da sarı normal, kokusuz ve kaşıntısız olduğu sürece demişti

gece suyum geldi 4.30 gibi , tam gelmedi sızıntı halinde devam etti sabah 9 da hastaneye gittim .Sancım azdı , sancı fitili verdiler.Açılmam 2cm di tam 6 da açılmam oldu doğuma aldılar.
Sancı fitili suni sancı mı oluyor yani damardan verilen ile aynı mı acaba

Progestana devam ediyor musun? Rahim ağzını Sertleştiriyor ya son ay artık ihtiyaç var mı ki? Sezeryan olacaksan bilemem tabi. Ben kestim progestanı

Progestana devam ediyor musun? Rahim ağzını Sertleştiriyor ya son ay artık ihtiyaç var mı ki? Sezeryan olacaksan bilemem tabi. Ben kestim progestanı
Benim 33.cü haftada yoğun bi kanamam olmuştu. O zaman başlattı doktorum. Benim zorunlu sezaryen olacak zaten sanırım tutabildiğimiz kadar tutmayı planlıyor doktor çünkü ilişkide yasak o günden beri

Benim bebek sağ tarafta hep ve oraya sıkıştığını düşünüyorum artık.
Sürekli sağa yatmaktan orda kaldı yavrum
Ay bende surekli sagdayim ama benimki kafayi mi popoyu mu dayadi solda en dipte bir yere yan yatinca uzerine geliyor direk. Gece ozellikle yapiyor gibi babasindan tarafa donmeyim diye. Gunduz o kadar degil cunku
Ben pozitif enerji yolluyorum sağlıklı ve sakin güzel uyuyan bir bebeğim olacak üzmeyecek annesini
Umidinizi yitirmeyin. Benim kizim gece emmeye kalkmazdi.ilk zamanlar kalkti biraz sonra bir anda birakti. Bir ay ugrastim saat kurdum kalktim agzina zorla soktum memeyi. Gidisindan uyandirmaya calistim yok agzina soksam da emmedi cekmedi. Hadi 2 saat sonra tekrar dene yine ayni seyler uyanmiyo da. Doktora sordum en son ne yapayim diye o da kizim icgudusel olarak acikinca uyanir bu cocuk uyanmiyorsa uykuya daha cok ihtiyaci vardir dedi ben de biraktim. Gece yarisi cok guzel emiyordu bir de sabaha karsi emiyordu baya istahli istahli. Hakikaten acikinca kendisi uyaniyordu. kilo kaybi vs de hic yasamadik buyuk adam gibi yatip uyaniyordu

Kizlar biri bana bir sey demisti Allah im kim dediyse ne dilegi varsa kabul etsin. Her zaman ikinci gaz vardir aklinda olsun demisti. Her emmeden sonra iki kere gaz sesi duyana kadar bekleyin. Hakikaten ikinci gaz hep cikti bazen 3. Bile cikti. İkinci gaz biraz gec geliyor ama geliyor. Degilse yarim saat sonra uyaniyor bebeler. Sonra tekrar emiyo tekrar gaz boyle donguye giriyor. Mutlaka uymayan bebeler de vardir ama birinin isine yarar belki diye soylemek istedim. Bebek uyumadiginda da emmek istiyor rahatlamak icin al sana dongu oluyor bu sefer yine. Bir deneyin

Allah bağışlasın hayırlı olsun

Benimki biraz saf bir çocuk hep bana düşkün hala öyle bir şey anladığını zannetmiyorum kafasına oyuncak yiyince anlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…