- 12 Mart 2019
- 16.276
- 35.816
- 598
Hepimizin derdi aynı yalnız olmadığıma o kadar sevindim kiAy benim dee şöyle rahatca dönmek istediğim gibi uzanmak hayalim bildiğin
Ay hayırlı olsunnBen iki gün önce doğum yaptım. Ağustos doğumlu olduğum için çok istiyordum kızımın da Ağustosta doğmasını. Ama 36 hafta iki günlük doğdu. Normal doğdu. çok şükür kuvöze alınmadan sağ salim evimize geldik. Ben de Temmuz annesi oldum
Ya benim sag tarafim aciyarak uyaniyorum. Bebis asla sola yatirmiyor beni. Tek tarafli uyuyorum ama tek yastik halaBen tek taraflı yatıyorum o da artık belimi bacağımı her yerimi ağrıtmaya başladı daha ne kadar dayanabilirim bilmiyorum 5 yastıkla yatmak hem de bu sıcakta hiç kolay değil☺
Ya ben tek yastikla yatiyorum donemiyorum hepsi beraber benim de sol tarafima yatirmiyor hic cok yaslaniyor orayaBenim de tam olarak öyle yastıkları almadan olmuyor zaten nefes alamadığım için bu defa yastıklar beni darlıyor. Sağ tarafıma yatınca bebek aşırı hareketleniyor rahatsız ediyomuşım gibi hissediyorum sol tarafımda çürüdü artık yata yata
İlk gebeligimde sirt ustu yatmak istiyorum diye aglayacaktim bunda yuzustu yatma hayaliyle yaniyorum resmenBen de nefes alamıyorum oturur vaziyette yatıyorum arada bir oturuyorum nefesimi toparlayıp tekrar yatıyorum.
Herkese söylüyorum tek istediğim şey doğurup odaya geldiğimde sırtüstü yatıp derin bir nefes almak bu his geçmeyecek diye çok korkuyorum
Bizim de bir kedimiz var. Eşim dışında herkese tepkili. Benimle arası fena değildi ama son aylarda onunla oynayamıyorum eğilemiyorum benden de uzaklaştı. 2 haftadır eve gelen ablaya saldırıyor. Çok korkuyorum bebekle anlaşamayacak diye. Çok kafaya takıyorum hakkımda hayırlısı diyorumKızlar evinde kedisi olanlar durumlar nasılbizim 2 oğlan var 10 senedir bizleler. 1 tanesi doğduğu günden beri benden nefret eder. Eşime saplantılı bi şekilde aşık ne yanıma gelir ne sevdirirdi. Dokunduğum yerlerini tiksinip temizlerdi
Hamile olduğumu farkettiğinden beri asla yanımdan ayrılmıyor. Wc ye gidiyorum peşimde, mutfakta peşimde, ayağa kalktığım an uykusunu bırakıp beni takip ediyorsürekli kafası karnımda sanki içeriyi dinliyo ve eve gelen bütün erkek kişilerini tırmalamaya başladı
Bu inş bebeği kabulleneceği anlamına geliyordur. Ne tepki vericeklerini o kadar merak ediyorum ki
Arkadaşlar doğurunca yatmak diye bir kavram yok bilginiz olsun.Hepimizin derdi aynı yalnız olmadığıma o kadar sevindim ki
Hastane güzel bir hastane kadın doğum bölümü de baya kalabalık oluyor çoğu zaman ama doktor bilmiyorum maalesefHerkese merhaba, İzmir'de iyi hastane ve doktor arıyorum. İzmir'de ikamet etmiyorum Manisa'dayiz. Doğumu İzmir'de düşünüyoruz. Medicana'yı gördüm ama bilgim yok hastane hakkında
Benim bebek sağ tarafta hep ve oraya sıkıştığını düşünüyorum artık.Ya benim sag tarafim aciyarak uyaniyorum. Bebis asla sola yatirmiyor beni. Tek tarafli uyuyorum ama tek yastik hala
Ya ben tek yastikla yatiyorum donemiyorum hepsi beraber benim de sol tarafima yatirmiyor hic cok yaslaniyor oraya
İlk gebeligimde sirt ustu yatmak istiyorum diye aglayacaktim bunda yuzustu yatma hayaliyle yaniyorum resmen
Çok yabancılık cekeceğimi sanmıyorum bu durumdanArkadaşlar doğurunca yatmak diye bir kavram yok bilginiz olsun.
Ben pozitif enerji yolluyorum sağlıklı ve sakin güzel uyuyan bir bebeğim olacak üzmeyecek annesiniArkadaşlar doğurunca yatmak diye bir kavram yok bilginiz olsun.
gece suyum geldi 4.30 gibi , tam gelmedi sızıntı halinde devam etti sabah 9 da hastaneye gittim .Sancım azdı , sancı fitili verdiler.Açılmam 2cm di tam 6 da açılmam oldu doğuma aldılar.Gözünüz aydın, Allah bağışlasın
Doğumunuz nasıl başladı peki :)
Benim iki kedi iki köpeğim var, hamilelik boyunca ne negatif ne pozitif bi tepki aldım açıkçası. Bir aydır ayrıyız benim hastalığımdan ötürü şimdi beraber olsak artık anlarlar mıydı bilmiyorum ama bana pek kötü tepki verecekler gibi gelmiyor. Eve gelince bi tanıştırırım sonra bi süre ayrı tutup yavaş yavaş alıştırırım sanırım. Ben de çok merak ediyorum nasıl tepki vereceklerKızlar evinde kedisi olanlar durumlar nasılbizim 2 oğlan var 10 senedir bizleler. 1 tanesi doğduğu günden beri benden nefret eder. Eşime saplantılı bi şekilde aşık ne yanıma gelir ne sevdirirdi. Dokunduğum yerlerini tiksinip temizlerdi
Hamile olduğumu farkettiğinden beri asla yanımdan ayrılmıyor. Wc ye gidiyorum peşimde, mutfakta peşimde, ayağa kalktığım an uykusunu bırakıp beni takip ediyorsürekli kafası karnımda sanki içeriyi dinliyo ve eve gelen bütün erkek kişilerini tırmalamaya başladı
Bu inş bebeği kabulleneceği anlamına geliyordur. Ne tepki vericeklerini o kadar merak ediyorum ki
Sızıntı halinde gelen suyu nasıl anladınız? durduramadığınız çiş gibi mi oluyorgece suyum geldi 4.30 gibi , tam gelmedi sızıntı halinde devam etti sabah 9 da hastaneye gittim .Sancım azdı , sancı fitili verdiler.Açılmam 2cm di tam 6 da açılmam oldu doğuma aldılar.
Aşkım bende 2 tane var. Biri 5 senedir kızım, oğluş 1 senedir bizimle. Kızım normalde çok korkaktır, kucağa gelmez göz teması kurardı sadece. Hamile olduğumu anladığı an karnımın üstünde uyumalara falan başladı, geceleri hep yanımda temas halinde. Oğlan olan öküzün hiç umrunda değil karnımın üstünden falan atlıyorKızlar evinde kedisi olanlar durumlar nasılbizim 2 oğlan var 10 senedir bizleler. 1 tanesi doğduğu günden beri benden nefret eder. Eşime saplantılı bi şekilde aşık ne yanıma gelir ne sevdirirdi. Dokunduğum yerlerini tiksinip temizlerdi
Ya benimde düşündüğüm bişi bu. Sızıntı şeklinde olan suyu akıntıda sanabilirim, her dk çiş yaptığım için anlamayadabilirim. Ne değişik şeySızıntı halinde gelen suyu nasıl anladınız? durduramadığınız çiş gibi mi oluyorbenimde akıntım bazen su gibi geliyor. Doktor sızıntı yok progestandan dedi diye okey diyorum ama içimde bi şüphe acaba suyum mu geliyor diye
Merhabalar ben medicanaya gidiyorum kısmetse doğumu da orda yapacağım doktorumdan çok memnunumHerkese merhaba, İzmir'de iyi hastane ve doktor arıyorum. İzmir'de ikamet etmiyorum Manisa'dayiz. Doğumu İzmir'de düşünüyoruz. Medicana'yı gördüm ama bilgim yok hastane hakkında
Çok yabancılık cekeceğimi sanmıyorum bu durumdan
Ahaha valla ben heralde uykuya çok düşkün olduğum için 2-3 saatte bir gece uyanmam beni çok yoruyor hele emzirince enerjiniz sıfırlanıyorBen pozitif enerji yolluyorum sağlıklı ve sakin güzel uyuyan bir bebeğim olacak üzmeyecek annesini
Benim olduğu gibiYa benimde düşündüğüm bişi bu. Sızıntı şeklinde olan suyu akıntıda sanabilirim, her dk çiş yaptığım için anlamayadabilirim. Ne değişik şey
Bakalım nasıl olacak bizimkiler yaa sağlıkla bi kavuşalım da önceAhaha valla ben heralde uykuya çok düşkün olduğum için 2-3 saatte bir gece uyanmam beni çok yoruyor hele emzirince enerjiniz sıfırlanıyorşeye döndü hayatım uyan, emzir, altını değiş, süt sağ sonra yine başa dönsün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?