2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    198
Ay hayırlı olsunn darısı başımıza

Kızlar evinde kedisi olanlar durumlar nasıl bizim 2 oğlan var 10 senedir bizleler. 1 tanesi doğduğu günden beri benden nefret eder. Eşime saplantılı bi şekilde aşık ne yanıma gelir ne sevdirirdi. Dokunduğum yerlerini tiksinip temizlerdi
Hamile olduğumu farkettiğinden beri asla yanımdan ayrılmıyor. Wc ye gidiyorum peşimde, mutfakta peşimde, ayağa kalktığım an uykusunu bırakıp beni takip ediyor sürekli kafası karnımda sanki içeriyi dinliyo ve eve gelen bütün erkek kişilerini tırmalamaya başladı
Bu inş bebeği kabulleneceği anlamına geliyordur. Ne tepki vericeklerini o kadar merak ediyorum ki

Ben tek taraflı yatıyorum o da artık belimi bacağımı her yerimi ağrıtmaya başladı daha ne kadar dayanabilirim bilmiyorum 5 yastıkla yatmak hem de bu sıcakta hiç kolay değil☺
Ya benim sag tarafim aciyarak uyaniyorum. Bebis asla sola yatirmiyor beni. Tek tarafli uyuyorum ama tek yastik hala
Ya ben tek yastikla yatiyorum donemiyorum hepsi beraber benim de sol tarafima yatirmiyor hic cok yaslaniyor oraya
İlk gebeligimde sirt ustu yatmak istiyorum diye aglayacaktim bunda yuzustu yatma hayaliyle yaniyorum resmen

Bizim de bir kedimiz var. Eşim dışında herkese tepkili. Benimle arası fena değildi ama son aylarda onunla oynayamıyorum eğilemiyorum benden de uzaklaştı. 2 haftadır eve gelen ablaya saldırıyor. Çok korkuyorum bebekle anlaşamayacak diye. Çok kafaya takıyorum hakkımda hayırlısı diyorum

Herkese merhaba, İzmir'de iyi hastane ve doktor arıyorum. İzmir'de ikamet etmiyorum Manisa'dayiz. Doğumu İzmir'de düşünüyoruz. Medicana'yı gördüm ama bilgim yok hastane hakkında

Benim bebek sağ tarafta hep ve oraya sıkıştığını düşünüyorum artık.
Sürekli sağa yatmaktan orda kaldı yavrum

Gözünüz aydın, Allah bağışlasın

Doğumunuz nasıl başladı peki :)
gece suyum geldi 4.30 gibi , tam gelmedi sızıntı halinde devam etti sabah 9 da hastaneye gittim .Sancım azdı , sancı fitili verdiler.Açılmam 2cm di tam 6 da açılmam oldu doğuma aldılar.

Benim iki kedi iki köpeğim var, hamilelik boyunca ne negatif ne pozitif bi tepki aldım açıkçası. Bir aydır ayrıyız benim hastalığımdan ötürü şimdi beraber olsak artık anlarlar mıydı bilmiyorum ama bana pek kötü tepki verecekler gibi gelmiyor. Eve gelince bi tanıştırırım sonra bi süre ayrı tutup yavaş yavaş alıştırırım sanırım. Ben de çok merak ediyorum nasıl tepki verecekler Çok özledim hepsini

gece suyum geldi 4.30 gibi , tam gelmedi sızıntı halinde devam etti sabah 9 da hastaneye gittim .Sancım azdı , sancı fitili verdiler.Açılmam 2cm di tam 6 da açılmam oldu doğuma aldılar.
Sızıntı halinde gelen suyu nasıl anladınız? durduramadığınız çiş gibi mi oluyor benimde akıntım bazen su gibi geliyor. Doktor sızıntı yok progestandan dedi diye okey diyorum ama içimde bi şüphe acaba suyum mu geliyor diye

Aşkım bende 2 tane var. Biri 5 senedir kızım, oğluş 1 senedir bizimle. Kızım normalde çok korkaktır, kucağa gelmez göz teması kurardı sadece. Hamile olduğumu anladığı an karnımın üstünde uyumalara falan başladı, geceleri hep yanımda temas halinde. Oğlan olan öküzün hiç umrunda değil karnımın üstünden falan atlıyor bende çok merak ediyorum ne yapacaklar diye. Kızımın anksiyete bozukluğu falan var ilaç kullandı baya bi süre kıskançlık krizine girmez inşş. Ama hepsi evlat, çok heyecanlıyım üçünü beraber oynarken falan görmek için

Ya benimde düşündüğüm bişi bu. Sızıntı şeklinde olan suyu akıntıda sanabilirim, her dk çiş yaptığım için anlamayadabilirim. Ne değişik şey

Herkese merhaba, İzmir'de iyi hastane ve doktor arıyorum. İzmir'de ikamet etmiyorum Manisa'dayiz. Doğumu İzmir'de düşünüyoruz. Medicana'yı gördüm ama bilgim yok hastane hakkında
Merhabalar ben medicanaya gidiyorum kısmetse doğumu da orda yapacağım doktorumdan çok memnunum

Çok yabancılık cekeceğimi sanmıyorum bu durumdan
Ben pozitif enerji yolluyorum sağlıklı ve sakin güzel uyuyan bir bebeğim olacak üzmeyecek annesini
Ahaha valla ben heralde uykuya çok düşkün olduğum için 2-3 saatte bir gece uyanmam beni çok yoruyor hele emzirince enerjiniz sıfırlanıyor şeye döndü hayatım uyan, emzir, altını değiş, süt sağ sonra yine başa dönsün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…