Popüler Konu 2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    196
Oooo Ağustosa kalır mı demiştim baya ilerdesinnn hadi bakalım ne güne denk gelecek 🤭 ben chatgptye sordum astrolojik olarak uygun tarihi sjajjsjsjsj
Ahahah yok ağustosa kalmaz heralde😂 doktorum normalde son gün 8 Ağustos gösteriyor ama o kadar beklemez temmuzun son iki haftası içerisinde olur demişti zaten bakalım yarın belli olur🥰

Kızlar gebeliğin başından beri perinotolog takipliyim. İki yıl önce inme kısmi felçlik durumu yaşanmıştı ayrıca bebeğim tüp bebek . 36+ 0 olduk bugün . Üç haftadır gelişim geriliği var bebek olması gerekenden geride geliyo kilo bakımından onu çok sıkıntı etmiyorum bi şekilde beslenir normale döner kilosu ama iki haftadır kordon boynunda iki tur dolaşmış diyo. İki güne bir şehir değiştirip kontrole gidiyorum. Şu an makat geliş popo aşağıda ama doğum pozisyonu aldığında sıkıntı yaratabilir diyo dr. Farklı bi dr a da göründüm bu arada kordon anne karnında yüzde seksen gebede dolaşabilir biz bunu anneye söylemeyiz bile strese girmesin diye doğum anında sıkıntı yaratmaması için sezeryan planlarız dedi. Hareketlerini sıkı takip ediyorum. İki günde bir nst ultrason ama çok yorgun ve endişeliyim. Yaşayan ya da etrafında duyan deneyimleyen oldumu bu komuda

Jokeranne Jokeranne kuzuuu naptın döndün müüüğ, kontrol nasıldııı

Ay anca çıktım bugün de doğurmuyorum😂 bizimki yine bildiğiniz gibi kilo almamış 7 günde 150 gramcık🙈 ama 39 u bekliyoruz yine de. Suyum da düzelmiş 🤷🏻‍♀️ ben geçen sefer azalmış diye bu hafta alır gibi düşünmüştüm. 2 hafta daha beklemek çok uzun geliyor🥲

Ay anca çıktım bugün de doğurmuyorum😂 bizimki yine bildiğiniz gibi kilo almamış 7 günde 150 gramcık🙈 ama 39 u bekliyoruz yine de. Suyum da düzelmiş 🤷🏻‍♀️ ben geçen sefer azalmış diye bu hafta alır gibi düşünmüştüm. 2 hafta daha beklemek çok uzun geliyor🥲
şükür canım herseyin yolunda olmasına sevindim 🥰

Kızlar gebeliğin başından beri perinotolog takipliyim. İki yıl önce inme kısmi felçlik durumu yaşanmıştı ayrıca bebeğim tüp bebek . 36+ 0 olduk bugün . Üç haftadır gelişim geriliği var bebek olması gerekenden geride geliyo kilo bakımından onu çok sıkıntı etmiyorum bi şekilde beslenir normale döner kilosu ama iki haftadır kordon boynunda iki tur dolaşmış diyo. İki güne bir şehir değiştirip kontrole gidiyorum. Şu an makat geliş popo aşağıda ama doğum pozisyonu aldığında sıkıntı yaratabilir diyo dr. Farklı bi dr a da göründüm bu arada kordon anne karnında yüzde seksen gebede dolaşabilir biz bunu anneye söylemeyiz bile strese girmesin diye doğum anında sıkıntı yaratmaması için sezeryan planlarız dedi. Hareketlerini sıkı takip ediyorum. İki günde bir nst ultrason ama çok yorgun ve endişeliyim. Yaşayan ya da etrafında duyan deneyimleyen oldumu bu komuda
Kuzu ben bilmiyorum bu konuda bir şey ama çokta abes bir şey değil çocuk dönüyor içeride dolanabilir yani diye düşünüyorum. Zaten güzelce kontrol ediliyorsun bencede strese sokmaya gerek yokmuş yani seni

Hahahaj kaç olmuş boyu kilosuu. Olsun kız suyun düzelmiş ya azcık daha kilo alır işte beklenir 2 hafta daha 😂

Bebeğin tepki vermesine sebep olması güzel bişey. Doktorum hiçbir zaman karışmadı ne yiyip ne içtiğime o yüzden net bişey diyemiyorum
Yaa bilmiyordum
Bunu. Ben kahve icerken asiri mutlu olan biriyim
Biraz ben zamani
Oluyor benim icin. Belki ondan etkileniyor belki kahvenin tadini sevdi bilmiyorum hic durmuyor ben kahve icerken
valla ikidir duş alıyorum son duşumu da aldim etki etmiştir inşallah 🥲
İnsallah insallah. Firsat buldukca haberdar et bizi
Rabbim endiselerinizi gidersin saglikla
Kucaginiza versin. Kordon dolanmasi sık goruluyor yerleri daraldi artik. İki gunde bir gorunuyormussunuz zaten. Stres yapmayin hic. Kordon sikinti olursa sezeryan olur hangi sekil
Daha hayirliysa
Oyle gelsin insallah

Ay ben bugun yenidogan ziyaretine gidicem etrafimda 7-8 ortalama benimle ayni haftalarda hamis vardi benden oncekiler pitirdamaya basladi. Soyle kokusunu cekip
Gaza geleyim azicik😅

Back
X