- 12 Kasım 2013
- 259
- 320
- 303
Evet canım olabiliyor.Saglikla kolaylıkla kucaginiza alin inşallah çok heyecanlı bir süreç yaKızlar alttan muayene olduktan sonra kan gelmesi normal mi

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet canım olabiliyor.Saglikla kolaylıkla kucaginiza alin inşallah çok heyecanlı bir süreç yaKızlar alttan muayene olduktan sonra kan gelmesi normal mi
Oooo Ağustosa kalır mı demiştim baya ilerdesinnn hadi bakalım ne güne denk gelecek28 inde 38+3 oluyo 29 unda 38+4![]()
Aynıyız beni 29 unda aliyolar kısmetse28 inde 38+3 oluyo 29 unda 38+4![]()
Ahahah yok ağustosa kalmaz heraldeOooo Ağustosa kalır mı demiştim baya ilerdesinnn hadi bakalım ne güne denk gelecekben chatgptye sordum astrolojik olarak uygun tarihi sjajjsjsjsj
Yaa bakalım benide aynı gün alıcakmıAynıyız beni 29 unda aliyolar kısmetsetabi daha önce gelmezse
ikidir duş alıyorum hareket yürüme derken etki etmiştir inşallahAçılmayı kolaylaştırıp hızlandırıyor.
İnşallahE bu akşam yavruş kucağındaaaaa![]()
valla ikidir duş alıyorum son duşumu da aldim etki etmiştir inşallahHayir sanciyi degil de acilma hizlandigindan dogum ilerliyor o yuzden sanci yogunlugu artiyor. Zaten ilerledikce sanci artacak surec kisaliyor aslinda
Sezeryansa 39 a kadar aliyolar heralde yanlış hatirlamiyosam gün verilmedi dimi sizeYaa bakalım benide aynı gün alıcakmı![]()
Jokeranne kuzuuu naptın döndün müüüğ, kontrol nasıldııı
Yarın belli olucak inşallahSezeryansa 39 a kadar aliyolar heralde yanlış hatirlamiyosam gün verilmedi dimi size
şükür canım herseyin yolunda olmasına sevindimAy anca çıktım bugün de doğurmuyorumbizimki yine bildiğiniz gibi kilo almamış 7 günde 150 gramcık
ama 39 u bekliyoruz yine de. Suyum da düzelmiş
ben geçen sefer azalmış diye bu hafta alır gibi düşünmüştüm. 2 hafta daha beklemek çok uzun geliyor
![]()
Kuzu ben bilmiyorum bu konuda bir şey ama çokta abes bir şey değil çocuk dönüyor içeride dolanabilir yani diye düşünüyorum. Zaten güzelce kontrol ediliyorsun bencede strese sokmaya gerek yokmuş yani seniKızlar gebeliğin başından beri perinotolog takipliyim. İki yıl önce inme kısmi felçlik durumu yaşanmıştı ayrıca bebeğim tüp bebek . 36+ 0 olduk bugün . Üç haftadır gelişim geriliği var bebek olması gerekenden geride geliyo kilo bakımından onu çok sıkıntı etmiyorum bi şekilde beslenir normale döner kilosu ama iki haftadır kordon boynunda iki tur dolaşmış diyo. İki güne bir şehir değiştirip kontrole gidiyorum. Şu an makat geliş popo aşağıda ama doğum pozisyonu aldığında sıkıntı yaratabilir diyo dr. Farklı bi dr a da göründüm bu arada kordon anne karnında yüzde seksen gebede dolaşabilir biz bunu anneye söylemeyiz bile strese girmesin diye doğum anında sıkıntı yaratmaması için sezeryan planlarız dedi. Hareketlerini sıkı takip ediyorum. İki günde bir nst ultrason ama çok yorgun ve endişeliyim. Yaşayan ya da etrafında duyan deneyimleyen oldumu bu komuda
Hahahaj kaç olmuş boyu kilosuu. Olsun kız suyun düzelmiş ya azcık daha kilo alır işte beklenir 2 hafta dahaAy anca çıktım bugün de doğurmuyorumbizimki yine bildiğiniz gibi kilo almamış 7 günde 150 gramcık
ama 39 u bekliyoruz yine de. Suyum da düzelmiş
ben geçen sefer azalmış diye bu hafta alır gibi düşünmüştüm. 2 hafta daha beklemek çok uzun geliyor
![]()
İnşallah kolayca doğumun gerçekleşir,az kaldı bebişeAyy bir iki saate gidicem gibi duruyorılık duş almıştım gitmeden tekrar bi alır giderim
2500 şuan tam. 2700 olsa 2 haftaya, 2500 doğarHahahaj kaç olmuş boyu kilosuu. Olsun kız suyun düzelmiş ya azcık daha kilo alır işte beklenir 2 hafta daha![]()
Yaa bilmiyordumBebeğin tepki vermesine sebep olması güzel bişey. Doktorum hiçbir zaman karışmadı ne yiyip ne içtiğime o yüzden net bişey diyemiyorum
İnsallah insallah. Firsat buldukca haberdar et bizivalla ikidir duş alıyorum son duşumu da aldim etki etmiştir inşallah![]()
Rabbim endiselerinizi gidersin sagliklaKızlar gebeliğin başından beri perinotolog takipliyim. İki yıl önce inme kısmi felçlik durumu yaşanmıştı ayrıca bebeğim tüp bebek . 36+ 0 olduk bugün . Üç haftadır gelişim geriliği var bebek olması gerekenden geride geliyo kilo bakımından onu çok sıkıntı etmiyorum bi şekilde beslenir normale döner kilosu ama iki haftadır kordon boynunda iki tur dolaşmış diyo. İki güne bir şehir değiştirip kontrole gidiyorum. Şu an makat geliş popo aşağıda ama doğum pozisyonu aldığında sıkıntı yaratabilir diyo dr. Farklı bi dr a da göründüm bu arada kordon anne karnında yüzde seksen gebede dolaşabilir biz bunu anneye söylemeyiz bile strese girmesin diye doğum anında sıkıntı yaratmaması için sezeryan planlarız dedi. Hareketlerini sıkı takip ediyorum. İki günde bir nst ultrason ama çok yorgun ve endişeliyim. Yaşayan ya da etrafında duyan deneyimleyen oldumu bu komuda