- 26 Mart 2020
- 1.645
- 756
- 123
İnşallah yani emse bari oda kafi emmiyor zar zor bir kaç damlaYerim yaaao uykudan uyandırmak kısmı çok zor ilk günlerde ama uyanıp emmesi gerek evet topuğunu sıkıp altını açardık biz de uyansın diye
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah yani emse bari oda kafi emmiyor zar zor bir kaç damlaYerim yaaao uykudan uyandırmak kısmı çok zor ilk günlerde ama uyanıp emmesi gerek evet topuğunu sıkıp altını açardık biz de uyansın diye
![]()
Hic moralini bozma bebis gelmek icin gayet saglikli haftalarda. Kiloyu hic dert etme bir seyin belirtisi degil. Benim kizim 2790 dogdu hic bir sikinti yasamadik elhamdulillah. Hep de geriden geldi. En basindan beri hemde her muayene benim icin uzucu bir seye donusurdu. Ne hissettigini anliyorum o yuzden cidden uzulme diye yaziyorum. Disarida hizlica aliyorlarKızlar merhaba bugün kontrolüm vardı ölçümler malesef gittikçe kötü çıkıyor yani geçen haftaki kilo ile eksi yonde fark var anlamadım gitti.peritonoloji ye gidebilirsin istersen dedi doktorum ama gitmedim çıktım zaten suyun fazlalığından dolayi 40 beklemicez demişti bana.cumartesi tekrar çağırdı haftaya Perşembe cuma doğumu başlamasını isticem zaten 39 oluyorum.bu arada çatı muayenesi yaptı hala kendime gelemedim.aciklik 1cm .bebek henüz kanalda değil dedi .ağlamaktan içim disima çıktı artık
Oyyyy gozun aydinnnn saglikla buyutKızlar ben doğum yaptım kızımı kucağıma aldımçok şükür şuan için ikimizde iyiyiz inşallah sağlıkla evimize de gideriz
rabbim hepinize nasip etsin inşallah
![]()
Dimiiiiii of dayanamiyorum cok canim istiyoBen de günde 1 tane içiyorum soğuk kahve napalım yaaa çok sıcak bi kahvemiz var![]()
Hiç canını sıkma onun kendisi ne kadarki midesi ne olsunİnşallah yani emse bari oda kafi emmiyor zar zor bir kaç damla![]()
Ne güzel demişsinizHiç canını sıkma onun kendisi ne kadarki midesi ne olsuno emdiği onun şekerini gayet güzel duzenliyordur.. dünyaya geldiğinin farkina vardikca artık üç kuruşa beş köfte olmayacağını anlayacak daha sık emecek
![]()
Yenidoğanların ilk günlerde midesi bir kiraz kadar küçük az da emse doyuyordurİnşallah yani emse bari oda kafi emmiyor zar zor bir kaç damla![]()
Gözünüz aydın, hoş gelmiş EceKizlar sezeryan oldu sabah 8.15 te kizimiz ece dunyaya.geldi. ameliyatla alakali tum korkum bosuna cikti . Fakat bizim kiz cin gibi ya. Bir dakika durmuyor surekli emme istiyor. Zor bir gece olacak gibi ama sukurler olsun her sey yolunda. 2700gram dogdu. Sut yetmiyo muhtemelen . Sagarak siringayla vercez sanirim . Hepinize saglikli dogumlar olsun insallah..sezeryan korkulacak bisey degilmis
Ay gözünüz aydınnnnKizlar sezeryan oldu sabah 8.15 te kizimiz ece dunyaya.geldi. ameliyatla alakali tum korkum bosuna cikti . Fakat bizim kiz cin gibi ya. Bir dakika durmuyor surekli emme istiyor. Zor bir gece olacak gibi ama sukurler olsun her sey yolunda. 2700gram dogdu. Sut yetmiyo muhtemelen . Sagarak siringayla vercez sanirim . Hepinize saglikli dogumlar olsun insallah..sezeryan korkulacak bisey degilmis
Gözünüz aydınKizlar sezeryan oldu sabah 8.15 te kizimiz ece dunyaya.geldi. ameliyatla alakali tum korkum bosuna cikti . Fakat bizim kiz cin gibi ya. Bir dakika durmuyor surekli emme istiyor. Zor bir gece olacak gibi ama sukurler olsun her sey yolunda. 2700gram dogdu. Sut yetmiyo muhtemelen . Sagarak siringayla vercez sanirim . Hepinize saglikli dogumlar olsun insallah..sezeryan korkulacak bisey degilmis
Gözünüz aydınKizlar sezeryan oldu sabah 8.15 te kizimiz ece dunyaya.geldi. ameliyatla alakali tum korkum bosuna cikti . Fakat bizim kiz cin gibi ya. Bir dakika durmuyor surekli emme istiyor. Zor bir gece olacak gibi ama sukurler olsun her sey yolunda. 2700gram dogdu. Sut yetmiyo muhtemelen . Sagarak siringayla vercez sanirim . Hepinize saglikli dogumlar olsun insallah..sezeryan korkulacak bisey degilmis
Oyy sirayla geliyor bebislerimiz.. gozunuz aydin saglikla buyusunKizlar sezeryan oldu sabah 8.15 te kizimiz ece dunyaya.geldi. ameliyatla alakali tum korkum bosuna cikti . Fakat bizim kiz cin gibi ya. Bir dakika durmuyor surekli emme istiyor. Zor bir gece olacak gibi ama sukurler olsun her sey yolunda. 2700gram dogdu. Sut yetmiyo muhtemelen . Sagarak siringayla vercez sanirim . Hepinize saglikli dogumlar olsun insallah..sezeryan korkulacak bisey degilmis
36. Hafta itibariyle etki ediyor daha çok. Yumusatiyor. Normal doğumu en iyi başlatan faktör 1. Sırada cinsel iliski olarak goruluyor. Ben de ilk doğumumda çok yardımcı olmuştu sağolsun, 37+6da 6 cm acilma ile hastaneye gitmiştim hiç haberim yoktu dogurdugumdan.. 36dan sonra kocaların görevi başlıyor asılyaa bi şey dicem olabilir mi öyle bi şey ?
biz hiç korunmuyoruz nasılsa yumurtalama yok diye
sarılık var mı bebekte?Valla deniyorum uyanıp biraz ağlıyor geri uyuyor![]()
Ya maşallahKizlar sezeryan oldu sabah 8.15 te kizimiz ece dunyaya.geldi. ameliyatla alakali tum korkum bosuna cikti . Fakat bizim kiz cin gibi ya. Bir dakika durmuyor surekli emme istiyor. Zor bir gece olacak gibi ama sukurler olsun her sey yolunda. 2700gram dogdu. Sut yetmiyo muhtemelen . Sagarak siringayla vercez sanirim . Hepinize saglikli dogumlar olsun insallah..sezeryan korkulacak bisey degilmis
Gözün aydın olsun güle güle büyüt bebişiniKizlar sezeryan oldu sabah 8.15 te kizimiz ece dunyaya.geldi. ameliyatla alakali tum korkum bosuna cikti . Fakat bizim kiz cin gibi ya. Bir dakika durmuyor surekli emme istiyor. Zor bir gece olacak gibi ama sukurler olsun her sey yolunda. 2700gram dogdu. Sut yetmiyo muhtemelen . Sagarak siringayla vercez sanirim . Hepinize saglikli dogumlar olsun insallah..sezeryan korkulacak bisey degilmis
Söylediğin nişana benziyo. Muayeneden sonra genelde lekenme tarzında kanama görülüyor dedi doktor. Sen sümüksü diyosun nişana benziyorKızlar dün çatı muayenesi olmuştum söylemiştim.kanamam filan olmamıştı şimdi WC den çıktım sümüksü bir koyu kahve kanama geldi acaba nişan mi geldi dünkü muayenenin sonucumu bu kanama oldu.hafif agrimda var![]()
Ay söylemesi ayıp bildiğin balgam gibi adetin sonunda ki koyu renk gelirya öyle.offf heyecan yaptimSöylediğin nişana benziyo. Muayeneden sonra genelde lekenme tarzında kanama görülüyor dedi doktor. Sen sümüksü diyosun nişana benziyor
Evet nişanAy söylemesi ayıp bildiğin balgam gibi adetin sonunda ki koyu renk gelirya öyle.offf heyecan yaptim
Offf dua edin ne olurEvet nişanhadi bakalım sürecin kendiliğinden başlamış. Rabbim kolaylık versin gir sıcak duşunu al. Hazırlıklarını tamamla. Bebişin sana süre vermiş gibi düşün. Güzel haberlerini bekliyoruz
![]()