Amiiinn sen yine de cok asiri hareket etme ben ilk dogumda onu yaptim o kadar yorulmusumEwet ağrım sabahkine göre biraz daha arttı adet ağrısı gibi evin içinde kosturuyorum bir yandan kahvaltı bir yandan ev toplama enerciiiiinerde hareket orda bereket.rabbim kolay kılsın cümlemize.
İnsallahCanım daha önce burda yazılmıştı yeni doğanlarda ilk testten kalan çok oldu bebeğin kulağına su kaçması falan olabiliyormuş doğum sırasında ikinci testten geçmiş çoğu ben çok okudum burda. İçini rahat tut bişiy çıkmıcaktır Allahın izniylr
İnşallah öyledirErken canım yani böyle çıkması normal bence çünkü okumuştum şu anda hala kulağında sıvı olabilir onun için böyle çıkması normal ikinci teste genelde geçiyorlarmış korkma
Alla alaa üşütmüş olabilirmisin? Gecmezse bi doktora git benceKizlar benim sabah 4 den sonra sol ön bosluguma bir ağrı saplandı gitgide aşağıya kasiga doğru indi ama ağrı iyi kivrandirdi mide bulantısı da eşlik ediyordu şuanda sızı şeklinde devam ediyor ama iki taraflı olmadığı için doğum başlangıcı vs olduğunu düşünmüyorum fikri olan var mıdır
Dr la görüştüm doğum belirtisi değil suyun geliyormu hissediyomusun idrarını yaparken ağrı vs sordu yok öyle bişeyAlla alaa üşütmüş olabilirmisin? Gecmezse bi doktora git bence
Aşkım naptın nasılsınKızlar bugün akşamüstü kontrolüm vardı geçen hafta yaşadığım enfeksiyondan dolayı kese suyunda azalma vardı 5cm e düşmüş gerilemiş sanırım biraz daha doktorum ciğer geliştirici vurdu 2 doz. Bi 2 doz daha yarın akşam vurulacak. Haziran ayı sonundan beri de bi karın geriliği durumumuz vardı halihazırda su azalması da eklenince ciğer geliştirici istedi doktorum .
Pazartesi tekrar kontrolüm var ve hatta yatış yapılabilir doğum için hazırlıklı gel dedi doktorum doğum için.
Ölçüleri de yazayım birilerine fikir olur az cok
Geçen hafta perşembe kilosu 2155ti
Bu hafta 2604 olmuş 300 gram artı eksi oynayabilir.
Boy 49 50 cm civarı. Boy 36+3 ile uyumlu
Karın çevresi 34+1 ile uyumlu
Hc 35 +3
Hc 36+3 ile uyumlu
Hc ler neydi hatırlayamıyorum şuan.
Son adet tarihine göre 35+4üm ama gelişim ortalama 35+0 ile uyumlu
Çok güzel demiş canm dinlen bakalım geçer inşallahDr la görüştüm doğum belirtisi değil suyun geliyormu hissediyomusun idrarını yaparken ağrı vs sordu yok öyle bişeybol su iç yat kendini dinle siddetlenirse gel bakalım artık korkacak bir durum yok sezeryan belirledigimiz tarihten erken olsada sıkıntı yok merak etme dedi artık uzanacagim bir müddet bakalım ne çıkacak ardından
Kızlar şimdi doktorum yazdı bana dünkü çatı muayenesinden kaynaklıdır dedi.ama bildiğin pihtili baya büyük ve kahverengiydi.acik renk ve yoğun gelirse gelirsin dedi.herkez koyu renk gelir diyo anlamadım gitti.
Bekleyelim bakalım hayırlısı olsun.heryerde nişan koyu kahve eskimiş kan gibi filan yazmislar.benimkide öyleydi.bildigin lop bir parcaydi.Normal kuzum rahim ağzını yumuşatmış/açmış. Bende lekelenme olmadı tık yok yani. Aslında böyle gelmesi bence daha iyi bir şey. Ben de koyu renk olursa sıkıntı yok parlak kırmızı olursa haber verilmesi gerek diye biliyorum.
Ah canim rabbim yardımcın olsun sağlıkla al kucağına inşallah.guzel düşünelim güzel olsun evet süreç stresli ve zor ama mukafatimiz çok güzelKızlar bugün muayenemiz vardı yine. Suyu bitmiş iyice cep bile bulamadık. Üç gün önce 3 cm cep vardı. Bir anda böyle olabiliyormuş saatler bile etkiler dedi. Normalde boş oda varsa yatırsınlar akşam alıyım dedi. Ben de yarın sabah olsun bari dedim sancı falan olmayınca bugün bol su iç dedi yarın 8de ameliyat için randevu verdi. Kilosu 2700-2800 gibi şimdilik ultrasonda. 38+4te doğmuş olacak. Dua ederseniz çok mutlu olurum Allah razı olsun. Burda çok şey paylaştık bu haftaları hiç hayal edemezdim. 30.haftada sancıyla yatışım yapılmıştı şimdi sancıdan eser yok :) Hep birlikte sağlıkla büyütmeyi nasip etsin rabbim.
Benim de koyu renkti ya tam tarif ettigin gibiydi tek sefer geldi oyle kanama gibi de degildiKızlar şimdi doktorum yazdı bana dünkü çatı muayenesinden kaynaklıdır dedi.ama bildiğin pihtili baya büyük ve kahverengiydi.acik renk ve yoğun gelirse gelirsin dedi.herkez koyu renk gelir diyo anlamadım gitti.
Saglikla kucagina al insallah. Dogum haftasi gayet iyi merak etmeKızlar bugün muayenemiz vardı yine. Suyu bitmiş iyice cep bile bulamadık. Üç gün önce 3 cm cep vardı. Bir anda böyle olabiliyormuş saatler bile etkiler dedi. Normalde boş oda varsa yatırsınlar akşam alıyım dedi. Ben de yarın sabah olsun bari dedim sancı falan olmayınca bugün bol su iç dedi yarın 8de ameliyat için randevu verdi. Kilosu 2700-2800 gibi şimdilik ultrasonda. 38+4te doğmuş olacak. Dua ederseniz çok mutlu olurum Allah razı olsun. Burda çok şey paylaştık bu haftaları hiç hayal edemezdim. 30.haftada sancıyla yatışım yapılmıştı şimdi sancıdan eser yok :) Hep birlikte sağlıkla büyütmeyi nasip etsin rabbim.
Aynen canım tek sefer geldi daha gelmedi zaten.beklwyelim bakalım.hafif ağrılar var siklasinca anlarız zatenBenim de koyu renkti ya tam tarif ettigin gibiydi tek sefer geldi oyle kanama gibi de degildi
Saglikla kucagina al insallah. Dogum haftasi gayet iyi merak etme
Alla alla pıhtılı olması tuhaf yaKızlar şimdi doktorum yazdı bana dünkü çatı muayenesinden kaynaklıdır dedi.ama bildiğin pihtili baya büyük ve kahverengiydi.acik renk ve yoğun gelirse gelirsin dedi.herkez koyu renk gelir diyo anlamadım gitti.
Ah canımmm cok güzel geçsin inşallahKızlar bugün muayenemiz vardı yine. Suyu bitmiş iyice cep bile bulamadık. Üç gün önce 3 cm cep vardı. Bir anda böyle olabiliyormuş saatler bile etkiler dedi. Normalde boş oda varsa yatırsınlar akşam alıyım dedi. Ben de yarın sabah olsun bari dedim sancı falan olmayınca bugün bol su iç dedi yarın 8de ameliyat için randevu verdi. Kilosu 2700-2800 gibi şimdilik ultrasonda. 38+4te doğmuş olacak. Dua ederseniz çok mutlu olurum Allah razı olsun. Burda çok şey paylaştık bu haftaları hiç hayal edemezdim. 30.haftada sancıyla yatışım yapılmıştı şimdi sancıdan eser yok :) Hep birlikte sağlıkla büyütmeyi nasip etsin rabbim.
Aynen anlamadım bende.agri aralıkları şuan düzensiz bakalım belli eder kendini illa kuzum.ama bence nişan diAlla alla pıhtılı olması tuhaf ya
Yorgun. 3 gundur uyku yok. Gerisi iyiAy gözünüz aydınnnnmaşallah size. Sen nasılsın kızın nasıl iyi misiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?