2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    198
Ayyyyy sağlıkla kucağına al canım, kilosu da iyi maşallah. Aynı bedende son günn tadını çıkart

Kızlar instagramda Makromelibutik diye bir sayfadan anahtarlık yaptırdım. İşte sayfalarında bir tasarım görmüştüm aynısını istedim, yazıları değişecekti sadece. Yazılarını da ben yazıp gönderdim zaten. Sadece görselle yazıyı birleştirip ürüne basacaklardı. Beğendiğim tasarıma bakın bana gelene bakın. Ürün üretimden çıkınca da bana görsel göndermediler söylememe rağmen. Sadece bilgisayarda tasarımı hazırladıktan sonra dijital görsel göndermişti sayfa ama bu görselin böyle bir sonucu olacağını nerden bilebilirdim? Saçma bir beyaz arka fon kullanılmış, sol taraftan sıfır ama sağ tarafta saçma bir boşluk var görseli ortalamamışlar. 50 adet yaptırmıştım yazık oldu 1250 tl ödedim ben mi abartıyorum ne olur bir bakın

Eklentiler

• 627245d8-f0bc-4d1f-adac-618f2a0a1dce.webp
    25,4 KB · Görüntüleme: 81
  • 160f4943-84ee-44c6-992d-9c4b54f259e1.webp
    28,3 KB · Görüntüleme: 80
  • IMG_6146.webp
    29,9 KB · Görüntüleme: 79
Bizimki de ikincide geçmişti, kulağında azıcık su olsa etkiliyor. Bir sür esonra tekrar baktılar normaldi

Paylaştığı ürün daha alımlı duruyor ama kötü değil canını sıkma kimse aa bu etiketi niye ortalamamışlar diye dikkatli incelemez :)

Bizimde öyle olur heralde sesten irkilme oluyor tepki veriyor yani
canım hayırlı olsun bebişine sağlıklı güzel bi ömür dilerim :) tüm süreci takip ettim ama yazamamıştım:) bizede böyle doğumlar nasip etsin rabbim:) çok heycanlı, en sona kalırsak bizi yanlız bıramayın burda

Aşkım kötü durmuyo üzme kendiniii

kasıktan giren kramplar kasılmamı sayılıyodu ben 9 ssene önce normal doğum yaptım ama hiç hatırlamıyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…