Hadi benim olsun bugün yarın.kuzum zaten içeride garip kaldı beslenemiyor cikiversin yapmışsın anasına doya doya alsın besininiAy kızlar hergün biri doğuruyor çok heyecanlı acaba sıra nezaman gelecek bize
AyyyyyKızlar bugün muayenemiz vardı yine. Suyu bitmiş iyice cep bile bulamadık. Üç gün önce 3 cm cep vardı. Bir anda böyle olabiliyormuş saatler bile etkiler dedi. Normalde boş oda varsa yatırsınlar akşam alıyım dedi. Ben de yarın sabah olsun bari dedim sancı falan olmayınca bugün bol su iç dedi yarın 8de ameliyat için randevu verdi. Kilosu 2700-2800 gibi şimdilik ultrasonda. 38+4te doğmuş olacak. Dua ederseniz çok mutlu olurum Allah razı olsun. Burda çok şey paylaştık bu haftaları hiç hayal edemezdim. 30.haftada sancıyla yatışım yapılmıştı şimdi sancıdan eser yok :) Hep birlikte sağlıkla büyütmeyi nasip etsin rabbim.
Ayyy dimi aldı beni bir heyecanAy kızlar hergün biri doğuruyor çok heyecanlı acaba sıra nezaman gelecek bize
Birkaç damla da olsa ona yeter öyle öyle arttıracak emdiği miktarı, bir de küçük mü doğdı belki ondan gücü yetmiyordur, sık sık teklif etmekte fayda varİnşallah yani emse bari oda kafi emmiyor zar zor bir kaç damla
Öyle bedavaya süt yokHiç canını sıkma onun kendisi ne kadarki midesi ne olsuno emdiği onun şekerini gayet güzel duzenliyordur.. dünyaya geldiğinin farkina vardikca artık üç kuruşa beş köfte olmayacağını anlayacak daha sık emecek
2950gr doğduBirkaç damla da olsa ona yeter öyle öyle arttıracak emdiği miktarı, bir de küçük mü doğdı belki ondan gücü yetmiyordur, sık sık teklif etmekte fayda var
Bizimki de ikincide geçmişti, kulağında azıcık su olsa etkiliyor. Bir sür esonra tekrar baktılar normaldiKızlar biz halen hastanedeyiz daha 24 saati dolmadı az önce işitmeye götürdüler kaldı olarak girmişler kâğıda aynı şekilde onunla beraber başka bebeğinde kaldı olarak girip şu gün getirin demişler normal mi testten kalması bana biraz erken gibi de geldi sankiay stres oldum
Bizimde öyle olur heralde sesten irkilme oluyor tepki veriyor yaniBizimki de ikincide geçmişti, kulağında azıcık su olsa etkiliyor. Bir sür esonra tekrar baktılar normaldi
Paylaştığı ürün daha alımlı duruyor ama kötü değil canını sıkma kimse aa bu etiketi niye ortalamamışlar diye dikkatli incelemez :)Kızlar instagramda Makromelibutik diye bir sayfadan anahtarlık yaptırdım. İşte sayfalarında bir tasarım görmüştüm aynısını istedim, yazıları değişecekti sadece. Yazılarını da ben yazıp gönderdim zaten. Sadece görselle yazıyı birleştirip ürüne basacaklardı. Beğendiğim tasarıma bakın bana gelene bakın. Ürün üretimden çıkınca da bana görsel göndermediler söylememe rağmen. Sadece bilgisayarda tasarımı hazırladıktan sonra dijital görsel göndermişti sayfa ama bu görselin böyle bir sonucu olacağını nerden bilebilirdim? Saçma bir beyaz arka fon kullanılmış, sol taraftan sıfır ama sağ tarafta saçma bir boşluk var görseli ortalamamışlar. 50 adet yaptırmıştım yazık oldu 1250 tl ödedimben mi abartıyorum ne olur bir bakın
canım hayırlı olsun bebişine sağlıklı güzel bi ömür dilerim :) tüm süreci takip ettim ama yazamamıştım:) bizede böyle doğumlar nasip etsin rabbim:) çok heycanlı, en sona kalırsak bizi yanlız bıramayın burdaBizimde öyle olur heralde sesten irkilme oluyor tepki veriyor yani
Amin inşallah daha kolayı nasip olurcanım hayırlı olsun bebişine sağlıklı güzel bi ömür dilerim :) tüm süreci takip ettim ama yazamamıştım:) bizede böyle doğumlar nasip etsin rabbim:) çok heycanlı, en sona kalırsak bizi yanlız bıramayın burda
Oyy kıyamam ben sana. Geçecek hepsiYorgun. 3 gundur uyku yok. Gerisi iyi
Aşkım kötü durmuyo üzme kendiniiiKızlar instagramda Makromelibutik diye bir sayfadan anahtarlık yaptırdım. İşte sayfalarında bir tasarım görmüştüm aynısını istedim, yazıları değişecekti sadece. Yazılarını da ben yazıp gönderdim zaten. Sadece görselle yazıyı birleştirip ürüne basacaklardı. Beğendiğim tasarıma bakın bana gelene bakın. Ürün üretimden çıkınca da bana görsel göndermediler söylememe rağmen. Sadece bilgisayarda tasarımı hazırladıktan sonra dijital görsel göndermişti sayfa ama bu görselin böyle bir sonucu olacağını nerden bilebilirdim? Saçma bir beyaz arka fon kullanılmış, sol taraftan sıfır ama sağ tarafta saçma bir boşluk var görseli ortalamamışlar. 50 adet yaptırmıştım yazık oldu 1250 tl ödedimben mi abartıyorum ne olur bir bakın
Evet bence de nişan çünkü nişanda böyle pıhtı şeklinde oluyormuşAynen anlamadım bende.agri aralıkları şuan düzensiz bakalım belli eder kendini illa kuzum.ama bence nişan di
Amin canımmHadi benim olsun bugün yarın.kuzum zaten içeride garip kaldı beslenemiyor cikiversin yapmışsın anasına doya doya alsın besinini
Benide benideAyyy dimi aldı beni bir heyecan
Sezeryan sonrası toparlanman nasıl oldu canım ağrın sızın ne durumda?Yorgun. 3 gundur uyku yok. Gerisi iyi
Beklicez canım ak koyun kara koyun çıkacak birkaç güne belki dahada yakın belli olmaz.ay ne gülerim nişan değilseEvet bence de nişan çünkü nişanda böyle pıhtı şeklinde oluyormuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?