2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    198
Ya bide acaba bugün baslarmi yoksa bazen iki üç gün sonra filan diyorlar öylemi olur

Kızlar biz halen hastanedeyiz daha 24 saati dolmadı az önce işitmeye götürdüler kaldı olarak girmişler kâğıda aynı şekilde onunla beraber başka bebeğinde kaldı olarak girip şu gün getirin demişler normal mi testten kalması bana biraz erken gibi de geldi sanki ay stres oldum

Endişe etme kalabiliyorlar bir dahakine geçecektir inşallah. Amniyon sıvısı kaçabiliyor kulağına, mayıs haziran annelerinde de kalan çok oldu sonra geçtiler hep.

Hiç stres olma canım benimde oğlum kalmisti doğum sırasında kulağında sıvı filan oluyor 2 gün sonra geçmişti benim oğlum.korkilacak birşey yok içini ferah tut.

Bana da ebe bunun böyle olabileceğini sonradan düzelebileceğini söylemişti olan bir şeymiş

Ya bide acaba bugün baslarmi yoksa bazen iki üç gün sonra filan diyorlar öylemi olur
Ayy nisana benziyor anlattigin sey. Hafif agrim da var diyorsun muhtemelen yavastan dogum basliyor. Saglikla
Kucagina al kolay bir dogum olsun insallah

Ayy nisana benziyor anlattigin sey. Hafif agrim da var diyorsun muhtemelen yavastan dogum basliyor. Saglikla
Kucagina al kolay bir dogum olsun insallah
Ewet ağrım sabahkine göre biraz daha arttı adet ağrısı gibi evin içinde kosturuyorum bir yandan kahvaltı bir yandan ev toplama enerciiiii nerde hareket orda bereket.rabbim kolay kılsın cümlemize.

Gözünzaydn, Allah anali babalı sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah

Benim kızıminda 1kulagi kalmsti 10gun snra tekrar gotrdk geçmişti cnm testten.Bazen dogum sırasında şu kacabliyoms

Erken canım yani böyle çıkması normal bence çünkü okumuştum şu anda hala kulağında sıvı olabilir onun için böyle çıkması normal ikinci teste genelde geçiyorlarmış korkma

Canım daha önce burda yazılmıştı yeni doğanlarda ilk testten kalan çok oldu bebeğin kulağına su kaçması falan olabiliyormuş doğum sırasında ikinci testten geçmiş çoğu ben çok okudum burda. İçini rahat tut bişiy çıkmıcaktır Allahın izniylr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…