Popüler Konu 2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    196
Kızlar bugün muayenemiz vardı yine. Suyu bitmiş iyice cep bile bulamadık. Üç gün önce 3 cm cep vardı. Bir anda böyle olabiliyormuş saatler bile etkiler dedi. Normalde boş oda varsa yatırsınlar akşam alıyım dedi. Ben de yarın sabah olsun bari dedim sancı falan olmayınca bugün bol su iç dedi yarın 8de ameliyat için randevu verdi. Kilosu 2700-2800 gibi şimdilik ultrasonda. 38+4te doğmuş olacak. Dua ederseniz çok mutlu olurum Allah razı olsun. Burda çok şey paylaştık bu haftaları hiç hayal edemezdim. 30.haftada sancıyla yatışım yapılmıştı şimdi sancıdan eser yok :) Hep birlikte sağlıkla büyütmeyi nasip etsin rabbim.
Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah 🥰

Kizlar benim sabah 4 den sonra sol ön bosluguma bir ağrı saplandı gitgide aşağıya kasiga doğru indi ama ağrı iyi kivrandirdi mide bulantısı da eşlik ediyordu şuanda sızı şeklinde devam ediyor ama iki taraflı olmadığı için doğum başlangıcı vs olduğunu düşünmüyorum fikri olan var mıdır
İdrar yolu enfeksiyonu falan olabilir mi

Kızlar instagramda Makromelibutik diye bir sayfadan anahtarlık yaptırdım. İşte sayfalarında bir tasarım görmüştüm aynısını istedim, yazıları değişecekti sadece. Yazılarını da ben yazıp gönderdim zaten. Sadece görselle yazıyı birleştirip ürüne basacaklardı. Beğendiğim tasarıma bakın bana gelene bakın. Ürün üretimden çıkınca da bana görsel göndermediler söylememe rağmen. Sadece bilgisayarda tasarımı hazırladıktan sonra dijital görsel göndermişti sayfa ama bu görselin böyle bir sonucu olacağını nerden bilebilirdim? Saçma bir beyaz arka fon kullanılmış, sol taraftan sıfır ama sağ tarafta saçma bir boşluk var görseli ortalamamışlar. 50 adet yaptırmıştım yazık oldu 1250 tl ödedim 🥺🥺 ben mi abartıyorum ne olur bir bakın 🥺
Evet ortalamamışlar ama yine de beğendim ben 🩷

Beklicez canım ak koyun kara koyun çıkacak birkaç güne belki dahada yakın belli olmaz.ay ne gülerim nişan değilse 😂😂😂😂
Nişan bence tarifine göre. Bu arada nişandan sonra aynı gün de 2-3 hafta sonra da doğum başlayabiliyor yani yakınlığını çok göstermiyor nişan. Ama senin sancıların da olduğundan ben ümitliyim :)

Nişan bence tarifine göre. Bu arada nişandan sonra aynı gün de 2-3 hafta sonra da doğum başlayabiliyor yani yakınlığını çok göstermiyor nişan. Ama senin sancıların da olduğundan ben ümitliyim :)
İnşallah birde bir hafiflik var üzerimde sorma o psikolojiye girdim ondan mı yoksa gerçekten zamanımı geldi bilmiyorum.

Gecen nst de iki kere 40 uzeri vardi. 3 hafta onceydi. Bu nst de 4 un uzerune hic cikmadi bu normal mi ya 36. Haftada bu kadar az olmasi. 15-20 civari olmasi gerekmez mi? Kotu bir sey degildir ama bir garipsedim cocugun kalp atisi 130-140

Kızlar dün çatı muayenesi olmuştum söylemiştim.kanamam filan olmamıştı şimdi WC den çıktım sümüksü bir koyu kahve kanama geldi acaba nişan mi geldi dünkü muayenenin sonucumu bu kanama oldu.hafif agrimda var🤔
Ayy geliyoo bence 😍 sancını mı bekliceksin yoksa gidiyor musun doktora
Gecen nst de iki kere 40 uzeri vardi. 3 hafta onceydi. Bu nst de 4 un uzerune hic cikmadi bu normal mi ya 36. Haftada bu kadar az olmasi. 15-20 civari olmasi gerekmez mi? Kotu bir sey degildir ama bir garipsedim cocugun kalp atisi 130-140
Ben 37deyim sancım 10-15 arası maksimum 🙈 ama bizim amacımız bebeği tutmak magnezyumu günde 2 alıyorum. O etkiliyordur eminim. 30 unda son bir randevuya gidicem doğumdan önce sonra 7 sinde doğumum🥹 ama doktorum 30u ve 5 i arası yok beni aldı bir telaş😭 o yoksa gerçekten doğurmak istemem başka kimseye güvenemem çünkü

Kızlar ya ailem uzakta yaşıyor normalde doğum için geldiler🙈 sözde bana yardımcı olmak için ama geldiklerinden beri daha çok yoruldum sanki 😂 her şeye sinirleniyorum, her yaptıkları şeyi arkalarından düzeltmem gerekiyormuş gibi hissediyorum. Bardağı yanlış yere koysalar ortalığı yıkıyorum, telefonunun sesi yüksek diye bile sinirleniyorum😂😂 eşim sürekli beni sakinleştirmeye çalışıyor. ay neden böyle oldum ben 🥲
Annem diyo buna bişeyler olmuş nasıl yaşayacak yatılı bakıcıyla😂 lohusada değilim ama böyle bişey mi acaba lohusalık tek deliren ben değilimdir inş
Hava sıcak diye bile kızdım kadına😂

Kızlar ya ailem uzakta yaşıyor normalde doğum için geldiler🙈 sözde bana yardımcı olmak için ama geldiklerinden beri daha çok yoruldum sanki 😂 her şeye sinirleniyorum, her yaptıkları şeyi arkalarından düzeltmem gerekiyormuş gibi hissediyorum. Bardağı yanlış yere koysalar ortalığı yıkıyorum, telefonunun sesi yüksek diye bile sinirleniyorum😂😂 eşim sürekli beni sakinleştirmeye çalışıyor. ay neden böyle oldum ben 🥲
Annem diyo buna bişeyler olmuş nasıl yaşayacak yatılı bakıcıyla😂 lohusada değilim ama böyle bişey mi acaba lohusalık tek deliren ben değilimdir inş
Hava sıcak diye bile kızdım kadına😂
Ben de annemle hic anlasamam normalde, simdi gelince iyice beni sinir edicek, bazen gelmese daha mi iyi diyorum ta 18 saatlik yoldan gelicek. Seni cok iyi anliyorum valla

Beklicez canım ak koyun kara koyun çıkacak birkaç güne belki dahada yakın belli olmaz.ay ne gülerim nişan değilse 😂😂😂😂
Bencede nişandır canım sen akşama yada taş patlasın yarın doğurursun Allah'ın izniyle çünkü benimde önceki gebeliğimde sabah erken nişan gelmişti. Gece yarısı sancılarım çoğalıp sabah erken doğum yapmıştım 😊

Back
X