Minik olmasi hic onemli degil takma kafana ki daha 2 haftasi var ablasiyla ayni zamana denk gelmesi icin 3 u gececek belli ki. Benim kizim 2790 dogmustu hic sorun da olmadi. Benim bu hafta edecek muayene tam 37 oluyorum. Bakalim.37+6 kontrolüm vardı bugün, 2. Gebelik. Bebek kanala girmemiş hiç doğumla alakası yok şuan diyo. Muayene edersem belki başlarda diyo. Dedim yok etme .Kızım 39+4 de doğmuştu. 3.5 kg olarak. Bu 2900niye bu kadar minik gidiyo ya
Kızın hangi ay doğmuştu canım37+6 kontrolüm vardı bugün, 2. Gebelik. Bebek kanala girmemiş hiç doğumla alakası yok şuan diyo. Muayene edersem belki başlarda diyo. Dedim yok etme .Kızım 39+4 de doğmuştu. 3.5 kg olarak. Bu 2900niye bu kadar minik gidiyo ya
Nisan doğumlu kızımKızın hangi ay doğmuştu canım
Kanala girmesi için hareketler var. Bol yürüyüş falan iyi gelir. Senle yapalım bacım yoksa bu bebelerin geleceği yok.
Yatışı neden kabul etmedin? Suni işe yaramaz sezeryana döner diye mi?
Hayırlısı olsun
Bence iyi yaptın ya benim kanala girmesine açıklığın daha fazla olmasına rağmen yatısı kabul etmedim eve gitmiştim . Cumaya kadar biseyler yaparsın belki kanala iner açıklığın fln da artar inşallah
Kızlar aslında şeker yüzünden ve yaşım yüzünden erken almak istiyor doktor.suyum fazla.ama açıklık vs olmayınca korktum çok çekerim sonu sezeryan olur diye.evde beklersem doktorum dediği risklerde beni korkutuyor.acikcasi şuan gitsem yine yatırır ama karar veremiyorum beklesem mi yoksa doktorun dediğini mi yapsam garanti olarakHastanede daha zor geciyor zaman iyi yapmissin. Bir degisiklik hissedersen gidersin zaten.
Maşallah gerçekten tebrik ediyorumSabah 7de kalktım oğlumla eşime kahvaltı hazırladım eşimi işe oğlanı kursa uğurladım evi toparladım. Robot süpürdü ben vileda yaptım. Çamaşırları attım yıkamaya. Biraz dinleyorum birazdan balkonları viledalayıp ders çalışmaya oturacam. Hiç doğuracak gibide hissetmiyorum kendimiama anlamıyorum yoruluyorum elim ayağım şişiyo ama yok şunuda yapayım yarın doğurursam bunuda yapayım modundayım
Senin içgüdün daha önemli tabi ama ben doktor alalım dese kabul ederdim. Haftan gayet iyiKızlar aslında şeker yüzünden ve yaşım yüzünden erken almak istiyor doktor.suyum fazla.ama açıklık vs olmayınca korktum çok çekerim sonu sezeryan olur diye.evde beklersem doktorum dediği risklerde beni korkutuyor.acikcasi şuan gitsem yine yatırır ama karar veremiyorum beklesem mi yoksa doktorun dediğini mi yapsam garanti olarak
Evet hatırlıyorum sizi.ins kolay&guzel gecerAcilma durumuna, bacagimin durumuna gore ilerlenecek sanirim persembe daha net konusucaz. Benim patlak fitigim var belimde bacagima vurmamasi icin sezeryan ihtimali konusuluyor. İkinamayabilirsin denildi.o makata vurma bende iki gun once oldu sandim cocuk oradan cikacak oyle bir agri yapti. Dun on tarafa bastirdi. Sanirim gerindiginde basi hissi oluyo.
Aslında hafta olarak çok erken değil sanki. Ben 38 den sonra gelebilir artık modundayım. Öncesini istemem ama 38 den sonra erken olmuş olmuyor. Eğer riskler seni korkutuyorsa çok da beklemesen mi acaba doktorun da bir bildiği vardırKızlar aslında şeker yüzünden ve yaşım yüzünden erken almak istiyor doktor.suyum fazla.ama açıklık vs olmayınca korktum çok çekerim sonu sezeryan olur diye.evde beklersem doktorum dediği risklerde beni korkutuyor.acikcasi şuan gitsem yine yatırır ama karar veremiyorum beklesem mi yoksa doktorun dediğini mi yapsam garanti olarak
Aslında hafta olarak çok erken değil sanki. Ben 38 den sonra gelebilir artık modundayım. Öncesini istemem ama 38 den sonra erken olmuş olmuyor. Eğer riskler seni korkutuyorsa çok da beklemesen mi acaba doktorun da bir bildiği vardırKızlar aslında şeker yüzünden ve yaşım yüzünden erken almak istiyor doktor.suyum fazla.ama açıklık vs olmayınca korktum çok çekerim sonu sezeryan olur diye.evde beklersem doktorum dediği risklerde beni korkutuyor.acikcasi şuan gitsem yine yatırır ama karar veremiyorum beklesem mi yoksa doktorun dediğini mi yapsam garanti olarak
Ah aynı durumdayız. Doktora dün beni doğurt artık dayanamıyorum sıcak bebek irileşiyo diyorum. O zaman şekere bakalım diyo
38+4 oldum yeter gelsin çatı bari bak dürtüklesek mi diyorum, önceden çatı yapmanın hiçbir anlamı yok sancını bekle diyo.
Annemin kankası çok bilmiş bi teyze var seninki daha bekler, gelir diye umutlanma dedi. Sinirim bozuk
Kolaylıkla doğuralım artık inş.
Bence yaz bebeleri et tutmuyor yaNisan doğumlu kızım
Bende yaşım ilerlediği için mi besleyemediğim çocumu dedimBence yaz bebeleri et tutmuyor yabuna karar verdim bennn
Benimde çocuklarım genel olarak kiloluydu bunu 3kilo civarı bekliyorum dedi sağlıklı olsun yeterli yapacak bişey yok37+6 kontrolüm vardı bugün, 2. Gebelik. Bebek kanala girmemiş hiç doğumla alakası yok şuan diyo. Muayene edersem belki başlarda diyo. Dedim yok etme .Kızım 39+4 de doğmuştu. 3.5 kg olarak. Bu 2900niye bu kadar minik gidiyo ya
Hahahahahha aman diyim ben gibi 5 günde 2 bucuk kilo vermeli temizlik yapmaAyyy bugün temizlik yaptım bidaha yapmam ben yarışmacı arkadaşlara başarılar
Hahahhahahah yaa kıyamam ona benAy sorma kizlar babaci oluyor bir de gidiyor geliyor babasini opuyor bana cemkiriyorgazamiz mubarek olsun bakalim. Bir kac sene boyleyiz
Ay daha da buyumez dedikce buyuyor zor tasimaya basladim bu hafta. Asagi bastiriyor yer cekimi kalksin istiyorum. Cok kosturduysan odem atmisindir ya da bebek dogum icin asagi mi indi acaba? Bende pek odem birikemiyor kosturmadan ama karnim hic etkilenmiyo o balon gibi sistikce sisiyor
Normalde ben de öyleyim günlük yemek olayını anca çözüyordum ama Dr um pazartesi doğuma hazırlıklı gel deyince el mecbur tüm tuşlara bastım genel dip köşe temizliğini ağırdan alıyodum kapı cam açık diye. 5 günde hallettim ama 2 bucuk kilo vermişim İzmir sıcağında.Ya içinizde temizlik yapanları duyunca şok oluyorumben üzerimi değişince nefes nefese kalıyorum. Azcık yüriyim diyorum enerjim yetmiyo yemek yedikten sonra bile bi on dk uzanmam gerekiyor ben de bi gariplik var sanırım. Benim gibi olan var mı başka yoksa hepinizin enerji tavan mı
Yaa sizin de basi var bacaga. Doktorum normal yaptirmakEvet hatırlıyorum sizi.ins kolay&guzel gecerBenim de fitiklar ve ameliyat geçmişimden dolayi kesinlikle spinal hicbirseu yaptırma dedi dr. O sebeple genel&sezeryan. Normalde riske almayalım, bize saglam lazımsın dedi. Doğumdan sonra çağirsinlar beni diye de ekledi. Sol ayak 8ayin başından beri uyuşuk bende..
+bilmiyorum.. basi da geçmedi geceden beri. Ciğerlerim sıkıştıkca, odemler artıkça astimim kötüledi. öksürmekten dogurazagimmm resmen
Muhtemelen artik birbirleriyle bogusurlarHahahhahahah yaa kıyamam ona benboşver biri de babaya musallat olsun bende ki erkek gelen arkadaş da erkek beni nasıl paylaşacaklar bilmiyorum
Benimki babasıyla dedesiyle boğuşmaz benle boğuşur her şeyi benle yapar, bu gelen arkadaş da böyle olursa ben yandım fiziki olarak da sağlığım kalmayacak jdjdjjdjd dün anne atlıyom dedi belime atladı iyi dayanıyorum ama cok zor oluyo
Doktorun bahsettigi riskler neler? Kac yasindasin? Haftan gayet iyi gorunuyor erken degil aslinda ama normal yapmak istiyorsun anladigim kadariyla o yizden beklemek istedin dimiKızlar aslında şeker yüzünden ve yaşım yüzünden erken almak istiyor doktor.suyum fazla.ama açıklık vs olmayınca korktum çok çekerim sonu sezeryan olur diye.evde beklersem doktorum dediği risklerde beni korkutuyor.acikcasi şuan gitsem yine yatırır ama karar veremiyorum beklesem mi yoksa doktorun dediğini mi yapsam garanti olarak
Artık haftamız iyi ya erken değil. Şekerin çok yüksekse daha fazla maruz kalmasın diye demiştir doktor. Ben olsam riske atmazdım heralde. Ama anneler en iyisini bilir kadim hisler içimizde var sen en iyisini bilirsin canım. Kolaylar diliyorum. Sağ salim kavuşalım bebeklereKızlar aslında şeker yüzünden ve yaşım yüzünden erken almak istiyor doktor.suyum fazla.ama açıklık vs olmayınca korktum çok çekerim sonu sezeryan olur diye.evde beklersem doktorum dediği risklerde beni korkutuyor.acikcasi şuan gitsem yine yatırır ama karar veremiyorum beklesem mi yoksa doktorun dediğini mi yapsam garanti olarak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?