2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    198
Minik olmasi hic onemli degil takma kafana ki daha 2 haftasi var ablasiyla ayni zamana denk gelmesi icin 3 u gececek belli ki. Benim kizim 2790 dogmustu hic sorun da olmadi. Benim bu hafta edecek muayene tam 37 oluyorum. Bakalim.

Kızın hangi ay doğmuştu canım

Hastanede daha zor geciyor zaman iyi yapmissin. Bir degisiklik hissedersen gidersin zaten.
Kızlar aslında şeker yüzünden ve yaşım yüzünden erken almak istiyor doktor.suyum fazla.ama açıklık vs olmayınca korktum çok çekerim sonu sezeryan olur diye.evde beklersem doktorum dediği risklerde beni korkutuyor.acikcasi şuan gitsem yine yatırır ama karar veremiyorum beklesem mi yoksa doktorun dediğini mi yapsam garanti olarak

Maşallah gerçekten tebrik ediyorum ben bir banyo yıkadım daha fazla ilerleyemedim zirvede bıraktım

Senin içgüdün daha önemli tabi ama ben doktor alalım dese kabul ederdim. Haftan gayet iyi

Evet hatırlıyorum sizi.ins kolay&guzel gecer Benim de fitiklar ve ameliyat geçmişimden dolayi kesinlikle spinal hicbirseu yaptırma dedi dr. O sebeple genel&sezeryan. Normalde riske almayalım, bize saglam lazımsın dedi. Doğumdan sonra çağirsinlar beni diye de ekledi. Sol ayak 8ayin başından beri uyuşuk bende..

+bilmiyorum.. basi da geçmedi geceden beri. Ciğerlerim sıkıştıkca, odemler artıkça astimim kötüledi. öksürmekten dogurazagimmm resmen

Aslında hafta olarak çok erken değil sanki. Ben 38 den sonra gelebilir artık modundayım. Öncesini istemem ama 38 den sonra erken olmuş olmuyor. Eğer riskler seni korkutuyorsa çok da beklemesen mi acaba doktorun da bir bildiği vardır

Aslında hafta olarak çok erken değil sanki. Ben 38 den sonra gelebilir artık modundayım. Öncesini istemem ama 38 den sonra erken olmuş olmuyor. Eğer riskler seni korkutuyorsa çok da beklemesen mi acaba doktorun da bir bildiği vardır

kuşum bugün 38+5 ama hissettiğim 41 falan. şeytan diyor git sezaryen ol djdjkfkj

Benimde çocuklarım genel olarak kiloluydu bunu 3kilo civarı bekliyorum dedi sağlıklı olsun yeterli yapacak bişey yok

Hahahhahahah yaa kıyamam ona ben boşver biri de babaya musallat olsun bende ki erkek gelen arkadaş da erkek beni nasıl paylaşacaklar bilmiyorum
Benimki babasıyla dedesiyle boğuşmaz benle boğuşur her şeyi benle yapar, bu gelen arkadaş da böyle olursa ben yandım fiziki olarak da sağlığım kalmayacak jdjdjjdjd dün anne atlıyom dedi belime atladı iyi dayanıyorum ama cok zor oluyo

Normalde ben de öyleyim günlük yemek olayını anca çözüyordum ama Dr um pazartesi doğuma hazırlıklı gel deyince el mecbur tüm tuşlara bastım genel dip köşe temizliğini ağırdan alıyodum kapı cam açık diye. 5 günde hallettim ama 2 bucuk kilo vermişim İzmir sıcağında.
Dün doğumum olmadı Dr um 5 gün daha bekleyelim dedi evde hiç bişeye dokunmayacağım kendim kilo verince bebek te 60 gram anca almış. Ona temiz ev olsun derken sağlığından edemicem ikimizi de. Olduğu kadar artık yapacak bir şey yok

Yaa sizin de basi var bacaga. Doktorum normal yaptirmak
İstiyor ama kendisi cok yogun dediklerimi unuttugunu dusunuyorum bazen. Persembe detaylica konusucaz bakalim. Tabiki bası yapacak fitiga dedi ama ben de anlamadim ki
Muhtemelen artik birbirleriyle bogusurlar insanin agirina gidiyo tasi besle buyut babasi bir sey desin kosa kosa bana ufleye ufleye

Doktorun bahsettigi riskler neler? Kac yasindasin? Haftan gayet iyi gorunuyor erken degil aslinda ama normal yapmak istiyorsun anladigim kadariyla o yizden beklemek istedin dimi

Artık haftamız iyi ya erken değil. Şekerin çok yüksekse daha fazla maruz kalmasın diye demiştir doktor. Ben olsam riske atmazdım heralde. Ama anneler en iyisini bilir kadim hisler içimizde var sen en iyisini bilirsin canım. Kolaylar diliyorum. Sağ salim kavuşalım bebeklere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…