2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    198
Heh tam bu moddayım bir şey yapmaya çalışıyorum yapamıyorum ama debelene debelene uğraşıyorum
Kizlar bende yarın sabah doğuma giriyorum kısmetse banada şans dileyin şimdiden Allah hepimize sağlıklı kolay doğumlar nasip etsin
Canım hadi kolayca kavuş yavruna sağlıkla

Dün doğum sonrası için kurabiye börek yaptık yarısını eşim ve oğlum yedi a dostlar koyverdim gitti artık ben de bir iki tane yedim bugün hemen elim ayağım şiş uyandım ne güzel iki üç gündür şişlikler azalmıştı

Hajahahahaha ohh sefanız olsun afiyet olsun amaaaan ye kız doğurcaz zaten artık

kızlar.. doktorum bugünlerde doğum başlar diye bekliyordu ama olmadı. umutsuzluğa sürüklüyor bu belirsizlik beni. Doğum süreci için annem de geldi şehir dışından. Bi an önce olsa da rutinime dönsem istiyorum ama yok

Kızlar ben çıktım hastahaneden.aciklik hala aynı 1cm kanala girmemiş benim oğlan.doktor yatış yapalım dedi ben cuma gününü bekleyelim dedim doktor herşeyi anlattı .offf bir yanım iyi yaptım diyor bir yanım ya birşey olursa diyor.parmakla kontrol yaptı rahim ağzına degemedi bile çok yukarda dedi

İleri ay diye sorun olmaz diye düşündüm ama bilemedim. Abartmiyim bari. Diyetisyene gönderdiler zaten doğuma kadar diyet yapacağım. İnş gider ödemler

Ah aynı durumdayız. Doktora dün beni doğurt artık dayanamıyorum sıcak bebek irileşiyo diyorum. O zaman şekere bakalım diyo
38+4 oldum yeter gelsin çatı bari bak dürtüklesek mi diyorum, önceden çatı yapmanın hiçbir anlamı yok sancını bekle diyo.
Annemin kankası çok bilmiş bi teyze var seninki daha bekler, gelir diye umutlanma dedi. Sinirim bozuk

Kolaylıkla doğuralım artık inş.

Kanala girmesi için hareketler var. Bol yürüyüş falan iyi gelir. Senle yapalım bacım yoksa bu bebelerin geleceği yok.
Yatışı neden kabul etmedin? Suni işe yaramaz sezeryana döner diye mi?
Hayırlısı olsun

Sabah 7de kalktım oğlumla eşime kahvaltı hazırladım eşimi işe oğlanı kursa uğurladım evi toparladım. Robot süpürdü ben vileda yaptım. Çamaşırları attım yıkamaya. Biraz dinleyorum birazdan balkonları viledalayıp ders çalışmaya oturacam. Hiç doğuracak gibide hissetmiyorum kendimi ama anlamıyorum yoruluyorum elim ayağım şişiyo ama yok şunuda yapayım yarın doğurursam bunuda yapayım modundayım

Son düzenleme:
Acilma durumuna, bacagimin durumuna gore ilerlenecek sanirim persembe daha net konusucaz. Benim patlak fitigim var belimde bacagima vurmamasi icin sezeryan ihtimali konusuluyor. İkinamayabilirsin denildi.o makata vurma bende iki gun once oldu sandim cocuk oradan cikacak oyle bir agri yapti. Dun on tarafa bastirdi. Sanirim gerindiginde basi hissi oluyo.
İleri ay diye sorun olmaz diye düşündüm ama bilemedim. Abartmiyim bari. Diyetisyene gönderdiler zaten doğuma kadar diyet yapacağım. İnş gider ödemler
Gider gider…Ben 7. Ayda diyetisyenle calistim. 2 kilo verdim. Sonrasinda da hala pek almadim 1 kilo olmamistir ama kizim aliyor cok sukur. Hic odemim de yok elhamdulillah arada ellerim hafif sisiyor gun icinde ama hareketim cok sanirim biraz da ondan. Yani etmememem gereken kadar cok

Bence iyi yaptın ya benim kanala girmesine açıklığın daha fazla olmasına rağmen yatısı kabul etmedim eve gitmiştim . Cumaya kadar biseyler yaparsın belki kanala iner açıklığın fln da artar inşallah

Hastanede daha zor geciyor zaman iyi yapmissin. Bir degisiklik hissedersen gidersin zaten.

Kizlar su suda eriyen c vitaminlerinden icebiliyoruz dimi? Bogazim cok aciyor artmadan vitamin alayim

Hayırlı zamanda çok da bekletmeden sağlıkla gelsin

37+6 kontrolüm vardı bugün, 2. Gebelik. Bebek kanala girmemiş hiç doğumla alakası yok şuan diyo. Muayene edersem belki başlarda diyo. Dedim yok etme .Kızım 39+4 de doğmuştu. 3.5 kg olarak. Bu 2900 niye bu kadar minik gidiyo ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…