Heh tam bu moddayımBenim koca sözde banyoyu temizlicek 2 gün geçti tık yok. Lavaboyu ovdum gizli gizli ama yerlere eğilemiyorum kaldı oralar. Tembel avrat bezi var ya sleepy mendil, onla yalandan siler gibi yaptım ama yok. Doğrulamadım. Yarın tepesine binicem temizlesin. İnsan duramıyor ki
Canım hadi kolayca kavuş yavruna sağlıklaKizlar bende yarın sabah doğuma giriyorum kısmetse banada şans dileyinşimdiden Allah hepimize sağlıklı kolay doğumlar nasip etsin
Hayırlı olsun sağlıklı mutlu analı babalı uzun ömrü olsunSuni sancı ile başladık, kafası kanala girmediği için sezaryenle devam etti. Evet çoook zor bi süreçti ağrım sızım var ams çok şükür elhamdülillah bebeğim koynumda , emişmeye çalışıyoruz
Sağlıkla güzel haberlerini bekliyoruzKizlar bende yarın sabah doğuma giriyorum kısmetse banada şans dileyinşimdiden Allah hepimize sağlıklı kolay doğumlar nasip etsin
Hajahahahaha ohh sefanız olsun afiyet olsunDün doğum sonrası için kurabiye börek yaptık yarısını eşim ve oğlum yedi a dostlarkoyverdim gitti artık ben de bir iki tane yedim bugün hemen elim ayağım şiş uyandım ne güzel iki üç gündür şişlikler azalmıştı
İleri ay diye sorun olmaz diye düşündüm ama bilemedim. Abartmiyim bari. Diyetisyene gönderdiler zaten doğuma kadar diyet yapacağım. İnş gider ödemlerŞey maydanoza dikkat demişlerdi gebelikte ve emzirken amabenim de her yerim odem..parmaklar vs öyle kolay kolay açılmıyor artik.. vücuttan su atici seyleri pek onermiyorlar ama tuz&hamur olmadığı günler daha rahat sanki
Normalden sezeryana gecis nasil oluyor? Benim sez. Olacakama durduğu kadar kalsın dedim. Maks 39.dedi dr. Ani dogum istemeyiz seni de bebegi de riske sokar su,kanama..anestezi hemen veremeyiz açlık durumu gerek vs dedi..Bir de tupbebek ve hematomali gebeliklerde erken gelebiliyor bebis dedi..
Bu gece ben de ilk kez değişik agrilarla yüzleştim36+1iz henuz.. once yatirmadi ittire kaktira tekmeler,yumruklar ilk kez.. sonra ayağa kalkınca tam vajina degil ama makata dogru ağrıdan hareket edip wc ye gidemedim bi sure hala basi yapiyor. Hemaroid mi oluyorum ki acep, yoksa kasılma boyle bir sey mi haanimlar
Ah aynı durumdayız. Doktora dün beni doğurt artık dayanamıyorum sıcak bebek irileşiyo diyorum. O zaman şekere bakalım diyokızlar.. doktorum bugünlerde doğum başlar diye bekliyordu ama olmadı. umutsuzluğa sürüklüyor bu belirsizlik beni. Doğum süreci için annem de geldi şehir dışından. Bi an önce olsa da rutinime dönsem istiyorum ama yok
Kanala girmesi için hareketler var. Bol yürüyüş falan iyi gelir. Senle yapalım bacım yoksa bu bebelerin geleceği yok.Kızlar ben çıktım hastahaneden.aciklik hala aynı 1cm kanala girmemiş benim oğlan.doktor yatış yapalım dedi ben cuma gününü bekleyelim dedimdoktor herşeyi anlattı .offf bir yanım iyi yaptım diyor bir yanım ya birşey olursa diyor.parmakla kontrol yaptı rahim ağzına degemedi bile çok yukarda dedi
Sabah 7de kalktım oğlumla eşime kahvaltı hazırladım eşimi işe oğlanı kursa uğurladım evi toparladım. Robot süpürdü ben vileda yaptım. Çamaşırları attım yıkamaya. Biraz dinleyorum birazdan balkonları viledalayıp ders çalışmaya oturacam. Hiç doğuracak gibide hissetmiyorum kendimiYa içinizde temizlik yapanları duyunca şok oluyorumben üzerimi değişince nefes nefese kalıyorum. Azcık yüriyim diyorum enerjim yetmiyo yemek yedikten sonra bile bi on dk uzanmam gerekiyor ben de bi gariplik var sanırım. Benim gibi olan var mı başka yoksa hepinizin enerji tavan mı
Acilma durumuna, bacagimin durumuna gore ilerlenecek sanirim persembe daha net konusucaz. Benim patlak fitigim var belimde bacagima vurmamasi icin sezeryan ihtimali konusuluyor. İkinamayabilirsin denildi.o makata vurma bende iki gun once oldu sandim cocuk oradan cikacak oyle bir agri yapti. Dun on tarafa bastirdi. Sanirim gerindiginde basi hissi oluyo.Şey maydanoza dikkat demişlerdi gebelikte ve emzirken amabenim de her yerim odem..parmaklar vs öyle kolay kolay açılmıyor artik.. vücuttan su atici seyleri pek onermiyorlar ama tuz&hamur olmadığı günler daha rahat sanki
Normalden sezeryana gecis nasil oluyor? Benim sez. Olacakama durduğu kadar kalsın dedim. Maks 39.dedi dr. Ani dogum istemeyiz seni de bebegi de riske sokar su,kanama..anestezi hemen veremeyiz açlık durumu gerek vs dedi..Bir de tupbebek ve hematomali gebeliklerde erken gelebiliyor bebis dedi..
Bu gece ben de ilk kez değişik agrilarla yüzleştim36+1iz henuz.. once yatirmadi ittire kaktira tekmeler,yumruklar ilk kez.. sonra ayağa kalkınca tam vajina degil ama makata dogru ağrıdan hareket edip wc ye gidemedim bi sure hala basi yapiyor. Hemaroid mi oluyorum ki acep, yoksa kasılma boyle bir sey mi haanimlar
Gider gider…Ben 7. Ayda diyetisyenle calistim. 2 kilo verdim. Sonrasinda da hala pek almadim 1 kilo olmamistir ama kizim aliyor cok sukur. Hic odemim de yok elhamdulillah arada ellerim hafif sisiyor gun icinde ama hareketim cok sanirim biraz da ondan. Yani etmememem gereken kadar cokİleri ay diye sorun olmaz diye düşündüm ama bilemedim. Abartmiyim bari. Diyetisyene gönderdiler zaten doğuma kadar diyet yapacağım. İnş gider ödemler
Bence iyi yaptın ya benim kanala girmesine açıklığın daha fazla olmasına rağmen yatısı kabul etmedim eve gitmiştim . Cumaya kadar biseyler yaparsın belki kanala iner açıklığın fln da artar inşallahKızlar ben çıktım hastahaneden.aciklik hala aynı 1cm kanala girmemiş benim oğlan.doktor yatış yapalım dedi ben cuma gününü bekleyelim dedimdoktor herşeyi anlattı .offf bir yanım iyi yaptım diyor bir yanım ya birşey olursa diyor.parmakla kontrol yaptı rahim ağzına degemedi bile çok yukarda dedi
Hastanede daha zor geciyor zaman iyi yapmissin. Bir degisiklik hissedersen gidersin zaten.Kızlar ben çıktım hastahaneden.aciklik hala aynı 1cm kanala girmemiş benim oğlan.doktor yatış yapalım dedi ben cuma gününü bekleyelim dedimdoktor herşeyi anlattı .offf bir yanım iyi yaptım diyor bir yanım ya birşey olursa diyor.parmakla kontrol yaptı rahim ağzına degemedi bile çok yukarda dedi
Sıcaklar olmasa neler yerdim de sıcaklardan canım hiçbir şey istemiyorHajahahahaha ohh sefanız olsun afiyet olsunamaaaan ye kız doğurcaz zaten artık
Hayırlı zamanda çok da bekletmeden sağlıkla gelsinkızlar.. doktorum bugünlerde doğum başlar diye bekliyordu ama olmadı. umutsuzluğa sürüklüyor bu belirsizlik beni. Doğum süreci için annem de geldi şehir dışından. Bi an önce olsa da rutinime dönsem istiyorum ama yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?