- 2 Şubat 2023
- 1.000
- 2.391
- 63
- 34
Benim koca sözde banyoyu temizlicek 2 gün geçti tık yok. Lavaboyu ovdum gizli gizli ama yerlere eğilemiyorum kaldı oralar. Tembel avrat bezi var ya sleepy mendil, onla yalandan siler gibi yaptım ama yok. Doğrulamadım. Yarın tepesine binicem temizlesin. İnsan duramıyor kiAşkım bende öyleyim bendeee ama temizlik yapmadan duramıyorum anlamıyorum saçma bişi. Enerji 0 gibi ama sanki şak diye doğurcakmışımda evim pis kalacakmış bir daha yapamayacakmışım gibi bir hisbugün kvalidem ve eşimle giriştik güya ben yatacaktım anlamadım full ayaktaydım
Canım gozun aydın sağlıkla güzellikle büyüt inşallahSuni sancı ile başladık, kafası kanala girmediği için sezaryenle devam etti. Evet çoook zor bi süreçti ağrım sızım var ams çok şükür elhamdülillah bebeğim koynumda , emişmeye çalışıyoruz
Walla besigine bile bakıp ağlıyorumTamamen psikolojik canım annelik demek evham tedirginlik demek. Ağlayasın geliyorsa da tutma kendini bence rahatla sonra bebişine kavuşmanın tadını çıkar. Sağlıkla kavuşacağoz hepimiz Allahın izniyle
Hayırlısı neyse o olsun senin için de bebeğin içinde inşallahWalla besigine bile bakıp ağlıyorumbugün kurdum daha Rabbim bize kolay sağlıklı doğumlar nasip etsin korkularım fazla evet neden bilmiyorum ama bitince inşallah rahatlicam.cok sıktım kendimi 1 haftadir suyuydu sekeriydi gelisimiydi herhalde patlama noktam burasiydi.Rabbim sizlerinde evlatlariniza kavuştursun dualarınızda benide eksik etmeyin.yarin yazarım zaten.Sabah 9 da bakacak doktor ona göre ya tamam ya 2 veya 3 gün daha devam dicez.
Sağol canımmAllah sevdiklerinle güzel yıllar versin canimsen sqli ben çarşamba hepimiz sağlıkla kavusalim
Teşekkür ederim kuzum âmin inşallahkaramel Latte canım doğum günün kutlu olsun evladinla dahada şenlensin eviniz.benimde yarın yatisim yapılabilir doktorun son kontrolüne bağlı ben Perşembe cuma ya kadar beklemek istiyorum.cok stresliyim dewamli ağlıyorum.uyku yok resmen korku esir aldı beni.
Oyyyyy ne güzel kavuşmuşsun yavruna, hiç ayrılmayınnSuni sancı ile başladık, kafası kanala girmediği için sezaryenle devam etti. Evet çoook zor bi süreçti ağrım sızım var ams çok şükür elhamdülillah bebeğim koynumda , emişmeye çalışıyoruz
Maşallah hayırlı uğurlu olsun canımSuni sancı ile başladık, kafası kanala girmediği için sezaryenle devam etti. Evet çoook zor bi süreçti ağrım sızım var ams çok şükür elhamdülillah bebeğim koynumda , emişmeye çalışıyoruz
Canım gözünüz aydın Allah analı babalı büyütmeyi nasıp etsinSuni sancı ile başladık, kafası kanala girmediği için sezaryenle devam etti. Evet çoook zor bi süreçti ağrım sızım var ams çok şükür elhamdülillah bebeğim koynumda , emişmeye çalışıyoruz
Hayırlı olsuun, Allah analı babalı büyütsün sen de bir an önce iyileşirsin inşallahSuni sancı ile başladık, kafası kanala girmediği için sezaryenle devam etti. Evet çoook zor bi süreçti ağrım sızım var ams çok şükür elhamdülillah bebeğim koynumda , emişmeye çalışıyoruz
Kolaylıkla ve sağlıkla kucağına al inşallah bebeğini kuzuKizlar bende yarın sabah doğuma giriyorum kısmetse banada şans dileyinşimdiden Allah hepimize sağlıklı kolay doğumlar nasip etsin
Canım çok tebrik ederiim, umarım kavuşmuşsunuzdur oğluşunlaDoğum günün kutlu olsunnn canım latteeeekaramel Latte
Ben geldiiim
Evet kızlar sezeryan zor ama korkulacak kadar mı bilemedim. İlk dakikadan itibaren ağrıyı hissettim yaşadım anladım inledim şu an serum ve ağrı kesici takılı. Hala daha acıyor ağrıyor şimdilik dayanılsczk gibi ilaçlarla. 4te ayağa kaldıracaklar narkoz yavaşça geçiyor o zaman ağrı-acıyı daha net anlarım ne kadar diye
Bebeğim ciğeri su dolmuş sanırım yanımda değil ama hemşire yatışı yapılmadı erken hafta doğum olmadığı için de oksijen veriyoruz akşama netleşir dedi büyük ihtimal yanınıza gelir demiş eşime.
Dua edin bana ve oğluma kızlar
Not: kilo falan söylemediler ama tombalak değil yasaçlı doğduu bi de
Bende tam olarak böyle hissediyorum sanki bundan sonraki hayatıma hamile devam edeceğim :) doğum gerçekçi gelmiyor şu an:) belki ilk hamileliğim hiç doğum yaşamadım ondan ya da Allah bi rahatlık verdi bilemiyorum :)kızlar hepimizin doğumu çok yaklaştısonuna geldik sanki senelerdir hamile gibi hissediyorum kendimi
Ameliyat korkusu başlayan var mı? Ben normalde iğne olmaktan bile korkarım, kan aldırırken paniklerim ama doğuma dair hiç bi korkum yoksanki bi hayalin içindeymişim gibi gerçek gelmiyor doğuracağım daha bana dank etmedi sanırım yoksa benim gibi hisseden var mı
Geç oldu biraz ama sağlıklı mutlu ailenizle nice yaşlarınız olsunGünaydın kızlarbugün benim doğum günüm benimle aynı gün doğan bebişlerin doğum gününü kutluyorum hasta olmasaydım kızımda bugün doğacaktı ama nasip
@yulafff arkadaşım doğurdu galiba mesajıma dönmedi haber aldığımda sizlerede iletirim.
Bana gelecek olursak ta 1 gün sonra doğuruyorum ve heyecan yüklendi sanırım hiç uyumadım
Gözünüz aydın olsunDoğum günün kutlu olsunnn canım latteeeekaramel Latte
Ben geldiiim
Evet kızlar sezeryan zor ama korkulacak kadar mı bilemedim. İlk dakikadan itibaren ağrıyı hissettim yaşadım anladım inledim şu an serum ve ağrı kesici takılı. Hala daha acıyor ağrıyor şimdilik dayanılsczk gibi ilaçlarla. 4te ayağa kaldıracaklar narkoz yavaşça geçiyor o zaman ağrı-acıyı daha net anlarım ne kadar diye
Bebeğim ciğeri su dolmuş sanırım yanımda değil ama hemşire yatışı yapılmadı erken hafta doğum olmadığı için de oksijen veriyoruz akşama netleşir dedi büyük ihtimal yanınıza gelir demiş eşime.
Dua edin bana ve oğluma kızlar
Not: kilo falan söylemediler ama tombalak değil yasaçlı doğduu bi de
Bende uyuyamıyorumAnkara’dayım ve uyandım uyuyamıyorum sıcaktan. Doğurmaya başladık ağustos ayı grubu olarak. Ama ben sanki hep hamile kalacakmışım yıllardır göbekliymişim gibi geliyor. Şu an 27 derece boğuk bir hava nefes alamıyorum. Allah tüm hamilellerin yardımcısı olsun.
Şey maydanoza dikkat demişlerdi gebelikte ve emzirken amaYa ne güzel işte mis gibibenim eller sabah işlemiyo bol ağrılı ve şiş oluyolar. Yarım saate açılıyor kaslar anca. Saçımı toplayamıyorum o derece. Maydonoz aldım ödem gitsin diye bol yicem.
Karnın inmiştir bebek aşağı inmiştir yani belki o yüzdendir
Normalden sezeryana gecis nasil oluyor? Benim sez. OlacakBen gece 11 de yatis yaptim sabah 6 da suni verdiler cunku 2-3 cm aciklik oldu o kadar surede. Yarim saat sunide 7-8 cm ye geldim. Hangisi daha iyi bilmiyorum ama ikisinin de artisi eksisi var. Ben ikinci kolay olur diye dusunurken doktorum 11 sene olmus ilk dogum gibi olacak dedionce normal denicez olmazsa sezeryana donecek gibi simdilik. Her tusa basilacak bende de.. ne yapalim nasipte ne varsa o olacak. Bir gun disimizi sıkıcaz daha uzun surmuyor nasilsa. Hic dusunup de canini sikma. İnsallah kolaycacik olur hic dusundugun gibi olmaz.
Bu gece ben de ilk kez değişik agrilarla yüzleştimYok yok merak etme bence dedikleri gibi olmayacak illa daha kolay olur. Yaaa hem hamilelik hem bebek bakiminda kizimda daha deneyimli hissediyordum. Bundan sanki ilk her sey. Demin ayaga kalktim asagiya oyle bir
Baski yapti ki yuruyemedim. Bildigin sunnet olmus cocuk gibi tuta tuta gidebildim yerime. Hayatta boyle seyler yasamadim ilk gebeligimde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?