2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    198
Benim koca sözde banyoyu temizlicek 2 gün geçti tık yok. Lavaboyu ovdum gizli gizli ama yerlere eğilemiyorum kaldı oralar. Tembel avrat bezi var ya sleepy mendil, onla yalandan siler gibi yaptım ama yok. Doğrulamadım. Yarın tepesine binicem temizlesin. İnsan duramıyor ki

Canım gozun aydın sağlıkla güzellikle büyüt inşallahrabbim bizlerede kokusunu içinize çekmeyi nasip etsin

Tamamen psikolojik canım annelik demek evham tedirginlik demek. Ağlayasın geliyorsa da tutma kendini bence rahatla sonra bebişine kavuşmanın tadını çıkar. Sağlıkla kavuşacağoz hepimiz Allahın izniyle
Walla besigine bile bakıp ağlıyorumbugün kurdum dahaRabbim bize kolay sağlıklı doğumlar nasip etsin korkularım fazla evet neden bilmiyorum ama bitince inşallah rahatlicam.cok sıktım kendimi 1 haftadir suyuydu sekeriydi gelisimiydi herhalde patlama noktam burasiydi.Rabbim sizlerinde evlatlariniza kavuştursun dualarınızda benide eksik etmeyin.yarin yazarım zaten.Sabah 9 da bakacak doktor ona göre ya tamam ya 2 veya 3 gün daha devam dicez.

Hayırlısı neyse o olsun senin için de bebeğin içinde inşallah

Teşekkür ederim kuzum âmin inşallah
Korkma neden korkuyorsun hep bugünü beklemedik mi gün saymadık mı

Canım çok tebrik ederiim, umarım kavuşmuşsunuzdur oğluşunla Allah analı babalı sağlıkla büyütsün

Bende tam olarak böyle hissediyorum sanki bundan sonraki hayatıma hamile devam edeceğim :) doğum gerçekçi gelmiyor şu an:) belki ilk hamileliğim hiç doğum yaşamadım ondan ya da Allah bi rahatlık verdi bilemiyorum :)

Geç oldu biraz ama sağlıklı mutlu ailenizle nice yaşlarınız olsun

Gözünüz aydın olsun sağlıkla büyüsün inşallah

Bende uyuyamıyorum İstanbul’da feci bi nem var birde . Tüm hamilelere dua ediyorum bende aklıma geldikçe

Şey maydanoza dikkat demişlerdi gebelikte ve emzirken ama benim de her yerim odem..parmaklar vs öyle kolay kolay açılmıyor artik.. vücuttan su atici seyleri pek onermiyorlar ama tuz&hamur olmadığı günler daha rahat sanki
Normalden sezeryana gecis nasil oluyor? Benim sez. Olacak ama durduğu kadar kalsın dedim. Maks 39.dedi dr. Ani dogum istemeyiz seni de bebegi de riske sokar su,kanama..anestezi hemen veremeyiz açlık durumu gerek vs dedi..Bir de tupbebek ve hematomali gebeliklerde erken gelebiliyor bebis dedi..
Bu gece ben de ilk kez değişik agrilarla yüzleştim36+1iz henuz.. once yatirmadi ittire kaktira tekmeler,yumruklar ilk kez.. sonra ayağa kalkınca tam vajina degil ama makata dogru ağrıdan hareket edip wc ye gidemedim bi sure hala basi yapiyor. Hemaroid mi oluyorum ki acep, yoksa kasılma boyle bir sey mi haanimlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…